Hanki unelmien keittiö Nordic Bankin avulla

Keittiö on kodin sydän. Siellä tietysti valmistetaan ruokaa, mutta myös vietetään aikaa ja luodaan yhdessä ihania muistoja. Toimiva keittiö helpottaa arkea huomattavasti. Viihtyisässä tilassa on mukava viettää aikaa esimerkiksi lautapelien tai muun mukavan tekemisen merkeissä.

Vanha ja nuhjuinen keittiö kannattaa päivittää tähän päivään. Epäkäytännöllinen keittiö hankaloittaa asioita ja ärsyttää joka päivä. Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, joten sen uudistamiseen kannattaa panostaa. Keittiöremontti on suuri investointi, minkä vuoksi se pitää suunnitella huolella.

Nordic Bankin avulla saat hankittua keittiön osamaksulla. Kilpailuta meidän kauttamme remonttilaina, niin saat pilkottua remontin kustannukset pienempiin osiin. Lainaa lyhennetään kuukausittain osamaksun tapaan. Voit hakea lainaa yksin ilman takaajia ja ilman mitään vakuuksia. On kuitenkin mahdollista myös hakea laina yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada paremman lainatarjouksen.

Mitä asioita kannattaa huomioida keittiöremonttia suunnitellessa?

Hyvä suunnittelu

Hyvä suunnittelu on erittäin tärkeää remontoidessa. Keittiön pitäisi olla käytännöllinen, turvallinen ja viihtyisä. Nämä tavoitteet saavutetaan huolellisella suunnittelulla. Suunnittelun voi tehdä itse tai siihen voi palkata ammattilaisen.

Kalusteiden koko ja sijoittelu määritellään keittiön koon ja muodon perusteella. Lisäksi suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon, mihin keittiötä käytetään. Sinkkutaloudella on todennäköisesti erilaiset tarpeet kuin isolla perheellä. Keittiöön saatetaan haluta panostaa enemmän, jos asukkaat ovat innokkaita kokkaajia, kun taas sellainen, joka ei harrasta ruoanlaittoa, ei välttämättä pidä keittiötä niin tärkeänä tilana.

Pohdi esimerkiksi, onko nykyinen kalusteiden järjestys toimiva. Pitääkö kalusteet uusia kokonaan, vai riittäisikö esimerkiksi pelkkä ovien vaihto? Haluatko tehdä mahdollisimman edullisen remontin, vai panostaa kunnolla? Aiotko käyttää kierrätysmateriaaleja vai ostaa kaiken uutena? Kiinnitä huomiota myös valaistukseen ja valaisimien sijoitteluun.

Mitä voi tehdä itse

Remonttikustannuksissa voi säästää tekemällä itse. Omat taidot ja käytettävissä oleva aika pitää kuitenkin tunnistaa. Pohdi, mitä asioita osaat tehdä itse ja mihin kaikkeen sinulla on aikaa. Itse tehty remontti saattaa tulla halvemmaksi, mutta usein se vie enemmän aikaa.

Joka tapauksessa ammattilaisille pitää jättää kaikki sähkö- ja lvi-työt. Muutkin hommat kannattaa teettää ammattilaisilla, jos olet epävarma oman osaamisesi suhteen.

Remontin laajuus: pintaremontti vai koko tila uusiksi?

Joskus pelkkä pieni pintaremontti saattaa hyvinkin riittää. Pintaremontissa ei tehdä rakenteellisia muutoksia ja siinä hyödynnetään olemassa olevia kalusteita. Jos keittiö on sinänsä toimiva ja ehjä, voidaan tilaa uudistaa esimerkiksi maalaamalla seinät ja vaihtamalla kaapinovien rivat.

Ajoittain keittiö on varmasti syytä uudistaa ihan kokonaan. Tällainen remontti voi sisältää esimerkiksi kalusteiden ja kodinkoneiden vaihdon ja valaistuksen parantamisen. Keittiön kokonaisvaltainen uudistaminen on tietysti kalliimpi projekti. Hintaan tulee uusien kalusteiden ja koneiden lisäksi purkukustannukset. Myös mahdolliset rakennemuutokset nostavat hintaa.

Keittiöremontin kesto

Ammattilainen hoitaa kokonaisvaltaisen keittiöremontin tavallisesti 1-3 viikossa. Itse tehtynä se taas voi viedä jopa yli kuukauden. Itse tehden voi säästää rahaa mutta todennäköisesti ei aikaa. Pintaremontista saattaa selvitä päivässä tai parissa.

Hanki keittiö osamaksulla kilpailuttamalla remonttilainat verkossa

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?

Kaikkia remonttia suunnittelevia kiinnostaa varmasti, minkä verran keittiöremontti maksaa. Hintaa vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tilan koko ja muoto sekä remontin laajuus. Halvimmillaan pintaremontista voi selvitä joillakin satasilla, kun taas kokonaisvaltainen remontti voi maksaa jopa 20 000 euroa tai enemmän.

Iso osa remontin hinnasta muodostuu kaapistoista ja niiden asentamisesta. Jos keittiössä on jo toimivat ja ehjät kalusteet, ei niitä ehkä kannata vaihtaa. Sen sijaan voi vaihtaa pelkät ovet. Tällä tavalla remontissa voi säästää tuhansia euroja.

 • 500-2000 euron remontti
  Alle 2000 eurolla saa piristettyä huoneen ilmettä ja päivitettyä sitä tähän päivään. Tällainen budjetti riittää tavallisesti esimerkiksi kaapiston ovien vaihtamiseen ja seinien maalaamiseen.
 • 2000 – 7000 euron remontti
  Jos kyseessä on pieni keittokomero, koko tilan saa todennäköisesti remontoitua tällaisella budjetilla. Isommassa keittiössä taas tällaisella summalla voi uusia kalusteet ja työtasot sekä ainakin osan kodinkoneista.
 • 7000 – 14 000 euron remontti
  Noin 10 000 euron keittiöremontissa pystytään uusimaan kalusteita, kodinkoneita ja altaita. Ainakin osan asennustöistä voi teettää ammattilaisella. Keittiön kalusteiden asennus kannattaa usein jättää ammattilaisen huoleksi, jotta jälki on varmasti laadukasta. Työstä saa kotitalousvähennyksen.
 • 14 000 – 20 000 euron remontti
  Tällaisella budjetilla saa uudistettua keittiötä laajasti. Kokonaisvaltainen remontti sisältää tavallisesti uudet kalusteet, työtasot ja kodinkoneet sekä purku- ja asennustyöt ja remonttijätteen poiskuljetuksen.
 • Yli 20 000 euron remontti
  Yli 20 000 eurolla keittiöön saa luksusta. Tällainen remontti sisältää kaikki edellä mainitut asiat sekä mahdollisesti lattian ja katon uusimista, seinien purkamista ja ehkä myös ilmanvaihtoon ja lämmitykseen liittyviä töitä. Kalusteissa ja kodinkoneissa voi valita laadukkaat materiaalit ja merkit.

Kotitalousvähennys kattaa 40% työn osuudesta

Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Sitä saa 40 % remontointityön osuudesta. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2022 on 2250 euroa/henkilö. Omavastuu on 100 euroa. Maksimivähennyksen saa hyödynnettyä, jos työn osuus laskusta on 5875 euroa.

Kyseessä on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Pystyt lyhentämään remonttilainaa mukavasti pelkällä kotitalousvähennyksellä.

Katso myös: Kotitalousvähennyslaskuri.

Remonttilainalaskuri suunnittelun tueksi

Nettisivuiltamme löydät kätevän remonttilainalaskurin, jonka avulla remontin rahoituksen suunnittelu on helpompaa. Laskuri laskee todella nopeasti, minkä verran tarvitset lainaa remonttia varten. Laskuri näyttää myös kuukausierän koon. Lisäksi laskuri laskee kotitalousvähennyksen määrän.

Kirjoita laskuriin materiaalikustannusten, remontointityön kustannusten sekä oman rahoituksen määrän. Valitse sitten remonttilainan tiedot ja klikkaa kohdasta ”Laske”. Näin helppoa laskurin käyttäminen on!

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Näin kilpailutat remonttilainat Nordic Bankissa

Oletpa hakemassa suuren tai pienen remonttilainan, kannattaa remonttilainat kilpailuttaa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erikokoista korkoa lainoille ja myös kulut vaihtelevat. Lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta voit vertailla tarjouksia ja löytää halvan lainan.

Hakemusta ei kuitenkaan tarvitse toimittaa erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen, sillä Nordic Bankissa tavoitat yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Vertaile lainat Nordic Bankissa, niin säästät sekä rahaa että aikaa!

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakija kannattaa lisätä hakemukseen varsinkin, jos kyseessä on isompi summa. Lainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia. Lisäksi voitte saada matalamman koron.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Laina-aika on 1-15 vuotta. Lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin.

Kilpailuta lainat

Usein kysyttyjä kysymyksiä keittiöremontista:

Keittiöremontti voi maksaa mitä tahansa muutamista satasista yli 20 000 euroon. Seinien maalaus ja kaappien ovien vaihto voi onnistua parilla tuhannella eurolla, kun taas kokonaisvaltainen remontti maksaa usein yli 10 000 euroa.

Keittiökalusteiden asennuksen hinta on tavallisesti noin 800 - 1500 euroa. Hinta nousee, jos työhön sisältyy myös vanhan keittiön purku.

Keittiön voi asentaa itse, jos sellaiseen on osaamista ja aikaa. Keittiön kalusteiden asentaminen on kuitenkin tarkkaa puuhaa, joten usein se on kannattavaa jättää ammattilaiselle. Kaikki sähkötyöt ja LVI-työt pitää jättää ammattilaiselle.

Kokonaisvaltainen keittiöremontti ammattilaisen tekemänä kestää tavallisesti 1-3 viikkoa. Pieni pintaremontti voi olla ohi jo parissa päivässä.

Rahoituslaitosten tarjoamien remonttilainojen hinnat vaihtelevat. Kannattaa etsiä mahdollisimman matalakorkoinen laina, koska sillä tavalla säästää paljon rahaa.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa. Välitämme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia. Voit saada useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita sopivan.

Remontti pitää suunnitella hyvin. Kannattaa pohtia nykyisen keittiön toimivuuttaa ja miten sitä voisi parantaa. Kannattaa miettiä myös, kuinka laaja remontti pitää tehdä sekä kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa ja aikaa remontin toteuttamiseen.

Lue lisää remonttien rahoituksesta:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.