Edullinen laina

Edullinen laina nopeasti tilille 2023

Etsitkö edullista lainaa? Olet oikeassa paikassa koska edullisin laina löytyy vaivattomasti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Täytä maksuton lainahakemus heti ja vertaile Suomen lainat netissä helposti ja nopeasti!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Etsitkö edullista lainaa? Olet oikeassa paikassa koska halvin laina löytyy vaivattomasti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Voit hakea edullista lainaa fiksusti netissä kilpailuttamalla kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella. Valitse sopiva lainasumma sekä laina-aika, jonka avulla näet suuntaa antavan kuukausierän.

Muistathan, että lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa, vaan voit kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi edullisimman ja sopivimman.

Täytä maksuton lainahakemus heti ja vertaile Suomen lainat netissä helposti ja nopeasti!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea edullista lainaa fiksusti netissä kilpailuttamalla kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella. Valitse sopiva lainasumma sekä laina-aika, jonka avulla näet suuntaa antavan kuukausierän.

Muistathan, että lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa, vaan voit kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi edullisimman ja sopivimman.

Edullinen laina Nordic Bankin kautta

Lainojen kulut vaihtelevat suuresti eri rahoituslaitosten välillä. Sen vuoksi kaikki lainat on syytä kilpailuttaa. Ensimmäinen vastaan tuleva tarjous ei välttämättä ole kaikista edullisin. Lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa, koska voit tehdä sen kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella lainavertailupalvelun kautta.

Edullinen laina

Yhteishakijan kanssa edullisempi laina

Huomaa, että voit hakea lainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Siitä syystä yhdessä voitte saada lainaa vieläkin halvemmalla. Yhteishakija parantaa myös lainan saamisen mahdollisuuksia ja mahdollistaa isommat lainasummat. Lainaa kannattaa hakea yhdessä etenkin, jos kyseessä on suurempi lainasumma, kuten 10 000 euroa tai enemmän.

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Lainaan liittyy monenlaisia kuluja, jotka vaikuttavat luottokustannusten yhteismäärään. Nämä kulut vaihtelevat paljon eri pankkien välillä. Siksi lainojen vertaileminen on järkevää. Lainaehtoihin pitää tutustua aina huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tarkastele ainakin näitä lukuja, kun vertailet lainatarjouksia:

Korko

Kaikista lainoista maksetaan korkoa lainanantajalle. Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erisuuruisia korkoja. Korko lienee yksi ensimmäisistä asioista, joita lainatarjouksista katsotaan. Se onkin erittäin tärkeä luku, ja kertoo jo paljon lainan kustannuksista. Korko ei kuitenkaan ole ainoa luku, jota lainatarjouksista kannattaa huomioida.

Avausmaksu

Yleensä pitää maksaa avausmaksu, kun lainan nostaa omalle tilille. Avausmaksun koko riippuu rahoituslaitoksen hinnastosta, lainanhakijan yksilöllisistä tiedoista ja haetusta rahasummasta.

Tilinhoitopalkkio

Tilinhoitopalkkio lisätään laskuun kuukausittain. Eli se maksetaan joka kuukausi samalla, kun lainaa maksetaan takaisin. Kyseessä on pankin palvelumaksua muistuttava maksu. Tavallisesti tilinhoitomaksu ei ole kovin suuri. Mutta jos sinulla on useampi laina yhtä aikaa, maksat myös useita tilinhoitomaksuja. Silloin niiden yhteissumma voi kasvaa yllättävän suureksi. Jos sinulla on useita lainoja ja osamaksuja, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on luku, joka sisältää kaikki lainasta maksettavat kulut kuten tilinhoitopalkkion ja avausmaksun. Voit verrata lainatarjouksia keskenään helposti tarkastelemalla niiden todellista vuosikorkoa. Laina on sitä edullisempi, mitä pienempi todellinen vuosikorko on.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia lainan hakemisesta:

Paljonko voin saada lainaa?

Edullista lainaa haetaan kilpailuttamalla. Nordic Bankin avulla kilpailutat yli 30 pankkia yhdellä ilmaisella lainahakemuksella, ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Edullisin vakuudeton laina mitä tahansa tarkoitusta varten löytyy kilpailuttamalla

Meidän kauttamme voi hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Lainat ovat vakuudettomia, joten niitä varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan voit käyttää ne mihin haluat.

Voit hakea meidän kauttamme autolainaa uuden tai käytetyn auton ostamista varten. Isoin lainasumma, jota voit hakea, on 70 000 euroa. Sillä pystyy mahtavasti rahoittamaan vaikkapa täyssähköauton. Pienemmillä summilla, esimerkiksi 20 000 eurolla, saa hyvän käytetyn auton. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea ja helppo, joten saat lainan tilillesi nopeasti ja voit päästä autokaupoille jopa saman päivän aikana.

Jos haluaisit lähteä lomamatkalle, mutta sitä varten ei ole säästynyt rahaa, voit hakea meiltä lomalainaa. 500–1000 euroa voisi riittää lomailuun kotimaassa, esimerkiksi pieneen kaupunkilomaan tai laskettelulomaan Lapissa. Isommilla summilla pääset pitkille ulkomaanmatkoille. Koska vakuudettoman lainan saa nostettua tilille nopeasti, voit käyttää sen myös äkkilähdön rahoittamiseen.

Isoin laina, jonka meidän kauttamme voi saada, on 70 000 euroa. Pystyt siis toteuttamaan avullamme isojakin projekteja. Jos olet haaveillut omakotitalosta tai mökistä, voit ottaa askelen lähemmäs niiden toteutumista ostamalla tontin.

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa tonttilainat. Ja kun rakentaminen tulee ajankohtaiseksi, voit hakea kauttamme myös rakennuslainan.

Avullamme voit toteuttaa myös pienemmät hankinnat, kuten puhelin tai tietokone. Niitä voi ostaa osamaksullakin, mutta se ei ole aina taloudellisesti kannattavin vaihtoehto. 

Kauppojen tarjoamissa osamaksuissa voi olla korkea korko ja kalliit avaus- ja tilinhoitomaksut, joten ne voivat tulla lopulta kalliimmaksi kuin vakuudeton laina.

Siksi suosittelemme, että sen lisäksi että vertailet eri liikkeiden tarjoamia osamaksuvaihtoehtoja, teet myös lainavertailua. Sillä tavalla voit löytää itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. 

Nykyään kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Osamaksuilla voi ostaa laitteita, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä. Siksi käy helposti niin, että lainoja kertyy useita. Se voi tulla kalliiksi, koska maksat jokaisesta lainasta myös korkoa ja lainanhoitokuluja. Jos sinulla on useita lainoja, sinun kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen. Kun yhdistät lainasi, maksat jatkossa vain yhden lainan kuluja, jolloin säästät todennäköisesti merkittävästä rahaa.

Sekä pienet että isot lainat on hyvä kilpailuttaa. Kannattaa myös ottaa tavaksi kilpailuttaa olemassa olevat lainat säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Sinun ei tarvitse enää laittaa hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat meidän kauttamme kilpailutettua yhdellä hakemuksella 35 lainanantajaa! Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Kun kilpailutat lainasi säännöllisesti, voit varmistua siitä, että ne ovat aina mahdollisimman edullisia.

Vertaile lainat netissä

Halpa laina ilman vakuuksia

Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää kuitenkin olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Nämä asiat toimivat eräänlaisena vakuutena.

Kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, lainanantajat voivat luottaa siihen, että kykenet maksamaan myös lainasi pois sovitusti.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Siksi kyseessä onkin suosittu lainamuoto. Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden koroissa ja kuluissa on isoja eroavaisuuksia. Siksi lainat kannattaa vertailla ennen lainan ottamista, jotta saat mahdollisimman halvan lainan.

Rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Jos haet pientä pikalainaa, voit saada sen tilillesi jo muutamassa tunnissa.

Pikalaina on yleensä noin 500–5000 euron kokoinen ja se maksetaan takaisin nopeammin, yleensä alle vuodessa.

Näin yhdistät lainat edullisemmaksi lainaksi

1

Laske olemassaolevien lainojen ja osamaksujen vielä maksamatta olevat summat yhteen lainojen yhdistely-laskurilla.

2

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus.

3
Muutamassa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiin. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä paras vaihtoehto.
4
Hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilillesi tämän jälkeen yleensä jo saman päivän aikana.
5
Maksa rahoilla kaikki pienet lainat ja osamaksut pois. Jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa, jossa on edullinen korko - säästät rahaa joka kuukausi!

Kilpailuta lainasi Nordic Bankissa

+ Puhtaat luottotiedot

+ Täysi-ikäisyys

+ Säännölliset palkka- ja/tai eläketulot

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 35 rahoituslaitosta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Meidän avullamme saat erittäin kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Voit hakea lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Vakuuksia ja takaajia ei tarvita vakuudettomia lainoja varten. Voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, joten meidän avullamme saat hankittua mitä tahansa uudesta puhelimesta kesämökkiin. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Oletpa hakemassa pientä tai isoa lainaa, kannattaa lainat vertailla ensin. Kun valitset lainan, jossa on mahdollisimman pieni todellinen vuosikorko, voit säästää todella paljon rahaa pitkällä aikavälillä. 

Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomiota etenkin korkoon, tilinhoitomaksuun ja avausmaksuun. Varmista myös, että lainan kuukausierästä tulee sinun budjettiisi sopiva. Pieni kuukausierä on siinä mielessä hyvä, että silloin sinulle jää todennäköisesti rahaa käyttöön muihinkin tarkoituksiin. Yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin ilman lisäkuluja.

Muista myös, että lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Silloin on mahdollista saada pienempikorkoinen laina. Hakemus kannattaa tehdä yhdessä, varsinkin jos olette tekemässä jotain isompaa hankintaa, jota varten tarvitsette suurehkon lainan.

Edullinen laina fiksusti verkosta

Edullinen laina pitkällä tai lyhyellä maksuajalla

Lainan kustannukset koostuvat korosta ja lainanhoitokuluista. Näitä maksetaan lyhennyksen lisäksi kuukausittain koko takaisinmaksun ajan. Siksi takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Onkin tärkeää miettiä, minkä laina-ajan lainalle ottaa. Nordic Bankin kautta haettujen lainojen laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Pitkän maksuajan etu on se, että kuukausierä on mukavan pieni, koska lainasumma jaetaan useammalle kuukaudelle. Esimerkiksi 10 000 euron laina 7 vuoden takaisinmaksuajalla tarkoittaisi lainalaskurimme mukaan 144 euron kuukausierää, kun taas 3 vuoden laina-ajalla kuukausierä olisi kyseisellä summalla 303 euroa. Pitkästä maksuajasta on hyötyä, kun taloudellinen tilanne on tiukempi ja takaisinmaksuun tarvitaan enemmän aikaa. Rahaa jää enemmän muihin menoihin, säästöihin tai sijoittamiseen.

Pitkän maksuajan haittapuoli on se, että korkoja maksetaan pitkän aikaa, joten kokonaiskustannukset kasvavat. Takaisinmaksuaikaa ei siis kannata pidentää ilman syytä, vaan laina kannattaa pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti. Usein lainan voi maksaa pois myös alkuperäistä sopimusta nopeammin, jolloin pystyt säästämään kuluissa.

Laina tulee sitä halvemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Takaisinmaksuaikaa ei kannata silti sopia myöskään liian lyhyeksi. Silloin taloudelliset riskit kasvavat, sillä jos sinulla onkin jossain kuussa tiukempi rahatilanne tai taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu muita muutoksia, et välttämättä pystykään maksamaan jokaista kuukausierää ongelmitta. Pyri aina jättämään kuukausibudjettiin vähän väljää, jotta pystyt lyhentämään lainaa, maksamaan kaikki elämisen kulut ja rahaa jää vielä hieman säästöönkin.

Lainalaskurillamme voit suunnitella, mikä takaisinmaksuaika olisi sinun budjettiisi sopiva. Valitse laina-aika sekä takaisinmaksuaika, niin näet heti arvion kuukausierästä. Vaihtele takaisinmaksuaikaa, niin näet miten se vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja kuukausierään.

Huomaa, että laskurissa näkyvät luvut ovat arvioita, eivät välttämättä lopullisia lukuja. Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia, eli sinun yksilöllinen taloudellinen tilanteesi vaikuttaa lainan hintaan.

Kilpailuta edullisin laina

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää kilpailuttamalla itsellesi halvimman lainan?

Lainat kannattaa kilpailuttaa lainavertailupalvelussa. Kun teet hakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita ottamaan lainaa. Voit saada lukuisia lainatarjouksia eri pankeilta ja luottolaitoksilta ja näiden joukosta on helppo valita paras ja edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet, minkä verran voit säästää kilpailuttamalla lainan Nordic Bankissa. Esimerkkilaskelma on laskettu 10 000 euron lainasummalle ja maksuajaksi on valittu 4 vuotta. Tämän sivun yläreunasta löydät lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida, mikä olisi omaan tilanteeseesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
15,81 %
14,95 €
20,06 %
48
297,38€
14 274,27 €
Laina B
14,11 %
9,95 €
15,43 %
48
283,77 €
13 620,81 €
Laina C
9,18 %
4,45 €
9,66 %
48
254,16 €
12 199,49 €
Nordic Bank lainavertailu
6,90 %
-
7,12 %
48
239 € / kk
Säästöä jopa 58,38 €/kk!
11 471,94€
Säästöä jopa 2 802,33 €!

Esimerkkilaskelmasta käy ilmi, että voit säästää 10 000 euron lainassa jopa lähes 3000 euroa lainanhoitokuluissa koko laina-aikana. Tämä tarkoittaa, että kuukaudessa säästöä tulee lähes 60 euroa. Pienellä vaivalla voit saada tuhansien eurojen säästöt!

Usein kysytyt kysymykset edullisista lainoista:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin mahdollinen laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainaerä pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 kotimaista ja ulkomaista luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Lainasta maksetaan korkoja ja sen lisäksi mahdollisesti tilinhoitomaksuja ja muita kuluja. Tällä hetkellä kulutusluoton korko voi olla mitä tahansa 4–20 % väliltä, ja myös muiden kulujen koot vaihtelevat. Lainat kannattaa kilpailuttaa. Sillä tavalla löytyy halvin laina.

Yleensä vakuudelliset lainat ovat kaikkein halvimpia. Myös vakuudettomien lainojen joukosta voi löytyä edullisia vaihtoehtoja, kunhan vain kilpailutat lainat. Lyhytaikaisesta lainasta ei ehdi kertyä kovin paljon korkoja maksettavaksi.

Edullisin vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada jopa noin 30 lainatarjousta yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Lähettämällä lainahakemuksen Nordic Bankin lainavertailun kautta netissä, saat heti lainapäätöksen. Ensimmäiset edulliset lainatarjoukset tulevat sähköpostiin jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos tarpeesi olisi saada toistuvasti ajoittain luottoa, niin kertalainan sijaan kannattaa tutustua luottotiliin ja joustoluottoon.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Velalliset hyötyvät inflaatiosta, jos palkat nousevat samalla. Tällöin velalliset maksavat lainansa takaisin reaalisesti pienemmällä summalla. Jos korot pysyvät matalammalla kuin inflaatio, inflaatio syö lainaa.
Jos velallisen palkat eivät nouse samalla, kun elinkustannukset ja korot nousevat, voi inflaatiosta tulla iso haaste velallisen taloudelliselle tilanteelle.
Lue lisää artikkelista: Miten inflaatio vaikuttaa lainaan?

Lue myös: