Opas lainojen yhdistämiseen

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja ja haluaisit yhdistää ne yhdeksi edulliseksi lainaksi? Yhdistelylaina voi helpottaa arkea ja säästää huomattavia summia rahaa, jopa satoja euroja joka kuukausi. Nordic Bankissa tavoitat yhdellä täysin ilmaisella hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Niiden joukosta voit helposti valita halvimman yhdistelylainan ja säästää paljon rahaa.

Nordic Bankin avulla voit yhdistää lainoja aina 70 000 euroon asti. Saat kätevästi yhdistettyä kaikki kulutusluotot, osamaksut, joustoluotot, luottokorttivelat ja muut pienet luotot yhdeksi lainaksi. Lainan hakeminen on maksutonta eikä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen sido ottamaan lainaa. Voit siis huoletta kokeilla lainojen yhdistämistä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lainat yhdistetään ja mitä hyötyä yhdistämisestä on.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä on?

Jos joudut kuukausittain maksamaan lainanlyhennyksiä useille lainanantajille, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki pienet luottosi. Säästät mukavia summia rahaa, kun et joudu enää maksamaan korkoja, lainanhoitokuluja ja laskutuslisiä moneen paikkaan.

Voit saada yhdistelylainalle matalamman koron sekä pidemmän takaisinmaksuajan. Näin saat lisää säästöä ja joustavuutta raha-asioiden hoitoon. Pienempi kuukausierä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulle jää enemmän rahaa käteen muihin tarkoituksiin tai ihan vain säästöön.

Lisäksi säästät aikaasi ja hermojasi, kun huolenasi on vain yksi laina. Ei tarvitse muistella erikseen monien laskujen eräpäiviä ja käyttää aikaa niiden maksamiseen. Raha-asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti, kun vastuullasi on ainoastaan yksi laina. Pysyt myös helposti selvillä siitä, minkä verran velkaa on vielä jäljellä.

Halvin tapaa yhdistää lainat

Näin lainat yhdistetään

Lainojen yhdistäminen onnistuu nopeasti ja luotettavasti Nordic Bankin avulla. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella voit saada jopa yli 30 tarjousta eri paikoista.

Lainojen yhdistämisessä on viisi vaihetta:

  1.  Laske kaikkien lainojen jäljellä olevat summat yhteen. Tässä sinua auttaa tarvittaessa lainojen yhdistely -laskuri.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus.
  3. Vertaile lainatarjouksia. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi tavallisesti jo parissa minuutissa. Kiinnitä lainatarjousten vertailussa huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon – se sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan muut kulut. 
  4. Valitse sopiva lainatarjous ja hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.
  5. Maksa rahoilla kaikki pienet lainat, luotot ja osamaksut pois. Nyt sinulla on enää yksi laina, jossa on edullinen korko. Kuukausittainen maksuerä on pienempi, samoin kilpailutettu korko, eikä kuukausimaksuja mene enää  erikseen monista eri lainoista ja osamaksuista.

Millaisissa tilanteissa lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistämiseen kannattaa tutustua, jos sinulle on kertynyt useita lainoja, esimerkiksi kulutusluottoja, osamaksuja eri kauppohin ja luottokorttivelkaa. Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki nämä yhdeksi isommaksi lainaksi. Nordic Bankin kautta lainojen yhdistäminen onnistuu 70 000 euroon saakka.

Lainoja saattaa kertyä lähes huomaamatta eri paikkoihin. On ostettu vaatteita osamaksulla, hankittu matkalippuja luottokortilla ja otettu autolaina auton hankintaa varten. Yhtäkkiä saattaa huomata, että vanhoissa maksusopimuksissa ei olekaan kovin kilpailukykyiset ehdot, vaan koroista ja kuluista kertyy paljon maksettavaa joka kuukausi. Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos haluat päästä veloista eroon mahdollisimman pian tai haluat neuvotella lainojen lyhennysaikataulun uudestaan.

Vakuudetonta yhdistelylainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, joilla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Yhdistelylainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Jos siis haluatte yhdistää luottonne esimerkiksi puolisosi kanssa, on yhdistelylainan hakeminen yhdessä mahdollista. Yhdessä voitte saada edullisemman lainan, sillä rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä.

Yhdistä lainat fiksusti netissä

Millaisia haasteita yhdistelylainaan liittyy?

Tavoite on yhdistää kaikki lainat, mutta valitettavasti se ei ole aina mahdollista. Jos lainoja on paljon tai summat ovat erityisen suuria, ei sinulle välttämättä myönnetä riittävän suurta yhdistelylainaa. Tällöin voit yhdistää lainat osittain.

Kalleimmat lainat kannattaa yhdistää ensimmäisenä. Myös tällainen osittainen yhdistäminen tuo säästöjä, kun kalleimmille lainoille saadaan neuvoteltua uudet ehdot. Kaikkien lainojen yhdistämistä voi yrittää taas myöhemmin uudestaan sitten, kun pieniä luottoja on saatu lyhennettyä vähän lisää ja velan määrä kokonaisuutena on pienempi.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tule ollenkaan. Luotonmyöntäjät tekevät riskiarvion lainanhakijasta ja esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät yleensä estävät lainan saamisen kokonaan. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Täytä siis hakemus aina huolellisesti.

Pitkä laina-aika on houkutteleva, koska sillä tavalla kuukausierästä saa pienen. Laina-aikaa kannattaa pidentää, jos nykyinen lainanmaksutahti on liian tiukka eikä rahaa tahdo jäädä riittävästi muuhun elämiseen. Mutta takaisinmaksuaikaa ei kannata sopia myöskään liian pitkäksi, koska silloin koroista ja kuluista ehtii kertyä paljon maksettavaa. Tärkeää on myös kiinnittää huomiota omiin kulutustottumuksiin ja tarvittaessa muuttaa niitä jotta velkoja ei taas ala kertyä.

Kokeile Nordic Bankin lainojen yhdistely -laskuria

Nettisivuiltamme löydät kätevän ja erittäin helppokäyttöisen lainalaskurin yhdistelylainoille. Kaikkea ei tarvitse laskea itse omassa päässä. Laskuri auttaa sinua, kun suunnittelet lainojen yhdistämistä. Voit laskea jo etukäteen ennen hakemuksen täyttämistä, millaisen yhdistelylainan tarvitset. Tai voit käyttää laskuria apuna yhdistelylainojen vertailussa.

Kirjoita laskuriin nykyisten lainojesi tiedot, jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen. Kirjoita laskuriin myös uuden yhdistelylainan tiedot. Kun klikkaat Laske-näppäintä, saat heti yhteenvedon, josta käy ilmi velan määrä, nykyinen kuukausierä sekä uuden lainan kuukausierä. Laskuri kertoo totta kai myös sen, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain yhdistelylainan ansiosta.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Halvin lainojen yhdistäminen löytyy kilpailuttamalla

Yhdistelylainaa ei kannata ottaa mistä tahansa, sillä näidenkin lainojen korot ja kulut vaihtelevat suuresti eri luotonmyöntäjien välillä. Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät halvimman ratkaisun lainojen yhdistämiseen. Näin voit  helposti maksimoida säästöt.

Nordic Bankissa voit kilpailuttaa luotot 70 000 euroon asti. Yhdellä täysin ilmaisella lainahakemuksella voit saada parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta eri tahoilta. Lainojen vertailu palvelussamme on helppoa ja sujuvaa. Täytä vain hakemus ja odottele hetki. Alat saada ensimmäisiä tarjouksia sähköpostiisi yleensä jo muutamassa minuutissa.

Lainatarjouksia voi tarkastella myös kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä helpottaa vertailua entisestään, sillä näet heti yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko. Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainan, saat rahat käyttöösi jo yhden arkipäivän kuluessa.

Yhdistä lainat

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä:

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa pienten lainojen, kuten kulutusluottojen, osamaksujen ja luottokorttivelan yhdistämistä yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi. Velan määrä pysyy samana, mutta rahaa säästyy, koska korkojen ja kulujen määrä vähenee. Yhdistelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda huomattavia säästöjä.

Lainojen yhdistämiseen kannattaa tutustua, jos sinulla on useampi pieni laina. Yleensä yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa, eli voit riskittä kokeilla lainojen yhdistämistä.

Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa. Tällä tavalla löydät edullisimman yhdistelylainan ja säästät mahdollisimman paljon rahaa. Nordic Bankissa saat kilpailutettua yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.

Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä ja tasapainottaa omaa taloutta. Kun enää ei tarvitse maksaa monen lainan korkoja ja kuluja, rahaa säästyy paljon joka kuukausi. Lisäksi henkinen kuormitus vähenee, kun enää ei tarvitse muistella, onko kaikkien lainojen lyhennykset maksettu ajallaan, vaan huolena on enää vain yksi laina.

Kilpailuta yhdistelylainat Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä täysin ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 luotonantajaa.

Voit yhdistää kaikenlaiset pienet lainat. Usein yhdistelylainalla yhdistetään esimerkiksi kulutusluottoja, luottokorttivelka, osamaksuja eri kauppohin, joustoluottoja ja muita vastaavia pieniä luottoja. Nordic Bankissa lainojen yhdistäminen onnistuu aina 70 000 euroon asti.

Lainojen yhdistäminen on turvallista. Nordic Bank toimii yhteistyössä vain luotettavien tahojen kanssa, joten meidän kauttamme voit hakea lainaa turvallisesti. Lue lisää artikkelista: Nordic Bank on luotettava lainavertailu.

Lainojen yhdistämisessä nykyiset lainat rahoitetaan uudestaan paremmilla ehdoilla. Velan määrä pysyy samana, mutta ehdot muuttuvat edullisemmiksi, mikä tuo säästöjä joka kuukausi. Hae sellainen lainasumma, joka kattaa kaikki nykyiset lainasi. Kun sinulle myönnetään laina, nosta se tilillesi ja maksa rahoilla kaikki nykyiset lainasi kokonaan pois.

Tavoite on saada kaikki lainat yhdistettyä. Nordic Bankissa lainojen yhdistäminen onnistuu 70 000 euroon saakka. Joskus kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti. Tällöin kannattaa yleensä yhdistää kalleimmat lainat ja kokeilla kaikkien lainojen yhdistämistä taas uudestaan myöhemmin. Tällainen osittainenkin yhdistäminen tuo säästöjä ja tasapainottaa taloudellista tilannetta.

Rahaa säästyy, kun maksettavana on enää vain yhden lainan kulut ja korot. Oma talous on paremmassa tasapainossa ja rahaa ja enemmän muihin tarkoituksiin. Lisäksi stressi vähenee, kun ei tarvitse enää muistaa maksaa monen lainan lyhennyksiä. Pysyt helposti kärryillä siitä, minkä verran velkaa on vielä jäljellä.

Lainojen yhdistämiseen kannattaa tutustua, jos lainoja on useita. Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos haluat säästää rahaa, päästä veloista eroon nopeammin tai haluat neuvotella lainojen lyhennysaikataulun paremmin omaan talouteesi sopivaksi. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää osamaksut, luottokorttivelat, kulutusluotot, joustoluotot ja monet muut pienet lainat.

Jos et saa yhdistelylainaa, voit lyhentää lainojasi lisää ja yrittää lainojen yhdistämistä taas myöhemmin uudestaan. Kannattaa helpottaa tilannetta lainojen vyöryttämisellä. Lainojen yhdistäminen saattaa onnistua sitten, kun lainoja on lyhennetty lisää ja velan kokonaismäärä on pienempi. Toinen vaihtoehto on ottaa pienempi yhdistelylaina ja yhdistää edes osa korkeakorkoisimmista lainoista. Tälläkin tavalla voit saada madallettua kuluja ainakin vähän.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.