Helppo laina

Helppo laina nopeasti netistä

Hae helppo laina tilille ympäri vuorokauden. Lainalaskurin avulla voi laskea itsellesi sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae helppo laina tilille ympäri vuorokauden. Lainalaskurin avulla voi laskea itsellesi sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja saat lainan helposti tilillesi.

Voit täyttää lainahakemuksen veloituksetta ja se ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin oikean löytämiseksi.

Säästät jopa tuhansia euroja edullisimman lainan valinnan jälkeen. Helppo laina nopeasti ja kätevästi sinun tarpeisiisi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja saat lainan helposti tilillesi.

Voit täyttää lainahakemuksen veloituksetta ja se ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin oikean löytämiseksi.

Säästät jopa tuhansia euroja edullisimman lainan valinnan jälkeen. Helppo laina nopeasti ja kätevästi sinun tarpeisiisi.

Helppo laina juuri kuin sitä tarvitset

Aina ei voi ennustaa tulevia menoja, milloin lainan hakeminen tulee käteväksi rahatilanteen korjaamiseksi. Yllättävä lomamatka, lapsen sairastuminen, auton hajoaminen tai tietokoneen hankinta voivat olla hetkiä kun rahaa tarvitaan.

Helppo laina tulee silloin tarpeen! Lainaa on mahdollista hakea helposti Nordic Bankin kautta. Vakuudeton laina maksetaan tilillesi parhaillaan jo muutamassa minuutissa. Lainan saanti ei ole koskaan ollut näin helppoa ja pääset korjaamaan rahantarpeen erittäin kätevästi.

Kilpailuttamien on tärkeää lainoja hankkiessa. Lainan hankinta on helppoa, mutta myös lainojen vertailu on tehty helpoksi. Yhdellä hakemuksella Nordic Bank kilpailuttaa yli 30 eri luotonantajaa ja rahalaitosta puolestasi. Saat tarjoukset korkojärjestyksessä halvimmasta lähtien ja vertaaminen on helppoa. Täytä helppo lainahakemus sivuillamme ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi.

Helppo laina nopeasti netistä

Kuinka helppoa lainat on kilpailuttaa?

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada jopa kymmeniä lainatarjouksia eri pankeilta ja luottolaitoksilta. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 eri tahoa.

Lainahakemuksessa kysytään esimerkiksi sinun henkilötietojasi, jotta luotonmyöntäjä voi varmistua henkilöllisyydestäsi ja tarkistaa luottotietosi. Lisäksi hakemuksessa kysytään taloudellista tilannettasi, tulojasi ja menojasi sekä tietysti myös lainan määrää ja takaisinmaksuaikaa.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat pian saada lainatarjouksia. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo parin minuutin kuluttua. Kaikki tarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse. Sen lisäksi pääset tarkastelemaan niitä verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämän ominaisuuden ansiosta näet heti yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko.

Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Pelkkä nimelliskorko ei kerro koko totuutta laina kustannuksista, sillä lainasta maksetaan aina myös erilaisia kuluja. Osa kuluista on kerran maksettavia, joitakin maksetaan joka kuukausi. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Katso tästä mistä saa helposti lainaa

Mistä saa helposti lainaa?

Luotonmyöntäjien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran. Jokainen tekee oman riskiarvionsa lainanhakijasta ja arvioi hänen maksukykyään omien kriteeriensä perusteella. Siksi saatat saada jostain kielteisen lainapäätöksen, mutta joku toinen taho myöntääkin lainan.

Kielteinen päätös saattaa tulla esimerkiksi, jos olet liian nuori (esimerkiksi alle 20-vuotias) tai olet ylittänyt lainanhakijan ikärajan (usein 75-80 vuotta). Myös työsuhteen laatu ja pituus sekä tulot vaikuttavat lainapäätökseen. Esimerkiksi osa-aikaisen tai määräaikaisen työntekijän voi olla vaikeampaa saada lainaa kuin vakituisessa työsuhteessa olevan. Nämä vaatimukset kuitenkin vaihtelevat. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri paikasta.

Lainahakemus kannattaa tehdä lainavertailupalvelussa. Tavoitat pienellä vaivalla kymmeniä pankkeja ja luottolaitoksia. Todennäköisesti ainakin osa näistä on valmis myöntämään sinulle lainan, jos luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on tuloja.

Tietyillä toimilla voit pyrkiä parantamaan mahdollisuuksiasi saada lainaa. Voit esimerkiksi yhdistää lainasi. Yhdistelylainan ansiosta sinun on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa, etkä silloin välttämättä edes tarvitse uutta lainaa. Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada suuremman lainan ja matalamman koron. Mieti myös, miten voisit saada menojasi pienemmäksi tai tulojasi kasvatettua, jotta sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa käyttöön ja lainanlyhennyksiin.

Mistä saada helppo laina?

Helppo laina on mahdollista hakea Nordic Bankin sivujen kautta. Oli summa minkälainen tahansa, suosittelemme lainojen vertailua ensisijaisesti. Vaikka lainan hakeminen on tehtykin helpoksi, ei ensimmäistä vastaantulevaa lainaa kannata ottaa, vaan odottaa hetki ja katsoa muut tarjoukset myös. Luottopäätös ja ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo muutamissa minuuteissa ja kaikki tarjoukset yleensä kuuden tunnin kuluttua hakemuksen täyttämisestä.

Palvelustamme voit helposti vertailla korkoprosentin mukaan itsellesi edullisimman lainan. Todellinen vuosikorko kannattaa myös pitää mielessä. Vertailu lainalle on helppoa ja tehokasta.

Lainatarjouksia voit lähettää niin monta kuin haluat ja voit vertailla myös tarjouksia niin pitkään kuin tahdot veloituksetta. Kun oikea laina löytyy, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Jos lainan myöntäjä tarvitsee joitain liitteitä, ne toimitettuasi saat lainan helposti jopa muutamissa minuuteissa tilillesi.

Lainalaskurilla näet jo ennen hakemuksen tekemistä millaista lainasummaa ja laina-aikaa olet etsimässä. Saat laskurista helposti arvion kuukausierästä sekä todellisesta vuosikorosta. Kaikki lainat ovat kuitenkin yksilöllisiä ja todellinen vuosikorko määräytyy vasta lainatarjouksen saatuasi.

Täytä nopea ja helppo lainahakemus netissä. Voit saada jopa tänään lainan tilillesi.

Lainaa netistä helposti

Nordic Bankilla lainan hakeminen netistä on tehty helpoksi. Valitse itselle sopiva laina-aika. Me kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemusta.

  • Helppo ja nopea prosessi
  • Rahat jo tänään tilillesi
  • Kilpailutettu laina takaa edullisen korkoprosentin
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Heti apua rahantarpeeseen

Helppo laina ilmaiseksi

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa sinulle yhtään mitään! Lainat kannattaakin hakea aina muutaman kuukauden välein, luotonmyöntäjiltä voi tulla parempia tarjouksia myöhemmin. Voit hakea lainaa ilman mitään kuluja, vertailla paras laina ilman vakuuksia ja tehdä sopimus rahalaitoksen kanssa.

Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia. Säännölliset palkka tai eläketulot riittävät. Pankin tililtä luotonmyöntäjä saa suoraan tiedon palkkatuloistasi, ja saat helposti tehtyä lainavertailut.

Luottotiedot kannattaa olla kunnossa lainaa hankkiessa, se takaa sinulle edullisimman lainan. Luottotietojen puuttumien ei tarkoita välttämättä hylättyä lainapäätöstä, mutta jos sellaisen saat voit tehdä hakemuksia aina kun siltä tuntuu.

Lainaa nopeasti Nordic Bankin kilpailuttamien rahalaitosten kautta. Säästät aikaa ja vaivaa kun annat meidän kilpailuttaa lainat puolestasi. Koskaan ei ole lainan hakeminen ollut näin helppoa. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta!

Lainaa helposti Nordic Bankilta

Helppo laina heti tilille Nordic Bankilta

Lainan voit saada jopa päivän aikana tai muutamassa minuutissa. Kaikki riippuu rahalaitoksesta sekä heidän prosesseistaan. Täytä hakemus Nordic Bankin sivuilla ja parhaimmassa tapauksessa rahat on tilillä minuuteissa. Hae lainaa jo nyt!

Melkein kuka tahansa voi saada lainaa sekä tehdä hakemuksen milloin tahansa. Nordic Bankin kilpailutus on auki vuorokauden ympäri, tule juuri silloin kuin rahantarve yllättää. Hae lainaa, minkä avulla ratkaiset sinua askarruttavat ongelmat helposti.

Lainalaskurin avulla voit pohtia minkälaisella aikataululla aiot maksaa takaisin lainan. Voit myös vertailla tarjoukset saatuasi jo samana päivänä, että missä lainassa on sinulle paras korkoprosentti ja maksuaika.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 -15 vuotta. Valitse siis itsellesi sopivin tarjous sen saatuasi ja kilpailuta paras korkoprosentti.

Helppo laina suoraan netistä heti tilille

Todellinen vuosikorko ja laina-aika

Laskurista saat hyvän arvion siitä, millainen lainan korko voisi olla. Se ei kuitenkaan ole vedenpitävä ja oikean tuloksen saat vasta tarjouksista. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa sinun henkilökohtaiset tulosi sekä maksuvalmiutesi. Todellinen vuosikorko näytetään lainahakemuksella myös lain mukaan sinun oikeusturvasi takia. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Helppo tasalyhennyslaina on myös helppo maksaa takaisin. Voit päättää itse mikä laina-aika ja voit myös maksaa lainan pois kerralla helposti ilman minkäänlaisia lisäkuluja.

Jos päätät maksaa lainan takaisin aiemmin kuin alkuperäisesti oli tarkoitus, tulet säästämään korkojen kautta huomattavan summan rahaa.

Kuka voi saada helpon lainan?

Lainan myöntämiseksi et tarvitse mukaan takaajia tai alkupääomaa, riittää vain että täytät hakemuksen. Teemme suurimman osan työstä puolestasi ja kilpailutamme kymmeniä eri rahalaitoksia parhaimman lainan saamiseksi. Jotkut lainanmyöntäjät voivat pyytää liitteitä hakemuksesi tueksi, nämä kannattaa toimittaa mahdollisimman nopeasti, silloin rahakin saapuu tilille nopeammin. 

Muutamia edellytyksiä lainan saamiselle kuitenkin on:

  • Ikä: Yleensä täysi-ikäisyys riittää, mutta jotkut lainanmyöntäjät vaativat 20 vuoden ikää.
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot. Järjestelmä saa tiedot yleensä suoraan pankkitilisi tiedoista.
  • Luottotiedot. Luottotietojen menetys ei tarkoita eväystä lainan saantiin, hakemuksen tehtyäsi näet saatko tarjouksia.
  • Lainaa voi myös hakea kumppanin kanssa yhdessä, silloin todennäköisyydet lainan saantiin nousevat.
  • Lainahakemuksen oikeintäyttäminen tulee tehdä huolellisesti. Joskus väärin tehty hakemus on syynä kielteiselle lainatarjoukselle.

Jos edellä kerrotut asiat ovat kunnossa, saat melko varmasti lainaa. Ei kannata huolestua, jos et saa lainatarjousta samantien. Kannattaa silloin täyttää hakemus uudestaan ja varmistaa, että on täyttänyt hakemuksen huolellisesti. Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään ja on täysin veloituksetonta. Vertaile lainoja omassa rauhassa verkossa. Alustavan lainapäätöksen saatuasi voit valita itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Kuka ei voi saada lainaa?

Yleisesti ajatellaan että luottotiedot menetettyäsi on myös peli menetetty lainan saannin osalta. Tämä ei pidä paikkaansa.

Lainoja myönnetään myös maksuhäiriömerkinnän saaneille henkilöille.

Maksuhäiriömerkintä ei paranna lainansaantimahdollisuuksia, mutta se ei myöskään ole lopullinen este lainan hakemiseksi.

Lainahakemuksia kannattaa tehdä muutaman kuukauden välein vaikka yhtäkään tarjousta ei tulisi.

Pitkäaikaiset ja tasaiset tulot sekä täysi-ikäisyys ovat tärkeimpiä lainanmyöntäjille.

Nämä kriteerit kun täytät on laina helposti tililläsi jo tämän päivän aikana.

Voit hakea lainaa Nordic Bankin avulla missä ja milloin tahansa

Helppo laina jopa 5 minuutissa

Helppo laina nopeasti tilillesi. Jopa muutamassa minuutissa. Nordic Bankin lainahakemuksen avulla voit hakea muutamissa minuuteissa kymmeniä eri lainanmyöntäjiä suoraan verkossa. Hae lainaa ympäri vuorokauden. Ilman vakuuksia, missä ja milloin tahansa. Saat alustavan luottopäätöksen jopa samana päivänä ja laina maksetaan tilillesi erittäin nopeasti.

Lainatarjouksia alkaa tippumaan palveluumme hakemuksen täytettyäsi ja voit valita heti itsellesi sopivan lainan ja saada rahat muutamissa minuuteissa tilillesi parhaassa tapauksessa.

Hakemusten täyttämiseenkään ei mene edes 5 minuuttia ja olet jo askeleen lähempänä äkillisen rahantarpeen korjaamista.

Kilpailuttaminen kannattaa aina ja se on täysin maksutonta. Lainapäätös heti hakemuksesta ei ole tavatonta ja taloudellinen tilanne on kunnossa tuota pikaa.

Nordic Bankilla lainojen kilpailuttaminen on helppoa

Nordic Bankillä olemme tehneet lainan hakemisen todella helposti. Myös lainojen kilpailuttaminen tapahtuu verkossa muutamissa minuuteissa ja voit vielä kilpailuttaa itse tarjoukset saatuasi parhaimman tarjouksen.

Hakemuksen täyttämiseen menee hetki ja voit tehdä sen kuinka monta kertaa haluat. Vertaile lainat rauhassa, mutta päätöksen tehtyäsi saat rahat nopeasti tilillesi. Nopea ja helppo prosessi takaa sinulle vaivattoman lainan haun. Luoton myöntäjät päättävät miten korkoprosentit määräytyvät tietojesi perusteella. Sinun tarvitsee enää vain hyväksyä lainatarjous.

Lainaa helposti ilman vakuuksia netistä

Kiinnittä näihin huomiota lainatarjousten vertailussa:

Korko, varsinkin todellinen vuosikorko

Korko on rahan hinta, eli se määrittää, kuinka paljon lainanantajalle pitää maksaa lainan lisäksi. Korko vaihtelee lainanantajasta riippuen. Siihen vaikuttaa myös asiakkaan yksilöllinen taloudellinen tilanne, yleinen korkotaso sekä lainan määrä ja takaisinmaksuaika.

Lainasta maksetaan myös muita kuluja, kuten aloitusmaksu ja tilinhoitomaksu. Aloitusmaksu maksetaan vain kerran, tilinhoitomaksua maksetaan kuukausittain. Näitä kuluja saatetaan kutsua myös muilla nimillä.

Joka tapauksessa kulut pitää ottaa huomioon lainoja vertaillessa. Ne saattavat nostaa lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti. Matala nimelliskorko ei aina tarkoita halpaa lainaa.

Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, sillä se sisältää kaikki lainan kulut sekä koron. Tämä luku auttaa vertailemaan eri lainojen hintoja ja se kertoo lainan vuosittaiset kokonaiskustannukset. Lainoissa saattaa olla sama nimelliskorko, mutta kulut ovat silti erilaiset. Tällaisessa tapauksessa lainojen hintojen ero ei selviä pelkkää nimelliskorkoa katsomalla.

Lainan käsittelykulut

Lainasta veloitetaan myös käsittelykuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Nämä maksut vaihtelevat eri luotonmyöntäjillä, minkä vuoksi on tärkeää selvittää, minkä verran käsittelykuluja kukin laina sisältää. Osa kuluista on kertaluontoisia, toisia maksetaan kuukausittain.

