autolaina

Kilpailuta edullisin autolaina 

Nordic Bankin ilmaisen lainavertailupalvelun avulla löydät itsellesi helposti edullisimman autolainan. Täytä maksuton autolainahakemus kätevästi sivuillamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankin ilmaisen lainavertailupalvelun avulla löydät itsellesi helposti edullisimman autolainan. Täytä maksuton autolainahakemus kätevästi sivuillamme.

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Kilpailuta autolaina Nordic Bankin kautta

Jos olet kyllästynyt seisoskelemaan ahtaissa joukkoliikennevälineissä ja kyttäämään bussiaikatauluja, voisi oman auton hankkiminen olla järkevä vaihtoehto.

Omalla autolla pääset todennäköisesti nopeammin – ja taatusti mukavammin – määränpäähäsi.

Autolaina

Ei enää kiirehtimistä liikennevälineestä toiseen. Ei enää pysäkillä seisoskelua räntäsateessa. Hyppää omaan autoosi, ja ajele määränpäähäsi suosikkimusiikkiasi kuunnellen.

Omalla autolla hoidat kätevästi niin työmatkat kuin kauppareissutkin. Toki myös pitkien kotimaanmatkojen tekeminen on omalla autolla helpompaa, kun voit pysähtyä ihan missä haluat.

Omalla autolla matkustaessa on helpompi poiketa reitiltä ja tehdä pieniä pistäytymisiä esimerkiksi kiinnostavien nähtävyyksien luokse tai käydä tutustumassa paikallisiin putiikkeihin.

Käytettyjä autoja voi saada todella edullisestikin, mutta silti autolainan ottaminen voi olla tarpeen.

Lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta voit vertailla lainoja ja löytää mahdollisimman edullisen autolainan. Lainoja vertailemalla voit säästää huomattavia summia rahaa. Me kilpailutamme yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Myös yritykset voivat hakea autorahoitusta yritykselle kauttamme.

Näin helppoa autorahoituksen kilpailuttaminen ei ole aiemmin ollut. Palvelumme avulla säästät huomattavasti rahaa lainanhoitokustannuksissa. Eli samalla rahalla voisit siten ostaa vaikka kerralla vähän paremman auton!

Yleisiä kysymyksiä luottotilistä:

Miten autolainan hakeminen onnistuu?

Autolainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullisen autolainan tilille!

Paljonko on autolainan korko?

Autolainojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä. Lainavertailumme avulla voit vertailla 35 pankin ja rahoitusyhtiön autolainat yhdellä helpolla hakemuksella. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pian sähköpostiisi.

Saako autolainan helposti?

Autolainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Autolainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset.

Kuka voi hakea autolainaa?

Autolainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Autolainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina auton rahoittamiseen!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Esimerkkilaskelma 20 000 euron autolainan kilpailuttamisen tuomista säästöistä.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla autolainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 20 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla autolainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi autorahoituksen määrälle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Autolaina A
14,09 %
9,99 €
16,24 %
36
694,42 €
24 999,02 €
Autolaina B
12,19 %
4,99 €
13,49 %
36
671,09 €
24 159,33 €
Autolaina C
9,10 %
4,49 €
10,03 %
36
641,42 €
23 090,97 €
Nordic Bank autolaina vertailu
5,70 %
-
5,85 %
36
605,72 € / kk
Säästöä jopa 88,70 €/kk!
21 806,06€
Säästöä jopa 3 192,96€!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 3 192,96 euroa tämän kokoisen autolainan kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt nettisivuillamme ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Valitse sopiva laina-aika autolainalaskurilla

Nordic Bankin avulla voit hakea autolainaa helposti 1 – 15 vuoden maksuajalle. Syötä tarvitsemasi lainasumma autolainalaskuriin, niin voit kätevästi arvioida itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan lainalle. Täytä sen jälkeen maksuton lainahakemus kätevästi netissä sivuillamme ja vertaile lainatarjoukset fiksusti!

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan ilmoittamien tietojen mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan sido tai velvoita asiakasta ottamaan lainaa. Voit siis täysin riskittä kilpailuttaa veloituksetta yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjiää ja valita niistä edullisimman autolainan.

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa. Autolainoihin haetaan kauttamme hyvin monen hintaisia lainoja. Joskus kelpokuntoisen käytetyn auton voi saada esim. 5000 euron lainalla, mutta monet ottavat mieluummin esimerkiksi 20 000 euron tai 30 000 euron lainan ja ostavat kerralla vähän paremman auton.

Autolaina ilman vakuuksia nopeasti tilille

Autoleasing vai oma auto autolainalla?

Autolaina eroaa autoleasingista. Autolaina on pieni laina, joka käytetään auton ostamiseen. Autoleasing on puolestaan auton pitkäaikaista vuokraamista.

Toisin kuin autoleasingissä, autorahoitus ei vaadi ennakkomaksua tai kaskovakuutusta auton ostamiseksi. Toisaalta autoleasing vaatii käsirahan (yleensä 10% ajoneuvon hinnasta) ja kaskovakuutus on lähes poikkeuksetta pakollinen.

Auton pitkäaikainen vuokraaminen eli leasing voi joissain tilanteissa olla hyvä vaihtoehto. Autoleasingin korot ovat yleensä halvempia kuin autolainan korot, mutta pakollinen kaskovakuutusmaksu nostaa leasingmaksua. Autoleasingissa vaaditaan yleensä myös 10 % käsiraha. Leasing on siinä mielessä hyvä vaihtoehto, että tiedät tarkemmin, mitkä ovat auton kuukausittaiset kulut.

Auton rahoittaminen osamaksulla tai autolainalla on joustavampi vaihtoehto, mutta lainan korot voivat olla korkeammat kuin leasingissa. Lainan mukava puoli on siinä, että voit päättää itse, mistä ostat auton. Jos ajat vuosittain paljon, etkä halua vaihtaa autoa muutaman vuoden välein, on oma auto todennäköisesti kannattavampi vaihtoehto.

Autolainalla ei ole ennakkomaksuvaatimuksia ja voit ostaa minkä tahansa auton mistä tahansa. Tämä tekee autolainasta joustavamman lainan kuin autoleasing, mutta samalla korko voi olla korkeampi. Autolainalla voit ostaa käytetyn auton myös yksityiseltä.

Valitse edullinen autolaina netistä

Edullinen autolaina ilman vakuuksia!

1. Täytä lainahakemus.

2. Valitse sopiva lainatarjous.

3. Nosta autolaina omalle käyttötilille.

Autolaina on kätevä ja joustava ratkaisu auton tai muun kuljetusvälineen (moottoripyörä, purjevene jne.) ostamiseen. Laina sopii erityisen hyvin tilanteessa, jossa ajoneuvon ostamiseen ei ole säästetty erillistä rahaa. Vakuudettomalla autolainalla voit ostaa auton ilman käsirahaa.

Jos autoleasingin käsiraha on yleensä 10% ja auton ostajan on löydettävä rahat itse, autolainasta ei vaadita ennakkomaksua ja laina maksetaan takaisin yhtä suurina osina, kuin on sovittu.

Autolaina on sopiva ratkaisu auton ostamisen rahoittamiseen, jos haluat rekisteröidä auton omiin nimiisi. Autokaupan rahoitusyhtiön kautta olevassa rahoituksessa auton omistajaksi jää rahoitusyhtiö niin pitkäksi aikaa, kunnes laina on kokonaan maksettu.

Kun ostat auton meidän kauttamme otetulla vakuudettomalla lainalla, voit rekisteröidä auton samantien omiin nimiisi. Voit ostaa auton tällöin liikkeestä, yksityiseltä tai vaikka tuontiauton Saksasta tai Ruotsista.

Autorahoitus nopeasti uuden tai käytetyn auton hankintaan

Päätätpä hankkia uuden tai käytetyn auton, lainoja kannattaa ensin vertailla. Voit säästää merkittäviä summia rahaa, kun kilpailutat lainat.

Enää ei tarvitse lähettää lainahakemusta jokaiseen pankkiin erikseen, vaan lainojen vertaileminen onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella Nordic Bankin kautta.

Me toimitamme hakemuksesi jopa yli 30 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen, joten saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain hakemus nettisivuillamme, ja jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Voit rauhassa vertailla niitä ja tehdä valintasi.

Tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan, joten näet helposti, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Sinulla ei siis tarvitse olla vakuuksia tai omaisuutta saadaksesi lainaa.

Yhteishakijan lisääminen hakemukseen voi mahdollistaa isomman lainan pienemmällä korolla. Jos siis olet hankkimassa autoa esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Autolaina nopeasti netistä

Mitä kannattaa ottaa huomioon autoa ostaessa?

Auton käyttötarkoitus: Ensimmäisenä kannattaa pohtia, mihin tarkoitukseen tarvitset autoa. Jos tarkoitus on ajella työmatkoja ja tehdä kauppareissuja, pieni käytetty auto voi riittää. Jos taas sinulla on perhettä, kannattaa ostaa heti isompi auto, johon mahtuu myös turvaistuimet sekä enemmän tavaraa takakonttiin.

Uusi vai käytetty auto: Käytettyjä autoja saa jo muutamalla tuhannella eurolla. Käytettyjen autojen suhteen kannattaa kuitenkin olla erityisen tarkkana.

Ennen ostamista kannattaa varmistaa esimerkiksi onko auto katsastettu ja on hyvä myös tutustua auton ulkoisiin ominaisuuksiin, renkaiden ja muiden varusteluiden kuntoon sekä huoltokirjaan. Auto kannattaa ehdottomasti aina koeajaa.

Auton ylläpitokulut: Uusi auto on kalliimpi hankinta, mutta sen ylläpitokulut ovat todennäköisesti ennalta-arvaamattomammat kuin käytetyn. Käytettyyn autoon tulee todennäköisemmin yllättäviä korjaustarpeita.

Uuden auton ylläpitokulut voivat olla myös pienemmät kuin vanhemmassa autossa, ja päästöt ovat tavallisesti pienemmät. Mieti siis kuukausibudjettiasi. Joka tapauksessa auto tulee viemään rahaa. Laske, minkälaisen auton ylläpitämiseen sinulla on varaa.

Auton käyttövoima: Käyttövoima vaikuttaa myös auton ylläpitokuluihin. Jos ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä, kannattaa käyttövoimaa pohtia myös siitä näkökulmasta. Tänä päivänä vaihtoehtoja on monia.

Bensiini- ja dieselautojen lisäksi on esimerkiksi täyssähköautoja ja hybridiautoja. Jos haluat valita sähköauton, kannattaa tarkastella etukäteen, minkälaiset latausmahdollisuudet omalla asuinalueella on.

Vertaile autolainat huolellisesti

Voit säästää rahaa yhdistämällä lainasi

Nykyään kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia Esimerkiksi puhelimia, televisioita, pesukoneita ja vaikka mitä muuta voi ostaa osamaksulla.

Jos sinulla on useita lainoja ja olet ostanut kaikenlaista osamaksulla, sinulla menee todennäköisesti joka kuukausi aika paljon rahaa pelkästään lainojen laskutuskuluihin ja korkoihin. Tällaisessa tilanteessa lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, koska yleensä yksi laina tulee edullisemmaksi kuin monta pientä.

Kun maksat vain yhden lainan korkoja usean sijaan, rahaa jää yleensä käyttöön enemmän. Voit yhdistää myös autolainan kokonaissummaan muita lainoja ja osamaksuja. 

Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on yleensä kannattavaa. Laske ensin olemassa olevien lainojesi jäljellä oleva yhteissumma ja tarvitsemasi autolainan määrä. 

Syötä tuo summa Nordic Bankin nettisivuilla olevaan autolainalaskuriin ja laita siihen myös haluamasi laina-aika. Saat heti arvion kuukausierästä ja vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy tietojen perusteella.

Tee sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava summa kattaa varmasti kaikki jäljellä olevat lainat. Alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi.

Tarkastele niitä ja vertaile niitä olemassa oleviin lainoihin. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa yhdistelylainan rahoilla kaikki jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa.

Voinko autolainan maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja?

Kyllä, lähtökohtaisesti lainan voi maksaa aina nopeammin pois. Tämä kannattaa selvittää pankin kanssa joka myöntänyt lainan. Netissä haetuissa lainoissa voit saada huomattavasti enemmän joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Suosittelemme siis kysymään pankista neuvoja mikäli haluat suorittaa lainan nopeammin pois.

Yleensä lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, puhtailla luottotiedoilla ja säännöllisillä palkka tai eläketuloilla oleva henkilö. Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen helposti tästä. Valitse itsellesi sopivin kuukausierä ja lainamäärä, niin Nordic Bank hoitaa loput.

Vertaile autolainat kätevästi Nordic Bankissa

Autolainojen vertailu Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa

Ei välttämättä ole kannattavaa tarttua heti ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen. Kun kilpailutat lainat, voit löytää mahdollisimman edullisen lainan ja siten voit säästää isojakin summia rahaa. Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Yhdellä helpolla hakemuksella saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Lainatarjoukset järjestetään automaattisesti pienimmän koron mukaan, joten näet yhdellä silmäyksellä, mikä autolainojen korkotarjouksista on koroltaan ja kuluiltaan edullisin. Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota nimelliskoron sijaan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää lainan kaikki kulut.

Meidän kauttamme voit saada autolainaa ilman takaajia ja vakuuksia 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. 

Usein kysytyt kysymykset autolainoista:

Nordic Bankin kautta voit hakea autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Meidän lainoissamme ei ole edes ostamasi auto autolainan vakuutena. Vakuudetonta lainaa ei ole korvamerkitty mitenkään, eli voit ostaa rahoilla mitä haluat.

Kyllä, voit maksaa autolainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Nordic Bank lainavertailun avulla voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa autolainat yli 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Näin löydät helposti itsellesi edullisimman autolainan.

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Edullisin ja paras autolaina löytyy kilpailuttamalla rahalaitokset ja pankit yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankissa. 

Autolaina maksetaan tilillesi usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta, mutta yleensä autolaina haetaan 3-5 vuodeksi.

Autolainat kannattaa kilpailuttaa. Sillä tavalla löydät edullisimman lainan. Kilpailuta autolainat Nordic Bankissa, niin voit saada jopa noin 30 lainatarjousta.

Auton ostaminen rahoituksella voi olla järkevää, jos rahoituksen saa edullisella hinnalla. Muista myös kilpailuttaa lainat, sillä vakuudettomien autolainojen joukosta voi hyvinkin löytyä halvempi vaihtoehto.

Auton vaihtaminen on yleensä mahdollista, vaikka autosta olisi vielä velkaa jäljellä. Helpoimmin auton vaihto tapahtuu autoliikkeen kautta, sillä automyyjä voi hoitaa asiat rahoitusyhtiön kanssa.

Lainaa myönnetään maksukyvyn mukaan. Usein luotonmyöntäjät tarkastelevat esimerkiksi lainanhakijan työtilannetta ja luottotietoja.

Autolainaa voi hakea täysi-ikäinen. Joillakin luotonmyöntäjillä on alaikäraja ja yläikäraja lainan myöntämiselle, mutta kaikilla ei tällaisia ole. Voit hakea lainaa Nordic Bankin kautta, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa.

Kyllä, yleensä autolainan voi maksaa sovittua nopeammin pois. Tämän voi vielä tarkistaa lainanmyöntäjältä.

Tavallisesti autolainan voi maksaa kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Auton voi hankkia rahoituksella, jos rahoituksen saa edullisella hinnalla. Osamaksussa on se hyvä puoli, että rahaa jää käyttöön myös muihin menoihin ja muihin hankintoihin.

Paras autolaina löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta autolainat Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainatarjousta.

Rahoituksen saantiin vaikuttaa maksukyky. Lainaa ei välttämättä saa, jos hakijalla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä tai jo valmiiksi paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainaa ei välttämättä myönnetään myöskään silloin, jos hakijan tulot ovat kovin pienet tai tuloja ei ole.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla autolainat kauttamme!

Yleensä auton voi myydä, vaikka rahoitusta olisi vielä jäljellä. Myynti onnistuu helpoimmin autoliikkeen kautta.

Lue lisää autorahoituksesta: