Mikä lainanantaja tarjoaa edullisemman koron? Onko korot lainkaan tärkeitä tai luottokustannukset? Tarjotaanko lainamääriä ja ajanjaksoja tarpeitteni mukaan? Mitä eroa on suurella pankilla ja pienemmällä luotonantajalla? Nämä ovat vain joitain kysymyksiä, jotka jokaisen tulisi kysyä itseltään ja miettiä huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Koska sekä suuret pankit että suuri määrä pieniä lainanantajia tarjoavat erilaisia kulutusluottoja, on järkevää käyttää jonkin aikaa ennen lopullisen rahoituspäätöksen tekemistä kaikkien markkinoilla olevien lainatarjousten ja ehtojen vertailemiseksi.

Jos aikaisemmin jouduimme käyttämään tuntikausia sopimusehtojen, luottokustannusten yms. tutkimiseen ja tietojen keräämiseksi, nyt Nordic Bank vertailu sivustolla on mahdollista luokitella lainanantajat ehdoin vain muutamalla napsautuksella. Niiden avulla on helppo verrata erilaisia pankkeja ja lainanantajia. 

Isommassa lainassa voi olla pienemmät korot

Täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme voit vertailla lainojen korkoja, luottokustannuksia sekä ehtoja helposti ja täysin veloituksetta, joka tukee Sinua järkevän päätöksen tekemisessä!

Kilpailuta lainatarjoukset tästä!
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.