Lainan takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Pitkä takaisinmaksuaika tekee kuukausierästä pienemmän, mutta se lisää lainan kokonaiskustannuksia, koska korkoja ja kuluja kertyy pidemmältä ajalta. Pitkä takaisinmaksuaika on houkutteleva pienen kuukausierän vuoksi. Kannattaa kuitenkin pyrkiä maksamaan lainat pois mahdollisimman nopeasti.

Lyhyt takaisinmaksuaika puolestaan tekee kuukausierästä suuremman ja lisää riskejä. Jos taloudellinen tilanteesi heikkenee hetkellisesti jostain syystä, et välttämättä pystykään maksamaan jokaista kuukausierää. Siksi kuukausibudjettiin pitäisi jättää aina hieman väljyyttä, jotta kaikki rahat eivät mene elämiseen ja lainanlyhennyksiin, vaan sinulle jää pelivaraa ja pystyt varautumaan yllätyksiin.

Onko mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen tarvittaessa

Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan pelkät korot ja kulut. Lainanlyhennystä ei siis makseta lyhennysvapaan aikana, eli laina ei lyhene tuona aikana. Lyhennysvapaasta kuukaudesta voi olla hyötyä, jos taloudellinen tilanne muuttuu yllättäen hetkellisesti tai on yllättäviä kuluja. Saat irrotettua ylimääräistä rahaa muita menoja varten.

Lyhennysvapaan mahdollisuus on ehkä hyvä olla olemassa varmuuden vuoksi. Vapaata ei toki ole pakko käyttää, jos sille ei ole tarvetta. Lyhennysvapaan pitämisestä sovitaan aina erikseen luotonmyöntäjän kanssa.

Muut kriteerit

On tärkeää ottaa selvää myös muista lainan ehdoista, jotta tiedät varmasti, mihin sitoudut. Tärkeät kriteerit, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, voivat vaihdella sen mukaan, mikä sinulle on tärkeää. Tarkista esimerkiksi lainan määrä, laina-aika ja lainaehtojen yksityiskohdat.

Usein kysytyt kysymykset lainan hakemisesta:

Lainaa saa pienimmällä vaivalla, kun hakee lainaa lainavertailupalvelun kautta. Yhdellä hakemuksella voit saada parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia. Luotonmyöntäjien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran. Siksi saatat saada yhdestä pankista kielteisen lainapäätöksen, mutta joku toinen pankki myöntääkin lainan. Lainaa kannattaa siis pyytää monesta eri paikasta.

Lainan hakeminen netin kautta on erittäin helppoa. Sinun pitää täyttää vain yksi hakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja voit sillä saada jopa yli 30 lainatarjousta eri paikoista.

Lainapäätöksen saa todella nopeasti, kun kyseessä on vakuudeton laina. Koska vakuuksia ei tarvitse tarkistella, lainapäätös voidaan tehdä todella nopeasti. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat tavallisesti jo parin minuutin kuluttua.

Huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Tuo luku sisältää lainan koron ja kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan todellisista kustannuksista. Lisäksi kannattaa tarkistaa, että takaisinmaksuaika on sinun tilanteeseesi sopiva niin, että kuukausierästä tulee sopivan kokoinen. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota muihin lainan ehtoihin, kuten siihen onko mahdollista saada lyhennysvapaa kuukausi tarvittaessa.

Kyllä, vakuudetonta lainaa on helppo hakea. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada kymmeniä lainatarjouksia. Hakemuksen täyttäminen on helppoa. Alat saada lainatarjouksia tavallisesti jo parin minuutin kuluttua.

Voit hakea netistä monenlaisia vakuudettomia lainoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, pikalainoja ja yhdistelylainoja. Saat vertailtua kaikki nämä ja monet muut lainat helposti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Palvelussamme voit vertailla lainat 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti. Kertalainojen lisäksi meidän kauttamme voi hakea myös esimerkiksi limiittiluottoa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Usein luotonmyöntäjät vaativat lainanhakijaa todistamaan tulonsa. He saattavat siis pyytää sinua lähettämään esimerkiksi viimeisimmän palkkalaskelman, verotuspäätöksen tai eläkepäätöksen.