Uudet pikavipit vuonna 2024 kannattaa kilpailuttaa, sillä pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien pikavippien korot elävät koko ajan. Vaikka hakisit vain pientä lainaa, voit silti saada paljon säästöjä, kun vertailet lainat ensin ja valitset mahdollisimman edullisen vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen käy helposti Nordic Bankissa. Kilpailutuksessa on mukana jopa noin 30 pankkia ja rahalaitosta, joten voit saada lukuisia lainatarjouksia helposti yhdellä lainahakemuksella. Meidän avullamme voit löytää parhaat tarjoukset pikavipeistä ja muista lainoista.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain hetki. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla sähköpostiisi jo parin minuutin päästä. Näet kaikki lainatarjoukset verkkopalvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Lainan hakeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita mihinkään. Voit vain kokeilla, minkä kokoisia pikavippejä sinun olisi mahdollista saada nyt.

Täytä hakemus
Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nopean maksuajan laina, missä ei tarvitse olla vakuuksia lainan myöntämiseksi. Vippien summat ovat tyypillisesti pieniä, muutamasta kymmenestä eurosta tuhanteen euroon asti.

Nykyään pikavipin käsite on vähän muuttunut ja laina-ajat voivat olla myös pidempiä. Sinä päätät juuri itsellesi sopivan laina-ajan ja kuukausierän.

Pankkien ja rahoituslaitosten määrä on suuri ja lainavertailulla säästät selkeästi aikaa ja voit vertailla parhaimman tarjouksen itsellesi nopeasti.

Vaikka joillain rahoituslaitoksilla voi olla median uutisoinnin mukaan huono maine, niin itsehän sinä sen päätä millaisen lainan otat tai olet ottamatta. Ehdot ovat selkeästi kaikissa lainoissa luettavissa.

Hae pikavippi fiksusti, vertailemalla halvin korko

Alla muutama esimerkki rahoituslaitoksilta, joilta voit hakea uuden pikavipin vuodelle 2024:

Euro24.fi

100 % suomalainen Euro24-palvelu tarjoaa pienempiä pikavippejä, eli “taskulainaa” 300 euroa. Lainan saa verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla. Voit lyhentää luottoa erissä kuukausittain tai maksaa sen kerralla takaisin.

Saldo Limiitti

Saldo Limiitti on pikavippi, joka tarjoaa joustavuutta raha-asioihin ja voit päättää itse määrästä sekä takaisinmaksun aikataulusta. Sovit juuri sellaiset ajat, jotka sopivat aikatauluihisi. 

Vippi

Vippi mainostaa olevansa Suomen suosituin pikavippipalvelu. Vipistä löytyy joustoluotto, josta voit nostaa pieniä eriä lainaa, kun sille on tarvetta. Sivustolla on kätevä laskuri, joka näyttää arvion lainan kuukausierästä.

Kilpailutettu laina turvallisesti

Pikavippi pankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla tunnistautuminen tekee lainan hakemisesta nopeaa, turvallista sekä tehokasta. Vahva tunnistautuminen takaa turvallisen lainan hakemisen.

Nopeasti tunnistautumalla säästät aikaa lainan hakemisessa, sekä rahalaitokset voivat turvallisin mielin tarjota sinulle hyvät lainasopimukset. Jotkut järjestelmät voivat tarjota mahdollisuuden automatiikalle tarkistaa tilisi tapahtumat, milloin tarjous tulee nopeammin ja varmemmin.

Joskus voi tulla yllättäviä menoja ja silloin pikavippi voi olla hyvä apu. Voit hakea pikalainaa verkkopankkitunnuksilla turvallisesti. Nordic Bank vertailee kymmeniä pankkeja yhdellä hakemuksella. Voit säästää aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa lainojen etsintään ja kilpailuttamiseen.

Pikavippi voi olla tarpeen silloin, kun rahantarve on yllättävä ja kiireellinen. Lainojen kilpailuttaminen voi olla kätevä tapa löytää itselle sopiva pikavippi nopeasti kuluja säästäen. Sen sijaan, että ottaisit heti ensimmäisen vastaan tulevan lainan, kannattaa käyttää hetki vippien vertailuun.

Kaikki vuoden 2024 aikana otetut pikavipit kannattaa kilpailuttaa. Rahoituslaitosten korot ja hinnat muuttuvat jatkuvasti ja uusia rahoittajia tulee markkinoille lisää. Lainsäädäntökin muuttuu aika-ajoin, mikä taas tekee lainojen kilpailuttamisesta tärkeämpää.

Alla muutama uusi asia pikavippeihin 2024 liittyen 

  • Ihmisten heikentyneen rahatilanteen vuoksi lainoja voi olla enemmän tarjolla ja uudet toimijat kannattaa käydä läpi tarkasti.
  • Miksi hakisit pikavippiä? Pikavippi haetaan tilanteessa, kun rahatilanne on heikentynyt tilapäisesti ja laina maksetaan nopeasti takaisin. 

Pikavippi pankkitunnuksilla on kätevä tapa saada raha nopeasti tilille tunnistautumisen jälkeen.

Nykyään lainapalvelut voivat käydä tilitietosi läpi automaattisesti ja sen avulla saadaan nopeasti selville, oletko sopiva lainanhakija.

Uudet pikavipit helposti netistä pankkitunnuksilla

Miten Nordic Bankin kilpailutuspalvelu toimii?

Nordic Bank hoitaa puolestasi monta pankkia yhdellä ja samalla lainahakemuksella.

Kilpailutamme jopa kymmeniä eri rahoituslaitoksia puolestasi, nopeasti ja tehokkaasti. Lomakkeen täyttö on nopeaa ja lainojen kilpailutus vie vain pienen hetken. Rahan lisäksi Nordic Bank säästää sinulta myös aikaa. Voit saada lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa sähköpostiisi ja voit valita niistä itsellesi parhaan lainan. Lainat kannattaa kilpailuttaa muutaman kerran vuodessa.

Lainaa haettaessa on tärkeää, että omaa säännölliset palkka- tai eläketulot. Rahoituslaitoksille se on ensisijaisen tärkeää, sillä siitä näkee parhaiten maksukyvyn. Pienemmät maksuhäiriöt ei välttämättä rahoituslaitoksia haittaa, mutta ilman luottotietoja voi olla haastavaa saada lainaa. Mikään ei silti estä kokeilemasta lainahakemusten tekoa.

Rahalaitoksia on kymmeniä sekä lainoja on monenlaisia. Vertailustamme löytyy lainoja aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta pitkä. Lainoja kannattaa siis vertailla ja miettiä mikä sopii itselleen parhaiten.

Jos olet ottanut muutaman eri lainan ja kaikkien maksujen muistaminen on haastavaa, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen. Jos haluat lisäksi tehdä vielä muita hankintoja, kannattaa ottaa yhdellä kertaa isompi kilpailutettu yhdistelylaina, johon kaikki pikavipit ja muut lainat yhdistetään. Yhdistelylainan takaisinmaksu on helpompaa, koska maksat jatkossa vain yhtä kuukausittaista maksuerää.

Nordic Bankilta tulevat lainatarjoukset ovat vakuudettomia lainoja. Se tarkoittaa, ettei sinulla tarvitse olla takaajia tai omaisuutta, jota panttaisit lainaa vastaan.

Vakuudettoman lainan vuoksi tulotason täytyy olla säännöllistä.

Vakuudettoman lainan kohdetta ei myöskään ole määritelty ja voit käyttää sen juuri mihin itse haluat.

Käyttökohteena voi olla esimerkiksi sähkölaskun maksaminen tai ruoan ostaminen tilipäivän lähestyessä. Maksat myöhemmin vipin pois ja homma on selvä.

Nordic Bankin palvelussa lainojen vertailu on täysin ilmaista, eikä vertailun tekeminen velvoita mihinkään. Se on todella nopea tapa tutkia minkälaisia ja kokoisia lainoja sinulle voidaan myöntää.

Tutustu erilaisten lainojen kilpailutukseen osoitteessa Nordicbank.fi

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä:

Vertaile pikavipit Nordic Bankissa. Voit saada monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Vippien korot vaihtelevat, joten voit saada huomattavat säästöt, kun etsit mahdollisimman matalakorkoisen pikavipin.

Kyllä, moni luotonmyöntäjä tarjoaa edelleen pikavippejä. Kilpailuta pikavipit Nordic Bankissa, niin tavoitat yhdellä hakemuksella useita luotonmyöntäjiä.

Hae 500 euron pikavippi Nordic Bankin kautta. Voit pian saada useita lainatarjouksia sähköpostiisi. Vipin voi saada tilille jo saman arkipäivän aikana.

Usein pieni pikavippi maksetaan pois yhdessä erässä. Tavallisesti isompikin pikavippi on mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin. Mitä nopeammin maksat vipin pois, sitä halvemmaksi se sinulle tulee.

Lainojen takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–15 vuotta. Tällöin lainaa lyhennetään kuukausittain. Kun kyseessä on pikavippi, voi laina-aika olla reilusti alle vuoden mittainen tai summa voidaan maksaa yhdessä erässä pois.

Voit hakea pikavipin pankkitunnuksilla Nordic Bankin kautta. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen tekee lainan hakemisesta turvallista ja nopeaa.

Pikavippiä ei kannata ottaa, jos taloudellinen tilanteesi on epävarma, etkä ole täysin varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Pikavippi ei sovellu talouden tasapainottamiseen. Eli jos sinulla on jo monta pientä lainaa ja osamaksuja, ei pikavippiä kannata ottaa, vaan parempi ratkaisu on yrittää lainojen yhdistämistä.

Sinua voi kiinnostaa myös: