Hae joustava laina netistä

Joustava laina eli joustoluotto voi toimia taloudellisena puskurina arjessa. Joustavan lainan avulla voit varautua yllätyksiin. Jos esimerkiksi jokin kodinkone hajoaa tai rakas lemmikki sairastuu yhtäkkiä, saat lainarahaa nopeasti käyttöösi luottotililtä. Yleisin joustoluotto on kooltaan 2000–3000 euroa.

Joustoluotto ei ole aivan tavallinen kulutusluotto, vaan se toimii hieman samaan tapaan kuin luottokortti. Kulutusluotot maksetaan kerralla tilille, mutta joustavaa lainaa voi nostaa omalle tilille erissä. Joustolaina myönnetään siis tietylle summalle ja voit nostaa lainarahaa käyttöösi omaan tahtiisi. Kun rahantarve yllättää, saat nopeasti rahaa käyttöösi.

Nostoja voi tehdä niin kauan kun joustoluottoa on käytettävissä. Tavallisesti tällaisessa luotossa ei ole tarkkaa takaisinmaksuaikaa, vaan sitä voi maksaa takaisin omaan tahtiin. Korkoja joustoluotossa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille, ei siis koko luottosummasta, jos koko summaa ei ole käytetty.

Joustava laina sopii moneen tarkoitukseen

Joustavaa lainaa voi käyttää taloudellisena puskurina, jonka avulla voi varautua yllätyksiin. Joustoluoton ansiosta ei tarvitse olla huolissaan siitä, mistä saa lisää rahaa, jos esimerkiksi jokin kodinkone menee rikki tai jos tavalliseen arkeen ja hankintoihin meneekin yllättävän paljon rahaa ja tilin saldo alkaa lähestyä uhkaavasti nollaa.

Tällaisen lainan avulla voi valmistautua myös tuleviin alennusmyynteihin. Jos olet aikeissa hankkia esimerkiksi uusia huonekaluja ja vaikkapa uuden television, voit hakea valmiiksi joustoluottoa ja nostaa luottotililtä lainaa vasta sitten, kun olet löytänyt sopivat kalusteet ja television.

Joustava laina sopii hyvin myös remonttilainaksi tai täydentämään isompaa remonttilainaa. Remontoidessa eteen tulee usein yllätyksiä, joiden vuoksi alkuperäinen budjetti ylittyy. Tai sitten muutat mielesi materiaalien suhteen ja valitsekin hieman hintavamman vaihtoehdon. Joustavan lainan saa nopeasti käyttöön, eli remontti voi jatkua keskeytyksettä.

Joustava laina vaikka remonttiin

Miten joustolaina toimii?

Joustolainaa haetaan netistä. Tee lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja valitse tarjousten joukosta itsellesi sopivin vaihtoehto. Nyt sinulle on myönnetty luottotili, josta saat tehdä nostoja silloin kun itse haluat. Koko lainasummaa ei siis tarvitse nostaa omalle tilille kerralle, vaan sitä voi nostaa osissa. Nostoja voi tehdä useita.

Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Korkoja ei siis makseta koko luottosummasta, jos koko summaa ei nosteta, vaan niitä kertyy pelkästään siitä osasta, jonka olet ottanut käyttöösi.

Voit maksaa lainasumman takaisin kerralla esimerkiksi seuraavana palkkapäivänä tai joustavasti osissa. Tavallisesti lainasta maksetaan ainakin korkoja joka kuukausi, ja tietysti lainaa kannattaa alkaa myös lyhentämään mahdollisimman nopeasti.

Joustolaina on jatkuva laina. Luotto siis palautuu jälleen käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit nostaa sitä uudestaan omalle tilillesi, jos tulee tarve.

Mikä on joustavan lainan korko?

Lainojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Myös hakijan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa korkoon. Lainoja kannattaa siis vertailla. Helpointa vertailu on lainavertailupalvelussa. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia.

Kiinnitä lainoja vertaillessasi huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan kustannuksia nimelliskorkoa paremmin, sillä todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki lainan kulut. Lainasta maksetaan tavallisesti esimerkiksi kertaluontoinen avausmaksu sekä kuukausittaisia tilinhoitopalkkioita. Nämä on laskettu mukaan todelliseen vuosikorkoon.

Nordic Bankin lainalaskurissa näkyy aina arvio lainan todellisesti vuosikorosta. Laskurissa näkyvä luku on arvio, ei välttämättä lopullinen korko. Todellinen vuosikorko on nimittäin yksilöllinen. Lopullinen todellinen vuosikorko selviää saamistasi lainatarjouksista.

Joustava laina on siinä mielessä mukava, että siinä korkoja maksetaan vain siitä osasta lainaa, joka on nostettu omalle tilille. Esimerkiksi jos olet saanut 3000 euron joustoluoton ja nostanut siitä käyttöösi 1000 euroa, maksat korkoa vain tuosta 1000 eurosta.

Kilpailuta joustavat lainat fikusti verkossa ja toteuta unelmasi

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Edullisin joustava laina löytyy kilpailuttamalla

Joustavaa lainaa haetaan netistä. Kilpailuta joustolainat Nordic Bankissa. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella siis lukuisia lainatarjouksia. Lainasumma voi olla jopa 70 000 euroa ja takaisinmaksuaika useita vuosia.

Voit saada joustolainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainahakemuksen tekeminen palvelussamme on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa, millaisia tarjouksia saat.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Kannattaa siis pyytää lainatarjous monesta eri paikasta. Näin voit helposti vertailla lainoja ja löytää edullisen luoton.

Kilpailuta joustavat lainat

Usein kysytyt kysymykset joustavasta lainasta:

Joustolainalla voi varautua yllätyksiin tavallisessa arjessa tai esimerkiksi remontin aikana. Voit nostaa lainarahaa käyttöösi joustavasti.

Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa saat tehdä nostoja silloin, kun itse haluat. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Moni rahoituslaitos myöntää joustavia lainoja. Kilpailuta joustolainat Nordic Bankissa. Välitämme lainahakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada lukuisia lainatarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Lainojen vertailu on sen jälkeen helppoa ja löydät parhaiten tarpeitasi vastaavan joustavan ja edullisen lainan.

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla. Lainojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan ja myös hakijan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa korkoon. Lainat kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankissa, niin voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto voi saada täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Joustolaina eli joustoluotto on luottokortin kaltainen jatkuva laina. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa lainarahaa tilillesi silloin kun haluat. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Nordic Bankin kautta voit hakea kulutusluottoa 500 eurosta 70 000 euroon asti. Sopiva lainan määrä riippuu sinun yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi.

Lainaa ei kannata ottaa, jos et ole varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Uutta lainaa ei yleensä kannata ottaa silloinkaan, jos entisiä on jo paljon.

Lainat kannattaa yhdistää, jos sinulla on monta pientä lainaa, kulutusluottoja ja osamaksuja. Kun yhdistät lainat, säästät korkokuluissa joka kuukausi. Yksi isompi laina tulee tavallisesti halvemmaksi kuin monta pientä.

Lue myös:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.