Koroton laina

Koroton laina on harvinaisuutta tänä päivänä

Korottomat lainat ovat nykyään harvinaisia. Lainavertailu on hyvä ja helppo keino löytää edullisia lainoja. Nordic Bank vertailee yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemukselle jopa lähes 30 lainatarjousta!

Voit hakea lainaa kauttamme oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Sekä pienten hankintojen että isojen haaveiden toteuttaminen onnistuu avullamme. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja lainapäätöksen saa nopeasti.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Korottomat lainat ovat nykyään harvinaisia. Lainavertailu on hyvä ja helppo keino löytää edullisia lainoja.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank vertailee 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemukselle jopa lähes 30 lainatarjousta!

Voit hakea lainaa kauttamme oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Sekä pienten hankintojen että isojen haaveiden toteuttaminen onnistuu avullamme. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja lainapäätöksen saa nopeasti.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Onko mahdollista saada korotonta lainaa?

Kenelle tahansa voi käydä niin, että rahapula yllättää. Autoa täytyy korjata, pesukone hajoaa ja lapsen syntymäpäivät lähestyvät, joten lahjoja pitäisi ostaa. Kaikenlaisia menoja ilmaantuu, eivätkä säästöt välttämättä enää riitä kaikkeen. Toisaalta säästötilin tyhjentäminen ei välttämättä ole järkevääkään.

Tällaisessa tilanteessa avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan. Niistä pitää kuitenkin maksaa korkoa ja tilinhoitopalkkioita. Onko mahdollista saada jostain lainaa, josta ei makseta lainkaan korkoa tai kuluja? Vastaus on kyllä. Sellaisia lainoja löytyy markkinoilta, mutta ne ovat nykyään harvinaisempia kuin ennen.

Vielä muutamia vuosia sitten useammat lainantarjoajat tarjosivat korottomia lainoja uusille asiakkaille. Sittemmin on tehty lakimuutoksia, joiden vuoksi korottoman lainan tarjoaminen ei enää ole kovin kannattavaa. Siksi korottomista lainoista on tullut harvinaisuus.

Korotonta lainaa on nykyään vaikea saada netistä

Edelleen jotkut rahoitusyhtiöt tarjoavat uusille asiakkaille pienen lainan ilman korkoa tai kuluja. Korottoman lainan tarkoitus on houkutella asiakkaita kokeilemaan palvelua ja tutustumaan siihen, miten lainapalvelut toimivat. Niitä ei siis yleensä tarjota asiakkaille, jotka ovat jo aiemmin ottaneet lainaa kyseisestä palvelusta. Ota kuitenkin huomioon, että korottomana mainostettu laina ei välttämättä ole kuluton laina! Vaikka vuosikorko olisi nolla, voivat muut lainanhoitokulut olla huomattavan korkeita. Kannattaa siis seurata todellista vuosikorkoa, joka ottaa huomioon kaikki lainanhoitokustannukset, kuten lainan perustamiskulut ja laskutuskulut.

Tavallisesti koroton laina-aika on 1–3 kuukautta. Tämänkaltaiset lainat ovat siis pikalainoja, jotka maksetaan nopeasti takaisin. Lainasummat vaihtelevat. Korotonta lainaa voi saada muutamia satasia tai jopa tuhat euroa. Ne sopivat siis mainiosti pienten hankintojen tekemiseen tai tavallisen elämän kulujen kattamiseen.

Korottoman lainan määrä on tavallisesti pienempi kuin korollisen lainan. Jos siis tarvitset isompaa lainasummaa, täytyy sinun hakea tavallista, korollista lainaa. Ne on tärkeää kilpailuttaa, sillä lainojen korot vaihtelevat. Me Nordic Bankilla autamme sinua löytämään edullisia lainoja.

Lainavertailun tekeminen on fiksua kauttamme

Kuka voi saada korotonta lainaa?

Yleensä korotonta lainaa tarjotaan vain uusille asiakkaille, eli sellaisille henkilöille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet mitään kyseisen yhtiön lainatuotteita. Korotonta lainaa voi hakea vain kerran samalta yhtiöltä. Jos olet jo käyttänyt jonkun rahoitusyhtiön palveluita, voit kuitenkin hakea korotonta lainaa joltain toiselta yhtiöltä.

Kuten muissakin lainoissa, korottomissakin lainoissa on tiettyjä vaatimuksia hakijalle. Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa. Lisäksi hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Voit tehdä hakemuksen Nordic Bankissa aina myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täyttyvätkö ehdot kohdallasi. Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua mihinkään.

Koroton laina voi olla hyvä keino tutustua lainanantajan palveluihin. Koroton laina on edullinen ja turvallinen laina, kunhan sen vain maksaa ajallaan takaisin. Lainan korko on korkea, jos sitä ei maksa pois sovitusti. Ota siis lainaa aina vain siinä tapauksessa, että olet varma, että pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan.

Nordic Bankin lainavertailu auttaa sinua edullisen lainan löytämisessä

Lainoja vertailemalla voit löytää edullisen lainan

Korottomat lainat ovat nykyään harvinaisia. Yleensä lainanantajat tarjoavat vain korollisia lainoja, koska korottomat eivät tuota tuloja yhtiölle. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erisuuruista korkoa. Kulutusluottojen korot ovat tällä hetkellä 4–20 prosentin välillä. Vaihtelua löytyy yllättävän paljon.

Voit löytää edullisia lainoja vertailemalla. Lainahakemusta ei tarvitse lähettää jokaiseen pankkiin tai rahoitusyhtiöön erikseen, vaan Nordic Bankin palvelussa saat kilpailutettua yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä!

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Sekä pienten että isojen haaveiden toteuttaminen onnistuu avullamme. Lainojen kilpailuttaminen on aina fiksua riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa.

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Pienimpiä summia käytetään tavallisesti tavallisen arjen kulujen kattamiseen tai pieniin hankintoihin. Jos esimerkiksi tietokoneesi menee yllättäen rikki, pääset vakuudettoman lainan avulla ostamaan uutta parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Isommilla lainasummilla pystyy toteuttamaan suuria ja pitkäaikaisia haaveita. Isoin summa, jota meidän kauttamme voi hakea, on 70 000 euroa. Sillä voisi saada esimerkiksi ostettua tontin omaa mökkiä varten tai uuden auton. Isommilla summilla pystyy myös tekemään suuria remontteja tai vaikkapa rakennuttamaan piharakennuksen kodin tai mökin pihalle.

Kilpailuta itsellesi edullinen laina ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Nordic Bank auttaa löytämään edulliset lainat

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Meidän avullamme saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Näet ne myös palvelustamme, jossa ne on järjestetty pienimmän koron mukaan. Näet helposti, mikä lainatarjouksista on koron puolesta edullisin.

Meidän kauttamme on mahdollista hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta. Jotta voit saada lainaa, sinun pitää olla täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Se onkin kannattavaa, sillä voitte yhdessä saada isomman lainan pienemmällä korolla.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mitenkään. Voit täyttää hakemuksen ja vertailla saamiasi tarjouksia aivan rauhassa. Kun olet valinnut itsellesi sopivan vaihtoehdon, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja nopeaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset saapuvat yleensä kuuden tunnin sisällä. Saat nostettua lainasumman tilillesi todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä!

Usein kysytyt kysymykset korottomasta lainasta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

 

Lue myös: