Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotto Nordic Bankissa!

Lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.  Hae joustoluottoa kauttamme nopeasti ja turvallisesti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 35 eri pankin ja rahoitusyhtiön joustoluotot. Voit saada yhdellä ilmaisella lainahakemuksella parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta. Hae joustoluottoa kauttamme nopeasti ja turvallisesti.

Joustoluotolla rahoitat arjen hankinnat ja paikkaat äkillistä rahantarvetta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme.

Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Tee hakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin löydät edullisen joustoluoton.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan lähes 40 lainatarjousta. Joustoluotolla rahoitat arjen hankinnat ja paikkaat äkillistä rahantarvetta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme.

Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Tee hakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja löydä edullinen joustoluotto

Joustoluoton avulla varaudut yllätyksiin

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto. Siinä asiakkaalle myönnetään luottotili, josta hän saa nostaa rahaa oman tarpeensa mukaan silloin, kun itse haluaa.

Korkoja ja kuluja maksetaan vain siitä osasta, joka nostetaan omalle tilille. Luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun sitä on maksettu takaisin.

Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä juuri joustavuutensa ansiosta. Voit olla rauhallisemmalla mielellä, kun tiedät luottotililläsi olevan rahaa ja voit nostaa sitä tarpeen vaatiessa.

Kun esimerkiksi puhelimesi menee rikki yllättäen, ei sinun tarvitse välttämättä odottaa seuraavaan palkkapäivään, että saat ostettua uuden. Nosta vain joustoluottoa tilillesi, niin pääset heti ostamaan uutta puhelinta. Voit maksaa nostamasi luoton takaisin kerralla palkkapäivänäsi tai pienemmissä erissä vähitellen.

Joustoluotto toimii puskurina, jonka avulla varaudut yllätyksiin. Pesukoneen tai auton hajoaminen tai yllättävä remonttitarve voi aiheuttaa paljon stressiä. Tuota stressiä helpottaa tieto siitä, että apua on tarvittaessa helposti saatavilla.

Voit tietysti varautua joustoluotolla myös iloisten yllätysten varalle. Jos esimerkiksi haluat viedä perheesi lomamatkalle, voit varautua hotelli- ja matkatarjouksiin joustoluoton avulla. Lomamatkoilta saa ihania elämyksiä ja mukavia muistoja koko perheelle. Matkat kuitenkin vaativat hieman ylimääräistä rahaa. Kun törmäät hyvään matkatarjoukseen, voit tarttua tilaisuuteen nopeasti joustoluoton avulla.

Miten joustoluotto toimii käytännössä

Joustoluotto tai joustolaina on luottokortin tyyppinen ratkaisu. Et kuitenkaan saa fyysistä luottokorttia, vaan virtuaalisen luottotilin, eli luottolimiitin. Sinulle annetaan luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja silloin, kun itse haluat. Korkoja ja kuluja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Voit maksaa joustoluoton pois kerralla tai pienemmissä osissa. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit maksaa nostamasi luottosumman kerralla takaisin esimerkiksi palkkapäivänäsi, tai maksella sitä vähitellen pienemmissä erissä. Tavallisesti joka kuukausi maksetaan ainakin luoton korkoja ja kuluja ja tietysti myös luottoa kannattaa maksaa takaisin sen verran kuin pystyy. 

Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 3000 euron joustoluotto ja nostat luottotililtä 1000 euroa, sinulle jää luottotilille vielä 2000 euroa. Korkoja ja kuluja maksat tuosta nostamastasi 1000 eurosta. Kun maksat takaisin luottotilillesi esimerkiksi 500 euroa, niin sinulla on käytettävänäsi 2500 euroa luottoa.

Yleisiä kysymyksiä joustoluotoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa tai joustoluottoa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti. Tämän sivun yläreunassa olevan joustoluottolaskurin avulla voit arvioida omaan taloustilanteeseesi sopivan suuruisen joustoluoton.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Joustoluotto, limiittiluotto, käyttöluotto, saldolimiitti ja joustolaina ovat käytännössä keskenään samanlaisia palveluita. Samalla suositulla lainaratkaisulla on vain monta eri kutsumanimeä.

Kuka voi saada joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Kyseessä on vakuudeton laina, joten takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Luotonmyöntäjillä on hakijoille joitakin kriteerejä, joiden avulla varmistetaan, että sopimus ei ole riskialtis.

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Nämä toimivat eräänlaisena vakuutena. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjä voi luottaa siihen, että maksat ottamasi lainan sovitusti pois.

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Kun olette puolisosi kanssa yhdessä tekemässä hankintoja tai yhdistämässä lainojanne, kannattaa lainahakemus tehdä molempien nimellä. Tällä tavalla voitte saada isomman lainasumman, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle.

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, lainaa ei yleensä myönnetä. Hakemus voidaan hylätä myös, jos hakijalla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot tai jo paljon lainaa suhteessa tuloihin. Muista, että voit silti tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainanmyöntäjien kriteerit. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita hakijaa mihinkään.

Esimerkkilaskelma 5000 euron joustoluoton kilpailuttamisen tuomista säästöistä:

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla joustoluoton Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 5 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Kulutusluotto A
19,29 %
8,49 €
25,17 %
36
192,50 €
6930,15 €
Kulutusluotto B
16,45 %
7,45 €
21,94 %
36
184,35 €
6636,53 €
Kulutusluotto C
14,21 %
4,99 €
15,46 %
36
176,39 €
6349,99 €
Nordic Bank kulutusluotto vertailu
6,81 %
-
7,01 %
36
153,95 € / kk
Säästöä jopa 38,55 €/kk!
5542,25€
Säästöä jopa 1389,9€!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 1387,9 euroa tämän kokoisen joustoluoton kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Lainavertailu on helppo tapa löytää edullinen ratkaisu rahatilanteeseen

Joustoluoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina, on laina-aika usein alle vuoden mittainen. Laina-aika sovitaan asiakkaalle sopivaksi. Toiset tykkäävät maksaa luotot pois nopeasti, toiset tykkäävät pidemmästä laina-ajasta ja pienemmästä kuukausierästä.

Laina tulee yleensä sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Muista kuitenkin jättää kuukausibudjettiisi hieman liikkumavaraa. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi kaikkien menojen jälkeen vähän ylimääräistä rahaa yllätysten varalle. Joustoluottolaskurin avulla voit arvioida omaan taloustilanteeseesi sopivan suuruisen joustoluoton.

Nettisivuillamme on lainalaskuri, jolla voit helposti arvioida, mikä olisi sopiva laina-aika sinulle. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä. Voit muutella lainan takaisinmaksuaikaa, niin näet heti, miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Lainalaskurista näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron sekä kaikki muut sen kulut. Se on siis hyvä luku lainojen vertailemiseen. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, minkä vuoksi laskurissa näkyy vain arvio. Lopullinen vuosikorko käy ilmi saamistasi lainatarjouksista.

Paras joustoluotto löytyy vertailemalla

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu. Kilpailutamme 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia joustoluottoja, joustorahoitusta ja muita vakuudettomia lainoja!

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainoille eri suuruista korkoa ja myös kulujen hinnat vaihtelevat. Vaihtelu voi olla suurta. Siksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Sekä pienten että isojen lainojen kilpailuttaminen on järkevää, koska pienessäkin lainassa suuri korko ja kalliit kulut voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Voit säästää merkittäviä summia, kun etsit edullisia lainoja.

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankin sivuilla on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Se ei sido sinua mihinkään. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksesi. Tarkastele tarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa, avausmaksua ja tilinhoitokuluja. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja kaikki kulut, joten se on erittäin hyödyllinen luku lainojen vertailemisessa.

Erilaiset pankit tarjoavat erilaisia joustoluottoja

Joustoluottolaskuri

Helppokäyttöisellä joustoluottolaskurillamme suunnittelet, mikä olisi sinun tilanteeseesi ja budjettiisi sopiva luoton määrä ja laina-aika. Kirjoita ensin laskuriin haluamasi lainasumma. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään.

Tavallisesti laina tulee sitä halvemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Lyhyt laina-aika tarkoittaa kuitenkin isompaa kuukausierää. Pyri aina sopimaan sellaisesta kuukausierästä, joka sopii sinun budjetillesi. Älä laita talouttasi liian tiukille liian suurella kuukausierällä. Aina pitäisi jäädä myös hieman rahaa säästöön puskuriksi pahan päivän varalle.

Pitkällä laina-ajalla kuukausierästä tulee mukavan pieni, mutta laina kokonaisuutena tulee sinulle kalliimmaksi. Tarpeettoman pitkä laina-aika ei siis ole järkevä vaihtoehto.

Näet joustoluottolaskurista arvion todellisesta vuosikorosta. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa monia asia, esimerkiksi avausmaksun koko, tilinhoitopalkkiot ja lainan korko. Todellinen vuosikorko sisältää siis nämä ja kaikki muutkin mahdolliset lainan kulut. Kulut ja korot vaihtelevat lainanmyöntäjästä riippuen. Sen vuoksi laskurissa oleva todellinen vuosikorko on vain suuntaa antava arvio, ei välttämättä lopullinen luku. Näet sinulle lähetettävistä lainatarjouksista lopullisen todellisen vuosikoron.

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla, minkälaisella korolla luotonmyöntäjät tarjoaisivat sinulle lainaa tällä hetkellä. Saat tarjoukset sähköpostiisi. Jos joku niistä on sinulle hyvä, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi ja saat luoton käyttöösi.

Yleisin joustoluotto 2000-3000 euroa

Yleisimmät joustoluoton koot ovat 2000-3000 euroa. 2000 euron joustoluotto on mukava summa, joka toimisi hyvänä taloudellisena puskurina arjessa eteen tulevien yllätysten varalta. 3000 euron luotolla voisi varautua vielä paremmin esimerkiksi remonteissa eteen tuleviin yllätyksiin ja muutoksiin. 3000 euron luotto on kätevä myös, jos haluaa vaikka välillä maksaa lomamatkan joustoluotolla, niin jää luottoa vielä muihinkin mahdollisiin tarpeisiin puskuriksi.

Remontin alkaessa uudistuksen lopulliset kustannukset eivät yleensä ole vielä selvillä. Siksi joustava laina on erinomainen apu tällaisissa tilanteissa. Sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla tilillesi, vaan voit tehdä nostoja silloin kun itse haluat.

Jos 2000 tai 3000 euron joustoluotto, eli täsmäluotto, ei ole tarpeisiisi sopiva summa, voit hakea isompaakin summaa. Joustoluottoa on mahdollista hakea jopa tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja. Voit hakea varmuuden vuoksi isompaa joustoluottoa. Sinun ei tarvitse lopulta kuitenkaan käyttää koko summaa, jos sille ei ole tarvetta. Korkoja joustoluotossa maksetaan ainoastaan siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Joustoluotto on jatkuva luotto. Se tarkoittaa sitä, että luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun maksat lainaa takaisin. Sillä tavalla joustoluotto on kertalainaa joustavampi ratkaisu ja sopii paremmin tilanteisiin, joissa lopullinen lainantarve ei ole vielä selvillä.

Jos esimerkiksi olet remontoimassa omaa mökkiä tai taloa, voit hakea joustoluottoa valmiiksi. Kun remontin edetessä tulee eteen yllätyksiä, voit nostaa luottotililtä haluamasi summan lainaa. Laina palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis nostaa luottoa taas myöhemmin uudestaan käyttöösi, jos remontissa tulee lisää yllätyksiä.

Vertaile joustoluotot fiksusti verkossa

Joustoluotto vai luottokortti?

Joustoluotossa ja luottokortissa on paljon samankaltaisuutta, mutta myös eroavaisuuksia löytyy. Joustoluotossa rahaa siirretään suoraan asiakkaan tilille, josta sen voi ottaa käyttöön. Luottokortissa taas asiakkaalla on fyysinen kortti, jolla voi maksaa kaupassa ja nettikaupoissa sekä siirtää rahaa omalle pankkitilille.

Molemmat ovat jatkuvia luottoja. Rahat siis palautuvat takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut lainaa takaisin. Joustoluotossa rahanmenoa voi olla helpompi seurata, koska jokainen nosto täytyy tehdä erikseen. Asiakkaan pitää siis itse päättää, millaisen summan rahaa hän haluaa nostaa.

Monilla on yhdistelmäkortti, jossa on sekä pankki- että luotto-ominaisuus. Tämän vuoksi luotolla saattaa huomaamattakin tulla maksaneeksi enemmän ostoksia ja suuremmalla summalla kuin oli etukäteen ollut tarkoitus.

Joustoluotossa on tavallisesti korkeampi luottoraja kuin luottokortissa. Luottokortissa luottoraja voi olla hyvinkin pieni, esimerkiksi 1000 euroa. Joustoluottoa sen sijaan voi hakea jopa kymmeniätuhansia euroja, joten luottoraja on huomattavasti korkeampi. Joustoluottoa voi siis käyttää isompienkin hankintojen tekemiseen.

Jos luottokorttia ei vielä löydy taskustasi, saat joustoluoton käyttöösi nopeammin kuin luottokortin. Kun haet luottokorttia pankilta, joudut odottelemaan, että saat fyysisen kortin postilaatikkoosi. Joustoluoton sen sijaan voit saada jopa saman vuorokauden sisällä lainan hakemisesta. Joustoluoton koko hakemusprosessi tapahtuu netissä, minkä vuoksi se on todella nopea. Joustoluoton saat käyttöösi jo yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä lainasopimuksen hyväksymisestä.

Luottojen korot vaihtelevat rahoituslaitoksesta riippuen. Luottokortissa saattaa olla korkeampi korko ja kulut kuin joustoluotossa. Kannattaa ottaa selvää molemmista vaihtoehdoista ja vertailla niitä myös keskenään, jotta löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

On tietysti mahdollista käyttää sekä joustoluottoa että luottokorttia rinnakkain eri tarkoituksiin ja moni tähän vaihtoehtoon päätyykin. Joustoluotto on fyysistä luottokorttia turvallisempi vaihtoehto, koska luottoa voi nostaa ainoastaan sille pankkitilille, johon luottotili on liitetty lainahakemuksessa. Luottokortti sen sijaan on hyvä vaihtoehto esimerkiksi matkustajille. Matkojen ostaminen luottokortilla on järkevää siksi, että matkakulut saa nopeammin takaisin, jos esimerkiksi lento peruuntuu tai matkatoimisto menee konkurssiin. Tällaisessa tilanteessa vastuu maksun palauttamisesta on luottoyhtiöllä.

Halvin joustoluotto heti tilille

Saat kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo parissa minuutissa. Tarjoukset näkyvät myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis yhdellä silmäyksellä, mikä lainatarjouksista on paras ja edullisin koron puolesta. Halvin joustoluotto löytyy helposti, koska olemme tehneet lainojen ja luottojen vertailemisesta erittäin helppoa. Voit hyväksyä lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat rahat nopeasti nostettua tilillesi – usein jo saman arkipäivän aikana.

Lainahakemus

Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta:

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa. Myös lainaehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile joustoluotot ja muut lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa.

Joustoluotto maksetaan tilille nopeasti - useimmiten jo yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin joustoluotto.

Kyllä voi. Meidän kauttamme voi joustoluottoa tai muuta lainaa hakea myös eläkeputkessa tai eläkkeellä oleva.

Vakuudettoman luoton hakemiseen et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia luoton saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi esimerkiksi tiliotteilla.

Vakuudeton luotto on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Joustolaina on vakuudeton, joustava kulutusluotto. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa saat tehdä nostoja luottotililtä. Korkoja joustoluotossa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Sinulle myönnetään luottotili, josta saat itse tehdä nostoja luottorajan puitteissa silloin, kun itse haluat. Joustoluotto on jatkuva luotto. Kun olet maksanut joustoluottoa takaisin, se palautuu jälleen käyttöösi, eli voit halutessasi myöhemmin nostaa lainaa uudestaan tilillesi.

Joustoluoton avulla voit varautua esimerkiksi alennusmyynteihin tai remontissa eteen tuleviin yllätyksiin. Joustoluotto voi toimia myös taloudellisena puskurina, johon voit turvautua, kun arjessa tulee yllättäviä ylimääräisiä menoja.

Joustoluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa et vielä tiedä tarkasti etukäteen, minkä verran lainaa tarvitset. Voit nostaa lainaa luottotililtä luottorajan puitteissa sen verran kuin haluat.

Joustoluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Joustoluottoa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa.

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, jota voit nostaa omalle tilillesi silloin kun itse haluat. Luotto palautuu takaisin käyttöösi, kun olet maksanut sitä takaisin.

Edullisin joustoluotto löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta luotot Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa noin 30 lainatarjousta.

Lue myös: