halpakorkoinen laina

Hae halpakorkoista lainaa jopa 70 000 euroon asti

Täytä ilmainen lainahakemus ja vertaile lainoja jopa 70 000 euroon asti. Valitse lainalaskurista sopiva lainanmäärä ja laina-aika, jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Pääset täyttämään lainahakemusta kätevästi suoraan lainalaskurista. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit löytää mahdollisimman halpakorkoisen lainan.

Voit hakea lainaa kaikenlaisiin hankintoihin yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija parantaa halvan lainatarjouksen saamisen edellytyksiä huomattavasti, joten hakemus kannattaa tehdä yhdessä.

Täytä ilmainen lainahakemus ja vertaile lainoja jopa 70 000 euroon asti. Valitse lainalaskurista sopiva lainanmäärä ja laina-aika, jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Pääset täyttämään lainahakemusta kätevästi suoraan laskurista. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa, joten saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit löytää halpakorkoisen lainan.

Voit hakea lainaa kaikenlaisiin hankintoihin yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti, joten hakemus kannattaa tehdä yhdessä.

Halpakorkoinen laina löytyy kilpailuttamalla

Hintojen vertailu on monelle arkipäivää ostoksilla sekä erilaisia palveluita ostaessa. Harva jättää esimerkiksi sähkösopimuksen ja puhelinliittymän kilpailuttamisen väliin. Samaan tyyliin moni vertailee tuotteita ruokakaupassakin. Ostoskärryyn tulee usein otettua edullisempi vaihtoehto, jos tuotteiden laadussa ei ole merkittävää eroa.

Myös lainojen kilpailuttaminen kannattaa ottaa tavaksi samalla tavalla kuin muidenkin tuotteiden hintojen vertailu. Korko vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä matalampi korko on, sitä edullisempi laina on.

Siksi kannattaa etsiä mahdollisimman halpakorkoinen laina. Voit kilpailuttaa sekä uudet että jo olemassa olevat lainat. Kun kilpailutat vanhat lainat säännöllisesti, voit varmistaa, että lainan hinta pysyy edullisena.

Halpakorkoinen lainaa ilman vakuuksia mihin hankintoihin tahansa

Lainoja tarjoavat monet pankit ja yritykset ja koroissa voi olla paljon vaihtelua. Vakuudettomien lainojen korko määritellään tapauskohtaisesti arvioidun riskitason mukaan. Luotonmyöntäjien tekemät riskiarviot voivat poiketa toisistaan, minkä vuoksi sama henkilö voi saada lainaa erilaisella korolla eri paikoista. Juuri tämän vuoksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri paikasta. Siten pääset vertailemaan eri rahoituslaitosten tarjouksia ja voit löytää edullisen lainan.

Saat etsittyä halpakorkoisen lainan kaikkein helpommin tekemällä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin erikseen, sillä palvelussamme voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta eri rahoituslaitoksista. Hakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se velvoita ottamaan lainaa.

Tavallisesti ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat perille jo muutaman minuutin kuluttua. Pääset heti tutustumaan niihin ja vertailemaan niitä. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus helpottaa tarjousten vertailua entisestään, sillä näet heti mikä laina on halpakorkoisin.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Kilpailuta halpa laina

Edullinen laina nopeasti

Halpakorkoista lainaa on helppo hakea netistä mukavasti kotoa poistumatta. Ei tarvitse lähteä pankkiin lainaneuvotteluihin, vaan koko hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun asti netin välityksellä. Ja koska kyseessä on vakuudeton laina, ei aikaa tarvitse kuluttaa myöskään vakuuksien arviointiin. Tämän vuoksi lainapäätöksen voi saada todella nopeasti ja rahat saa tilille jo yhden arkipäivän kuluessa.

Edullisen lainan löytymien ei välttämättä vaadi kuin vähän vaivannäköä. Täytä helppo lainahakemus nettisivuillamme. Se vie vain muutaman minuutin. Hetken kuluttua alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit saada niitä jopa useita kymmeniä ja niiden joukosta on helppoa etsiä matalakorkoisin laina.

Kun sitten olet valinnut parhaan lainan, allekirjoita sopimus ja toimita vielä mahdollisesti valitut liitteet. Sen jälkeen saat rahat tilillesi. Ne siirretään tavallisesti yhden työpäivän kuluessa. Viikonloppuisin tai öisin rahoja ei siirretä, vaan siirrot tehdään arkisin. Joka tapauksessa saat rahat käyttöösi todella nopealla aikataululla.

Mistä löytyy halvin laina?

Todella moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa halpakorkoisia lainoja. Koroissa ja kuluissa on paljon eroja eri rahoituslaitosten välillä. Siksi sinun kannattaa pyytää lainatarjous monesta eri paikasta. Tällä tavalla pääset tutustumaan eri lainavaihtoehtoihin ja voit valita parhaan ja halvimman lainan.

Nordic Bankissa tavoitat yhdellä helpolla hakemuksella jopa kymmeniä lainantarjoajia. Yksi ilmainen hakemus tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme. Voit siis löytää halvan lainan pienellä vaivalla.

Halpakorkoinen laina suoraan netistä

Nämä asiat vaikuttavat lainan hintaan

Lainatyyppi vaikuttaa lainatarjouksen hintaan. Vakuudelliset lainat ovat tavallisesti halvempia kuin vakuudettomat. Vakuudelliset lainat ovat kuitenkin melko hitaita vakuudettomiin verrattuna, sillä vakuudellisen lainan saaminen voi kestää ainakin pari viikkoa, kun taas vakuudettoman voi saada tilille jo samana päivänä.

Lisäksi yksin haettu laina on usein kalliimpi kuin yhdessä rinnakkaishakijan kanssa haettu laina. Kun lainasta on vastuussa kaksi henkilöä, luotonmyöntäjän riski pienenee. Siksi voitte yhdessä saada matalamman koron. Lainaa kannattaa siis hakea yhdessä aina kun se on mahdollista.

Lainantarjoajat määrittelevät aina koron asiakkaasta tehdyn riskiarvion perusteella. Tulojen ja menojen suhde on yksi tärkeimmistä asioista, joka vaikuttaa lainan hintaan.

Jos menosi ovat jatkuvasti suuremmat kuin tulosi, vaikuttaa se negatiivisesti lainatarjouksen hintaan. Jos sen sijaan tulosi ja menosi ovat hyvässä tasapainossa ja rahaa jää joka kuukausi yli pakollisten menojen jälkeen, on lainan myöntäminen todennäköisempää. Luotonmyöntäjät tietysti myös kilpailevat asiakkaista, joten jos maksukykysi on kunnossa, saat luultavasti lainatarjouksia monesta eri paikasta.

Myös maksuhäiriömerkinnöillä sekä työsuhteen laadulla on merkitystä. Lainaa ei yleensä voi saada, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Vakituinen työsuhde taas näyttää pankin silmissä paremmalta kuin määräaikainen, tosin ei määräaikainen työsuhde myöskään välttämättä estä lainan saamista. Jos sinulla on määräaikainen työsuhde, voit parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia hakemalla lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Työtön tai opiskelija voi ehkä joissain tilanteissa saada pienen lainan.

Takaisinmaksuaikakin vaikuttaa lainan hintaan. Tavallisesti lyhytaikaisessa lainassa on korkeampi korko kuin pitkäaikaisessa. Toisaalta pitkäaikaisen lainan kustannukset saattavat kohota korkeiksi, koska korkoa kertyy niin pitkältä ajalta. Lyhytaikaisesta lainasta ei välttämättä kerry paljon maksettavaa euroissa laskettuna, vaikka korko olisi korkeampi.

Kiinnitä huomiota myös kuluihin

Halpa korko ei automaattisesti tarkoita halvinta lainaa. Vertaillessa pitää kiinnittää huomiota myös kuluihin. Todellinen vuosikorko on erittäin tärkeä luku, johon kannattaa kiinnittää huomiota aina, kun vertailet lainoja. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu sekä korko että kulut, joten se kertoo lainan kustannukset vuositasolla. Tuota lukua kannattaa siis käyttää apuvälineenä vertailussa. Mitä korkeampi todellinen vuosikorko on, sitä kalliimpi laina on.

Lainasta maksetaan yleensä kerran maksettava avausmaksu sekä kuukausittaisia kuluja. Näitä voivat olla esimerkiksi tilinhoitopalkkiot ja laskutuslisät. Niistäkin voi kertyä melko paljon maksettavaa koko laina-aikana, joten kuluja ei kannata jättää huomiotta. Pelkkä nimelliskoron tuijottaminen ei riitä, koska se ei kerro koko totuutta kustannuksista.

Näin kilpailutat lainat

Nordic Bankissa kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä helpolla ja nopealla hakemuksella. Voit kilpailuttaa palvelussamme monenlaiset vakuudettomat lainat 500 eurosta 70 000 euroon saakka. Maksuaika on 1–15 vuotta. Lainan kilpailuttamisesta on hyötyä lainan koosta riippumatta. Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi. Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet noin 6 tunnin sisällä. Saat vertailla tarjouksia rauhassa, sillä tavallisesti ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa. Pääset katsomaan tarjouksia myös verkkopalveluumme. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät koron mukaan, joten näet heti mikä tarjouksista on halpakorkoisin.

Sitten vain nostat rahat tilillesi. Saat ne jo yhden arkipäivän kuluessa. Näin helppoa lainan kilpailuttaminen on. Muista, että lainaa ei ole pakko hakea yksin, vaan voit hakea sitä myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada suurempi laina sekä matalampi korko.

Usein kysytyt kysymykset:

Halpakorkoisessa lainassa on matala korko ja edulliset kulut. Todellinen vuosikorko on matala suhteessa muihin saman lainatyypin lainoihin. Asuntolainoja tulee siis verrata asuntolainoihin ja vakuudettomia lainoja muihin vakuudettomiin.

Halpakorkoinen laina löytyy kilpailuttamalla. Täytä yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin tavoitat jopa yli 30 lainantarjoajaa. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras.

Nordic Bankista voit saada halpakorkoista lainaa enintään 70 000 euroa ilman vakuuksia. Sopiva lainan määrä riippuu tuloistasi ja menoistasi. Voit saada isomman lainan yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kun valitset mahdollisimman edullisen lainan, voit säästää paljon rahaa. Mitä matalampi korko on, sitä enemmän säästöä tavallisesti syntyy.

Kiinteäkorkoisessa lainassa lainan korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuvakorkoisen lainan korko sen sijaan on sidottu viitekorkoon, ja viitekoron muutokset vaikuttavat koron kokoon. Jos viitekorko nousee, lainan korko nousee. Jos viitekorko laskee, lainan korko laskee.

Jos et kilpailuta lainaa, et todellisuudessa tiedä, mistä saa lainaa halvalla korolla. Myös halpakorkoinen laina pitää maksaa takaisin ajallaan, sillä lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa merkinnän luottotietoihin.

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita. Niitä on helppo hakea, ja saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa.

Nordic Bankista haettujen lainojen maksuaika on 1–15 vuotta. Halpakorkoisen lainan takaisinmaksuaika riippuu lainan koosta ja sinun yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi, eli siitä minkä kokoista kuukausierää pystyt maksamaan.

Lainoista maksetaan korkoja ja erilaisia kuluja. Kaikkiin näihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun vertailet lainoja. Todellinen vuosikorko on hyödyllinen luku lainojen vertailussa. Se nimittäin sisältää sekä koron että kulut, joten se kertoo lainan todelliset kustannukset vuositasolla.

Halpakorkoista lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja jolla ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada suurempi lainasumma ja matalampi korko.

Lisätietoa lainoista ja koroista: