Kertalaina ilman vakuuksia, heti tilille!

Hae kertalaina ilman vakuuksia tai takaajia helposti tilille. Täytä helppo ja nopea lainahakemus täällä, jonka jälkeen voit saada lainan tilille jopa muutamassa minuutissa. 

Nordic Bankin avulla voit vertailla useita lainatarjouksia, etkä sitoudu mihinkään!

Voit siis rauhassa tutustua saamaasi lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Täytä lainahakemus kätevästi netissä ja nosta edullinen kertalaina tilillesi.

Ajan lisäksi voit säästää jopa useita satoja euroja kuukaudessa, kun löydät sen edullisimman kertalainan juuri sinun tarpeisiisi! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Mikä on kertalaina?

Kertalaina on vakuudeton laina, eli lainalle ei tarvita mitään vakuuksia eikä takaajia. Kertalainan määrä voi olla 1 00070 000 euroa hakijan tarpeen mukaan.

Kuluttajille mainostetaan lainoja eri nimikkeillä. Kertalaina on eri nimitys hieman tunnetummalle lainanimikkeelle nimeltä kulutusluotto. Se on lainaa, mitä yksityishenkilö voi hakea tietylle summalle.

Vakuudetonta kertalainaa tarjoavat useat eri pankit ja rahoituslaitokset, joten lainan kilpailutus kannattaa – kustannukset saattavat vaihdella hyvinkin paljon eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Koroissa ja käsittelykuluissa voi olla isojakin eroja joten vertailemalla lainoja voit säästää huomattavia summia.

Me Nordic Bankissa haluamme auttaa sinua parhaan lainan saamisessa ja hoidamme lainan kilpailutuksen puolestasi veloituksetta muutamassa minuutissa.

Hae kertalaina heti tilille

Kertalainan käyttötarkoitukset

Kertalainaa voi hyödyntää esimerkiksi äkillisiin rahanmenoihin tai yllättäviin rikkoutumisiin kuten astianpesukoneen uusimiseen. Se sopii myös hyvin uuden kulutuselektroniikan rahoittamiseen. Myös tulevan talven varalle olisi mukava lähteä lämpimään pakoon mitä varten voidaan tarvita lainarahaa. Esimerkiksi lomalaina on helppo tapa rahoittaa ikimuistoinen lomamatka.

Lisäksi kertalaina sopii tilanteisiin, joissa kotia tai vapaa-asuntoa halutaan remontoida, silloin voi hakea remonttilainaa tai sitten olohuone kaipaa uuden sisustuksen mikä varten voi hakea helposti sisustuslainaa.

Lainan hakeminen on helppoa, saat jo muutamassa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset ja pääset vertailemaan sinulle sopivinta lainaa. Kulutusluotossa kun ei tarvita takaajia eikä vakuuksia niin lainan kilpailutus ei velvoita sinua mihinkään, vaikka et lainatarjoukseen tarttuisikaan.

Erittäin hyvä tapa hakea kertalainaa on lainojen yhdistäminen. Jos sinulle on kertynyt useita mahdollisesti kalliita luottokorttilaskuja tai osamaksusopimuksia, voi nämä lainat yhdistämällä säästää suuria summia rahaa, jopa tuhansia euroja koko laina-ajalta. Kertalaina otettaisiin tällöin sitä varten, että sillä saadaan maksettua kerralla muut luotot ja osamaksut pois. Jatkossa maksettavaksi jäisi siis ainoastaan uusi laina joka korvaa useat vanhat.

Laina-aika ja todellinen vuosikorko

Koska et tarvitse vakuuksia kertalainan hakemiseen ja laina siirretään tilillesi parhaimmissa tapauksissa jo samana päivänä, mietit onko kertalaina edes edullista? Kyllä on! Nimittäin Nordic Bank kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi. Voit vertailla lainat ja luotot nyt kätevästi netissä.

Laina-aika on on yleensä kertalainoissa 5 vuotta, voit kuitenkin hakea lainatarjoukset aina 1 – 15 vuoden väliltä. Laina-aika voi olla siis jopa 1 0 tai 1 5 vuotta. Kannattaa valita itsellesi mieluisin kuukausierä jotta lainanlyhennykset eivät pääsisi yllättämään ja takaisinmaksettava summa pysyisi kohtuullisena.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Näet suuntaa antavan kuukausierän käyttämällä lainalaskuria. Todellinen vuosikorko voi olla 4% – 20%. Suosittelemme kilpailuttamaan lainat aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, näin voit säästää huomattavasti rahaa kuukaudessa.

Miten kertalainan hakeminen käytännössä tapahtuu?

Kertalainaa voit hakea nyt kätevästi netissä, kilpailuttamalla itsellesi edullisin lainatarjous. Koska Nordic Bankin avulla voit täyttää ilmaisen ja helpon lainahakemuksen verkossa, joka ei sido sinua mihinkään, suosittelemme täyttämään lainahakemus huolellisesti.

Merkitse siis lainahakemukselle myös aikaisemmat lainat ja tarvittaessa lisää yhteishakija. Lainahakemuksen lähetettyä voit saada useita lainatarjouksia josta on helppo valita sopivin. Kun olet tutustunut lainatarjoukseen tarkemmin, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla ja nostaa rahat tilille!

 Valitse sopivin lainasumma ja laina-aika. 

 Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. 

 Nosta edullinen kertalaina ilman vakuuksia tilille! 

Hae kertalaina ilman vakuuksia netistä

Lainatarjouksen hyväksyminen

Lainahakemuksen lähetettyäsi saat mahdolliset lainatarjoukset muutaman minuutin sisällä. Hyväksyttyäsi sinulle sopivin lainatarjous niin lainasumma on tililläsi jopa saman päivän aikana.

Järkevintä on vertailla eri lainojen hintoja, ennen kuin tekee päätöksen lainatarjouksesta. Tässä me olemme apunasi. Vertailemme puolestasi yli kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta veloituksetta jotta saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Näin pääset helposti valitsemaan itsellesi sopivin laina.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat sinulle nopeasti ja täysin veloituksetta. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset lukuisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vain muutamassa minuutissa. Näin saat kertalainalle mahdollisimman matalan koron. Lainojen vertailu on suoraviivaista ja helppoa.

Kun olet valinnut mieleisesi lainatarjouksen, allekirjoita lainasopimus ja toimita tarvittavat liitteet. Saat rahat nopeasti tilille.

Täytä siis lainahakemus tästä niin hoidamme kilpailutuksen puolestasi.

Usein kysytyt kysymykset kertalainasta:

Miten kertalaina haetaan?

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika, siirry täyttämää lainahakemusta ja vertaile saadut lainatarjoukset jonka jälkeen voit nostaa edullisen kertalainan tilille!

Kuka voi hakea kertalainaa?

Kertalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään, vertaa ja valitse itsellesi paras kertalaina!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on täysin ilmaista. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa kertalainan nopeammin pois?

Kyllä, voit maksaa lainan myös nopeammin pois, ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat aina Nordic Bankin avulla!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Luotonanatajat tekevät aina luottotietojen tarkistuksen ennen lainapäätöstä. Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi kannattaa vertailla kertalainoja?

Koska lainavertailu on Nordic Bankin kautta täysin ilmaista ja sen avulla voit saada itsellesi entistä edullisempia lainatarjouksia.

Miten löydän edullisen kertalainan?

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Voit valita saamasi lainatarjouksista itsellesi edullisimman kertalainan!

Voinko saada rahat heti tilille?

Vakuudeton kertalaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Voinko hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.