Joustolaina heti ilman vakuuksia

Voit hakea joustolainaa ilman vakuuksia turvallisesti, kilpailuttamalla itsellesi edullisin lainatarjous. Joustolainan hakeminen Nordic Bankin avulla on vaivatonta ja helppoa.

Kilpailutamme yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi jotta jokainen joustolaina olisi asiakkaalle mahdollisimman edullinen.

Joustolaina sopii monenlaisiin hankintoihin tai äkillisiin rahan tarpeisiin. Kilpailuta Suomen edullisimmat joustolainat yhdellä hakemuksella!

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla on tehty erittäin helpoksi. Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja kuukausierä jonka jälkeen siirryt täyttämään lainahakemusta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Joustolainan hakeminen onnistuu nyt helposti verkossa

Voit hakea joustolainaa nyt ilman erillisiä vakuuksia tai muita takaajia. Joustolaina on yleensä vakuudeton laina, josta osa siirretään tilille lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä ja loput myöhemmin asiakkaan pyytäessä.

Joustolaina voidaan myös maksaa kokonaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Voit nostaa lainan tilille jo muutamassa minuutissa.

Joustolaina eroaa kulutusluotosta siten että kulutusluotto on kiinteä summa, joka sopii hyvin yksittäisten hankintojen tekemiseen mutta joustolaina voit nostaa aina tarpeesi mukaan ja useita kertoja.

Joustolaina toimii lainana samalla tavalla kuin esimerkiksi käyttöluotto. Sinulle myönnetään tietyn suuruinen lainasumma, josta voit tehdä nostoja aina oman tarpeesi mukaan. Sinun ei tarvitse hakea joustolainaa uudestaan, vaan voit nostaa lainaa uudestaan sinulle myönnettyyn lainarajaan asti.

Joustolaina ilman vakuuksia netistä

Laina aika ja todellinen vuosikorko

Laina aika joustolainassa riippuu siitä kuinka paljon lainaa nostetaan. Yleensä joustolainassa on myös joustava laina aika sillä maksat vain kuluja käytetystä lainamäärästä.

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalle.

Todellinen vuosikorko pyörii tällä hetkellä 4% – 20% paikkeella, joten on fiksua kilpailluttaa pankit ennen lainan nostamista. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella.

Lainahakemuksen lähetettyä näet lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan sillä mielestämme helpompaa vertailla lainat läpinäkyvästi!

Mitä joustolaina tarkoittaa?

Joutolainalla tarkoitetaan suosittua lainamuotoa jota asiakas voi nostaa tarpeen vaatiessa luottorajaan saakka. Esim. kun olet hakenut joustolainaa 5000 eurolle, mutta et sitä heti tarvitsekaan sinun ei tarvitse maksaa lainan kulujakaan.

Joustolaina toimii kuin käyttöluotto, virtuaalisena lompakkona netissä. Näin ennaltaehkäiset äkilliset menot sillä laina on aina nostettavissa pikaisesti tilille.

Kuka voi hakea joustolainaa?

Nordic Bankin kautta voi hakea joustolainaa ilman vakuuksia tai takaajia kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Joustolaina turvallisesti netistä

Yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lähes 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi. Yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada useita lainatarjouksia vertailuun.

Joustolainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan, joten edullisimman lainan löytäminen on entistä helpompaa.

Mistä edullinen joustolaina?

Voit löytää edullisimman lainan mihin tahansa hankintaan kilpailuttamalla monta pankkia. Onko joustolaina kulutusluottoa parempi? Joustolaina ja kulutusluotto sopivat usein eri tarkoituksiin. Kulutusluotto on lainamäärältään kiinteä summa, joka soveltuu mainiosti yksittäisten hankintojen tekemiseen.

Hae itsellesi edullinen joustolaina fiksusti netistä! Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset hetkessä.