Edullinen laina

Edullinen laina nopeasti tilille 2022

Etsitkö edullista lainaa? Olet oikeassa paikassa koska edullisin laina löytyy vaivattomasti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Täytä maksuton lainahakemus heti ja vertaile Suomen lainat netissä helposti ja nopeasti!

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7 

Etsitkö edullista lainaa? Olet oikeassa paikassa koska edullisin laina löytyy vaivattomasti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Voit hakea edullista lainaa fiksusti netissä kilpailuttamalla kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella. Valitse sopiva lainasumma sekä laina-aika, jonka avulla näet suuntaa antavan kuukausierän.

Muistathan, että lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa, vaan voit kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi edullisimman ja sopivimman.

Täytä maksuton lainahakemus heti ja vertaile Suomen lainat netissä helposti ja nopeasti!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea edullista lainaa fiksusti netissä kilpailuttamalla kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella. Valitse sopiva lainasumma sekä laina-aika, jonka avulla näet suuntaa antavan kuukausierän.

Muistathan, että lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa, vaan voit kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi edullisimman ja sopivimman.

Edullinen laina Nordic Bankin kautta

Lainojen kulut vaihtelevat suuresti eri rahoituslaitosten välillä. Sen vuoksi kaikki lainat on syytä kilpailuttaa. Ensimmäinen vastaan tuleva tarjous ei välttämättä ole kaikista edullisin. Lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa, koska voit tehdä sen kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella lainavertailupalvelun kautta.

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Lainaan liittyy monenlaisia kuluja, jotka vaikuttavat luottokustannusten yhteismäärään. Nämä kulut vaihtelevat paljon eri pankkien välillä. Siksi lainojen vertaileminen on järkevää. Lainaehtoihin pitää tutustua aina huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tarkastele ainakin näitä lukuja:

Valitse edullinen laina netistä vertailemalla lainakulut

Korko

Kaikista lainoista maksetaan korkoa lainanantajalle. Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erisuuruisia korkoja. Korko lienee yksi ensimmäisistä asioista, joita lainatarjouksista katsotaan. Se onkin erittäin tärkeä luku, ja kertoo jo paljon lainan kustannuksista. Korko ei kuitenkaan ole ainoa luku, jota lainatarjouksista kannattaa huomioida.

Avausmaksu

Yleensä pitää maksaa avausmaksu, kun lainan nostaa omalle tilille. Avausmaksun koko riippuu rahoituslaitoksen hinnastosta, lainanhakijan yksilöllisistä tiedoista ja haetusta rahasummasta.

Tilinhoitopalkkio

Tilinhoitopalkkio lisätään laskuun kuukausittain. Eli se maksetaan joka kuukausi samalla, kun lainaa maksetaan takaisin. Kyseessä on pankin palvelumaksua muistuttava maksu. Tavallisesti tilinhoitomaksu ei ole kovin suuri. Mutta jos sinulla on useampi laina yhtä aikaa, maksat myös useita tilinhoitomaksuja. Silloin niiden yhteissumma voi kasvaa yllättävän suureksi. Jos sinulla on useita lainoja ja osamaksuja, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on luku, joka sisältää kaikki lainasta maksettavat kulut kuten tilinhoitopalkkion ja avausmaksun. Voit verrata lainatarjouksia keskenään helposti tarkastelemalla niiden todellista vuosikorkoa. Laina on sitä edullisempi, mitä pienempi todellinen vuosikorko on.

Edullinen laina ilman vakuuksia jolla toteutat unelmasi, fiksusti

Vakuudeton laina mitä tahansa tarkoitusta varten

Meidän kauttamme voi hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Lainat ovat vakuudettomia, joten niitä varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan voit käyttää ne mihin haluat.

Voit hakea meidän kauttamme autolainaa uuden tai käytetyn auton ostamista varten. Isoin lainasumma, jota voit hakea, on 70 000 euroa. Sillä pystyy mahtavasti rahoittamaan vaikkapa täyssähköauton. Pienemmillä summilla, esimerkiksi 20 000 eurolla, saa hyvän käytetyn auton. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea ja helppo, joten saat lainan tilillesi nopeasti ja voit päästä autokaupoille jopa saman päivän aikana.

Jos haluaisit lähteä lomamatkalle, mutta sitä varten ei ole säästynyt rahaa, voit hakea meiltä lomalainaa. 500–1000 euroa voisi riittää lomailuun kotimaassa, esimerkiksi pieneen kaupunkilomaan tai laskettelulomaan Lapissa. Isommilla summilla pääset pitkille ulkomaanmatkoille. Koska vakuudettoman lainan saa nostettua tilille nopeasti, voit käyttää sen myös äkkilähdön rahoittamiseen.

Edullinen laina tontin ostamiseen

Isoin laina, jonka meidän kauttamme voi saada, on 70 000 euroa. Pystyt siis toteuttamaan avullamme isojakin projekteja. Jos olet haaveillut omakotitalosta tai mökistä, voit ottaa askelen lähemmäs niiden toteutumista ostamalla tontin.

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa tonttilainat. Ja kun rakentaminen tulee ajankohtaiseksi, voit hakea kauttamme myös rakennuslainan.

Avullamme voit toteuttaa myös pienemmät hankinnat, kuten puhelin tai tietokone. Niitä voi ostaa osamaksullakin, mutta se ei ole aina taloudellisesti kannattavin vaihtoehto. 

Kauppojen tarjoamissa osamaksuissa voi olla korkea korko ja kalliit avaus- ja tilinhoitomaksut, joten ne voivat tulla lopulta kalliimmaksi kuin vakuudeton laina.

Siksi suosittelemme, että sen lisäksi että vertailet eri liikkeiden tarjoamia osamaksuvaihtoehtoja, teet myös lainavertailua. Sillä tavalla voit löytää itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. 

Edullisen lainan hakeminen kauttamme on helppoa ja turvallista

Nykyään kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Osamaksuilla voi ostaa laitteita, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä. Siksi käy helposti niin, että lainoja kertyy useita. Se voi tulla kalliiksi, koska maksat jokaisesta lainasta myös korkoa ja lainanhoitokuluja. Jos sinulla on useita lainoja, sinun kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen. Kun yhdistät lainasi, maksat jatkossa vain yhden lainan kuluja, jolloin säästät todennäköisesti merkittävästä rahaa.

Sekä pienet että isot lainat on hyvä kilpailuttaa. Kannattaa myös ottaa tavaksi kilpailuttaa olemassa olevat lainat säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Sinun ei tarvitse enää laittaa hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat meidän kauttamme kilpailutettua yhdellä hakemuksella 27 lainanantajaa! Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Kun kilpailutat lainasi säännöllisesti, voit varmistua siitä, että ne ovat aina mahdollisimman edullisia.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää kuitenkin olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Nämä asiat toimivat eräänlaisena vakuutena.

Kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, lainanantajat voivat luottaa siihen, että kykenet maksamaan myös lainasi pois sovitusti.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Siksi kyseessä onkin suosittu lainamuoto.

Rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Jos haet pientä pikalainaa, voit saada sen tilillesi jo muutamassa tunnissa.

Pikalaina on yleensä noin 500–5000 euron kokoinen ja se maksetaan takaisin nopeammin, yleensä alle vuodessa.

Hae edullinen korko suoraan netistä

Kilpailuta lainasi Nordic Bankissa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 27 rahoituslaitosta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Meidän avullamme saat erittäin kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Voit hakea lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Vakuuksia ja takaajia ei tarvita vakuudettomia lainoja varten. Voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, joten meidän avullamme saat hankittua mitä tahansa uudesta puhelimesta kesämökkiin. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Oletpa hakemassa pientä tai isoa lainaa, kannattaa lainat vertailla ensin. Kun valitset lainan, jossa on mahdollisimman pieni todellinen vuosikorko, voit säästää todella paljon rahaa pitkällä aikavälillä. 

Edullinen laina verkosta missä ja milloin tahansa

Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomiota etenkin korkoon, tilinhoitomaksuun ja avausmaksuun. Varmista myös, että lainan kuukausierästä tulee sinun budjettiisi sopiva. Pieni kuukausierä on siinä mielessä hyvä, että silloin sinulle jää todennäköisesti rahaa käyttöön muihinkin tarkoituksiin. Yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin ilman lisäkuluja.

Muista myös, että lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Silloin on mahdollista saada pienempikorkoinen laina. Hakemus kannattaa tehdä yhdessä, varsinkin jos olette tekemässä jotain isompaa hankintaa, jota varten tarvitsette suurehkon lainan.

Usein kysytyt kysymykset edullisista lainoista:

Mistä pankista edullinen laina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin mahdollinen laina-aika?

Pisin mahdollinen laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mikä olisi joustava lainamuoto vaihtelevaan rahan tarpeeseen?

Jos tarpeesi olisi saada toistuvasti ajoittain luottoa, niin kertalainan sijaan kannattaa tutustua luottotiliin ja joustoluottoon.

Mikä on tasalyhennyslaina?

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainaerä pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko. 

Mitä hyötyä on lainavertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 kotimaista ja ulkomaista luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Mistä löydän edullisimman lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.