Hae paras korkotarjous autolle

Autorahoitusta etsiessä kaikkein eniten kiinnostaa tietysti rahoituksen korko. Iso osa suomalaisista autonostajista valitsee autoliikkeen osamaksun auton rahoitusvaihtoehdoksi. Tämä on helppo ratkaisu mutta ei välttämättä edullisin. Ennen osamaksuun sitoutumista kannattaa tutustua muihinkin vaihtoehtoihin. Usein kilpailutettu autolaina tulee kokonaisuutena osamaksua halvemmaksi.

Vertaile autolainat Nordic Bankissa, niin voit löytää edullisen uuden auton tai vaihtoauton korkotarjouksen. Vakuudettomalla autolainalla saat pilkottua auton hankinnasta aiheutuvat kulut mukavasti pienempiin osiin. Koko summaa ei tarvitse maksaa kerralla takaisin, jos et halua, vaan voit maksaa sitä osissa kuukausittain.

Autolainahakemuksen tekeminen nettisivuillamme ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis kokeilla huoletta, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä. Jos tarjousten joukosta löytyy edullinen lainatarjous, voit hyväksyä sen ja lähteä sitten hyvillä mielin autokaupoille.

Uusi tai käytetty auto edullisella lainalla – liikkeestä tai yksityiseltä

Kun hankit auton vakuudettomalla lainalla, saat ostaa auton ihan mistä itse haluat. Vakuudettomalla autorahoituksella voit ostaa käytetyn auton yksityiseltä tai uuden autoliikkeestä. Tai voit vaikkapa tuoda auton itse ulkomailta.

Voit hakea Nordic Bankin kautta lainaa enintään 70 000 euroa ilman vakuuksia. Joskus ihan käyttökelpoisen käytetyn auton voi saada esimerkiksi 5000 eurolla, mutta moni ottaa kerralla isomman lainan, esimerkiksi 20 000 euroa, ja hankkii paremman auton.

Etsi edullisin korkotarjous uudelle autolle tai vaihtoautolle lainavertailupalvelu Nordic Bankista. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Autolainan voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa etenkin jos kyseessä on suurempi lainasumma. Rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Yhteishakija voi mahdollistaa isomman lainasumman ja voitte lisäksi saada lainalle matalamman koron.

Hae edullinen auto korkotarjous Nordic Bankin lainavertailusta

Miksi kannattaa valita vakuudeton autolaina?

Vakuudettomalla autolainalla saa ostettua uuden tai käytetyn auton tai minkä tahansa muun menopelin. Tällaisella lainalla voi hankkia myös esimerkiksi veneen, vesijetin tai moottoripyörän. Kilpailutetun vakuudettoman autolainan korko on usein autoliikkeen tarjoamaa osamaksua edullisempi. Sen vuoksi kannattaa tutustua myös autolainoihin ennen auton hankintaa.

Kun ostat auton liikkeestä osamaksulla, pitää sinun yleensä maksaa autosta käsiraha. Käsiraha on uusissa autoissa tavallisesti 10 – 20 % ja käytetyissä hieman suurempi, 20 – 30 % auton hinnasta. Jos sen sijaan hankit auton vakuudettomalla lainalla, et tarvitse käsirahaa ollenkaan!

Saat rekisteröityä vakuudettomalla autolainalla ostetun auton heti omiin nimiisi. Voit siis tehdä autolle mitä haluat. Voit lähteä sillä ulkomaille lomareissulle tai myydä sen milloin haluat. Jos elämäntilanteesi muuttuu ja tarvitsetkin erilaisen auton, on auton vaihtaminen helpompaa, kun auto on sinun. Saat myös itse päättää, millaiset vakuutukset autolle otat.

Jos rahoitus on hankittu autoliikkeen kautta, auto on rahoitusyhtiön nimissä siihen asti, että kaikki maksuerät on maksettu. Tämä hankaloittaa asioita jonkin verran, sillä autoa ei esimerkiksi saa viedä pois maasta ilman rahoitusyhtiön lupaa.

Vakuudeton autolaina on myös todella nopea. Hakemuksen täyttämiseen menee vain hetki, ja saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nopeuden vuoksi tällainen laina on erinomainen ratkaisu esimerkiksi silloin, kun löydät juuri tarpeisiisi sopivan käytetyn auton. Saat rahat pian, joten pääset nopealla aikataululla hieromaan kauppoja.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Vertaile autorahoitustarjouksia Nordic Bankissa

Voit vertailla autolainoja Nordic Bankissa jopa 70 000 euroon saakka. Laina-aika on 1 – 15 vuotta. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat. Siksi kilpailuttaminen on tärkeää. Kilpailuta lainat palvelussamme, niin saat edullisia auton korkotarjouksia ja voit säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi.

Lisäksi säästät myös aikaasi, sillä sinun ei tarvitse lähetellä lainahakemuksia jokaiseen rahoituslaitokseen erikseen, vaan tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada yhdellä täysin ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia.

Kaikki tarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse. Lisäksi näet ne kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät koron mukaan, joten niiden vertailu on vielä entistäkin helpompaa.

Kun olet valinnut lainatarjouksista itsellesi parhaiten sopivan, allekirjoita sopimus ja saat rahat tilillesi. Rahat siirretään parhaassa tapauksessa jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluttua.

Kiinnitä huomiota autorahoituksen todelliseen vuosikorkoon

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota nimelliskoron lisäksi erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Nimelliskorko tarkoittaa lainan korkoa eli rahan hintaa. Todellinen vuosikorko sen sijaan pitää sisällään sekä nimelliskoron että kaikki lainan kulut.

Moni rahoitusyhtiö kasvattaa lainan kokonaiskustannusta erilaisten kuukausimaksujen ja aloituspalkkioiden avulla. Nämä maksut eivät sisälly nimelliskorkoon. Siksi pelkkä nimelliskorko ei kerro kaikkea lainan kustannuksista.  Todellinen vuosikorko sisältää myös kaikki kulut. Siksi lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon.

Moni autoliike mainostaa rahoituksen alhaista korkoa, mutta todellisuudessa rahoitusmainoksissa isolla tekstillä lukeekin yleensä nimelliskorko. Lainan muut kulut ja todellinen vuosikorko lukevat yleensä pienellä tekstillä, joten ne kannattaa katsoa tarkkaan.

Kilpailuta korko

Usein kysyttyjä kysymyksiä autorahoituksesta:

Kilpailuta autolainat Nordic Bankissa, niin voit löytää matalakorkoisen lainan. Yhdellä täysin ilmaisella hakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Nimelliskorko tarkoittaa lainan korkoa. Todellinen vuosikorko sisältää sekä lainan koron että kaikki muut kulut, kuten erilaiset kuukausittaiset palvelumaksut. Todellinen vuosikorko kuvaa siis lainan hintaa paremmin kuin nimelliskorko. Siksi lainoja vertaillessa kannattaa tarkastella etenkin todellista vuosikorkoa.

Kilpailutettu vakuudeton autolaina on usein edullisempi kuin autoliikkeen tarjoama osamaksu. Vakuudeton autolaina on nopea. Saat rahat tilillesi yhdessä päivässä. Saat ostaa auton mistä itse haluat. Voit ostaa joko käytetyn auton yksityiseltä tai uuden autoliikkeestä.

Etsi matalakorkoinen autorahoitus kilpailuttamalla lainat Nordic Bankissa. Tarkastele tarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa. Se sisältää sekä lainan koron että kaikki kulut, joten se kertoo lainan todelliset kustannukset.

Autorahoitukset kannattaa kilpailuttaa. Tee ilmainen lainahakemus Nordic Bankissa, niin voit saada parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Palvelussamme voit kilpailuttaa lainat jopa 70 000 euroon saakka.

Vakuudettomalla autolainalla voi ostaa auton myös yksityiseltä. Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme jopa 70 000 euroon asti. Voit ostaa auton yksityiseltä, autoliikkeestä tai vaikka tuoda auton ulkomailta.

Usein autorahoituksen korko on kiinteä, eli se pysyy samana koko sopimuskauden. Autolaina taas on usein sidottu kolmen kuukauden Euriboriin, mikä tarkoittaa sitä, että korko tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Lainan korko voi siis nousta, jos korko nousee laina-aikana.

Kyllä, autorahoituksen voi yleensä maksaa kerralla pois ilman lisäkustannuksia. Asia kannattaa vielä tarkistaa luotonmyöntäjältä. Joissain tapauksissa ennenaikaisesta takaisinmaksusta voi tulla lisämaksu.

Autolainan maksaminen pois nopeammin voi olla kannattavaa, jos haluat säästää korkokuluissa ja haluat päästä lainasta eroon nopeammin. Yleensä laina tulee sitä halvemmaksi, mitä nopeammin sen maksaa pois. Toisaalta nopeampi takaisinmaksu tarkoittaa suurempia kuukausittaisia lyhennyksiä, mikä voi olla haastavaa toteuttaa, jos taloudellinen tilanne on tiukka. Kannattaa siis tarkastella omaa taloudellista tilannetta ja pohtia, millaiseen kuukausierään on varaa.

Yleensä rahoitukseen ei kannata ottaa suurempaa viimeistä erää, koska se kasvattaa lainan kustannuksia. Suurempi viimeinen erä saa kuukausierän näyttämään mukavan pieneltä, mutta rahoitus tulee kokonaisuutena kalliiksi. Todellisuudessa korkoja maksetaan isommasta summasta koko laina-aikana, sillä korko lasketaan aina jäljellä olevan lainapääoman mukaan. Lisäksi viimeisen erän, eli jäännöserän, maksaminen saattaa tuottaa ongelmia, sillä erä on yleensä huomattavasti isompi kuin muut kuukausierät.

Yksityishenkilö ei voi vähentää autolainan korkoja verotuksessa. Verotuksessa voi vähentää vain tulonhankkimisvelan korkoja.

Autolainojen korot ja kulut vaihtelevat paljon luotonmyöntäjän mukaan. Kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan ja säästää merkittävästi rahaa. Kilpailuttamalla voit myös löytää lainan, jossa on sinulle sopivat ehdot, sopiva takaisinmaksuaika ja sopiva lainan määrä.

Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin pääset vertailemaan autolainojen korkoja. Tavallisesti lainatarjouksia alkaa tulla jo parin minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät koron koon mukaan. Tarjouksista kannattaa tarkastella erityisesti todellista vuosikorkoa, sillä tuo luku sisältää sekä lainan koron että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Lisätietoja autorahoituksesta:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.