Käyttölaina

Käyttölaina helposti netistä

Käyttölainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, valitse sopiva lainamäärä sekä laina aika niin lainalaskuri näyttää arvioidun kuukausierän lainallesi. Kun lainamäärä ja kuukausierä on sopiva valitse ”Hae lainaa” ja siirryt lainahakemukseen.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus huolellisesti sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset Sinun antamien tietojen perusteella.

Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido Nordic Bankin asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta saamasi lainatarjouksiin ja valita niistä itselleni parhaiden sopivimman käyttölainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hae lainaa ilman vakuuksia taloudellisesti

Säästä aikaa ja rahaa, voit hakea nyt taloudellista lainaa käyttöösi Nordic Bankin avulla ja saada rahat tilille jopa samana päivänä.

Vaikka kyseessä on laina ilman vakuuksia voi silti saada aikaan huomattavat säästöt kilpailutuksella.

Käyttölaina on nopea ja edullinen tapa rahoittaa arjen menot fiksusti, mutta silti on erittäin tärkeä vertailla mahdollisimman monta lainatarjousta ennen lainan hyväksymistä.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus ja vertaile käyttölainat nopeallakin aikataululla, sillä saat luottopäätöksen saman tien!

Hae vakuudetonta lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti!

Käyttölainan laina aika ja todellinen vuosikorko

Käyttölaina on kuin jousto- tai kulutusluotto sillä laina aika on 1 – 15 väliltä ja todellinen vuosikorko aina henkilökohtainen. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile käyttölainat fiksusti!

Lainaa jopa 70 000 euroa

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa helposti 500 euron ja 70 000 euron väliltä.

Kuka voi hakea käyttölainaa?

Käyttölainaa ilman vakuuksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa sillä säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena käyttölainan saamisessa.

Käyttölaina kätevästi Nordic Bankista

Hae käyttölaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit saada luoton tilillesi. Käyttölaina tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 70 000 euroon asti taloudellisesti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan käyttöön.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset käyttölainasta:

Mistä pankista edullinen laina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voitte! On suositeltavaa lisätä rinnakkaishakija lainahakemukselle, sillä näin voitte saada isomman lainan edullisemmalla korolla ja muutenkin lainan ehdot saattavat olla paremmat.

Mitä hyötyä on lainavertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Mistä löydän edullisimman lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.