autolaina

Autolaina haetaan kilpailuttamalla edullisin – 2021

Hae autolainaa ilmaiseksi tässä! Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä, Nordic Bank löytää Sinulle edullisimman autolainan vaivattomasti! Lainojen kilpailutus on erittäin fiksua ennen auton hankintaa!

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään! Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun!

Ajan lisäksi, säästät useita tuhansia kun löytyy se edullinen laina juuri Sinun tarpeisiin! 

Hae autolainaa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hae edullinen autolaina fiksusti täältä!

Hae autolainaa kätevästi netistä Nordic Bank lainavertailusivuston avulla, kauttamme hakiessa kilpailutat pankit edullisimmasta päästä ja saat tarjoukset pankeista muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä ja parhaimmassa tapauksessa saat autolainan tilillesi saman päivän aikana.

Voit hakea nyt autolainaa ilman vakuuksia kätevästi netissä auton ostamiseen koska pankit eivät tarvitse erillisiä vakuuksia. Hae edullinen lainaa ajoneuvon hankintaan ja toteuta unelmasi! 

Autolaina haetaan kilpailuttamalla edullisin

Onko autolaina sama kun autoleasing?

Ei. Autolaina eroaa autoleasingista. Autolaina on siis pieni laina, joka käytetään auton ostamiseen.

Toisin kuin autoleasingissä, autorahoitus ei vaadi ennakkomaksua tai kaskovakuutusta auton ostamiseksi. Toisaalta autoleasing vaatii käsirahan (yleensä 10% ajoneuvon hinnasta) ja kaskovakuutus on lähes poikkeuksetta pakollinen.

Koska autolainalla ei ole kattavia ja ennakkomaksuvaatimuksia ja voit ostaa minkä tahansa auton – autohallista, jälleenmyyjiltä , kaverilta tai jopa Saksasta, tämä tekee autolainasta joustavamman lainan kuin autoleasing, mutta samalla korko voi olla korkeampi.

Autolaina ilman vakuuksia!

Autolaina on kätevä ja joustava ratkaisu auton tai muun kuljetusvälineen (moottoripyörä, purjevene jne.) Ostamiseen, mikä sopii erityisen hyvin tilanteessa, jossa ajoneuvon ostamiseen ei ole varattu erillistä rahaa. Jos autoleasingin käsiraha on yleensä 10% ja auton ostajan on löydettävä rahat itse, autolainasta ei vaadita ennakkomaksua ja laina maksetaan takaisin yhtä suurina osina kun sovittu.

Autolaina on sopiva ratkaisu auton ostamisen rahoittamiseen, vaikka haluat ehdottomasti rekisteröidä auton omaan nimeen. Monille tämä on yllätys, mutta pankin nimissä oleva vuokra-auto voi asettaa rajoituksia esimerkiksi ulkomaille matkustettaessa tai autoa myynnissä myöhemmin ja nämä rajoitukset on otettava heti huomioon autoa ostettaessa.

Autorahoitus nopeasti uuden auton hankintaan!

Vaikka autoleasingin korot ovat yleensä halvempia kuin autolainan korot, kuukausittaista leasingmaksua täydennetään pakollisella kaskovakuutusmaksulla, mikä tekee edullisesta autoleasingista ensi silmäyksellä melko kalliin ja joillekin epäkäytännöllistä.

Saadaksesi selville miltä auton vuokraaminen kuukausittain maksaa, lataa autonvuokrauslaskin ja syötä valitun auton myyntihinta. Katso lisäksi joidenkin vakuutusyhtiöiden sivulta, kuinka paljon kuukausittainen kasko maksaa tietylle automallille, ja liitä nämä summat yhteen.

Laina aika, kuukausierä sekä lainan määrä kannattaa harkita tarkkaan etukäteen, ennen lainasumman nostamista tilillesi. Todellinen vuosikorko määräytyy laina ajan sekä lainan määrän mukaisesti, muista että hakiessa yhteishakijan kanssa todellinen vuosikorko saattaa olla pienempi ja lainan määrä isompi. Nordic Bankin kautta voit hakea autorahoitusta esimerkiksi 500 eurosta 70 000 euroon saakka ja laina aika on 1 – 15 vuotta.

Autolainaa hae helposti verkossa eli Nordic Bankista!

Vakuudeton lainaa jonka korko ja hinnat ovat matalia vain muutamalla klikkauksella heti tilille. Sopiva kuukausierä voit saada helposti täyttämällä maksuton lainahakemus netissä ja lainan voi myös nostaa tilillesi saman päivän aikana. Valitse itsellesi paras lainasumma ja laina-aika esim. 15 000 euroa ja laina-aika 5 vuotta tekee kuukausieräksi 285€.

Pankin myöntämä lainasumma sekä lainan ehdot kannattaa verrata myös muitten pankkien kanssa esim. koron ja kulujen varalta. Lainaa voi saada tilillesi jopa muutaman tunnin kuluttua ilman vakuuksia. Kannattaa myös tarkistaa lainan korko koska se määrittää onko laina kallista vai ei. Lainan korko voi olla muutamasta prosentista muutaman kymmeneen prosenttiin, valitse siis edullisin. Nosta rahat tilillesi kätevästi ja nauti uuden auton hankinnasta.

Voinko autolainan maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja?

Kyllä, lähtökohtaisesti lainan voi maksaa aina nopeammin pois. Tämä täytyy toki selvittää kyseisin pankin kanssa, netissä haetuissa lainoissa voit saada huomattavasti enemmän joustavuutta lainan takaisinmaksu suhteen. Suosittelemme siis kysymään pankista neuvoja lainan nopeammin pois maksun suhteen.

Yleensä lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, puhtailla luottotiedoilla ja säännöllisillä palkka tai eläketuloilla oleva henkilö. Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen helposti tästä. Valitse itsellesi sopivin kuukausierä ja lainamäärä niin Nordic Bank hoitaa loput.