Kulutusluottojen yhdistäminen

Yhdistä kulutusluotot netissä

Tasapainota talouttasi yhdistämällä kulutusluotot. Nordic Bankissa kilpailutat yhdistelylainat yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Tasapainota talouttasi yhdistämällä kulutusluotot. Nordic Bankissa kilpailutat yhdistelylainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksesi välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada jopa yli 20 lainatarjousta. Näiden tarjousten joukosta voit löytää edullisen lainan, jolla yhdistät kaikki kulutusluottosi.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Sillä tavalla saat säästöjä lainanhoitokustannuksista. Kokeile laskurillamme, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen, tutustua tarjouksiin ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksesi välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada jopa yli 20 lainatarjousta. Näiden tarjousten joukosta voit löytää edullisen lainan, jolla yhdistät kaikki kulutusluottosi.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Sillä tavalla saat säästöjä lainanhoitokustannuksista. Kokeile laskurillamme, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen, tutustua tarjouksiin ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Yhdistä kulutusluotot, niin säästät rahaa

Kulutusluotoilla voi kätevästi ostaa mitä tahansa. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan rahat saa käyttää ihan mihin tahansa.

Moni käyttää rahat esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, yllättävien lääkärikulujen maksamiseen tai uuden auton ostamiseen.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottoja on helppo hakea. Siksi monille on käynyt niin, että kulutusluottoja on kertynyt useita. Jokaisesta lainasta maksetaan korkoja ja muita kuluja joka kuukausi. Rahaa menee siis paljon pelkästään korkoihin ja kuluihin.

Tällaisessa tilanteessa asiakas tavallisesti säästää paljon rahaa, kun kulutusluotot yhdistetään. Kun lainat on yhdistetty, maksat jatkossa vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia.

Yleisiä kysymyksiä kulutusluotosta:

Kannattaako kulutusluotto?

Kulutusluoton voi ottaa, jos oma taloudellinen tilanne on vakaa. Jos taloudellinen tilanne on epävakaa, ei lyhytaikaisia lainoja kannata ottaa

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluoton voi saada täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Kulutusluotto on vakuudeton laina, eli vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Mistä edullinen kulutusluotto?

Vertaile kulutusluotot Nordic Bankissa, niin löydät edullisen luoton. Kilpailuttaminen onnistuu helposti netissä yhdellä hakemuksella. Voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta.

Mikä on kulutusluoton korko?

Korko, eli rahan hinta, vaihtelee paljon luotonmyöntäjästä ja lainasummasta riippuen. Kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla mitä tahansa 4–20 % välillä. Yleensä pienen lainan korko on korkeampi kuin suuren lainan korko.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota haetaan netistä. Kulutusluottoa haetaan tavallisesti 5000–25 000 euroa, mutta lainasumma voi olla myös paljon tätä pienempi tai suurempi. Kulutusluotto käytetään usein esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, yksittäisiin isompiin hankintoihin tai lomamatkaan.

Kokeile laskurilla, minkä verran säästäisit yhdistämällä kulutusluotot

Kulutusluottojen yhdistelylaskuri auttaa suunnittelemaan lainojen yhdistämistä. Voit kokeilla jo ennen lainahakemuksen tekemistä, millainen yhdistelylaina helpottaisi tilannettasi. Tai voit jo täyttää hakemuksen ja käyttää laskuria apuna, kun etsit tarjousten joukosta edullisinta vaihtoehtoa.

Helppokäyttöinen kulutusluottojen yhdistelylaskuri laskee, minkä verran säästöä saat kuukausittain yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin kaikkien luottojesi tiedot ja uuden yhdistelylainan tiedot, niin näet heti, minkä verran säästöä tulee.

Laskuriin kirjoitetaan, minkä verran lainaa on vielä jäljellä, mikä on sen maksuaika ja vuosikorko. Jokaisen lainan tiedot kirjoitetaan omalle riville. Lisää rivejä saat esiin klikkaamalla plussaa. Rivin saa poistettua painamalla ruksia.

Kun kaikki tiedot on syötetty, paina Laske-näppäintä, niin laskurin alle tulee yhteenveto. Yhteenvedosta näet, minkä verran sinulla on vielä luottoja yhteensä ja minkä verran lyhennät niitä tällä hetkellä. Lisäksi näet uuden yhdistelylainan koon ja kuukausierän sekä millaisen summan säästät joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta.

Lainojen yhdistäminen järkevästi netissä

Miksi kulutusluottojen yhdistäminen on järkevää?

Kulutusluottoja on helppo hakea netistä. Usein kulutusluottoja haetaan esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, lomamatkan maksamiseen tai auton ostamiseen. Helposti voi käydä niin, että kulutusluottoja kertyy melkein huomaamatta. Tällaisessa tilanteessa luottojen korkoihin ja muihin kuluihin, kuten tilinhoitomaksuihin, menee todennäköisesti paljon rahaa joka kuukausi.

Yleensä tällaisessa tapauksessa kulutusluottojen yhdistämisestä on asiakkaalle paljon hyötyä. Tavallisesti nimittäin yksi isompi laina tulee kokonaisuutena halvemmaksi kuin monta pientä. Tämä johtuu siitä, että maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja usean sijaan. Käyttöösi jää mukavasti enemmän rahaa muita arjen kuluja tai harrastuksia varten tai ihan vain säästöön.

Kulutusluottojen yhdistelylainat on järkevää kilpailuttaa. Voit kilpailuttamalla löytää edullisen lainan ja säästää rahaa. Vakuudettomien yhdistelylainojen kilpailuttaminen hoituu kätevästi lainavertailupalvelussamme. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella hakemuksella noin 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Yhdistelylainojen todellinen vuosikorko on tällä hetkellä keskimäärin 4,19–14 %. Vaihtelua on paljon eri lainanantajien välillä. Siksi kilpailuttaminen on tärkeää. Palvelumme kautta voit löytää edullisen yhdistelylainan, jolla saat taloudellisen tilanteesi tasapainotettua.

Tämän sivun yläosasta löydät lainalaskurin, jolla kokeilet helposti, mikä olisi lainasumma ja laina-aika sopisi sinulle parhaiten. Laskuri näyttää sinulle myös suuntaa antavan arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli laskurissa näkyvä luku ei välttämättä ole lopullinen. Todellinen vuosikorko määräytyy sinun taloudellisen tilanteesi perusteella. Lainatarjouksista näet lopullisen todellisen vuosikoron. Tutustu tarjouksiin huolellisesti.

Kulutusluottojen yhdistäminen fiksusti netissä

Voit saada yhdistelylainaa, jos nämä ehdot täyttyvät

Nordic Bankin kautta haettavat yhdistelylainat ovat vakuudettomia. Sinulla ei siis tarvitse olla ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Joitakin vaatimuksia luotonmyöntäjillä kuitenkin on.

Voit saada yhdistelylainan, jos nämä ehdot täyttyvät:

  • Sinulla on luottotiedot kunnossa.
  • Olet täysi-ikäinen.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Yhdistä lainat fiksusti netissä!

Valitettavasti yhdistelylainoja ei myönnetä ihan kaikille. Jos nämä yllä mainitut ehdot eivät täyty, lainaa ei todennäköisesti myönnetä. Luotonmyöntäjät tarkastelevat aina taloudellista tilannettasi kokonaisuutena. He katsovat, minkä verran sinulla on tuloja ja velkoja. Jos nämä eivät ole tasapainossa, eli velkaa on jo paljon suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä. Lainan saamisen voi estää myös esimerkiksi tulottomuus, epäsäännölliset tai pienet tulot, maksuhäiriömerkinnät ja liian lyhyt työhistoria.

Lainahakemuksen voi silti aina tehdä, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa. Hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään ja se on ilmaista. Voit siis huoletta tehdä lainahakemuksen ja katsoa, miten luotonmyöntäjät siihen vastaavat.

Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, sillä myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Toisinaan käy niin, että saatkin pienemmän lainasumman kuin mitä olit hakenut. Tällaisessa tilanteessa saattaa olla kannattavaa hyväksyä tuo tarjous ja maksaa rahoilla kaikkein suurikorkoisimmat lainat pois. Toinen vaihtoehto on lyhentää kulutusluottoja vielä lisää ja kokeilla kaikkien lainojen yhdistämistä taas uudestaan myöhemmin.

Lainoja on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa teidän on mahdollista saada suurempi laina ja pienempi korko. Voitte esimerkiksi yhdessä puolison kanssa yhdistää kulutusluottonne ja näin kantaa vastuun niistä yhdessä. Saatte tasapainotettua taloudellista tilannettanne mukavasti.

Valitse edullisin yhdistelylaina suoraan netistä

Kilpailuta yhdistelylainat Nordic Bankissa

Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman edullisen lainan ja pystyt maksimoimaan säästöt. Mitä enemmän säästät lainan koroissa ja kuluissa, sitä enemmän rahaa jää muuhun elämiseen ja säästöön.

Kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa lähes 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat kattavan kuvan maamme lainamarkkinoista. Voit hakea meidän kauttamme lainaa 500–70 000 euroa. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainaa voi saada täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemuksen voi tehdä, vaikka ei olisi itse varma, voiko saada lainaa tällä hetkellä. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mihinkään. Se on myös ilmaista.

Nordic Bankin palvelu on sujuva ja helppo. Täytä yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiin jo muutamassa minuutissa.

Voit aivan rauhassa vertailla tarjouksia ja tehdä valintasi. Kun olet valinnut sopivan lainan ja allekirjoittanut lainasopimuksen, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset kulutusluottojen yhdistämisestä:

Mistä kulutusluottoa saa helposti?

Luotonmyöntäjien vaatimukset lainanhakijan suhteen vaihtelevat jonkin verran. Sen vuoksi luotot kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, eli saat nopeasti kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Mihin kulutusluotto on tarkoitettu?

Kulutusluotto on tarkoitettu kulutukseen. Sen voi käyttää monenlaisiin arjen kuluihin ja hankintoihin. Voit esimerkiksi ostaa uuden tietokoneen tai auton, tehdä remonttia tai järjestää juhlat kulutusluoton avulla.

Mihin kulutusluotto on tarkoitettu?

Eläkeläinen voi saada kulutusluottoa, jos hänen taloudellinen tilanteensa on vakaa ja eläketuloja tulee säännöllisesti. Lainanmyöntäjät tarkastelevat taloudellista tilannetta kokonaisuutena. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita etenkin siitä, että lainasumma on sopiva suhteessa eläkkeen kokoon. Lisäksi tarkastellaan esimerkiksi lainanhakijan muita velkoja. Myös eläkeläisen ikä voi vaikuttaa lainan saamiseen.

Mitä eroa on kulutusluotolla ja pikavipillä?

Pikavippi on pieni, lyhytaikainen laina. Pikavippi voi olla vain muutamien satojen eurojen kokoinen summa, ja laina maksetaan takaisin nopeasti. Kulutusluotto taas on yleensä suurempi, joten myös laina-aika on pidempi.

Pitääkö kulutusluotto ilmoittaa verottajalle?

Pankkien pitää ilmoittaa kaikki yksityishenkilöiden luotot ja lainat verottajalle. Lainat näkyvät veroselvityksessä. Esitäytetyssä veroilmoituksessa olevat puutteet tai virheet pitää korjata.

Pitääkö kulutusluotto ilmoittaa verottajalle?

Kaikki lainat ilmoitetaan verottajalle, joten ne tulevat näkyviin veroselvitykseen.

Miksi kulutusluotot kannattaa yhdistää?

Voit säästää paljon rahaa yhdistämällä luottosi. Tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Kun yhdistät lainasi, maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Miten kulutusluottojen yhdistäminen onnistuu?

Laske kaikki lainasi yhteen, niin saat tietää, minkä verran tarvitset yhdistelylainaa. Vertaile yhdistelylainat Nordic Bankissa helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella. Nettisivuiltamme löydät yhdistelylainalaskurin, joka auttaa sinua, kun suunnittelet lainojen yhdistämistä.

Miksi kulutusluottojen yhdistäminen ei onnistu?

Lainojen yhdistäminen ei välttämättä onnistu, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai maksukyky ei ole kunnossa. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Toisinaan saattaa käydä myös niin, että sinulle myönnetäänkin pienempi lainasumma kuin mitä hait. Tällöin saattaa olla järkevää ottaa pienempi yhdistelylaina ja maksaa sillä osa kulutusluotoista pois.

Minkälaisia kokemuksia muilla on kulutusluottojen yhdistämisestä?

Tavallisesti kulutusluottojen yhdistäminen tuo asiakkaalle säästöjä ja rahaa jää käyttöön enemmän joka kuukausi. Lisäksi omat raha-asiat selkeytyvät yhdistelylainan ansiosta, kun maksettavana on enää yksi laina.