Järjestelylaina lainojen yhdistämiseen fiksusti!

Voit hakea järjestelylainaa nyt helposti netistä, ilman vakuuksia tai takaajia. Nordic Bank kilpailuttaa lähes 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta löydettäisiin sinulle edullisin laina lainojen yhdistämiseen.

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika jonka jälkeen näet arvioidun kuukausierän.

Täytä helppo lainahakemus huolellisesti ja vastaanota useita lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksiin tutustuminen ei sido tai velvoita mihinkään.

Voit tutustua saamaasi lainatarjouksiin luottavaisin mielin, sillä Nordic Bankin kautta hakiessa voit säästää jopa tuhansia euroja!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen järjestelylainalla?

Velkojen järjestelyä tulee miettiä viimeistään silloin kun rahat eivät riitä kaikkien velkojen maksuun. Vapaaehtoiset velkojen järjestelyt voivat vähentää myös velkamäärää. Ne voivat tehdä maksamisesta edullisempaa, kun kulut pienenevät.

Yksi vapaaehtoinen velkojen järjestelykeino on velkojen maksaminen pois yhdellä järjestelylainalla. Yhdistämällä nykyiset lainan yhdellä isommalla ja pieni korkoisella lainalla voit säästää satoja euroja kuukaudessa ja parantaa nykyistä laina tilannettasi huomattavasti. Järjestelylainalla maksetaan kaikki vanhat velat pois.

Sen jälkeen maksat vain yhtä uutta lainaa takaisin. Yksi takaisinmaksuerä on yleensä parempi kuin monta, vaikka velkasumma pysyy samana. Silloin et maksa korkoja ja kuluja useasta velasta.

Kannattaa kuitenkin verrata vanhojen velkojen kuluja ja järjestelylainan kuluja. Siten voit varmistaa, että järjestelylaina tulee halvemmaksi sinulle.

Järjestelylainaa voi hakea helposti missä ja milloin tahansa

Järjestelylainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Voit saada lainaa jonka todellinen vuosikorko on huomattavasti edullisempi kuin nykyisten lainojen. Vaikka todellinen vuosikorko lasketaan aina asiakkaan antamien tietojen perusteella, suosittelemme kilpailuttamaan lainat aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Valitse itsellesi sopiva laina-aika jotta kuukausierät eivät pääsisi horjuttamaan talouttasi. Nordic Bankin avulla voit hakea järjestelylainaa lainojen yhdistämiseen aina 500 eurosta 70 000 euroon saakka ja laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden väliltä.

Paras järjestelylaina löytyy Nordic Bankin avulla

Paras järjesteylaina on edullinen ja läpinäkyvä. Kun haet mitä tahansa lainaa, kannattaa tehdä lainahakemus Nordic Bankin avulla, kauttamme kilpailutat lähes 30 luotonmyöntäjää ja saada useita lainatarjouksia.

Voit hakea lainaa lainojen järjestämiseen ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia helposti, netistä! Lainan määrä kannattaa kuitenkin laskea valmiiksi, laskemalla yhteen olemassaolevien lainojen velkasaldot ja kirjoittamalla ylös lainojen todelliset vuosikorot.

Näin on huomattavasti helpompaa erottaa edullisin järjestelylaina, kun edellä mainitut tiedot ovat tiedossa.

Miten järjestelylainan hakeminen käytännössä tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen järjestelylainalla on itseasiassa helppo prosessi. Järjestelylainoja kutsutaan usein vapaaehtoisiksi velkojen järjestelykeinoiksi. Vapaaehtoinen velkojen järjestely tarkoittaa sitä, että voit itse vielä valita, miten järjestelet ja maksat velkasi.

 Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika. 

 Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. 

 Nosta edullinen järjestelylaina tilille! 

Järjestelylainaa voi hakea Nordic Bankin avulla veloituksetta

Sosiaalinen luotto ja Takuusäätiön takaama laina

Vapaaehtoisina velkojen järjestelykeinoina on saatavilla kotikunnan sosiaalinen luotto, Takuusäätiön takaus järjestelylainaan ja järjestelylaina rahoitusmarkkinoilta. Lopullinen velkojen järjestelykeino on käräjäoikeudesta haettava yksityishenkilön velkajärjestely.

Yksityishenkilön velkajärjestely perustuu lakiin. Se voi olla ratkaisukeino velkojen maksamiseksi, mikäli mikään vapaaehtoisista järjestelyistä ei ole mahdollinen.

Miten velat kannattaa järjestellä?

Velkojen järjestelyssä on tärkeää yrittää järjestellä kaikki velat. Usein järjestelyn ulkopuolelle jätetään velkoja joissa on vakuus. Näitä velkoja ovat esimerkiksi asuntolaina, autolaina, opintolaina tai muu velka, jossa vakuutena on kiinteää omaisuutta.

Maksuvarasi eli pakollisten menojen kuten ruoan ja asumisen jälkeen jäävän rahan tulee kuitenkin riittää myös näiden velkojen maksuun järjestelylainan lisäksi.

Onko minun mahdollista järjestellä velkani uudella lainalla?

Velkojen järjestely järjestelylainalla ei onnistu, jos liian monta velkaa jää sen ulkopuolelle. Silloin muut velat tekevät kuukausittaisista maksueristä yhteensä liian isot maksettavaksi. Talous ei kestä, koska pakollisiin menoihin kuten ruokaan ja asumiseen jää liian vähän rahaa.

Velkojen järjestelyssä on tärkeää, että lisävelkaantuminen loppuu. Siksi ei ole hyvä ottaa enää uusia luottoja tai lainoja silloin, kun on järjestellyt velkansa esimerkiksi yhdeksi järjestelylainaksi. Velkojen järjestelyn tarkoitus on, että maksettuaan lainan, ihminen on velaton.

Ennen kun tilanne menee niin pahaksi että et pysty enää vapaaehtoiseen velkajärjestelyyn, kannattaa sinun kartoittaa nykyiset lainasi ja tehdä yhdistelylaina nykyisille lainoille. Me Nordic Bank haluamme auttaa järjestelylainalla kilpailummalla nykyiset lainasi. Täytät lainahakemuksen muutamassa minuutissa ja prosessi etenee hyvin nopeasti koska takaajia tai vakuuksia ei tarvitse. Syötät tulosi ja kaikki nykyiset lainasi, täytä haettu summa ja toivottu takaisinmaksuaika niin hakemus on valmis.

Lainahakemuksen lähetettyäsi saat mahdolliset lainatarjoukset muutaman minuutin sisällä. Hyväksyttyäsi sinulle sopivin lainatarjous niin lainasumma on tililläsi jopa saman päivän aikana. Järkevintä on vertailla eri lainojen hintoja, ennen kuin tekee päätöksen lainatarjouksesta. Tässä me olemme apunasi. Vertailemme puolestasi yli kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta veloituksetta jotta saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Näin pääset helposti valitsemaan itsellesi sopivin laina.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat sinulle nopeasti ja täysin veloituksetta

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset lukuisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vain muutamassa minuutissa. Näin saat mahdollisimman matalan koron järjestely lainalle. Lainojen vertailu on suoraviivaista ja helppoa. Kun olet valinnut mieleisesi lainatarjouksen, allekirjoita lainasopimus ja toimita tarvittavat liitteet. Saat rahat nopeasti tilille.

Täytä siis lainahakemus tästä niin hoidamme kilpailutuksen puolestasi.

Huomoithan että on sinun vastuulla maksaa järjestelylainalla entiset lainat pois, jotta tilanteesi ei heikenny.

Usein kysytyt kysymykset järjestelylainasta:

Miten järjestelylainaa haetaan?

Valitse sopia lainasumma joka kattaa muitten lainojen yhteenlasketun summan, sen jälkeen voit valita laina-ajan jotta kuukausilyhennykset olisivat sopivat. Täytä lainahakemus huolellisesti ja vertaa saadut tarjoukset.

Kuka voi saada edullista järjestelylainaa?

Järjestelylainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä velvoita asiakasta mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin ja valita niistä itsellesi sopivimman rahoituksen lainojen yhdistämiseen.

Voinko maksaa järjestelylainan nopeammin pois?

Kyllä, voit maksaa lainan myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat netissä ja valitsemalla edullisin lainatarjous!

Miksi en saannut järjestelylainaa?

Luotonmyöntäjät tekevät aina luottotietojen tarkistuksen ennen lainapäätöstä. Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai luottotiedoissa on merkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi kannattaa vertailla lainoja?

Koska lainavertailu on täysin ilmaista ja voit saada usein entistä edullisempia lainatarjouksia sen avulla.

Miten löydän edullisen lainan?

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan.

Voinko saada rahat heti tilille?

Vakuudeton järjestelylaina maksetaan tilillesi usein jo yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Voinko hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Näin voit saada entistä edullisemmalla korolla lainaa ja yhdistää myös puolison lainat saman katon alle.

Miksi en saannut järjestelylainaa?

Luotonmyöntäjät tekevät aina luottotietojen tarkistuksen ennen lainapäätöstä. Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai luottotiedoissa on merkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi kannattaa vertailla lainoja?

Koska lainavertailu on täysin ilmaista ja voit saada usein entistä edullisempia lainatarjouksia sen avulla.

Miten löydän edullisen lainan?

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan.

Voinko saada rahat heti tilille?

Vakuudeton järjestelylaina maksetaan tilillesi usein jo yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Voinko hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Näin voit saada entistä edullisemmalla korolla lainaa ja yhdistää myös puolison lainat saman katon alle.