Kasvurahoitus

Vakuudeton kasvurahoitus yritykselle

Nordic Bankin kautta löydät edullisen kasvurahoituksen helposti. Kasvurahoituksella kehität yritystäsi eteenpäin ja teet investointeja.

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankin avulla löydät edullisen kasvurahoituksen yritykselle helposti. Kasvurahoituksella kehität yritystäsi eteenpäin ja teet investointeja.

Nordic Bankissa kilpailutat vakuudettomat yrityslainat netissä nopeasti yhdellä hakemuksella. Älä turhaan maksa kallista lainaa, kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia. Täytä maksuton yrityslainahakemus, niin saat pian lainatarjouksia sähköpostiisi. Pelkkä hakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla voisit saada kasvurahoituksen.

Vakuudettomat yrityslainat ovat nopeita. Saat rahat käyttöösi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, joten pääset toteuttamaan projekteja ja investointeja nopealla aikataululla.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankissa kilpailutat yrityslainat muutamassa minuutissa. Älä turhaan maksa kallista lainaa, kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia. Täytä maksuton lainahakemus, niin saat pian lainatarjouksia sähköpostiisi. Pelkkä hakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla voisit saada kasvurahoitusta.

Vakuudettomat yrityslainat ovat nopeita. Saat rahat käyttöösi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, joten pääset toteuttamaan projekteja ja investointeja nopealla aikataululla.

Kasvurahoituksella teet investointeja ja kasvatat yritystäsi

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä tulee tavallisesti jossain vaiheessa tilanne, jossa tarvitaan lisärahoitusta nopeasti. Yritysrahoitusta voidaan tarvita esimerkiksi työntekijöiden palkkaamiseen, kiinteistön hankkimiseen tai materiaaliostoihin. Yritysmaailmassa kilpailu on kovaa, joten on toimittava nopeasti, jotta ei jää muiden jalkoihin.

Myös kausivaihtelut saattavat aiheuttaa ylimääräistä rahoituksen tarvetta, kun pitää valmistautua sesonkiin. Tällaisessa tilanteessa tuotot tulevat vasta myöhemmin, joten investoinnit täytyy usein rahoittaa lainalla.

Yrityslainan saaminen pankista saattaa olla vaikeaa, sillä vakuusvaatimukset ovat tiukentuneet. Etenkin vasta aloittaneen yrityksen voi olla vaikeaa saada lainaa, koska sillä ei vielä ole riittävästi näyttöjä toiminnan kannattavuudesta. Lisäksi vakuudellisen lainan hakeminen on paljon hitaampaa kuin vakuudettoman yrityslainan hakeminen netistä.

Vakuudettoman kasvurahoituksen avulla kehität yritystäsi eteenpäin. Voit tehdä investointeja ja sillä tavalla kasvattaa yritystäsi ja kehittää liiketoimintaa. Yrityslainan saa netistä erittäin nopeasti. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tilillä jo samana päivänä. Tällaisen rahoituksen turvin pystyy siis reagoimaan myös yllättäviin tilanteisiin. Esimerkiksi tuotantokoneiden rikkoutuminen on tyypillinen tilanne, jossa lainarahaa tarvitaan akuutisti.

Voit hakea kasvurahoitusta jopa 250 000 euroa ilman vakuuksia. Jos yritys tekeekin enemmän tulosta kuin olit ennakoinut, voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin. Tällä tavalla säästät merkittävästi lainan kuluissa. Myös lyhennysvapaata on mahdollista saada, jos sellaiselle tulee tarve.

Lainat kannattaa kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä verran olet hakemassa lainaa yrityksellesi, sillä korot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Kilpailuttaminen onnistuu netissä helposti ja nopeasti Nordic Bankin palvelussa. Täytä yrityslainahakemus, niin me välitämme sen pankeille ja rahoitusyhtiöille. Pian  hakemuksen lähettämisen jälkeen alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Esimerkkilaskelma 100 000 euron yrityksen kasvurahoituksen kilpailuttamisen tuomista säästöistä.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla yritykselle kasvurahoituksen Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 100 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Kokeile sivun yläreunassa olevaa yrityslainalaskuria ja arvioi sen avulla yrityksesi lainan tarpeeseen sopiva lainan takaisinmaksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Kasvurahoitus A
23,19 %
19,99 €
26,30 %
36
3 900,87 €
140 431,39 €
Kasvurahoitus B
21,01 %
17,49 €
23,58 %
36
3 785,51 €
136 278,37 €
Kasvurahoitus C
17,19 %
9,94 €
18,85 %
36
3 584,68 €
129 048,33 €
Nordic Bank kasvurahoitus vertailu
4,99 %
-
5,11 %
36
2 996,64 €
107 879,07 €

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 32 552,32 euroa tämän kokoisen kasvurahoituksen kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina yrityskohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Voit hakea lainaa yrityksellesi, jos nämä ehdot täyttyvät

Kasvurahoitusta voi saada pieni tai keskisuuri yritys, jonka toimipaikka on Suomessa. Yrityksellä pitää olla tili suomalaisessa pankissa ja myös yrityksen omistajien tulee asua Suomessa. Lainanhakijalla pitää olla nimenkirjoitusoikeus yhtiöön ja pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, joilla henkilöllisyys voidaan varmistaa.

Yrityksen ja yrittäjän luottokelpoisuutta arvioidaan. Luottokelpoisuuden täytyy olla riittävällä tasolla, jotta lainaa voidaan myöntää. Yrityksellä ja lainanhakijalla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä. Jokaisen yrityksen tilannetta tarkastellaan yksilöllisesti omana kokonaisuutenaan. Luotonmyöntäjät tarkastelevat yrityksen tilannetta sekä sen toiminnan luonnetta ja arvioivat tulevaisuuden näkymiä ja riskejä. Myös uusi yritys voi saada vakuudettoman lainan.

Kasvurahoitus fiksusti kasvavalle yritykselle

Tarvitaanko kasvurahoitukselle vakuuksia?

Tavallisesti kasvurahoitus on vakuudeton yritysluotto. Yrittäjä toimii omavelkaisena takaajana, eli hän on vastuussa velasta kuten omastaan. Yleensä reaalivakuuksia ei siis tarvita. Jostain erityisestä syystä vakuutta tai toista takaajaa voidaan kuitenkin vaatia. Takauksen riittävyys vaikuttaa lainan hintaan.

Omavelkaisella takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hän on vastuussa lainasta kuten omastaan, eli jos yritys ei kykenekään maksamaan velkaa pois, se peritään takaajalta korkoineen ja kuluineen.

Mitkä asiat vaikuttavat yrityslainan hintaan?

Lainan korko on tapauskohtainen, eli lainan hinta määritellään aina yksilöllisesti riskiarvion perusteella. Lainanantajat tarkastelevat yrityksen taloudellista tilannetta sekä arvioivat sen tulevaisuutta ja siihen liittyviä riskejä.

Rahoitusyhtiöt tarkastelevat erityisesti yrityksen maksuhistoriaa. Lainaa voi saada, jos yritys tekee tulosta eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja. Myös aloittavan yrityksen on mahdollista saada lainaa, jos takaajalla on hyvä taloudellinen tilanne ja maksukyky.

Lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat myös korkoon. Tavallisesti pienissä lyhytaikaisissa lainoissa on korkeampi korko kuin suuremmissa pitkäaikaisissa lainoissa. Lainatarjouksessa saattaa olla yllättävän korkea korko myös, jos takaisinmaksuaika on liian lyhyt suhteessa lainasummaan. Tällaisessa tilanteessa kuukausierä nousee korkeaksi ja se nostaa riskejä. Laina-aika kannattaa siis sopia sellaiseksi, että jokaisesta kuukausierästä selviytyy ongelmitta.

Perinteisten vakuudellisten yrityslainojen korot ovat yleensä matalammat kuin vakuudettomien. Vakuudellista yrityslainaa voi kuitenkin olla vaikeaa saada, varsinkin jos kyseessä on nuori yritys, sillä liiketoiminnan kannattavuutta ei vielä pystytä osoittamaan. Kaikilla ei myöskään ole vakuutta käytettävissä, jolloin tällaista lainaa ei voi saada. Toki voi käydä myös niin, että pankki myöntää pienemmän lainasumman kuin haettiin, ja tällöin loput rahoitustarpeesta voi hankkia ottamalla vakuudettoman yrityslainan.

Vakuudettomien yrityslainojen korot liikkuvat tällä hetkellä 5 % ja 30 % välillä. Korot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen, minkä vuoksi lainojen vertaileminen on erittäin tärkeää. Perinteisten vakuudellisten pankkilainojen vertaileminen on vaivalloista, sillä tarjous pitää pyytää jokaisesta pankista erikseen. Vakuudettomien lainojen vertaileminen sen sijaan onnistuu helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella lainavertailupalvelu Nordic Bankissa.

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen kasvurahoituksen ja muut yrityslainat ilman vakuuksia. Vakuudettoman kasvurahoituksen avulla toteutat investoinnit, joilla saat yrityksesi uuteen nousuun.

Lainojen koroissa on eroja, ja siksi lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Palvelussamme vertailet yrityslainat nopeasti. Lainan hakeminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja voit sillä saada useita lainatarjouksia.

Pelkkä lainan hakeminen ja tarjousten tarkasteleminen ei vielä sido tai velvoita mihinkään, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja kokeilla, millä hinnalla yrityksesi saisi lainaa tällä hetkellä. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään yhden työpäivän kuluessa. Nopeus on erinomainen asia, sillä sinun ei tarvitse odotella viikkokausia, että pääset toteuttamaan projekteja. Pääset melkein heti palkkaamaan työntekijöitä, täydentämään varastoja tai tekemään muita investointeja.

Vakuudeton kasvurahoitus on joustava ratkaisu. Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois sovittua aiemmin, jos yrityksen tulos yllättää positiivisesti. Sinun on mahdollista myös pyytää lyhennysvapaata tarvittaessa.

Kilpailuta yrityslainat

Usein kysytyt kysymykset kasvurahoituksesta:

Kyllä, kasvurahoituksen hakeminen on ilmaista. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa.

Kasvurahoitus siirretään asiakkaan tilille tavallisesti jo yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa yritykselle enintään 250 000 euroa.

Kasvurahoitusta voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä.

Nordic Bankin kautta haettujen yrityslainojen laina-aika on 3-36 kuukautta.

Kasvurahoituksen hakemiseen tarvitaan esimerkiksi tiedot yrityksen liikevaihdosta, yrityksen Y-tunnus sekä pankkitilinumero. Lisäksi hakemukseen tarvitaan yrityksen ja lainanhakijan yhteystiedot.

Vakuudetonta kasvurahoitusta varten ei tarvita vakuuksia. Lainanhakija toimii lainan omavelkaisena takaajana.

Kasvurahoitusta voi saada yritys, jonka toimipaikka on Suomessa ja jolla on tili suomalaisessa pankissa. Lainanhakijalla pitää olla nimenkirjoitusoikeus yhtiöön. Yrityksen ja yrittäjän luottokelpoisuuden täytyy olla riittävällä tasolla. Esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Lainan korko määritellään tapauskohtaisesti riskiarvion perusteella. Lainan korkoon vaikuttaa myös lainan määrä sekä laina-aika.

Kilpailuta kasvurahoitus Nordic Bankissa. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella voit saada yli 10 lainatarjousta!