Joustorahoitus

Kilpailuta joustorahoitus Nordic Bankissa

Hae joustorahoitusta kauttamme turvallisesti. Yhdellä hakemuksella voit saada yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoituslaitoksista. 
Hae joustorahoitusta kauttamme turvallisesti. Yhdellä hakemuksella voit saada yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoituslaitoksista. 
 
Joustorahoitus sopii kaikenlaisiin hankintoihin ja äkilliseen rahapulaan.
 
Palvelussamme kilpailutat rahoitukset helposti yhdellä hakemuksella jopa 70 000 euroon saakka.
 
Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla ei sido eikä velvoita mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tutustua tarjouksiin.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Joustorahoitus sopii kaikenlaisiin hankintoihin ja äkilliseen rahapulaan. Palvelussamme kilpailutat rahoitukset helposti yhdellä hakemuksella jopa 70 000 euroon saakka.

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla ei sido eikä velvoita mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tutustua tarjouksiin.

Joutorahoitus on jatkuva kortiton luotto

Joustorahoitusta kusutaan usein myös joustolainaksi, joustoluotoksi tai joustolimiitiksi. Tällainen vakuudeton, joustava rahoitusratkaisu sopii monenlaisten hankintojen ja palveluiden hankkimiseen.

Joustorahoitusta haetaan netistä. Se eroaa muista vakuudettomista lainoista siten, että koko lainasummaa ei ole pakko nostaa omalle tilille kerralla, vaan sitä voi nostaa useissa pienemmissä erissä.

Lainaa lyhennetään erissä kuukausittain. Korkoja maksetaan vain siitä osasta lainaa, joka on nostettu omalle tilille käyttöön. Sitä ei siis makseta koko luottosummasta, jos et koko tuota summaa nosta käyttöösi.

Joustorahoitus on jatkuva luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto palautuu takaisin käyttöön, kun sitä on maksettu takaisin. Lainaa voi siis nostaa taas myöhemmin uudestaan omalle tilille ja käyttää sitä yllättävien rahantarpeiden täyttämiseen.

Joustorahoitus helpottaa arkea

Joustorahoitus muistuttaa siis hyvin paljon luottokorttia. Joustorahoituksessa et kuitenkaan saa fyysistä maksukorttia, vaan sinulle myönnetään luottotili tai luottoraja, jonka puitteissa saat siirtää lainaa käyttötilillesi. Joustorahoituksen korot ja kulut voivat olla huomattavasti luottokorttia edullisemmat.

Joustorahoitus voi toimia eräänlaisena taloudellisena puskurina, johon voi turvautua sitten, kun rahantarve yllättää. Rahoituksen voi hakea etukäteen ja käyttää sitten, kun tarve tulee. Jos esimerkiksi pesukone hajoaa tai autoa pitää korjata, saa rahat näihin hankintoihin nopeasti ja helposti. Tai jos löydät alennusmyynneistä hyviä tuotteita, pystyt ostamaan ne helposti joustorahoituksella.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Lainahakemus

Joustorahoitus sopii monenlaisiin hankintoihin

Tällaisen joustavan lainan avulla voi rahoittaa monenlaisia hankintoja. Päätät itse, mihin käytät rahat. Joustorahoitus sopii niin äkillisten kulutustarpeiden täyttämiseen kuin pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen.

Joustavalla luotolla voit esimerkiksi ostaa uuden puhelimen hajonneen tilalle, korjauttaa autosi tai maksaa lääkäri- ja lääkekuluja. Esimerkiksi hampaiden hoitaminen on usein kallista, mutta erittäin tärkeää terveyden kannalta. Joustorahoituksella saat pilkottua lääkärikulut pienempiin eriin ja lyhennettyä summaa kuukausittain.

Voit käyttää rahat myös haaveiden toteuttamiseen. Remontit, kalusteiden uusiminen tai lomamatkat onnistuvat kätevästi joustorahoituksen avulla. Voit hakea rahoituksen valmiiksi etukäteen ja nostaa tilillesi sopivan summan sitten, kun olet löytänyt sopivat kalusteet tai vaikkapa hyvän äkkilähdön unelmien lomakohteeseen.

Joustorahoitus sopii myös mökin kunnostamiseen

Kenelle joustorahoitus sopii?

Joustorahoitusta voi saada täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot. Kyseessä on vakuudeton laina, joten vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjät voivat luottaa siihen, että maksat luoton ajallaan takaisin. Joustorahoitus sopii monenlaisiin tarkoituksiin, kuten:

– pienet ja isot remontit
aurinkopaneelien tai ilmalämpöpumpun asentaminen
– lääkäri- ja lääkekulut
– auton ostaminen tai korjaaminen
kodin kalusteet tai sisustus
– kodinkoneiden tai puhelimen ostaminen.

Voit hakea joustorahoituksen myös valmiiksi taloudelliseksi puskuriksi. Jos esimerkiksi saat tavallista suuremman sähkölaskun tai autossa ilmenee jokin kiireellistä korjausta vaativa vika, voit turvautua joustoluottoon. Saat helposti ja nopeasti nostettua rahaa tilillesi.

Joustorahoitus vai luottokortti?

Joustorahoitus ja luottokortti ovat hyvin samankaltaisia rahoitusratkaisuja, mutta erojakin on. Joustoluotossa rahat siirretään asiakkaan omalle tilille. Luottokortti taas on fyysinen kortti, jolla voi maksaa kaupassa ja nettikaupoissa tai siirtää rahaa omalle tilille.

Kumpikin on jatkuva vakuudeton luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että rahat palautuvat takaisin käyttöön sitä mukaan, kun olet maksanut lainaa takaisin. Voit siis nostaa lainaa uudelleen käyttöösi taas myöhemmin. Kilpailutettu joustorahoitus saattaa olla edullisempi vaihtoehto, sillä luottokorttien korot ovat usein yllättävän korkeat.

Joustorahoituksessa rahanmenoa on helpompi seurata, sillä jokainen nosto pitää tehdä erikseen. Voit itse päättää, millaisen summan rahaa nostat käyttöösi. Fyysisellä luottokortilla sen sijaan saattaa helposti maksaa huomaamatta enemmän ostoksia ja suuremmalla summalla kuin alun perin oli tarkoitus.

Joustoluotossa luottoraja on tavallisesti korkeampi kuin luottokortissa. Luottokortin luottoraja saattaa olla esimerkiksi vain 1000 euroa, kun taas joustorahoitukseen voi hakea jopa kymmenien tuhansien eurojen luottolimiitin. Joustorahoitus sopii siis isompienkin hankintojen rahoittamiseen.

Vakuudettoman joustorahoituksen saa käyttöön luottokorttia nopeammin. Kun haet pankilta luottokorttia, joudut odottelemaan, että saat kortin postitse. Joustoluoton sen sijaan voi saada jo samana päivänä. Joustorahoitusta haetaan netistä eikä fyysistä korttia ole, minkä vuoksi hakuprosessi on todella nopea.

Voit totta kai myös käyttää sekä luottokorttia että joustorahoitusta rinnakkain eri tarkoituksiin. Luottokortilla kannattaa esimerkiksi maksaa matkoja tai lentolippuja. Jos lento peruuntuu tai matkatoimisto menee konkurssiin, rahat saa nopeammin takaisin. Joustorahoitus taas on siinä mielessä luottokorttia turvallisempi vaihtoehto, että luottoa voi nostaa vain tietylle tilille, johon luottotili on liitetty. Kukaan ei siis voi nostaa sinulle myönnettyä joustorahoitusta omalle tililleen.

Kokeile Nordic Bankin rahoituslaskuria

Helppokäyttöisellä rahoituslaskurilla voit kokeilla, mikä olisi sinun budjettiisi sopiva lainamäärä ja laina-aika.

Kirjoita laskuriin lainasumma ja valitse laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierän kokoon.

Laskuri kertoo arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, kun vertailet lainoja. Kyseinen luku sisältää sekä lainan koron että kaikki muut kulut. Alhainen nimelliskorko voi hämätä, jos lainassa on isot kuukausikulut ja avauskulut. Todellisen vuosikoron vertaaminen on siis parempi mittari lainojen vertailussa. Laskurissa näkyvä luku on vain alustava arvio, ei välttämättä vielä lopullinen luku.

Todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen, eli se määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Lisäksi korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Kilpailuta lainat nyt, niin saat pian tietää, millä hinnalla voisit saada lainaa tällä hetkellä.

Voit kokeilla Nordic Bankin joustorahoitus laskuria netissä

Halvin luotto löytyy kilpailuttamalla

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Nordic Bankin avulla löydät edullisen joustorahoituksen ja muut vakuudettomat luotot.

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. Sekä pienten että isojen lainojen kilpailutus on järkevää, sillä pienestäkin lainasta kertyy äkkiä paljon maksettavaa, jos kosko on korkea ja kulut kalliit. Voit säästää huomattavia summia, kun etsit edullisen luoton.

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankin nettisivuilla on helppoa ja nopeaa. Se on myös täysin ilmaista. Hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten tarkastelu ei sido sinua mihinkään. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksesi.

Usein kysytyt kysymykset joustorahoituksesta

Joustorahoitus on vakuudeton, jatkuva luotto. Joustorahoitus muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia, mutta et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa rahaa omalle tilillesi. Lainaa lyhennetään kuukausittain. Kyseessä on jatkuva luotto, eli voit nostaa lainaa tilillesi taas uudestaan joskus myöhemmin.

Korot vaihtelevat pankin tai rahoitusyhtiön mukaan. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta löydät mahdollisimman edullisen rahoituksen.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Joustorahoitusta voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Joustorahoitus voi toimia eräänlaisena taloudellisena puskurina, johon voi turvautua, kun rahapula yllättää. Joustorahoitusta voi käyttää arjen kulujen kattamiseen, remonttien tekemiseen, lääkärikuluihin tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Joustorahoitus ja luottokortti ovat ominaisuuksiltaan hyvin samankaltaisia. Niiden suurin ero on se, että luottokortti on fyysinen kortti, kun taas joustorahoituksessa ei saa fyysistä korttia. Usein kilpailutettu joustoluotto on luottokorttia edullisempi vaihtoehto, sillä luottokortin korko saattaa kivuta todella korkealle.

Joustorahoitusta voi hakea täysi-ikäinen, jolla on vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Kyllä, joustorahoitus on sama kuin joustoluotto, joustolaina tai joustolimiitti.

Joustorahoituksen korko vaihtelee luotonmyöntäjän mukaan. Todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen, eli siihen vaikuttaa myös lainanhakijan yksilöllinen tilanne. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat pian lainatarjouksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500 - 70 000 euroa.

Kilpailuta joustorahoitukset Nordic Bankissa, niin voit saada tarjouksen jopa yli 30 eri pankista ja rahoitusyhtiöstä.

Voit vertailla tarjouksia helposti palvelussamme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tarjouksista kannattaa tarkastella etenkin todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko sisältää sekä lainan koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Tavallisesti rahat ovat tililläsi päivässä. Kaikki pankit eivät kuitenkaan suorita tilisiirtoja viikonloppuisin tai pyhäpäivinä, eli jos haet lainaa viikonloppuna, saatat joutua odottelemaan rahoja seuraavaan arkipäivään.

Joustorahoitus on vakuudeton laina, eli et tarvitse takaajia tai vakuuksia sitä varten.

Lue myös: