Kulutusluotto

Kulutusluotto heti netistä –
Kulutusluottojen vertailu

Vertaile kulutusluotot helposti Nordic Bankin avulla. Täytä maksuton ja helppo lainahakemus ja vertaile Suomen suosituimmat kulutusluotot vaivattomasti.

Välitämme lainahakemuksesi noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada lukuisia lainatarjouksia, joista halvin löytyy helposti vertailemalla. Kiinnitä kulutusluottojen vertailussa huomiota varsinkin kulutusluoton todelliseen vuosikorkoon. Voit säästää tuntuvasti rahaa kilpailuttamalla kulutusluotot.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta tarjouksiin ja nostaa kulutusluoton ilman vakuuksia suoraan tilille. 

Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile kulutusluotot!

Hae kulutusluottoa fiksusti Nordic Bankista, täytä maksuton sekä helppo lainahakemus ja vertaile Suomen suosituimmat kulutusluotot vaivattomasti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta tarjouksiin ja nostaa kulutusluoton ilman vakuuksia suoraan tilille. 

Voit saada säästöön satoja euroja sillä kilpailutamme lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 

Täytä maksuton lainahakemus ja vertailee kulutusluotot fiksusti!

Halvin kulutusluotto löytyy vertailemalla

Kulutusluoton todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Se määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Siksi lainalaskurissamme oleva todellinen vuosikorko on vain arvio, ei välttämättä lopullinen korko.

Todellinen vuosikorko käy ilmi lainatarjouksista.

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja muut kulut. Siihen voi kuulua esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitopalkkio ja mahdolliset muut maksut.

Nämä voivat vaihdella lainanantajasta riippuen.

Kulutusluotto

Nordic Bankin kautta haettujen lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Se onkin suositeltavaa, sillä säästät korkokuluissa, kun maksat lainan pois mahdollisimman pian.

Jos olet hakemassa pientä pikavippiä, laina-aika on tavallisesti reilusti alle vuoden mittainen. Usein pikavipit maksetaan pois parissa kuukaudessa.

Kulutusluotto helposti netistä!

Kulutusluoton ilman vakuuksia tai takaajia voit hakea Nordic Bankista jopa 70 000 euroon asti.

Täytä hakemus kätevästi netissä ja voit saada kulutusluoton tilillesi jopa saman päivän aikana.

Paras tapa hakea kulutusluottoa on laskea lainalaskurilla arvioitu kuukausierä sekä lainasumma koska korko määräytyy myös laina-aikaan joten se on hyvä miettiä etukäteen.

Ilmaisen lainahakemuksen tehtyäsi valitse edullisin kulutusluotto ja voit nostaa lainan tilillesi. Meidän kauttamme on mahdollista hakea myös luotollista tiliä.

Kulutusluotto yhteishakijan kanssa

Kulutusluottoa hakiessa moni varmasti miettii, saisiko lainaa halvemmalla yhteishakijan kanssa. Vastaus on usein kyllä, lainalle voi tosiaan saada matalamman koron, kun sitä hakee yhteishakijan kanssa. Lisäksi yhdessä voitte saada isomman lainasumman. Lainaa kannattaakin hakea yhdessä, jos mahdollista, aina kun kyseessä on iso summa. Usein sanotaan, että 10 000 euron lainoja ja sitä suurempia lainoja kannattaa hakea yhdessä.

Kulutusluotto yhteishakijan kanssa

Myös yhteishakijan tulot otetaan huomioon laskelmissa. Siksi kulutusluoton saamisen mahdollisuudet voivat parantua huomattavasti, kun mukana on toinenkin hakija. Lainaa kannattaa hakea yhdessä varsinkin, jos päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot tai hänen määräaikainen työsopimuksensa on päättymässä pian. Erityisesti tällaisissa tilanteissa yhteishakijasta on hyötyä, jos hänellä on suuremmat ja säännöllisemmät tulot. Jos taas yhteishakijan taloudellinen tilanne on heikko tai hänellä ei esimerkiksi ole luottotietoja, ei hänestä välttämättä valitettavasti ole hyötyä lainanhaussa.

Yhteishakijan kanssa voi hakea mitä tahansa lainoja. Tyypillinen yhdessä haettu laina on asuntolaina, mutta myös vakuudettomia luottoja voi hakea yhdessä. Niin kulutusluottoja, yhdistelylainoja kuin muitakin vakuudettomia lainoja on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset. Heillä pitää siis puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Kumpikin on vastuussa koko lainasummasta. Jos siis toinen hakija ei jostain syystä pystykään maksamaan osuuttaan lainasta takaisin, jää vastuu siitä kokonaan toiselle.

Yhteishakija hyödyttää sekä lainanmyöntäjää että -hakijaa. Siihen liittyy tietysti myös riskejä, sillä jos jompikumpi ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, toinen joutuu maksamaan yksin koko lainasumman. Tärkeintä on, että hakijoiden välillä vallitsee luottamus ja hyvä keskusteluyhteys. Kulutusluoton lyhentämisestä ja mahdollisista ongelmatilanteista kannattaa keskustella jo hyvissä ajoin etukäteen ja sopia, miten toimitaan missäkin tilanteessa.

Yleisiä kysymyksiä kulutusluotoista:

Nordic Bankin avulla voit hakea kulutusluottoa vaivattomasti jopa 70 000 euroon asti.

Edullisin kulutusluotto löytyy lainoja kilpailuttamalla. Täytä ilmainen lainahakemus ja tutustu tarjouksiin!

Kulutusluottoa voi Nordic Bankin avulla hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Kulutusluotto on vakuudeton laina, yleensä 5000 eurosta 25 000 euroon asti. Lue lisää artikkelista: Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluoton voi maksaa aina nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja.

Esimerkkilaskelma 25 000 € kulutusluotosta:

Kulutusluotto A
25 000 €
5 v
619 € / kk
37 140 €
Kulutusluotto B
25 000 €
5 v
583 € / kk
34 980 €
Kulutusluotto C
25 000 €
5 v
524 € / kk
31 440 €
Nordic Bank kulutusluotto vertailu
25 000 €
5 v
471 € / kk
Säästöä jopa 148 €/kk!
28 260€
Säästöä jopa 8 880 €!

Löydät esimerkkilaskelmasta tyypillisiä tarjouksia 25 000 euron kulutusluotolle. Kuten taulukosta näkyy, voi lainojen kilpailuttamisella saada todella tuntuvia säästöjä. Vuosikoron lisäksi muut kulut, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksut voivat tehdä kulutusluotosta erittäin kalliin. Suosittelemme jättämään lainahakemuksen lainavertailupalveluumme, jotta voit löytää mahdollisimman taloudellisen kulutusluoton helposti netistä.

Katso miten kulutusluoton korko, tilinhoitomaksu ja avausmaksu vaikuttavat lainan määrään: 

Kulutusluotto A

Lainan määrä 25 000 euroa ja kuukausierä 619 euroa, 5 vuoden maksuajalla. Kulutusluoton vuosikorko 14,51 %. Tilinhoitokulut 25 euroa / kk. Avausmaksu 250 euroa.

Kulutusluotto B

Luoton määrä 25 000 euroa ja kuukausierä 583 euroa, 5 vuoden maksuajalla. Kulutusluoton vuosikorko 11,72 %. Tilinhoitokulut 25 euroa / kk. Avausmaksu 250 euroa.

Kulutusluotto C

Luoton määrä 25 000 euroa ja kuukausierä 619 euroa, 5 vuoden maksuajalla. Kulutusluoton vuosikorko 8,92 %. Tilinhoitokulut 5 euroa / kk. Avausmaksu 50 euroa.

Nordic Bank kulutusluotto-vertailu

Luoton määrä 25 000 € ja kuukausierä 471 €, 5 vuoden maksuajalla. Kulutusluoton vuosikorko 5,01 %. Tilinhoitokulut 0 € / kk. Avausmaksu 0 €.

Kuinka paljon kulutusluottoa voin saada?

Yleensä kulutusluottoa haetaan 500030 000 euroa. Meidän kauttamme on kuitenkin mahdollista hakea mitä tahansa summaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta. Pyri sopimaan laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulee budjettiisi sopiva. Taloutta ei pidä vetää niin tiukalle, että lainoista ja elämisen kuluista selviytymisestä tulee vaikeaa.

Helpolla lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinun tilanteeseesi sopiva. Kirjoita laskuriin haluamasi summa ja laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurista näet samalla arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella. Tutustu aina saamiisi tarjouksiin huolellisesti.

Muista täyttää lainahakemus huolellisesti, koska vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia. Puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Lainaa ei myönnetä välttämättä myöskään, jos hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hän on pienituloinen. Yleensä luottoa ei voi saada silloinkaan, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.

Vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot, voit silti tehdä hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Välitämme hakemuksesi jopa yli 30 pankkiin ja rahoitusyhtiöön.

Viime aikojen suosituimpia tapoja hakea kulutusluotto:

Ehdot kulutusluoton saamiselle:

  • Täysi-ikäinen.
  • Puhtaat luottotiedot.
  • Säännölliset tulot.

Vaikka kulutusluottoja haetaan paljon suurin osa kulutusluotoista käytetään kodin remontointiin, sisustamiseen, lomamatkaan, auton korjaustöihin ja muiden lainojen yhdistelyyn yhdeksi isommaksi lainaksi. Ilman yhteishakijaa kulutusluoton korko voi olla kalliimpi ja itse lainasumma pienempi, joten kannattaa aina lisätä lainahakemukselle yhteishakija parempien lainatarjousten saamiseksi.

Vertailemalla löytyy itselle halvin kulutusluotto

Riippumatta siitä, oletko hakemassa pientä vai isoa lainaa, lainat kannattaa aina vertailla ensin. Luottojen vertaileminen tärkeää, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Jos tartut heti ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Ei ole järkeä maksaa isoa korkoa, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja.

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erisuuruista korkoa lainoille. Tarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri laitoksesta, jotta saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Välitämme hakemuksesi noin 30 pankille ja luotonmyöntäjälle – mukana niin kotimaisia kuin ulkomaisia rahoitusyhtiöitä. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 tarjousta.

Pankkeja ja muita rahoituslaitoksia on paljon. Olisi hankalaa lähettää hakemus jokaiseen niistä erikseen. Onneksi on olemassa lainavertailupalvelu Nordic Bank, jossa vertaileminen on äärimmäisen helppoa! Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus.

Jo parissa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset näkyvät myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee lainojen vertailemisesta todella helppoa.

Kulutusluoton maksaminen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja!

Tiesithän että kulutusluoton voit myös maksaa takaisen ennenaikaisesti ilman kalliita lisäkuluja. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja mukavaa myös maksella pois, koska voit lyhentää lainaa nopeammin.

Kannattaa toki valita pidempi laina-aika koska silloin kuukausierät eivät tunnu mahdottoman kalliilta.

Laina ajan voi helposti valita 1 vuoden – 15 vuoden väliltä, valitse itsellesi aina kohtuullinen laina-aika jolloin lainan kuukausierät voi helposti lyhentää. Kulutusluottoa voit hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Hae kulutusluotot helposti Nordic Bankista!

Täytä ilmainen hakemus ja voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Me teemme lainojen vertailemisesta erittäin helppoa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus ja jo muutamassa minuutissa saat tarjouksia sähköpostiisi. Voit hakea kulutusluottoa ihan mitä tahansa tarkoitusta varten.

Voit hakea lainaa enimmillään jopa 70 000 euroa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat.

Täytä maksuton hakemus ja vertaile vakuudettomat kulutusluotot fiksusti netissä!

Kulutusluotto nopeasti netistä

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Uuden sängyn ostaminen, kodin remontoiminen tai oman auton ostaminen – kaikki nämä onnistuvat kulutusluoton avulla. Luoton paras puoli on se, että rahat saa tilille nopeasti, usein jo parissa tunnissa. Siksi kulutusluotto sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa täytyy saada pian. Lue lisää artikkelista: Mikä on kulutusluotto?

Jos esimerkiksi autosi hajoaa, pitäisi se saada korjaukseen mahdollisimman pian. Korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi, joten säästöt eivät välttämättä riitä siihen. Eikä säästötilin tyhjentäminen välttämättä ole aina järkevääkään. Kulutusluotolla pystyt maksamaan korjaukset ja voit lyhentää luottoa vähitellen.

Tai jos haluat viedä perheesi lomamatkalle, voit rahoittaa reissun kulutusluotolla. Oletpa menossa Lappiin laskettelemaan tai etelään auringon alle makoilemaan, kulutusluotolla rahoitat matkan kätevästi. Sisällytä lainahakemukseen heti kaikki matkasta aiheutuvat kulut: matkaliput, yöpymiset, ruoat, tuliaiset ja niin edelleen.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että sinulta ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse laittaa omaisuuttasi, esimerkiksi mökkiäsi tai sijoituksiasi, lainan vakuudeksi. Hakijalta vaaditaan vain puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hakijan pitää toki olla myös täysi-ikäinen.

Kulutusluoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista luottoa olet hakemassa. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa.

Hae kulutusluottoa edullisesti aina Nordic Bankista!

Lainat ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit vertailla kulutusluotot helposti. Kulutusluotto heti tilille, jopa samana päivänä!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta veloituksetta. Lainaa 500 eurosta aina 70000 euroon saakka, fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 20 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy näin löytämään itselleni parhaan lainan mihin tahansa hankintaan.

Täytä ilmainen lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset heti tässä

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen kulutusluoton

Lainojen vertaileminen on nykyään todella helppoa. Hakemusta ei tarvitse laittaa jokaiseen pankkiin tai muuhun rahoituslaitokseen erikseen. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Palvelussamme tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan. Näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Niin pienet kuin isotkin luotot kannattaa vertailla. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja ja vaihtelu voi olla suurta. Voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun valitset edullisemman lainan. Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät myös kallisarvoista aikaasi.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia jo parissa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat saapuneet sähköpostiisi yleensä 6 tunnin sisällä. Vertaile tarjouksia rauhassa ja tee päätöksesi. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Yhteishakijan kanssa voit saada lainalle pienemmän koron. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta. Yleensä voit kuitenkin halutessasi maksaa lainan takaisin sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Voit hakea myös olemassaolevien kulutusluottojen yhdistämistä varten lainaa. Yhdistelylainaan kannatta tutustua, jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja, pikaluottoja ja luottokorttivelkaa. Tällaisessa tilanteessa kuluu paljon rahaa joka kuukausi pelkkiin lainojen korkoihin ja kuluihin. Kun yhdistät lainasi, säästät todennäköisesti pitkän pennin, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja usean sijaan.

Mitä tahansa tarkoitusta varten oletkaan hakemassa lainaa, vertaile lainat Nordic Bankissa, niin säästät aikaa ja rahaa!

Lainavertailu on helppo tapa säästää satoja euroja kuukaudessa

Kulutusluotto netistä tilille heti

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka saa tilille todella nopeasti. Koko hakuprosessi tapahtuu netissä alusta loppuun saakka. Hakemukset käsitellään nopeasti, ja rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Kaikki kulutusluotot, myös pienet, kannattaa kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa suuri korko tarkoittaa enemmän maksettavaa sinulle, ja kaikki tuo raha on tietysti pois muusta kuluttamisesta. Lainojen vertaileminen on yksi tärkeä keino, jolla saat säästettyä rahaa ja pidettyä taloutesi tasapainossa.

Hae kulutusluottoa vastuullisesti

Kulutusluottoja on helpompi saada kuin vakuudellisia lainoja. Hakijan pitää kuitenkin itse muistaa vastuullisuus lainaa hakiessaan.

Ota lainaa vain sen verran kuin pystyt varmasti maksamaan takaisin. Mieti siis ensin, minkä verran sinulle jää jäljelle rahaa pakollisten menojen jälkeen kuukausittain ja suhteuta lainan määrä siihen. Sinun täytyy pystyä maksamaan lainaerä ongelmitta joka kuukausi ja olisi hyvä, että sinulle jäisi myös hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Kulutusluotto ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto, jos sinulla on jo entuudestaan monta lainaa ja olet hankkinut tavaroita osamaksulla. Talouden tasapainottamiseen sopii paremmin yhdistelylaina. Voit yhdistää kaikki pienet lainat ja osamaksut yhdeksi suuremmaksi yhdistelylainaksi. Näin sinulla on maksettavana enää yksi laina ja yhden lainan korot, joten saat todennäköisesti paljon säästöä joka kuukausi.

Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevän laskurin, jolla lasket helposti, minkä verran säästöä saisit yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin kaikkien olemassa olevien lainojesi tiedot, jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen. Kirjoita sitten laskuriin vielä uuden yhdistelylainan tiedot, niin näet heti, millaisen summan säästät kuukausittain.

Kilpailuta edullisin kulutusluotto: pankilta vai rahoitusyhtiöltä?

Sekä monet pankit että rahoitusyhtiöt tarjoavat kulutusluottoja. Luottojen korot vaihtelevat paljon luotonmyöntäjästä riippuen. Korko voi olla mitä tahansa 4 ja 20 prosentin välillä. Siksi kilpailuttaminen on tärkeää. Nordic Bankissa voit vertailla yhdellä hakemuksella yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Voit hakea lainaa mistä tahansa lainapaikasta riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. Omasta pankista voi toki saada lainaa hieman edullisemmin kuin muualta. Pyydä kuitenkin lainatarjous muistakin paikoista, jotta voit varmistua siitä, että lainasi on mahdollisimman edullinen.

Kilpailuta itsellesi edullinen kulutusluotto

Mihin käyttöön kulutusluottoa haetaan?

Kun kyse on vakuudettomasta lainasta, rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kulutusluottoa voi hakea mihin tahansa hankintaan tai arjen kuluihin.

Remonttien tekeminen onnistuu mukavasti kulutusluotolla. Oletpa tekemässä pientä tai isoa remonttia, voit maksaa kulut kulutusluotolla, ts remonttilainalla. Meidän kauttamme voit saada luottoa 500–70 000 euroa, joten pystyt toteuttamaan sekä pienet pintaremontit että suuret kylpyhuoneremontit avullamme.

Oman auton voi hankkia kulutusluotolla. Voit ostaa joko käytetyn tai uuden. Sähköautot ovat tulevaisuutta, ja koska Nordic Bankin kautta voi hakea autolainaa jopa 70 000 euroa, voit hyvin ostaa jopa uuden sähköauton.

Jos et tarvitse omaa autoa, tai sellainen löytyy jo pihaltasi, voit tietysti käyttää lainarahat myös jonkun toisen menopelin ostamiseen. Kesällä olisi mukava ajella veneellä järvellä tai merellä. Moottoripyörällä kotimaanmatkailu järjestyy kivasti. Voit ajella minne itse haluat ja nauttia kauniista maisemista.

Luottoa voi hakea lomamatkaa varten. Olisi mukava mennä esimerkiksi hotelliin lepäilemään tai vaikkapa Lappiin laskettelemaan. Irtiotto arjesta tekee hyvää ja antaa virtaa pitkäksi aikaa. Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Tarvitset siihen vain laitteen, jolla pääset nettiin, ja verkkopankkitunnukset. Siksi voit tehdä lainahakemuksen myös vaikka kesken matkan, jos alkaa näyttää siltä, että lomabudjetti ylittyy.

Häiden järjestämiseen voi kulua yllättävän paljon rahaa. Ruoat ja juomat, tilojen vuokrat, vaatteet ja koristeet ja kaikki muut vievät aika paljon rahaa. Häitä kannattaa alkaa suunnitella hyvissä ajoin, jotta ehtii varmasti järjestää kaiken ja voi löytää hyviä tarjouksia. Juhlien rahoitus hoituu kätevästi vakuudettomalla häälainalla. Myös joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos kaikki juhlista aiheutuvat kulut eivät ole vielä täysin selvillä.

Kaikenlaiset kodinkoneet, puhelimet ja tietokoneet voi hankkia kulutusluotolla. Näitä saa tietysti ostettua myös osamaksulla, mutta se ei välttämättä ole kaikkein edullisin vaihtoehto. Osamaksujen korot saattavat nousta yllättävän korkeiksi. Siksi suosittelemme, että kilpailutat lainat ensin ennen kuin menet ostoksille. Lainojen kilpailuttaminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä.

Jos olet jo ottanut monta osamaksua, voit yhdistää ne kaikki yhdistelylainalla. Lisäksi voi olla esimerkiksi kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa. Nämä kaikki on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi. Tällä tavalla säästät yleensä paljon rahaa, kun sinun ei tarvitse enää maksaa joka kuukausi monen eri lainan korkoja ja kuluja, vaan maksettavanasi on vain yksi laina ja sen korot.

Usein kysytyt kysymykset kulutusluotoista:

Kyllä, tarvitset vain verkkopankkitunnukset, joilla voit hyväksyä lainatarjouksen.

Kulutusluotto maksetaan tilille usein muutamassa tunnissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Kyllä, hakemalla yhteislainaa voitte saada huomattavasti parempia lainatarjouksia!

Et, Nordic Bankin avulla vertailet kulutusluotot netissä turvallisesti sitoutumatta mihinkään.

Todellinen vuosikorko on 4%-20%. Kilpailuta itsellesi edullisin korko Nordic Bankin lainavertailun avulla!

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka voi käyttää erilaisiin kulutustarkoituksiin, kuten remonttien tekemiseen, lomamatkaan, auton ostamiseen tai muihin hankintoihin. Kulutusluottoa haetaan netistä ja sen saa tilille todella nopeasti, jo yhden työpäivän kuluessa. Nordic Bankin kautta voit hakea kulutusluottoa enintään 70 000 euroa.

Kulutusluotto on vakuudeton, eli se ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. Tämän vuoksi kulutusluoton korko on tavallisesti korkeampi kuin vakuudellisen lainan korko. Luotot ovat pienempiä summia. Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea enintään 70 000 euroa. Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ovat tavallisesti lyhyempiä kuin esimerkiksi asuntolainojen tai muiden isojen lainojen laina-ajat.

Eri lainantarjoajilla voi olla merkittäviä eroja koroissa, kuluissa ja lainaehdoissa. Kilpailuttaminen auttaa löytämään halvemman ja parhaiten omaan tilanteeseen sopivan lainan. Pienellä vaivalla voit saada säästettyä paljon rahaa. Kilpailuttaminen on helppoa, sillä yhdellä netissä täytettävällä hakemuksella voit saada parhaimmillaan jopa kymmeniä lainatarjouksia.

Voit löytää halvan kulutusluoton vertailemalla eri lainantarjoajien tarjoamia luottoja. Nordic Bankissa saat vertailtua yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamat lainat.

Kulutusluoton voi ottaa monenlaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi kodin remontointia, auton tai tietokoneen ostamista tai lomamatkan maksamista varten. Rahat saa nopeasti tilille, minkä vuoksi laina sopii myös yllättäviin menoihin, esimerkiksi kiireellisiin terveysmenoihin. Kulutusluotto sopii myös lainojen yhdistämiseen. Kulutusluottoa voi hakea mitä tahansa summaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä.

Kulutusluottoa haetaan netistä, Nordic Bankin nettisivuilta. Sinun pitää täyttää yksi ilmainen lainahakemus ja voit sillä saada useita lainatarjouksia. Hakemuksessa kysytään esimerkiksi henkilötietojasi sekä tietoja tuloistasi ja menoistasi. Lisäksi hakemuksessa pitää ilmoittaa, kuinka paljon haet lainaa ja millä takaisinmaksuajalla. Lisäksi lainanantaja saattaa pyytää hakijalta lisädokumentteja, joilla todistetaan tulot. Kun hakemus on käsitelty ja olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Kulutusluoton laina-aika voi olla mitä tahansa 1 ja 15 vuoden väliltä. Laina-aika kannattaa valita sellaiseksi, että kuukausierästä tulee sinun tilanteeseesi sopiva. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ongelmitta.

Kulutusluotot kannattaa vertailla lainavertailupalvelussa. Nordic Bankissa sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus ja voit sillä saada jopa useita kymmeniä tarjouksia eri paikoista. Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon, sillä tuo luku sisältää lainan koron ja kaikki kulut, joten se kertoo lainan kokonaiskustannukset.

Nordic Bankin palvelussa voit hakea kulutusluottoa enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu sinun tuloistasi ja menoistasi.

Kulutusluotolle sovitaan jokin takaisinmaksuaika. Tavallisesti se on lainan koosta riippuen 1-15 vuotta. Useimmiten kulutusluoton voi kuitenkin maksaa pois sovittua nopeamminkin, tai vaikka kerralla, ilman lisäkuluja. Tämä kannattaa vielä varmistaa luotonmyöntäjältä, sillä luottojen ehdoissa on eroja.

Kulutusluottoa ei kannata ottaa, jos oma taloudellinen tilanne on epävarma. Jos taloudellinen tilanne on epävakaa tai tulot ovat kovin pienet tai epäsäännölliset, kulutusluotto voi lisätä taloudellista taakkaa. Kulutusluottoa ei kannata ottaa myöskään muiden velkojen maksamiseen, ellei kyse sitten ole lainojen yhdistämisestä. Kulutusluotto kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen, harkiten ja vain silloin, kun oma talous kestää luoton takaisinmaksun.

Lainahakemukset käsitellään todella nopeasti. Rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Parhaassa tapauksessa ne saa jo samana arkipäivänä.

Lue lisätietoja kulutusluotoista: