Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotot Nordic Bankissa!

Lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.  Hae joustoluottoa kauttamme nopeasti ja turvallisesti.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan lähes 30 lainatarjousta. Hae joustoluottoa kauttamme nopeasti ja turvallisesti.

Joustoluotolla rahoitat arjen hankinnat ja paikkaat äkillistä rahantarvetta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme.

Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Tee hakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja löydä edullinen joustoluotto

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan lähes 30 lainatarjousta. Joustoluotolla rahoitat arjen hankinnat ja paikkaat äkillistä rahantarvetta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme.

Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Tee hakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja löydä edullinen joustoluotto

Joustoluoton avulla varaudut yllätyksiin

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto. Siinä asiakkaalle myönnetään luottotili, josta hän saa nostaa rahaa oman tarpeensa mukaan silloin, kun itse haluaa. Korkoja ja kuluja maksetaan vain siitä osasta, joka nostetaan omalle tilille. Luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun sitä on maksettu takaisin.

Joustoluotto on kätevä juuri joustavuutensa ansiosta. Voit olla rauhallisemmalla mielellä, kun tiedät, että voit nostaa luottotililtäsi rahaa, kun tarve tulee.

Kun esimerkiksi puhelimesi menee rikki yllättäen, ei sinun tarvitse välttämättä odottaa seuraavaan palkkapäivään, että saat ostettua uuden. Nosta vain joustoluottoa tilillesi, niin pääset heti ostamaan uutta puhelinta. Voit maksaa nostamasi luoton takaisin kerralla palkkapäivänäsi tai pienemmissä erissä vähitellen.

Joustoluotto fiksusti netistä

Joustoluotto toimii puskurina, jonka avulla varaudut yllätyksiin. Pesukoneen tai auton hajoaminen tai yllättävä remonttitarve voi aiheuttaa paljon stressiä. Tuota stressiä helpottaa tieto siitä, että apua on tarvittaessa helposti saatavilla.

Voit tietysti varautua joustoluotolla myös iloisten yllätysten varalle. Jos esimerkiksi haluat viedä perheesi lomamatkalle, voit varautua hotelli- ja matkatarjouksiin joustoluoton avulla. Lomamatkoilta saa ihania elämyksiä ja mukavia muistoja koko perheelle. Matkat kuitenkin vaativat hieman ylimääräistä rahaa. Kun törmäät hyvään matkatarjoukseen, voit tarttua tilaisuuteen nopeasti joustoluoton avulla.

Miten joustoluotto toimii käytännössä

Joustoluotto tai joustolaina on luottokortin tyyppinen ratkaisu. Et kuitenkaan saa fyysistä luottokorttia, vaan virtuaalisen luottotilin. Sinulle annetaan luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja silloin, kun itse haluat. Korkoja ja kuluja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Voit maksaa joustoluoton pois kerralla tai pienemmissä osissa. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit maksaa nostamasi luottosumman kerralla takaisin esimerkiksi palkkapäivänäsi, tai maksella sitä vähitellen pienemmissä erissä. Tavallisesti joka kuukausi maksetaan ainakin luoton korkoja ja kuluja, ja tietysti myös luottoa kannattaa maksaa takaisin sen verran kuin pystyy.

Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 3000 euron joustoluotto ja nostat luottotililtä 1000 euroa, sinulle jää luottotilille vielä 2000 euroa. Korkoja ja kuluja maksat tuosta nostamastasi 1000 eurosta. Kun maksat takaisin luottotilillesi esimerkiksi 500 euroa, niin sinulla on käytettävänäsi 2500 euroa luottoa.

Edullisella joustoluotolla rahoitat arjen menot fiksusti

Kuka voi saada joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Kyseessä on vakuudeton laina, joten takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Luotonmyöntäjillä on hakijoille joitakin kriteerejä, joiden avulla varmistetaan, että sopimus ei ole riskialtis.

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Nämä toimivat eräänlaisena vakuutena. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjä voi luottaa siihen, että maksat ottamasi lainan sovitusti pois.

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Kun olette puolisosi kanssa yhdessä tekemässä hankintoja tai yhdistämässä lainojanne, kannattaa lainahakemus tehdä molempien nimellä. Tällä tavalla voitte saada isomman lainasumman, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle.

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, lainaa ei yleensä myönnetä. Hakemus voidaan hylätä myös, jos hakijalla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot tai jo paljon lainaa suhteessa tuloihin. Muista, että voit silti tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainanmyöntäjien kriteerit. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita hakijaa mihinkään.

Lainavertailu on helppo tapa löytää edullinen ratkaisu rahatilanteeseen

Joustoluoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina, on laina-aika usein alle vuoden mittainen. Laina-aika sovitaan asiakkaalle sopivaksi. Toiset tykkäävät maksaa luotot pois nopeasti, toiset tykkäävät pidemmästä laina-ajasta ja pienemmästä kuukausierästä.

Laina tulee yleensä sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Muista kuitenkin jättää kuukausibudjettiisi hieman liikkumavaraa. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi kaikkien menojen jälkeen vähän ylimääräistä rahaa yllätysten varalle.

Nettisivuillamme on lainalaskuri, jolla voit helposti arvioida, mikä olisi sopiva laina-aika sinulle. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä. Voit muutella lainan takaisinmaksuaikaa, niin näet heti, miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Lainalaskurista näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron sekä kaikki muut sen kulut. Se on siis hyvä luku lainojen vertailemiseen. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, minkä vuoksi laskurissa näkyy vain arvio. Lopullinen vuosikorko käy ilmi saamistasi lainatarjouksista.

Valitse itsellesi sopiva joustoluotto nopeasti netistä

Vertaile joustoluotot huolella

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu. Kilpailutamme 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia joustoluottoja ja muita vakuudettomia lainoja!

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainoille eri suuruista korkoa ja myös kulujen hinnat vaihtelevat. Vaihtelu voi olla suurta. Siksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Sekä pienten että isojen lainojen kilpailuttaminen on järkevää, koska pienessäkin lainassa suuri korko ja kalliit kulut voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Voit säästää merkittäviä summia, kun etsit edullisia lainoja.

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankin sivuilla on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Se ei sido sinua mihinkään. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksesi. Tarkastele tarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa, avausmaksua ja tilinhoitokuluja. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja kaikki kulut, joten se on erittäin hyödyllinen luku lainojen vertailemisessa.

Vertaile joustoluotot missä ja milloin tahansa Nordic Bankin avulla

Saat kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo parissa minuutissa. Tarjoukset näkyvät myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin koron puolesta. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mitä eroa on joustoluotolla ja käyttöluotolla?

Joustoluotto, käyttöluotto ja joustolaina ovat käytännössä keskenään samanlaisia palveluita. Samalla suositulla lainaratkaisulla on vain monta eri kutsumanimeä.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.