Kulutusluotto

Kulutusluotto ilman vakuuksia 2022

Hae kulutusluottoa fiksusti Nordic Bankista, täytä maksuton sekä helppo lainahakemus ja vertaile Suomen suosituimmat kulutusluotot vaivattomasti.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta tarjouksiin ja nostaa kulutusluoton ilman vakuuksia suoraan tilille. 

Voit saada säästöön satoja euroja sillä kilpailutamme lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 

Täytä maksuton lainahakemus ja vertailee kulutusluotot fiksusti!

Hae kulutusluottoa fiksusti Nordic Bankista, täytä maksuton sekä helppo lainahakemus ja vertaile Suomen suosituimmat kulutusluotot vaivattomasti.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, voit siis kaikessa rauhassa tutusta tarjouksiin ja nostaa kulutusluoton ilman vakuuksia suoraan tilille. 

Voit saada säästöön satoja euroja sillä kilpailutamme lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 

Täytä maksuton lainahakemus ja vertailee kulutusluotot fiksusti!

Kulutusluoton todellinen vuosikorko ja laina-aika

Kulutusluoton todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Se määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Siksi lainalaskurissamme oleva todellinen vuosikorko on vain arvio, ei välttämättä lopullinen korko. Todellinen vuosikorko käy ilmi lainatarjouksista.

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja muut kulut. Siihen voi kuulua esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitopalkkio ja mahdolliset muut maksut. Nämä voivat vaihdella lainanantajasta riippuen.

Nordic Bankin kautta haettujen lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Se onkin suositeltavaa, sillä säästät korkokuluissa, kun maksat lainan pois mahdollisimman pian.

Jos olet hakemassa pientä pikavippiä, laina-aika on tavallisesti reilusti alle vuoden mittainen. Usein pikavipit maksetaan pois parissa kuukaudessa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia netistä

Kulutusluotto helposti netistä!

Kulutusluoton ilman vakuuksia tai takaajia voit hakea Nordic Bankista jopa 70 000 euroon asti.

Täytä hakemus kätevästi netissä ja voit saada kulutusluoton tilillesi jopa saman päivän aikana.

Paras tapa hakea kulutusluottoa on laskea lainalaskurilla arvioitu kuukausierä sekä lainasumma koska korko määräytyy myös laina-aikaan joten se on hyvä miettiä etukäteen.

Ilmaisen lainahakemuksen tehtyäsi valitse edullisin kulutusluotto ja voit nostaa lainan tilillesi. Meidän kauttamme on mahdollista hakea myös luotollista tiliä.

Kuinka paljon kulutusluottoa voin saada?

Yleensä kulutusluottoa haetaan 500025 000 euroa. Meidän kauttamme on kuitenkin mahdollista hakea mitä tahansa summaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta. Pyri sopimaan laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulee budjettiisi sopiva. Taloutta ei pidä vetää niin tiukalle, että lainoista ja elämisen kuluista selviytymisestä tulee vaikeaa.

Helpolla lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinun tilanteeseesi sopiva. Kirjoita laskuriin haluamasi summa ja laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurista näet samalla arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella. Tutustu aina saamiisi tarjouksiin huolellisesti.

Muista täyttää lainahakemus huolellisesti, koska vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia. Puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Lainaa ei myönnetä välttämättä myöskään, jos hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hän on pienituloinen. Yleensä luottoa ei voi saada silloinkaan, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.

Vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot, voit silti tehdä hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Välitämme hakemuksesi 27 pankkiin ja rahoitusyhtiöön.

Valitse sopivin lainatarjous ja nosta paras kulutusluotto tilillesi

Viime aikojen suosituimpia tapoja hakea kulutusluotto:

Ehdot kulutusluoton saamiselle:

  • Täysi-ikäinen.
  • Puhtaat luottotiedot.
  • Säännölliset tulot.

Vaikka kulutusluottoja haetaan paljon suurin osa kulutusluotoista käytetään kodin remontointiin, sisustamiseen, lomamatkaan, auton korjaustöihin ja muiden lainojen yhdistelyyn yhdeksi isommaksi lainaksi. Ilman yhteishakijaa kulutusluoton korko voi olla kalliimpi ja itse lainasumma pienempi, joten kannattaa aina lisätä lainahakemukselle yhteishakija parempien lainatarjousten saamiseksi.

Edullisin kulutusluotto löytyy vertailemalla

Riippumatta siitä, oletko hakemassa pientä vai isoa lainaa, lainat kannattaa aina vertailla ensin. Luottojen vertaileminen tärkeää, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Jos tartut heti ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Ei ole järkeä maksaa isoa korkoa, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja.

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erisuuruista korkoa lainoille. Tarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri laitoksesta, jotta saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Välitämme hakemuksesi 27 pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 tarjousta.

Pankkeja ja muita rahoituslaitoksia on paljon. Olisi hankalaa lähettää hakemus jokaiseen niistä erikseen. Onneksi on olemassa lainavertailupalvelu Nordic Bank, jossa vertaileminen on äärimmäisen helppoa! Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus.

Jo parissa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset näkyvät myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee lainojen vertailemisesta todella helppoa.

Kulutusluoton maksaminen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja!

Tiesithän että kulutusluoton voit myös maksaa takaisen ennenaikaisesti ilman kalliita lisäkuluja. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja mukavaa myös maksella pois, koska voit lyhentää lainaa nopeammin.

Kannattaa toki valita pidempi laina-aika koska silloin kuukausierät eivät tunnu mahdottoman kalliilta.

Laina ajan voi helposti valita 1 vuoden – 15 vuoden väliltä, valitse itsellesi aina kohtuullinen laina-aika jolloin lainan kuukausierät voi helposti lyhentää. Kulutusluottoa voit hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa.

Vertaile itsellesi edullisin kulutusluotto netistä

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Hae kulutusluotot helposti Nordic Bankista!

Täytä ilmainen hakemus ja voit saada jopa 27 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Me teemme lainojen vertailemisesta erittäin helppoa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus ja jo muutamassa minuutissa saat tarjouksia sähköpostiisi. Voit hakea kulutusluottoa ihan mitä tahansa tarkoitusta varten.

Voit hakea lainaa enimmillään jopa 70 000 euroa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat.

Täytä maksuton hakemus ja vertaile vakuudettomat kulutusluotot fiksusti netissä!

Kulutusluotto nopeasti netistä

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Uuden sängyn ostaminen, kodin remontoiminen tai oman auton ostaminen – kaikki nämä onnistuvat kulutusluoton avulla. Luoton paras puoli on se, että rahat saa tilille nopeasti, usein jo parissa tunnissa. Siksi kulutusluotto sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa täytyy saada pian. Lue lisää artikkelista: Mikä on kulutusluotto?

Jos esimerkiksi autosi hajoaa, pitäisi se saada korjaukseen mahdollisimman pian. Korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi, joten säästöt eivät välttämättä riitä siihen. Eikä säästötilin tyhjentäminen välttämättä ole aina järkevääkään. Kulutusluotolla pystyt maksamaan korjaukset ja voit lyhentää luottoa vähitellen.

Tai jos haluat viedä perheesi lomamatkalle, voit rahoittaa reissun kulutusluotolla. Oletpa menossa Lappiin laskettelemaan tai etelään auringon alle makoilemaan, kulutusluotolla rahoitat matkan kätevästi. Sisällytä lainahakemukseen heti kaikki matkasta aiheutuvat kulut: matkaliput, yöpymiset, ruoat, tuliaiset ja niin edelleen.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että sinulta ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse laittaa omaisuuttasi, esimerkiksi mökkiäsi tai sijoituksiasi, lainan vakuudeksi. Hakijalta vaaditaan vain puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hakijan pitää toki olla myös täysi-ikäinen.

Kulutusluoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista luottoa olet hakemassa. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa.

Hae edullinen kulutusluotto vertailemalla pankit ja luotonmyöntäjät netissä

Hae kulutusluottoa edullisesti aina Nordic Bankista!

Lainat ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit vertailla kulutusluotot helposti. Kulutusluotto heti tilille, jopa samana päivänä!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta veloituksetta. Lainaa 500 eurosta aina 70000 euroon saakka, fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 20 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy näin löytämään itselleni parhaan lainan mihin tahansa hankintaan.

Täytä ilmainen lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset heti tässä

Kulutusluotto ilman vakuuksia heti tilille

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen kulutusluoton

Lainojen vertaileminen on nykyään todella helppoa. Hakemusta ei tarvitse laittaa jokaiseen pankkiin tai muuhun rahoituslaitokseen erikseen. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella hakemuksella 27 pankkia ja luotonmyöntäjää. Palvelussamme tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan. Näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Niin pienet kuin isotkin luotot kannattaa vertailla. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja ja vaihtelu voi olla suurta. Voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun valitset edullisemman lainan. Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät myös kallisarvoista aikaasi.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia jo parissa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat saapuneet sähköpostiisi yleensä 6 tunnin sisällä. Vertaile tarjouksia rauhassa ja tee päätöksesi. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Yhteishakijan kanssa voit saada lainalle pienemmän koron. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta. Yleensä voit kuitenkin halutessasi maksaa lainan takaisin sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Voit hakea lainaa myös olemassa olevien lainojesi yhdistämistä varten. Yhdistelylainaan kannatta tutustua, jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja, kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa. Tällaisessa tilanteessa kuluu paljon rahaa joka kuukausi pelkkiin lainojen korkoihin ja kuluihin. Kun yhdistät lainasi, säästät todennäköisesti pitkän pennin, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja usean sijaan.

Mitä tahansa tarkoitusta varten oletkaan hakemassa lainaa, vertaile lainat Nordic Bankissa, niin säästät aikaa ja rahaa!

Usein kysytyt kysymykset kulutusluotosta:

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi Nordic Bankin avulla hakea kuka tahana täysi-ikäinen jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, yleensä 5000 eurosta 25 000 euroon asti. Lue lisää artikkelista: Mikä on kulutusluotto?

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Nordic Bankin avulla voit hakea kulutusluottoa vaivattomasti jopa 70 000 euroon asti.

Mistä edullisin kulutusluotto?

Edullisin kulutusluotto löytyy lainoja kilpailuttamalla. Täytä ilmainen lainahakemus ja tutustu tarjouksiin!

Voinko maksaa kulutusluoton nopeammin takaisin?

Kulutusluoton voi maksaa aina nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja.

Voinko hakea kulutusluottoa netistä?

Kyllä, tarvitset vain verkkopankkitunnukset, joilla voit hyväksyä lainatarjouksen.
 

Milloin saan luoton tilille?

Kulutusluotto maksetaan tilille usein muutamassa tunnissa.
 

Voinko hakea luottoa kulutukseen yhteishakijan kanssa?

Kyllä, näin voit saada huomattavasti parempia lainatarjouksia!
 

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Et, Nordic Bankin avulla vertailet kulutusluotot netissä turvallisesti sitoutumatta mihinkään.
 

Mikä on kulutusluoton todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on 4%-20%. Kilpailuta itsellesi edullisin korko Nordic Bankin lainavertailun avulla!