Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kulutusluotto

Kulutusluotto helposti netistä!

Kulutusluoton ilman vakuuksia tai takaajia voit hakea Nordic Bankista jopa 70 000 euroon asti. Täytä hakemus kätevästi netissä ja voit saada kulutusluoton tilillesi jopa saman päivän aikana.

Paras tapa hakea kulutusluottoa on laskea lainalaskurilla arvioitu kuukausierä sekä lainasumma koska korko määräytyy myös laina-aikaan joten se on hyvä miettiä etukäteen.

Ilmaisen lainahakemuksen tehtyä valitse edullisin kulutusluotto ja voit nostaa laina tilillesi.

Viime aikojen suosituimpia tapoja hakea kulutusluotto:

20 000 euroa lainaa 10 vuoden takaisinmaksuajalla 212€ kuukaudessa.

Ehdot kulutusluoton saamiselle:

Täysi-ikäinen.

Puhtaat luottotiedot.

Säännölliset tulot.

Vaikka kulutusluottoja haetaan paljon suurin osa kulutusluotoista käytetään kodin remontointiin, sisustamiseen, lomamatkaan, auton korjaustöihin ja muiden lainojen yhdistelyyn yhdeksi isommaksi lainaksi. Ilman yhteishakijaa kulutusluoton korko voi olla kalliimpi ja itse lainasumma pienempi, joten kannattaa aina lisätä lainahakemukselle yhteishakija parempien lainatarjousten saamiseksi.

Kulutusluoton maksaminen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja!

Tiesithän että kulutusluoton voit myös maksaa takaisen ennenaikaisesti ilman kalliita lisäkuluja. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja mukavaa myös maksella pois, koska voit lyhentää lainaa nopeammin.

Kannattaa toki valita pidempi laina-aika koska silloin kuukausierät eivät tunnu mahdottoman kalliilta.

Laina ajan voi helposti valita 1 vuoden – 15 vuoden väliltä, valitse itsellesi aina kohtuullinen laina-aika jolloin lainan kuukausierät voi helposti lyhentää. Kulutusluottoa voit hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia heti tilille!

Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia ja saada rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Todellinen vuosikorko määräytyy usein lainasumman ja laina ajan perusteella joten kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia voi myös helposti olla joustavin ratkaisu tilanteeseen kun rahaa tarvitaan nopeasti.

Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen kätevästi Nordic Bankin verkkosivuilla jonka jälkeen saat lainatarjoukset josta voit valita itsellesi edullisimman.