käyttöluotto

Käyttöluotto vertailemalla edullisin netistä!

Käyttöluotto on saatavilla helposti ja fiksusti Nordic Bankin avulla, kauttamme kilpailutat lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Käyttöluotto on saatavilla helposti ja fiksusti Nordic Bankin avulla, kauttamme kilpailutat lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa. Voit hakea käyttöluottoa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 70 000 euroon asti.

Käyttöluotto on kuin virtuaalilompakko, jonka saamiseksi riittää yksi lainahakemus, jonka jälkeen sinulle annetaan luottoraja. Jos et tarvitse lainaa, tämä summa voi olla luottotililläsi esimerkiksi odottamattomien tai muiden kulujen kattamiseksi. Voit käyttää myös osan käyttöluotosta, maksat korkoja vain siitä mitä käytät.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa. Voit hakea käyttöluottoa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 70 000 euroon asti.

Käyttöluotto on kuin virtuaalilompakko, jonka saamiseksi riittää yksi lainahakemus, jonka jälkeen sinulle annetaan luottoraja. Jos et tarvitse lainaa, tämä summa voi olla luottotililläsi esimerkiksi odottamattomien tai muiden kulujen kattamiseksi. Voit käyttää myös osan käyttöluotosta, maksat korkoja vain siitä mitä käytät.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen käyttöluoton

Käyttöluotto on eräänlainen virtuaalilompakko, josta voit nostaa tilillesi rahaa silloin, kun sitä tarvitset.

Käyttöluotto tarjoaa turvaa. Kun tiedät, että saat jostain nopeasti apua, jos yllättävä rahapula iskee, voit olla hieman rennommalla mielellä.

Käyttöluottoa voi nostaa tilille esimerkiksi tilanteessa, jossa joku kodinkone menee yllättäen rikki ja uusi pitäisi saada pian. Tai tilanteessa, jossa törmäät hyvään tarjoukseen, ja haluat tarttua tilaisuuteen, mutta pankkitilillä ei juuri silloin ole riittävästi rahaa.

Käyttöluotto on vakuudeton laina, joten sen käyttökohdetta ei määrätä. Voit käyttää rahat juuri siihen, mihin itse haluat.

Mikä käyttöluotto on?

Käyttöluotto on ominaisuuksiltaan melko samankaltainen kuin kulutusluotto. Se on vakuudeton laina, joka maksetaan takaisin yleensä 1–15 vuodessa. Pienempien lainojen takaisinmaksu voi tapahtua myös alle vuodessa. Käyttölaina eroaa kulutusluotoista ja pienlainoista siten, että koko summaa ei siirretä heti tilillesi, vaan sinulle annetaan luottoraja, eli saldolimiitti, jonka puitteissa saat nostaa lainaa sen verran kuin itse haluat, silloin kun itse haluat. 

Tämä niin sanottu joustoluotto on siis kuin virtuaalilompakko. Rahat voivat odottaa luottotililläsi ja voit nostaa sieltä lainaa tarpeidesi mukaan esimerkiksi odottamattomien kulujen kattamiseen. Maksat korkoja vain siitä osasta käyttöluottoa, jonka olet nostanut tilillesi.

Käyttöluotto toimii siis taloudellisena puskurina, josta saa apua, jos tulee yllättäviä menoja tai vastaan tulee vaikkapa joku hyvä tarjous.

Et tarvitse käyttöluoton hakemista varten takaajia tai vakuuksia, eli kyseessä on vakuudeton laina. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Hyvin hoidetut raha-asiat ja vakaa taloustilanne toimivat ikään kuin vakuutena.

Käyttöluoton hakeminen onnistuu helposti kotisohvalta

Miten käyttöluottoa haetaan?

Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat käyttöluottoa. Luoton korko vaihtelee eri lainanantajien välillä.

Siksi käyttöluoton hakeminen kannattaa aloittaa vertailemisesta. Ensimmäinen vastaan tuleva luotto ei välttämättä lopulta olekaan se kaikista edullisin.

Sinun kannattaa kilpailuttaa käyttöluotot eli limiittiluotot aina, riippumatta siitä, oletko hakemassa pienen vai ison luoton. Pienessäkin lainassa voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun valitset edullisemman vaihtoehdon.

Lainavertailupalveluiden ansiosta kilpailuttamisesta on tullut todella helppoa ja nopeaa.

Voit tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi.

Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Voit siis saada jopa yli kaksikymmentä lainatarjousta. Sillä määrällä saat jo erittäin hyvän käsityksen lainamarkkinoista. Tutustu tarjouksiin huolellisesti. Jos päätät valita jonkun tarjouksista, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Sitten voit nostaa rahaa tilillesi. Voit nostaa koko summan kerralla, tai nostaa sitä pienissä erissä silloin, kun itse haluat.

Kuka voi saada käyttöluottoa?

Käyttöluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Et tarvitse sitä varten vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mitenkään, joten voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita itsellesi sopivan ratkaisun. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, se vie ainoastaan muutaman minuutin. Saat lainapäätöksen heti.

Joskus käy niin, että tarjouksia ei tulekaan. Tämä johtuu yleensä siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai hänen tulonsa ovat pienet tai epäsäännölliset. Kyse voi olla myös siitä, että hakijalla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihin, tai hakemus oli täytetty puutteellisesti. Täytä hakemus aina huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Käyttöluoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Laina-aika on 1–15 vuoden välillä. Se voidaan sopia asiakkaan mieltymysten mukaan pitkäksi tai lyhyeksi. Jotkut haluavat maksaa lainan takaisin nopeasti, jotkut tykkäävät maksaa sitä pienemmissä erissä.

Laina tulee yleensä sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin maksat sen pois. Taloutta ei toki kannata laittaa kauhean tiukalle, vaan rahaa pitäisi jäädä hieman säästöönkin joka kuukausi. Lainalaskuristamme näet suuntaa antavan arvion kuukausierästä. Voit testailla laskurilla, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy sinun tietojesi perusteella. Laskurissamme on arvio vuosikorosta, mutta koska korko on yksilöllinen, laskurissa näkyvä luku ei välttämättä ole lopullinen vuosikorko. Käyttöluotto on siinä mielessä joustava, että et maksa siitä korkoja, jos et käytä sitä. Eli maksat korot vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Kuinka suuren käyttöluoton voin saada?

Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan, enimmillään jopa 70 000 euroa. Käyttöluottoa ei välttämättä makseta heti tilillesi kokonaan, vaan sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa saat itse nostaa rahaa tilillesi sen verran kuin haluat. Korkoja maksat vain siitä luoton osasta, jonka olet nostanut pankkitilillesi.

Käyttöluotto vaivattomasti nordicbankin avulla

Hae käyttöluottoa fiksusti Nordic Bankista

Käyttöluotto on joustava tapa rahoittaa asioita. Se toimii talouden puskurina, joka luo turvaa yllätysten varalle.

Kun sinulle on myönnetty käyttöluotto, voit nostaa sitä tilillesi luottorajan puitteissa haluamasi summan silloin, kun tarvitset ylimääräistä rahaa.

Voit hakea käyttöluottoa ja muita vakuudettomia lainoja omien tarpeidesi mukaan 500–70 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä 1–15 vuotta.

Usein lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja – vaikka koko summan kerralla, jos haluat. Tämä asia kannattaa vielä varmistaa luoton myöntäneeltä taholta.

Käyttluoton voi hakea nopeasti netistä ilman vakuuksia

Myös käyttöluotot kannattaa ehdottomasti vertailla. Eri lainanantajat tarjoavat erilaisia korkoja, joten voit säästää todella paljon rahaa, kun pyrit etsimään mahdollisimman matalakorkoisen lainan.

Lainojen vertailu onnistuu helposti lainavertailupalvelussa. Palvelustamme näet lainatarjoukset edullisimman koron mukaan listattuna.

Meidän kauttamme saat myös muut vakuudettomat lainat, kuten autolainan, mökkilainan ja pikalainan. Tarvitsetpa rahaa äkillisiin menoihin tai pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen, voit kääntyä puoleemme.

Lainat kannattaa vertailla riippumatta siitä, haetko pientä vai isoa summaa. Me välitämme hakemuksesi 35 eri pankille ja luotonantajalle. Voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta, eli saat avullamme hyvän kuvan lainamarkkinoista.

Usein kysytyt kysymykset käyttöluotoista:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Käyttöluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman lainatarjouksen veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Kyllä voitte! On suositeltavaa lisätä rinnakkaishakija lainahakemukselle, sillä näin voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla ja muutenkin käyttöluoton ehdot saattavat olla paremmat.

Käyttöluotto, joustoluotto, täsmäluotto, saldolimiitti ja joustolaina ovat käytännössä keskenään samanlaisia palveluita. Samalla suositulla lainaratkaisulla on vain monta eri kutsumanimeä.

Lue myös: