auto osamaksulla

Auto osamaksulla ilman käsirahaa

Auton osamaksulla voit hakea helposti ja kätevästi verkossa. Voit hakea myös edullista rahoitusta auton ostoon ilman vakuuksia tai takaajia fiksusti vertailemalla lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta Nordic Bankin avulla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Auton osamaksulla voit hakea helposti ja kätevästi verkossa. Voit hakea myös edullista rahoitusta auton ostoon ilman vakuuksia tai takaajia fiksusti vertailemalla lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta Nordic Bankin avulla.

Näin voit säästää jopa tuhansia euroja kuluissa sekä auton myyntihinnassa, nimittäin kun olet saanut edullisimman lainatarjouksen ja rahat ovat tililläsi voit neuvotella jopa tuhansia pois auton myyntihinnasta!

Auto osamaksulla hyödyntäen luotettavia pankkeja Suomessa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Näin voit säästää jopa tuhansia euroja kuluissa sekä auton myyntihinnassa, nimittäin kun olet saanut edullisimman lainatarjouksen ja rahat ovat tililläsi voit neuvotella jopa tuhansia pois auton myyntihinnasta!

Auto osamaksulla hyödyntäen luotettavia pankkeja Suomessa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Auton osamaksulla ostamisen hyödyt ja haitat

Auton ostamiseen osamaksulla voi sisältyä haittoja että hyötyjä, olemme koonneet tänne listan auton ostamiseen rahoituksella hyödyistä sekä haitoista.

Hyödyt:

+ Ei tarvitse maksaa koko summaa kerrallaan.

+ Voi saata lyhennysvapaata.

+ Auton myyntihinnassa neuvotteluvaraa.

+ Auton voi myydä helpommin.

Haitat:

– Rahoituksen korko. ( Suosittelemme kilpailuttamaan pankit ja rahoituslaitokset yhdellä hakemuksella tästä. )

Auto osamaksulla fiksusti netistä

Kuka voi ostaa auton osamaksulla ilman käsirahaa?

Auto tai vene osamaksulla ilman vakuuksia tai erillistä käsirahaa kätevästi verkossa täyttämällä maksuton lainahakemus. Kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa voi hakea autoon ostamiseen rahoitusta ilman vakuuksia tai käsirahaa.

Kuinka paljon voin hakea rahoitusta auton ostamiseen?

Kauttamme voi hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Tiesithän että lainahakemuksen täyttäminen ja korkotarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita sinua vastaanottamaan lainaa. Voit siis rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita itsellesi sopivimman ratkaisun auton ostamista varten.

Myös yritykset voivat hakea kauttamme autorahoitusta. Yrityksen autorahoituksen maksimisumma on 250 000 euroa, eli se soveltuu autoetuauton hankinnan lisäksi myös arvokkaamman hyötyajoneuvon hankinnan rahoittamiseen.

Auto osamaksulla luotettavalta toimijalta

Hae rahoitusta autoon ilman käsirahaa luotettavalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Me Nordic Bankilla autamme sinua löytämään edullisen rahoituksen mihin tahansa hankintaa varten helposti ja kätevästi verkossa. Hae autolainaa meidän kauttamme, niin kilpailutamme sen puolestasi 35:lla eri luotonmyöntäjällä. Valitse edullisin laina ja nosta rahat tilille. Sen jälkeen voi ostaa lainarahalla auton miltä tahansa toimijalta: joko autoliikkeestä tai yksityiseltä kuluttajalta. Lainan maksat osissa sinulle parhaiten sopivalla takaisinmaksuajalla.

Saat autoon edullisen osamaksun ilman käsirahaa tai takaajia.

Voit hakea rahoitusta autoon 500 eurosta 70 000 euroon saakka ilman erillisiä takaajia tai isoa käsirahaa sillä kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta edullisen vakuudettoman lainan löytämiseen juuri sinun tarpeisiin.

Auto toimii usein vakuutena, mutta yleensä saa edullisen lainan myös kilpailuttamalla laina eri pankkien välillä.

Miten tämä käytännössä toimii?

Esim. oletetaan että löysit auton joka kustantaa yhteensä 25 000 euroa ja sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot, mutta käsirahaa ei löydy. Silloin on järkevä vaihtoehto täyttää Nordic Bankin sivuilla ilmainen ja helppo lainahakemus auton ostamista varten.

Kannattaa lisätä myös yhteishakjia lainahakemukseen joka auttaa edullisen lainan saamisessa huomattavasti, mutta se ei ole välttämätön.

Saat lainatarjoukset uuden auton hankintaan jo muutamassa minuutissa. Kun olet löytänyt sen edullisen ja sinulle sopivan rahoituksen voit nostaa lainan tilille ja käydä ostamassa itsellesi uuden auton.

  1. Valitse lainasumma ja sopiva laina-aika sekä kuukausierä laskurin avulla.
  2. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus.
  3. Nosta edullinen laina tilille ja osta uusi auto! 

Kuinka paljon voin saada lainaa auton ostamista varten?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Pystyt meidän rahoituksellamme ostamaan oman tarpeesi mukaan joko edullisen käytetyn henkilöauton, upouuden menopelin tai vaikka matkailuauton.

Sekä käytetyissä että uusissa autoissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Uudet ovat kalliimpia, mutta niiden käyttökustannukset ovat paremmin ennakoitavissa. Hyviäkin käytettyjä autoja voi saada yllättävän edullisesti, mutta vanhojen auton käyttökustannukset voivat olla korkeammat. Lisäksi käytettyä autoa ostaessa kannattaa olla erityisen tarkkana.

Päädytpä kumpaan ratkaisuun tahansa, voit hakea Nordic Bankin kautta rahoitusta auton ostamista varten.

Miksi autolainojen kilpailuttaminen on tärkeää?

Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja lainoille. Kun etsit kaikkien vaihtoehtojen joukosta mahdollisimman edullisen autolainan, voit saada merkittäviä säästöjä. Ei ole järkeä maksaa kalliskorkoista lainaa, jos markkinoilta löytyisi edullisempiakin. Lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa, joten pystyt pienellä vaivalla saamaan paljon säästöjä. Lue lisää aiheesta artikkelista: Autolainan korko ja muut kulut

Tarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta pankista ja rahoitusyhtiöstä. Olisi kuitenkin hankalaa ja aikaa vievää kysyä tarjousta erikseen jokaisesta rahoituslaitoksesta. Helpoimmin kilpailuttaminen onnistuu lainavertailupalvelussa. Nordic Bank vertailee 35 pankki ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Miten autolainaa haetaan?

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan auton, hae meiltä tarvitsemaasi lainasummaa. Ehkä tarvitset lainaa vain käsirahaa varten. Tai haluat maksaa auton vakuudettomalla lainalla kokonaan tai osittain.

Kirjoita tarvitsemasi lainasumma autolainalaskuriimme, niin voit kokeilla, minkälainen laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurista näet heti arvion kuukausierästä. Täytä sitten lainahakemus ja odottele pieni hetki. Saat jo parissa minuutissa tarjouksia sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne myös palvelustamme, jossa ne on järjestetty pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee tarjousten vertailemisesta erittäin helppoa, sillä näet heti yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, allekirjoita sopimus, niin saat rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa rahat maksetaan sinulle jo saman päivän aikana. Juuri nopeus on vakuudettomien lainojen parhaita puolia. Voit hakea lainaa vasta sitten, kun olet löytänyt sopivan auton. Saat rahat tilillesi niin nopeasti, että pääset hieromaan kauppoja pian.

Vertaile lainat fiksusti Nordic Bankissa

Muista, että lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla. Tehkää siis lainahakemus molempien nimellä, jos olette esimerkiksi puolisosi kanssa hankkimassa yhteistä autoa.

Nordic Bank auttaa löytämään edullisen autolainan

Kun kilpailutat autolainat, löydät edullisen lainan ja voit sillä tavalla säästää suuria summia rahaa. Suomalainen luotettava lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen autolainan. Kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella lainahakemuksella.

Saat avullamme kattavan kuvan lainamarkkinoista helposti ja nopeasti. Kaikki lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi. Lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä silmäyksellä, mikä lainatarjouksista on koron puolesta edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa auton ostamista varten 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron sekä muutenkin paremmat ehdot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa vertailla tarjouksia ja tehdä valintasi. Sopimuksen voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo muutamissa minuuteissa tarjouksen hyväksymisestä.

Autorahoituksesta usein kysyttyä:

Lainaa osamaksua varten voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kyllä voit. Nordic Bankin lainalla voit ostaa myös käytetyn auton. Lue lisää artikkelista: Käytetty auto osamaksulla.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen kauttamme.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla paremmat.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin lainatarjous.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Edes ostamasi auto ei toimi autolainan vakuutena. Vakuudettoman lainan vakuutena toimii omat säännölliset tulosi.

Autolainaan liittyy koron lisäksi muitakin kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot. Myös näitä kannattaa tarkastella lainoja vertaillessa. Kulut nimittäin vaihtelevat lainapaikasta riippuen.

 

Lue lisää autorahoituksesta: