Kalusteet osamaksulla – Hae edullinen kulutusluotto kalusteiden hankintaan

Kun kalusteet alkavat näyttää nuhjuisilta ja olet kyllästynyt niiden ulkonäköön, on aika ostaa uudet. Kalusteiden uusiminen saattaa olla ajankohtaista myös muuton yhteydessä. Edelliseen asuntoon ostetut huonekalut eivät välttämättä sovi seuraavaan joko kokonsa tai väriensä puolesta.

Kulutusluotolla voit helposti uudistaa kotisi kalusteet. Voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500 – 70 000 euroa. Voit siis uusia vaikkapa yksittäisiä kalusteita tai uudistaa vähän jokaista huonetta. Samassa lainahakemuksessa voit hakea rahaa esimerkiksi myös verhoihin ja mattoihin ja näin piristää huoneen ilmettä kokonaisuudessaan.

Kulutusluotto sopii kaikenlaisten kalusteiden hankkimiseen. Iso osa vuorokaudesta kuluu sängyssä nukkuessa. Kulutusluotolla pystyt hankkimaan laadukkaan sängyn, jossa unet maistuvat. Tai jos työskentelet kotoa käsin, voit rakentaa hyvän etätyöpisteen kotiisi. Työpäivän päätteeksi on mukavaa rentoutua uudella sohvalla.

Sisustuslainalla voit ostaa huonekaluja eri liikkeistä sen sijaan, että ottaisit erikseen joka liikkeestä osamaksun. Osamaksuissa on usein korkea korko. Todellinen vuosikorko voi olla jopa 19 %. Ja kun osamaksuja on monta, nousee niiden yhteenlaskettu kuukausierä turhan suureksi. Siksi kilpailutettu sisustuslaina tulee todennäköisesti halvemmaksi.

Kalusteet osamaksulla turvallisesti netistä

Rahoitus myös käytettyjä huonekaluja varten

Voit ostaa huonekaluja mistä tahansa vakuudettomalla sisustuslainalla. Voit hankkia niitä eri liikkeistä ja myös käytettynä yksityisiltä myyjiltä. Erilaiset nettihuutokaupat ja -kirpputorit ovat erinomainen keino etsiä käytettyjä huonekaluja.

Käytetyt huonekalut ovat ekologinen valinta. Etenkin antiikkihuonekalut ja laadukkaat design-huonekalut kestävät pitkään ja säilyttävät arvonsa paremmin. Tulevaisuudessa voit siis myydä huonekalut ja käyttää rahat uusien ostamiseen.

Käytettyjen huonekalujen kohdalla osamaksumahdollisuutta ei ole. Kulutusluotolla kalusteet saa maksettua kerralla. Vakuudettomat lainat ovat nopeita. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Voit siis etsiä valmiiksi sopivat huonekalut ja hakea sitten tarvitsemasi määrän lainaa.

Kilpailuta edullinen laina huonekaluille

Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko antaa kokonaiskuvan lainan hinnasta. Tämä luku sisältää sekä lainan nimelliskoron että kaikki muut lainan kulut, kuten perustamiskulut ja käsittelykulut.

Nimelliskorkojakin kannattaa vertailla, mutta pitää muistaa, että se ei kerro kaikkea lainan kustannuksista. Nimelliskorko saattaa olla matala, mutta muut kulut nostavat lainan hintaa. Näin ollen täytyy aina tarkastella kokonaisuutta ja kiinnittää huomiota kaikkiin lainan kuluihin.

Koron lisäksi lainoista maksetaan esimerkiksi kertaluontoinen avausmaksu sekä kuukausittaisia palvelumaksuja. Avausmaksusta käytetään monenlaisia nimiä. Sitä saatetaan kutsua esimerkiksi aloituspalkkioksi tai perustamiskuluksi. Tämä maksu maksetaan vain kerran.

Joka kuukausi lainasta maksetaan tilinhoitopalkkiota. Se peritään automaattisesti, kun lainaa lyhennetään. Kulutusluotoissa tyypillinen tilinhoitopalkkio on 5 – 12 euroa kuukaudessa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta laina Nordic Bankissa – maksa osissa

Voit kilpailuttaa vakuudettomat sisustuslainat Nordic Bankissa jopa 70 000 euroon asti. Kokeile kätevällä lainalaskurillamme, millainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Täytä sitten ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.

Välitämme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Alat pian saada lainatarjouksia. Yleensä ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuuteissa. Kaikki tarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse. Sen lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee tarjousten vertailusta vielä entistäkin helpompaa.

Tutustu tarjouksiin rauhassa. Usein ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa. Kun olet valinnut parhaan lainan, allekirjoita sopimus ja saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Kilpailuta lainat

Usein kysyttyjä kysymyksiä huonekalujen rahoituksesta

Täytä yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Välitämme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Alat jo parissa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Sen lisäksi voit tarkastella tarjouksia verkkopalvelussamme. Vertaile tarjouksia toisiinsa ja valitse niistä paras.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin löydät edullisen lainan. Välitämme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada kymmeniä tarjouksia yhdellä hakemuksella.

Kaupan osamaksu saattaa olla yllättävän kallis. Kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Kun etsit lainan, jossa on matala korko, säästät joka kuukausi.

Kyllä voit. Kannattaa heti kerralla hakea sellainen lainasumma, joka kattaa kaikki hankinnat.

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kaupan tarjoamassa osamaksussa saattaa olla yllättävän korkea todellinen vuosikorko. Vakuudettomien lainojen joukosta voi löytyä edullisempi vaihtoehto.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.