käyttöluotto

Käyttöluotto vertailemalla edullisin netistä!

Käyttöluotto on helposti ja fiksusti Nordic Bankin avulla, koska kauttamme kilpailutat lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa. Voit hakea käyttöluottoa ilman vakuuksia tai takaajia helposti kauttamme jopa 70 000 euroon asti.

Käyttöluotto on kuin virtuaalilompakko, jonka saamiseksi riittää yksi lainahakemus, jonka jälkeen sinulle annetaan luottoraja. Positiivinen asia tässä ns. joustoluotossa on se, että voit siirtää tilillesi lainaa tarkalleen niin paljon kuin itse haluat.

Jos et tarvitse lainaa, tämä summa voi olla luottotililläsi esimerkiksi odottamattomien tai muiden kulujen kattamiseksi. Voit käyttää myös osan käyttöluotosta, maksat korkoja vain siitä mitä käytät.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kuka voi hakea käyttöluottoa?

Käyttöluotto on kuin kulutusluotto, mutta sen käyttö riippuu asiakkaasta sikäli että korkoja ja kuluja maksetaan vasta kun nostat rahaa omalle tilille.

Käyttöluotto toimii hyvin myös taloudellisena puskurina jonka avulla voi maksaa yllättäviä menoja tai nauttia alennusmyynneistä ja säästää rahaa ostoksissa.

Kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa voi hakea käyttöluottoa.

Käyttöluoton hakeminen onnistuu helpoiten kauttamme koska helpon hakemuksen täyttäminen vie vain muutama minuuttia ja saat lainapäätöksen heti.

Hae käyttöösi taloudellinen käyttöluotto fiksusti ilman sitoutumista! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido tai velvoita sinua vastaanottamaan lainaa vaan voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita itselleni parhaiden sopivan ratkaisun.

Mikä on käyttöluoton laina aika ja todellinen vuosikorko?

Laina ajan voi valita vuoden ja viidentoista vuoden väliltä jolloin näet suuntaa antavan kuukausierän lainalaskurin avulla. Käyttöluotto on kuitenkin siinä mielessä erittäin joustavaa nimittäin et joudu maksamaan korkoja tai muita kuluja mikäli et sitä käydä. Joten käyttöluotto toimii erityisen hyvin puskurina yllättävien menojen varalta.

Käyttöluoton hakeminen ilman vakuuksia.

Odottamattomia asioita tapahtuu aina, mutta niitten ei tarvitse aina olla huonoja. Voit esimerkiksi saada tuotteen alennettuun hintaan, jota olet kaivannut. Tämä tapahtuu kuitenkin yleensä, kun palkkapäivään on vielä pitkä matka ja pankkitilillä ei ole riittävästi varoja. Käyttöluotto tarjoaa sen turrvan, joka auttaa myös nauttimaan odottamattomista hetkistä.

Käyttöluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai erillisiä takaajia, koska periaatteessa vakuutena toimii jo puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka tai eläketulot.

Kuinka suuren käyttöluoton voi saada?

Kauttamme voit hakea luottoa aina 70 000 euroon asti, lopulliset tarjoukset saat kuitenkin vasta lainahakemuksen lähetettyä, voit siis hakea lainaa juuri oman tarpeiden mukaisesti ja nostaa lainaa kuin sitä eniten tarvitset, koska olet saanut jo luoton käyttöösi.

Käyttöluoton hakeminen onnistuu helposti kotisohvalta

Haet käyttöluottoa fiksusti Nordic Bankista

Mikä käyttöluotto kannattaa valita? Eri lainan tarjoajien välillä on suuria eroja sekä koroissa että muissa kuluissa. Siksi kannattaa tutkia kaikkia rahoitusvaihtoehtoja sekä verrata huolellisesti luoton kustannuksia. Kiinnitä huomiota esimerkiksi kuukausittaisiin lainamaksuihin, jotka lisäävät lainan määrää erityisesti pitkällä aikavälillä.

Nordic Bankin lainavertailun avulla käyttöluoton valinta on huomattavasti helpompaa, sillä me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Kun haet sopivaa lainaa, pankki kysyy yleensä tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Käyttöluoton korko voi siis vaihdella merkittävästi, koska se liittyy hakijan antamiin tietoihin.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus jo tänään ja vertaile edullisimmat luotot fiksusti!