Käyttölaina

Käyttölaina helposti netistä

Käyttölainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, valitse sopiva lainamäärä sekä laina aika niin lainalaskuri näyttää arvioidun kuukausierän lainallesi. Kun lainamäärä ja kuukausierä on sopiva valitse ”Hae lainaa” ja siirryt lainahakemukseen.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Käyttölainan hakeminen netin kautta on helppoa ja vaivatonta. Valitse sopiva lainamäärä sekä laina-aika, niin lainalaskuri näyttää arvioidun kuukausierän lainallesi. Kun lainamäärä ja kuukausierä on sopivat, valitse ”Hae lainaa” ja siirryt lainahakemukseen. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit helposti vertailla käyttölainat.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus huolellisesti sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset sinun antamiesi tietojen perusteella.

Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido Nordic Bankin asiakasta mihinkään. Voit siis kaikessa rauhassa tutusta saamasi lainatarjouksiin ja valita niistä itselleni parhaiden sopivimman käyttölainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus huolellisesti sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset Sinun antamien tietojen perusteella.

Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido Nordic Bankin asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta saamasi lainatarjouksiin ja valita niistä itselleni parhaiden sopivimman käyttölainan.

Käyttölaina ilman vakuuksia taloudellisesti

Säästä aikaa ja rahaa, voit hakea nyt taloudellista lainaa käyttöösi Nordic Bankin avulla ja saada rahat tilille jopa samana päivänä.

Vaikka kyseessä on laina ilman vakuuksia voi silti saada aikaan huomattavat säästöt kilpailutuksella.

Käyttölaina on nopea ja edullinen tapa rahoittaa arjen menot fiksusti, mutta silti on erittäin tärkeä vertailla mahdollisimman monta lainatarjousta ennen lainan hyväksymistä.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus ja vertaile käyttölainat nopeallakin aikataululla, sillä saat luottopäätöksen saman tien!

Hae vakuudetonta lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti!

 Käyttölaina

Käyttölainojen vertailu helposti netissä

Käyttölainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Valitse vain sopiva lainasumma ja laina-aika ja täytä muut hakemukseen vaadittavat tiedot. Voit saada meidän kauttamme yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainahakemuksen lähettäminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Saat siis vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä valintasi. Ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiisi jo parissa minuutissa. Valitse itsellesi sopivin käyttölaina. Rahat saat nostettua tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Voit hakea käyttölainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Siksi yhdessä voi monesti saada isomman lainan paremmalla korolla kuin yksin lainaa hakiessa.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia käyttölainasta:

Mistä pankista edullinen käyttölaina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 35 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea käyttölainaa?

Käyttölainaa ilman vakuuksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa sillä säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena käyttölainan saamisessa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Käyttölaina nopeasti ilman vakuuksia

Käyttölainaa nopeasti ilman vakuuksia

Käyttölaina on vakuudeton laina. Eli et tarvitse sitä varten vakuuksia. Käyttölaina voi olla kulutusluoton kaltainen, kerralla tilille maksettava laina.

Tai se voi olla joustoluoton kaltainen ”virtuaalilompakko”, josta voit nostaa lainaa tilillesi useammassa erässä sen verran kuin itse haluat.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia!

Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on erittäin helppo ja nopea. Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen netissä, vertailet saamasi tarjoukset ja nostat lainan tilille. Voit saada käyttölainan nostettua tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Löydät nettisivujemme yläreunasta kätevän lainalaskurin, jolla pystyt arvioimaan, mikä olisi sinulle sopiva lainasumma ja laina-aika. Kirjota laskuriin haluamasi rahasumma ja valitse takaisinmaksuaika. Näet heti arvion kuukausierästä. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, miten takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausierään.

Laskurista näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Tuo luku ei välttämättä ole lopullinen vuosikorko, sillä todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen. Se määräytyy sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Lisäksi eri lainanmyöntäjät tarjoavat erisuuruista korkoa, minkä vuoksi lainojen vertaileminen on tärkeää. Todellinen vuosikorko käy ilmi saamistasi lainatarjouksista. Tutustu niihin siis aina huolellisesti.

Käyttölainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Käyttölaina on kuin jousto- tai kulutusluotto sillä laina-aika on 1 – 15 väliltä ja todellinen vuosikorko aina henkilökohtainen. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile käyttölainat fiksusti!

Lainaa käyttöösi jopa 70 000 euroa

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa helposti 500 euron ja 70 000 euron väliltä.

Hae käyttölaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit saada luoton tilillesi. Käyttölaina tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 70 000 euroon asti taloudellisesti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan käyttöön.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Käyttölainan esimerkkilaskelma:

Käyttölaina 1
20 000 €
60 kk
488 € / kk
29 280 €
Käyttölaina 2
20 000 €
60 kk
439 € / kk
26 340 €
Käyttölaina 3
20 000 €
60 kk
397 € / kk
23 820 €
Nordic Bank käyttölaina vertailu
20 000 €
60 kk
378 € / kk
Säästöä jopa 110 €/kk!
22 680 €
Säästöä jopa 6 600 €!

Huomaat käyttölainan esimerkkilaskelmasta, että vaikka laina ja maksuaika ovat saman suuruiset jokaisella lainapalvelulla, on eri kuluissa isojakin eroavaisuuksia. Pieneltäkin kuulostavat erot lainan koroissa ja tilinhoitomaksuissa voivat tehdä käyttölainastasi pitkässä juoksussa huomattavasti kalliimman. Juuri sen takia on suositeltavaa vertailla useita eri vaihtoehtoja ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näin voit helposti säästää useita satoja euroja. Lainavertailu ei vie kauan aikaasi – täytä vain yksi lainahakemus, niin voit vertailla henkilökohtaiset lainatarjoukset kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä.

Esimerkkilaskelmassa käytettyjen käyttölainojen tilinhoitomaksut ja korko:

Käyttölaina 1

Lainasumma 20 000 € ja kuukausierä 488 €, 5 vuoden maksuajalla. Luoton vuosikorko 14,6 %. Tilinhoitokulut 15 € / kk. Avausmaksu 100 €.

Käyttölaina 2

Lainasumma 20 000 € ja kuukausierä 439 €, 5 vuoden maksuajalla. Luoton vuosikorko 9,8 %. Tilinhoitokulut 15 € / kk. Avausmaksu 50 €.

Käyttölaina 3

Lainasumma 20 000 € ja kuukausierä 397 €, 5 vuoden maksuajalla. Luoton vuosikorko 7,2 %. Tilinhoitokulut 0 € / kk. Avausmaksu 0 €.

Nordic Bank käyttölaina vertailu

Lainasumma 20 000 € ja kuukausierä 378 €, 5 vuoden maksuajalla. Luoton vuosikorko 5,1 %. Tilinhoitokulut 0 € / kk. Avausmaksu 0 €.

Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, kyseiset esimerkit ovat laskettu eri hakijoiden taustojen perusteella. Mikäli luottotiedot ovat kunnossa, tilinotteista selviää  säännölliset tulot on mahdollista saada kauttamme lainaa alkaen 4,5 % korolla.*

Vakuudeton laina mitä tahansa tarkoitusta varten

Käyttölaina on vakuudeton laina, joten sen saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Voit hakea sitä jotain tiettyä hankintaa varten tai käyttää rahat useisiin kohteisiin, kuten laskujen maksamiseen, remonttiin ja hankintoihin.

Koska vakuudettoman lainan saa tilille niin nopeasti, on se erinomainen apu tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan äkkiä. Jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, haluat todennäköisesti uuden mahdollisimman pian. Vakuudettoman lainan avulla voit päästä ostoksille jo samana päivänä.

Oletko luvannut läheisillesi viedä heidät lomalle, mutta eteen onkin tullut yllätyksiä, joiden vuoksi tilin saldo lähestyy uhkaavasti nollaa? Et kuitenkaan halua tuottaa rakkaillesi pettymystä. Tällaisessakin tilanteessa avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan. Voit hakea esimerkiksi lomalainaa tai vaikkapa virtuaalisen luottokortin tavoin toimivaa joustolainaa.

Kilpailuta käyttölaina ja säästä

Myös isojen ja pitkäaikaisten haaveiden toteuttaminen onnistuu mainiosti vakuudettomalla lainalla. Meidän kauttamme voit saada jopa 70 000 euroa. Sillä summalla pystyt tekemään esimerkiksi isoja remontteja kotona tai mökillä.

Kuinka paljon käyttölainaa voin saada?

Meidän kauttamme voit hakea oman tarpeesi mukaan lainaa 500–70 000 euroa. Voit saada jopa kymmeniätuhansia euroja ilman vakuuksia ja takaajia! Laina-aika on 1–15 vuotta, tosin yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Jos tarvitset vain pienen, lyhytaikaisen lainan, suosittelemme sinua tutustumaan pikalainaan. Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka saa nostettua tilille jopa parissa tunnissa. Pikalainat ovat pienehkö summia. Voit hakea lainaa esimerkiksi 500 tai 2000 euroa. Pieni pikalaina maksetaan takaisin usein parissa kuukaudessa.

Kuka voi hakea käyttölainaa?

+ Puhtaat luottotiedot

+ Täysi-ikäisyys

+ Säännölliset palkka- ja/tai eläketulot

Käyttölainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Luotonantajat vaativat ainoastaan, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Ne toimivat eräänlaisena vakuutena. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjät voivat luottaa siihen, että maksat myös tämän lainan sovitusti takaisin.

Voit hakea lainaa, vaikka et olisikaan täysin varma, täytätkö lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten lukeminen ei nimittäin sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit siis lähettää hakemuksen turvallisin mielin ja katsoa, tuleeko tarjouksia. Hakemuksesi menee yli 27 eri pankkiin ja rahoitusyhtiöön.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä on kannattavaa, sillä kun lisäät hakemukseen rinnakkaishakijan, voitte saada pienempikorkoisen lainan ja muutenkin lainalla saattaa olla paremmat ehdot. Jos siis olette yhdessä puolisosi kanssa esimerkiksi remontoimassa kotianne, ostamassa autoa tai yhdistämässä lainojanne, niin hakemus kannattaa tehdä molempien nimellä.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Usein tähän on syynä hakijan maksuhäiriömerkintä tai pienet tulot. Lainaa ei myönnetä välttämättä silloinkaan, jos hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Lainahakemus on siis syytä täyttää aina huolellisesti.

Edullisen käyttölainan löydät Nordic Bankista

1. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin käyttölaina.

2. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi netissä.

3. Valitse sopiva lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Kaikki lainat on syytä kilpailuttaa. Suomessa on paljon eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat erilaisia lainatuotteita. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erilaista korkoa ja vaihtelu voi olla suurta. Siksi kaikki lainat kannattaa aina vertailla.

Pienessäkin lainassa suuri korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa sinulle. Lainojen vertaileminen on yksi tärkeä keino, jonka avulla oma talous pidetään kunnossa. Ei ole järkeä maksaa kalliskorkoista lainaa, jos olisi muitakin vaihtoehtoja.

Käyttölaina nopeasti netistä

Lainavertailu on nykyään erittäin helppoa. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin tai rahoitusyhtiöön erikseen. Täytät nettisivuillamme vain yhden maksuttoman hakemuksen, jonka välitämme noin 30 pankille ja luotonmyöntäjälle. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat parhaimmillaan jopa 30 tarjousta!

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo parissa minuutissa. Näet kaikki tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee lainojen vertailemisesta entistäkin helpompaa, koska näet heti yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina. Silloin laina-aika voi olla reilusti alle vuoden mittainen.

Oletpa sitten hakemassa pientä tai suurta lainaa, voit kilpailuttaa lainan palvelussamme fiksusti. Meidän avullamme säästät sekä aikaa että rahaa!

Käyttölainan korko: Kohtuullisen koron käyttölaina löytyy kilpailuttamalla

Kun harkitset käyttölainan ottamista, kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin kuluihin. Korkeat korot ja kalliit kulut voivat tehdä lainasta erittäin kalliin. Tämän vuoksi on tärkeää vertailla eri lainantajoajien tarjoamia lainoja. Siten voit löytää kohtuullisen koron käyttölainalle.

Kilpailuttaminen kannattaa aina riippumatta lainan koosta. Pienistäkin luotoista kertyy paljon maksettavaa, jos korko ja kulut ovat suuret. Luottojen korot voivat olla mitä tahansa 4 ja 20 % väliltä. Korkotaso voi vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuttamalla saat parhaan mahdollisen koron käyttölainalle.

Kilpailutusprosessi on helppo ja nopea. Saat kilpailutettua lainan kätevästi lainavertailupalvelussa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri tahoilta. Voit vertailla lainojen korkotasoja, kuluja sekä muita ehtoja. Saat yksilöllisiä tarjouksia, jotka perustuvat taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Vertailemalla käyttölainan korkoja voit löytää lainan, joka on edullisempi kuin muut vastaavat lainat. Tällä tavalla voit säästää paljon rahaa. Samalla pääset tutustumaan eri lainantarjoajiin ja heidän tarjoamiensa lainojen muihin ehtoihin ja voit valita parhaan lainan. Kiinnitä huomiota koron lisäksi myös lainan muihin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja lyhennysvapaan mahdollisuuteen.

Usein kysytyt kysymykset käyttölainasta:

Käyttölaina on vakuudeton, netistä haettava laina. Käyttölaina voi olla joko kerralla nostettava kertaluotto tai joustoluotto, jossa voi tehdä useita nostoja luottorajan puitteissa. Tällaisessa joustavassa lainassa luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit nostaa luottoa omalle pankkitilillesi taas myöhemmin uudestaan. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Käyttölaina on nopea lainamuoto, joten se sopii erinomaisesti myös silloin, kun tarvitset ylimääräistä rahaa kiireellisesti. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Ne voi käyttää esimerkiksi yllättäviin kuluihin, kuten lääkäri- tai eläinlääkärikuluihin, auton korjauttamiseen tai kodinkoneen ostamiseen hajonneen tilalle.

Paras käyttölaina löytyy vertailemalla. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada jopa kymmeniä tarjouksia. Tavoitat tällä yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vertaile tarjousten korkoja ja kuluja sekä lainan muita ehtoja, niin löydät itsellesi sopivan käyttölainan.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada useita lainatarjouksia eri tahoilta tällä yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi pääset tarkastelemaan niitä verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät koron mukaan. Vertaile lainojen korkoja, kuluja ja todellista vuosikorkoa, niin saat tietää, mikä tarjous on edullisin.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla jopa 35 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Lähettämällä lainahakemuksen käyttölainasta Nordic Bankin nettisivujen kautta saat lainapäätöksen heti. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiin jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Kyllä voitte! On suositeltavaa lisätä rinnakkaishakija lainahakemukselle, sillä näin voitte saada isomman lainan edullisemmalla korolla ja muutenkin lainan ehdot saattavat olla paremmat.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin on helpompaa erottaa edullisin laina.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Lue lisää: