auto osamaksulla

Auto osamaksulla ilman käsirahaa

Auton osamaksulla voit hakea helposti ja kätevästi verkossa. Voit hakea myös edullista rahoitusta auton ostoon ilman vakuuksia tai takaajia fiksusti vertailemalla lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta Nordic Bankin avulla. Näin voit säästää jopa tuhansia euroja kuluissa sekä auton myyntihinnassa, nimittäin kun olet saanut edullisimman lainatarjouksen ja rahat ovat tililläsi voit neuvotella jopa tuhansia pois auton myyntihinnasta!

Auto osamaksulla hyödyntäen luotettavia pankkeja Suomessa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat lähes kolme kymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Muistathan että lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido sinua mihinkään joten voit kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin josta voit valita juuri sinuun tarpeisiin sopivimman osamaksun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Auton osamaksulla ostamisen hyödyt ja haitat

Auton ostamiseen osamaksulla voi sisältyä haittoja että hyötyjä, olemme koonneet tänne listan auton ostamiseen rahoituksella hyödyistä sekä haitoista.

Hyödyt:

+ Ei tarvitse maksaa koko summaa kerrallaan.

+ Voi saata lyhennysvapaata.

+ Auton myyntihinnassa neuvotteluvaraa.

+ Auton voi myydä helpommin.

Haitat:

– Rahoituksen korko. ( Suosittelemme kilpailuttamaan pankit ja rahoituslaitokset yhdellä hakemuksella tästä. )

Auto osamaksulla fiksusti netistä

Kuka voi ostaa auton osamaksulla ilman käsirahaa?

Auto osamaksulla ilman vakuuksia tai erillistä käsirahaa kätevästi verkossa täyttämällä maksuton lainahakemus. Kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa voi hakea autoon ostamiseen rahoitusta ilman vakuuksia tai käsirahaa.

Kuinka paljon voin hakea rahoitusta auton ostamiseen?

Kauttamme voi hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Tiesithän että lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita sinua vastaanottamaan lainaa. Voit siis rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita itsellesi sopivimman ratkaisun auton ostamista varten.

Auto osamaksulla luotettavalta toimijalta

Hae rahoitusta autoon ilman käsirahaa luotettavalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Me Nordic Bankilla autamme sinua löytämään edullisen rahoituksen mihin tahansa hankintaa varten helposti ja kätevästi verkossa.

Saat autoon edullisen osamaksun ilman käsirahaa tai takaajia.

Voit hakea rahoitusta autoon 500 eurosta 70 000 euroon saakka ilman erillisiä takaajia tai isoa käsirahaa sillä kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta edullisen vakuudettoman lainan löytämiseen juuri sinun tarpeisiin.

Auto toimii usein vakuutena, mutta yleensä saa edullisen lainan myös kilpailuttamalla laina eri pankkien välillä.

Miten tämä käytännössä toimii?

Esim. oletetaan että löysit auton joka kustantaa yhteensä 25 000 euroa ja sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot, mutta käsirahaa ei löydy. Silloin on järkevä vaihtoehto täyttää Nordic Bankin sivuilla ilmainen ja helppo lainahakemus auton ostamista varten.

Kannattaa lisätä myös yhteishakjia lainahakemukseen joka auttaa edullisen lainan saamisessa huomattavasti, mutta se ei ole välttämätön.

Saat lainatarjoukset uuden auton hankintaan jo muutamassa minuutissa. Kun olet löytänyt sen edullisen ja sinulle sopivan rahoituksen voit nostaa lainan tilille ja käydä ostamassa itsellesi uuden auton.

  1. Valitse lainasumma ja sopiva laina-aika sekä kuukausierä laskurin avulla.
  2. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus.
  3. Nosta edullinen laina tilille ja osta uusi auto! 

Auto osamaksulla – Usein kysytyt kysymykset:

Kuka voi ostaa auton osamaksulla?

Lainaa osamaksua varten voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen kauttamme.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea osamaksua yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen osamaksun ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin lainatarjous.

Mitä tarkoittaa auto osamaksulla?

Voit hakea lainaa Nordic Bankin kautta, jotta saisit auton edullisella osamaksulla. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi.