Korkokatto

Mikä on korkokatto ja mitä se käytännössä tarkoittaa?

Korkokatto tarkoittaa lähinnä sitä, että tiettyjen kuluttajaluottojen enimmäiskorkoa on rajoitettu enintään 10%:n Tämä kyseinen 10% korkokatto on voimassa 1.7.2020 – 30.09.2021.

Ennen heinäkuuta 2020 otettuihin lainoihin korkokatto ei vaikuta. On suositeltavaa tarkistaa oman lainan korko ja kilpailuttaa se.

Olemassa olevat lainat tulisi kilpailuttaa heti!

Korkokatto on myös yksi hyvä syy katsoa taloudellinen tilanne uusiksi. Nordic Bank auttaa Sinua löytämään itsellesi sopivan lainan veloituksetta, täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä.

Lainatarjousten saatua vertaa korot ja kulut olemassa oleviin lainoihin ja valitse edullisin vaihtoehto tai silloiseen tilanteesi parhaiten sopiva. 

Lainojen kilpailuttaminen on kannattava päätös jolloin voit säästää satoja euroja kuukaudessa!

Maksa laina takaisin entistä nopeammin!

Täytä maksuton lainahakemus tässä ja vertaile tarjoukset muutaman minuutin sisällä. 

Lainaa hakiessa kannattaa muistaa että yhteishakijan kanssalainoissa todellinen vuosikorko saattaa olla huomattavasti pienempi ja laina aika pidempi. 

Lisää lainahakemukseen vaikka puoliso niin edullisempaa lainaa on aina mahdollista maksaa myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Voinko hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa mikäli:  Olet vähintään 18 vuotias. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Mikä on lainan korko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tulojen sekä menojen perusteella. Lainalaskurimme auttaa selvittämään suuntaa antavan koron ja kk-erän.

Kuinka pitkä on laina-aika?

Kauttamme voi hakea lainaa 1 – 15 vuoden laina ajalle. Lainan voi maksaa kokonaan pois myös nopeammin.

Mitä korkokatto tarkoittaa?

1.7.2020 jälkeen nostetuissa lainoissa 30.9.21asti lainojen nimelliskorko saa olla maksimissaan 10 %. Ennen heinäkuuta 2020 otettuihin lainoihin korkokatto ei vaikuta.

Voinko yhdistää lainat?

Kyllä, kalliskorkoisia lainoja kannattaakin yhdistää näin olleen voi säästä jopa satoja euroja kuukaudessa. Merkkaa lainahakemukseen lainat huolellisesti.

Kuinka ison lainan voin saada?

Lainan suuruuteen vaikuttava tekijä on mm. yhteishakija. Suosittelemme aina lisäämään lainahakemukseen yhteishakijan näin olleen korko voi olla alhaisempi ja lainamäärä suurempi.

Kuinka nopeasti saan lainan?

Saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme s-postiisi muutamassa minuutissa jonka jälkeen voi vertailla tarjouksia ja nostaa lainan tilille.

Sitoudunko ottamaan lainaa?

Ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen ei sido ottamaan lainaa, voit rauhassa täyttää lainahakemuksen ja vertailla tarjouksia.