Kertalaina

Kertalaina netistä heti tilille

Hae kertalaina ilman vakuuksia tai takaajia helposti netistä. Täytä nopea lainahakemus, jonka jälkeen voit saada kertalainan tilille jopa muutamassa minuutissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae kertalaina ilman vakuuksia tai takaajia helposti netistä. Täytä nopea lainahakemus, jonka jälkeen voit saada kertalainan tilille jopa muutamassa minuutissa. 

Nordic Bankin avulla kilpailutat yhdellä lainahakemuksella jopa 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Eli löydät helposti halvimman mahdollisen kertalainan.

Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman. Ajan lisäksi säästät myös rahaa, kun et maksa turhaan liian isoja lainanhoitokustannuksia.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankin avulla kilpailutat yhdellä lainahakemuksella jopa 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Eli löydät helposti halvimman mahdollisen kertalainan.

Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman. Ajan lisäksi säästät myös rahaa, kun et maksa turhaan liian isoja lainanhoitokustannuksia.

Kertalainalla rahoitat pieniä tai isompia hankintoja

Yllättävä rahantarve voi iskeä kenelle tahansa. Kaikkeen ei aina voi varautua, vaikka kuinka olisi yrittänyt.

Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt riittävästi yllättävien kulujen kattamiseen, eikä toisaalta säästötiliä välttämättä edes ole fiksua tyhjentää kokonaan.

Jos esimerkiksi jääkaappi tai pyykinpesukone hajoaa, uusi kone tarvittaisiin nopeasti. Tai ehkä olet muuttamassa ja tarvitset nopeasti rahat vuokravakuuteen. Silloin apuun voi tulla vakuudeton kertalaina.

Vakuudettoman lainan hyvä puoli on lainahakemuksen nopea käsittelyprosessi. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa, joten kauaa ei tarvitse kärvistellä ilman jääkaappia.

Lainojen vertailemiseen kannattaa käyttää hetki, koska sillä tavalla voit saada edullisen lainan ja säästät paljon rahaa. 

Hae kertalaina heti tilille

Kun vertailet lainat palvelussamme, säästä myös paljon aikaa. Meidän kauttamme voit saada jopa 35 lainatarjousta, eli saat avullamme erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Mikä on kertalaina?

Kertalaina, eli kertaluotto, on yksityishenkilöille myönnettävä vakuudeton kulutusluotto, joka maksetaan kerralla tilille. Lainaa varten ei tarvita takaajia eikä mitään vakuuksia. Sinun pitää olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lainanhakuprosessi on erittäin nopea, ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Kertalainan määrä on yleensä 100010 000 euroa hakijan tarpeen mukaan.

Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat kertalainaa. Korko voi vaihdella paljonkin eri luotonantajien välillä. Siksi lainatarjouksia kannattaa kysyä mahdollisimman monesta eri paikasta. Kun teet lainavertailua, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainahakemuksen lähettäminen jokaiselle taholle erikseen olisi todella hankalaa ja veisi kauan aikaa. Siksi vertailussa kannattaa käyttää lainavertailupalvelua. Me Nordic Bankissa haluamme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan.

Hakemuksesi lähetetään 35:lle eri lainanantajalle. Voit saada siis jopa lähes 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Meidän avullamme saat nopeasti ja ilmaiseksi kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Kertalainan käyttötarkoitukset

Kertalainan voi käyttää esimerkiksi äkillisiin menoihin tai sillä voi ostaa uusia kodinkoneita hajonneiden tilalle. Esimerkiksi ilman jääkaappia ei ole kovin kiva elellä, joten uutta pitäisi päästä ostamaan nopeasti.

Kertalainan voi käyttää myös esimerkiksi lomamatkaan. Talvella olisi mukava päästä etelän lämpöön pakoon lunta ja pakkasta. Lomalainalla voit rahoittaa ikimuistoisen lomamatkan. Rahat saa tilille nopeasti, joten niillä on mahdollista rahoittaa myös äkkilähtöjä.

Kertalaina sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa kotia tai mökkiä halutaan remontoida. Silloin voit hakea meiltä remonttilainaa.

Jo pelkkä seinien maalaaminen tai tapettien vaihtaminen muuttaa huoneen ilmeen aivan toiseksi. Tai jos haluat vaihtaa sisustusta, voit käyttää lainarahaa sitäkin varten.

Usein kertalainaa haetaan myös lainojen yhdistämistä varten. Jos sinulle on kertynyt useita, mahdollisesti kalliita, luottokorttilaskuja tai osamaksuja, voit säästää suuria summia rahaa, kun yhdistät nämä lainat. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa tuhansia euroja koko laina-ajalta! Kertalainalla siis maksetaan kerralla muut luotot ja osamaksut pois. Jatkossa maksettavaksi jää ainoastaan yksi isompi laina.

Joskus käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti. Silloin on yleensä kuitenkin kannattavaa ottaa laina, jolla saa maksettua osan isompikorkoisista luotoista pois. Loppujen lainojen yhdistämistä voi yrittää myöhemmin uudestaan.

Hae kertalaina ilman vakuuksia netistä

Miten vakuudetonta kertalainaa haetaan?

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta.

Prosessi on nopea, ja siksi myös pienet kertalainat on järkevää kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa voit säästää isoja summia pitkässä juoksussa, kun valitset edullisemman luoton.

Enää ei välttämättä tarvitse mennä pankkikonttoriin neuvottelemaan lainasta, vaan voit tehdä lainahakemuksen kätevästi netissä.

Lainan hakeminen Nordic Bankin kautta on nopeaa ja erittäin helppoa. Täytä vain ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. 

Kertalainan hakeminen netistä on helppo ja nopea

Kertaluotto yhteishakijan kanssa

Jos teet lainahakemuksen yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte yhdessä saada isomman lainan ja pienemmän koron. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonmyöntäjän riskiä ja siksi lainaa saa silloin yleensä helpommin, enemmän ja paremmilla ehdoilla.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat muutamissa minuuteissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Nordic Bank kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, eli voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta! Avullamme saat hyvän kuvan Suomen lainamarkkinoista. Tutustu tarjouksiin huolellisesti ja vertaile niitä keskenään.

Jos päätät valita jonkun tarjouksista, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi ja toimita tarvittavat liitteet. Rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleensä tähän on syynä maksuhäiriömerkintä, pienet tai epäsäännölliset tulot tai paljon velkaa suhteessa tuloihin. Myös puutteelliset tiedot hakemuksessa saattavat johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Voit toteuttaa unelmasi, edullisella kertalainalla!

Kilpailutat kertalainat näin helposti:

1. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika lainalaskurilla.

2. Täytä maksuton lainahakemus nettisivuillamme. Välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa hakemuksen lähetettyäsi.

3. Vertaile lainatarjouksia. Kiinnitä lainatarjousten vertailussa erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään nimelliskoron lisäksi myös muut kulut.

4. Hyväksy paras lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi.

5. Nosta edullinen kertalaina tilillesi!

Kertaluoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Laina-aika on kertalainoissa yleensä 5 vuotta. Se voi olla kuitenkin myös paljon enemmän tai vähemmän: vähintään 1 vuosi ja enintään 15 vuotta. Kannattaa valita omaan budjettiin sopiva kuukausierä, jotta pystyisit varmasti maksamaan lainanlyhennyksen joka kuukausi.

Yleensä laina on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin ilman lisäkuluja. Tämän asian voit vielä varmistaa lainan myöntäneeltä taholta. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Näet suuntaa antavan vuosikoron lainalaskuristamme.

Tällä hetkellä kertaluottojen todellinen vuosikorko liikkuu 4 %:n ja 20 %:n välillä. Vaihtelua on siis paljon, ja juuri siksi lainat kannattaa vertailla. Näin voit säästää huomattavasti rahaa kuukaudessa.

Ensimmäinen vastaan tuleva lainatarjous ei välttämättä ole kaikkein edullisin.

Edullinen kertalaina nopeasti Nordic Bankin kautta

Lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Me kilpailutamme 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat hyvän kuvan lainamarkkinoista erittäin helposti.

Kaiken tämän saat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Meidän kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa helposti 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Vakuudettoman kertalainan käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, eli saat käyttää rahat mihin haluat.

Voi toteuttaa vakuudettoman lainan avulla monia pieniä ja isoja haaveitasi. Voit esimerkiksi ostaa auton, järjestää hienot juhlat, remontoida kotiasi tai ostaa tontin.

Edullista kertalainaa voi hakea kätevästi puhelimella

Vakuudeton kertaluotto vai pikalaina?

Jos eteen tulee ikäviä yllätyksiä, joiden vuoksi tarvitset lainaa mahdollisimman pian, voit hakea pienen pikalainan avuksi.

Pikalaina on kertaluoton kaltainen pienehkö vakuudeton laina, jonka voit saada tilillesi jo parissa tunnissa. Joten jos esimerkiksi tietokoneesi tai jääkaappisi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo muutaman tunnin kuluttua.

Vakuudettomia luottoja ja lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää olla täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään.

Vakuudettomien lainojen käsittelyprosessi on erittäin nopea, joten voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jo muutamassa tunnissa. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa.

Yleensä kaikki lainatarjoukset tulevat kuuden tunnin kuluessa. Saat vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi. Allekirjoita lainasopimus ja lähetä vielä vaaditut liitteet luotonantajalle, ja sitten saat rahat tilillesi.

Myös pienet lainat on järkevää vertailla. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Lainavertailu on erittäin helppoa. Kun etsit mahdollisimman edullisen lainan, voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Lainavertailu kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin. Sen voi tehdä esimerkiksi kerran vuodessa. Sillä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinoiden tilanteesta, ja varmistut siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Lainavertailun tekeminen Nordic Bankissa ei sido sinua mihinkään, joten lainoja voi vertailla huolettomasti.

Usein kysytyt kysymykset kertalainasta:

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika, siirry täyttämää lainahakemusta ja vertaile saadut lainatarjoukset. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen voit nostaa edullisen kertalainan tilillesi!

Kertalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään, vertaa ja valitse itsellesi paras kertalaina!

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on täysin ilmaista. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa kertalainan myös nopeammin pois, ilman lisäkuluja!

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat aina Nordic Bankin avulla.

Luotonanatajat tekevät aina luottotietojen tarkistuksen ennen lainapäätöstä. Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Koska lainavertailu on Nordic Bankin kautta täysin ilmaista ja sen avulla voit saada itsellesi entistä edullisempia lainatarjouksia.

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Voit valita saamasi lainatarjouksista itsellesi edullisimman kertalainan!

Vakuudeton kertalaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

Jos tarpeesi olisi saada toistuvasti ajoittain luottoa, niin kertalainan sijaan kannattaa tutustua luottotiliin ja joustolainaan.

Lue lisää: