Joustolaina

Halvin Joustolaina löytyy vertailemalla

Nordic Bank kilpailuttaa joustolainat puolestasi 27 pankilla ja luotonmyöntäjällä – helposti yhdellä hakemuksella. Voit hakea joustolainaa ilman vakuuksia turvallisesti kauttamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bank kilpailuttaa joustolainat puolestasi yli 30 pankilla ja luotonmyöntäjällä – helposti yhdellä hakemuksella. Voit hakea joustolainaa ilman vakuuksia turvallisesti kauttamme. 

Joustolaina sopii monenlaisiin hankintoihin tai äkilliseen rahan tarpeeseen. Kilpailuta Suomen edullisimmat joustolainat yhdellä hakemuksella! Joustolainan hakeminen Nordic Bankin avulla on ilmaista ja vaivatonta.

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla on erittäin helppoa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit siis tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja valita niistä halvimman ja sopivimman joustolainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Joustolaina sopii monenlaisiin hankintoihin tai äkilliseen rahan tarpeeseen. Kilpailuta Suomen edullisimmat joustolainat yhdellä hakemuksella! Joustolainan hakeminen Nordic Bankin avulla on ilmaista ja vaivatonta.

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla on erittäin helppoa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit siis tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja valita niistä halvimman ja sopivimman joustolainan.

Voit löytää edullisen joustolainan Nordic Bankin avulla

Joustolaina tarjoaa turvaa eri tilanteisiin. Lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa haluamansa summan silloin, kun itse haluaa. Sieltä saa siis nostettua rahaa nopeasti, mikä on kätevää erityisesti tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti, esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai muut yllättävät kulut.

Joustolainaa voisi hakea myös esimerkiksi silloin, kun odotat alennusmyyntien alkamista ja haluat pystyä tarttumaan hyviin tarjouksiin.

Voit hakea joustolainaa valmiiksi ja jättää sen lainatilillesi odottamaan oikeaa käyttöhetkeä. Jos sitten löydät vaikkapa hyvässä tarjouksessa olevat keittiön kalusteet, voit nostaa niiden ostamista varten lainaa lainatililtäsi sen verran kuin tarvitset. Loput rahat voivat jäädä lainatilille odottamaan seuraava tarvetta varten. 

Joustolaina ilman vakuuksia netistä

Jos sitten myöhemmin esimerkiksi kotonasi hajoaa joku kodinkone tai ilmenee yllättävä ja kiireellinen remonttitarve, voit taas nostaa lainaa lainatililtäsi. Sinun ei siis tarvitse hakea lainaa uudestaan, vaan voit nostaa sitä aivan vapaasti tilillesi luottorajan puitteissa. Pääset pian ostamaan uutta kodinkonetta ja tekemään remonttia.

Mikä joustolaina on?

Joustolaina toimii samalla tavalla kuin käyttöluotto. Molemmat ovat ominaisuuksiltaan melko samanlaisia kuin kulutusluotto. Myös joustolaina on vakuudeton laina, joka maksetaan takaisin yleensä 1–15 vuodessa.

Joustolaina eroaa kulutusluotoista ja muista vakuudettomista lainoista siten, että koko summaa ei välttämättä siirretä heti kerralla tilillesi. Sinulle annetaan luottoraja, jonka puitteissa saat nostaa lainaa haluamasi summan. Voit tehdä useita nostoja tai halutessasi nostaa koko summan kerralla.

Joustolaina on siis kuin virtuaalilompakko, joka toimii puskurina yllätysten varalta. Rahat voivat odottaa lainatililläsi.

Voit nostaa sieltä lainaa useamman kerran omien tarpeidesi mukaan silloin, kun itse haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi. Sinun ei siis tarvitse hakea joustolainaa aina uudestaan, vaan voit nostaa lainaa vapaasti sinulle myönnettyyn luottorajaan asti.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Rahat voivat odottaa luottotililläsi, ja voit nostaa sieltä rahaa haluamasi verran silloin, kun haluat.

Joustolaina toimii puskurina, josta saa apua, kun iskee yllättävä rahantarve. Jos vaikkapa tietokoneesi hajoaa, tai löydät alennusmyynneistä hyviä tarjouksia, voit rahoittaa hankintoja nostamalla lainaa luottotililtäsi.

Hae edullinen joustolaina helposti netistä

Kuka voi saada joustolainaa?

Kyseessä on vakuudeton laina, eli et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Eli meidän kauttamme saa myös lainaa eläkeläisille. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset talousasiasi hyvin, luotanantaja voi luottaa siihen, että pystyt maksamaan myös joustolainan takaisin ajallaan.

Lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mitenkään. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Se vie ainoastaan muutaman minuutin. Saat tarjouksia sähköpostiisi jo parissa minuutissa.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleensä se johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai pienet tai epäsäännölliset tulot. Kielteinen lainapäätös voi johtua myös siitä, että hakijalla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihin.

Monet luotonantajat eivät myönnä uutta lainaa, jos olemassa olevia on vielä paljon maksamatta. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi estää lainan saamisen. Täytä hakemus aina huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Joustolaina turvallisesti netistä

Miten joustolainaa haetaan?

Useat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat joustolainaa. Eri lainanantajat tarjoavat eri suuruista korkoa. Siksi lainoja kannattaa vertailla, jotta löytäisit eri vaihtoehtojen joukosta mahdollisimman edullisen lainan. Voit säästää paljon rahaa, kun etsit edullisemman lainan.

Myös pienet joustolainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa voit säästää suuria summia pitkässä juoksussa, kun valitset edullisemman vaihtoehdon. Käyttöösi jää enemmän rahaa joka kuukausi, kun korkoihin ja lainan kuluihin ei uppoa niin paljon rahaa.

Kilpailuttamisesta on tullut todella helppoa ja nopeaa lainavertailupalveluiden ansiosta. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, ja jo parissa minuutissa saat ensimmäiset tarjoukset.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Täytä hakemus huolellisesti, jotta pankit ja rahoituslaitokset pystyvät palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin.

Nordic Bank kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Voit siis saada jopa yli kaksikymmentä lainatarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Nordic Bank auttaa sinua saamaan kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Tutustu tarjouksiin huolellisesti ennen tarjouksen hyväksymistä. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa, parhaimmillaan jo parin tunnin kuluttua.

Joustolainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyseessä on aivan pieni laina, voi laina-aika olla jopa alle vuoden mittainen. Laina-aika voidaan sopia asiakkaan mieltymysten mukaan pitkäksi tai lyhyeksi.

Toiset tykkäävät maksaa lainan takaisin mahdollisimman nopeasti, toiset taas tykkäävät pienemmästä kuukausierästä ja pidemmästä laina-ajasta. Yleensä laina tulee sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Pyri kuitenkin jättämään kuukausibudjettiisi hieman liikkumavaraa, jotta sinulle jää rahaa säästöön yllätysten varalle.

Nettisivuillamme on kätevä lainalaskuri, jolla voit kokeilla, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle hyvä. Näet laskurista arvion kuukausierästä. Kuukausierään vaikuttaa esimerkiksi todellinen vuosikorko, joka taas on yksilöllinen. Se määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella.

Laskuristamme näet kuitenkin suuntaa antavan arvion kuukausierästä ja voit kokeilla, miten laina-ajan muuttaminen vaikuttaa siihen. Lainatarjouksissa oleva todellinen vuosikorko voi olla eri kuin laskurissa oleva, joten lue lainaehdot aina tarkasti ennen kuin allekirjoitat sopimuksen.

Joustolaina on nimensä mukaisesti joustava laina. Voit nostaa rahaa tilillesi silloin, kun itse haluat, sen verran kuin haluat. Et maksa siitä korkoja, jos et käytä sitä. Maksat korot vain siitä osasta, jonka olet nostanut lainaa.

Joustolainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta

Nordic Bank kilpailuttaa edullisimman joustolainan

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja!

Kaiken kokoisten lainojen kilpailuttaminen on järkevää, sillä pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon maksettavaa.

Meidän kauttamme löydät myös edulliset joustolainat ja luottotilit. Joustolaina on vakuudeton laina, jota voit nostaa tilillesi luottorajan puitteissa sen verran kuin haluat ja silloin kun itse haluat.

Maksat korot vain siitä osasta, jonka olet tililtä nostanut. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Voit saada lainan, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Joustolainalla saat joustoa arkeen

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankin sivuilla on helppoa ja nopeaa. Se on myös ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo parissa minuutissa.

Vertaile tarjouksia rauhassa ja tee valintasi. Kun kyseessä on joustoluotto, voit halutessasi nostaa koko summan kerralla tilillesi, tai jättää loput rahat odottamaan myöhempää tarvetta varten.

Usein kysytyt kysymykset joustolainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Joustolainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Joustolaina, joustoluotto, saldolimiitti ja käyttöluotto ovat käytännössä eri kutsumanimiä samalle suositulle lainaratkaisulle.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Kannattaa siis lähettää lainahakemus, niin saat henkilökohtaisia tarjouksia sähköpostiisi. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta, eli voit helposti ja ilmaiseksi selvittää asian.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lue myös: