Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Korkokatto

Mikä on korkokatto ja mitä se käytännössä tarkoittaa?

Korkokatto tarkoittaa lähinnä sitä, että tiettyjen kuluttajaluottojen enimmäiskorkoa on rajoitettu enintään 10%:n Tämä kyseinen 10% korkokatto on voimassa 1.7.2020 – 30.09.2021.

Ennen heinäkuuta 2020 otettuihin lainoihin korkokatto ei vaikuta. On suositeltavaa tarkistaa oman lainan korko ja kilpailuttaa se.

Olemassa olevat lainat tulisi kilpailuttaa heti!

Korkokatto on myös yksi hyvä syy katsoa taloudellinen tilanne uusiksi. Nordic Bank auttaa Sinua löytämään itsellesi sopivan lainan veloituksetta, täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä.

Lainatarjousten saatua vertaa korot ja kulut olemassa oleviin lainoihin ja valitse edullisin vaihtoehto tai silloiseen tilanteesi parhaiten sopiva. 

Lainojen kilpailuttaminen on kannattava päätös jolloin voit säästää satoja euroja kuukaudessa!

Maksa laina takaisin entistä nopeammin!

Täytä maksuton lainahakemus tässä ja vertaile tarjoukset muutaman minuutin sisällä. 

Lainaa hakiessa kannattaa muistaa että yhteishakijan kanssa lainoissa todellinen vuosikorko saattaa olla huomattavasti pienempi ja laina aika pidempi. 

Lisää lainahakemukseen vaikka puoliso niin edullisempaa lainaa on aina mahdollista maksaa myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.