Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen

Tasapainota talouttasi yhdistämällä kulutusluotot. Nordic Bankissa kilpailutat yhdistelylainat yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Tasapainota talouttasi ja säästä rahaa yhdistämällä kulutusluotot. Nordic Bankissa kilpailutat yhdistelylainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksesi välitetään yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada jopa yli 20 lainatarjousta. Näiden tarjousten joukosta löydät helposti mahdollisimman edullisen lainan, jolla yhdistät kaikki kulutusluottosi.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Sillä tavalla saat säästöjä lainanhoitokustannuksista. Kokeile laskurillamme, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen, tutustua tarjouksiin ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksesi välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada jopa yli 20 lainatarjousta. Näiden tarjousten joukosta voit löytää edullisen lainan, jolla yhdistät kaikki kulutusluottosi.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Sillä tavalla saat säästöjä lainanhoitokustannuksista. Kokeile laskurillamme, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen, tutustua tarjouksiin ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Yhdistä kulutusluotot, niin säästät rahaa

Kulutusluotoilla voi kätevästi ostaa mitä tahansa. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan rahat saa käyttää ihan mihin tahansa.

Moni käyttää rahat esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, yllättävien lääkärikulujen maksamiseen tai uuden auton ostamiseen.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottoja on helppo hakea. Siksi monille on käynyt niin, että kulutusluottoja on kertynyt useita. Jokaisesta lainasta maksetaan korkoja ja muita kuluja joka kuukausi. Rahaa menee siis paljon pelkästään korkoihin ja kuluihin.

Tällaisessa tilanteessa asiakas tavallisesti säästää paljon rahaa, kun kulutusluotot yhdistetään. Kun lainat on yhdistetty, maksat jatkossa vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia.

Yleisiä kysymyksiä kulutusluotosta:

Kannattaako kulutusluotto?

Kulutusluoton voi ottaa, jos oma taloudellinen tilanne on vakaa. Jos taloudellinen tilanne on epävakaa, ei lyhytaikaisia lainoja kannata ottaa

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluoton voi saada täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Kulutusluotto on vakuudeton laina, eli vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Mistä edullinen kulutusluotto?

Vertaile kulutusluotot Nordic Bankissa, niin löydät edullisen luoton. Kilpailuttaminen onnistuu helposti netissä yhdellä hakemuksella. Voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta.

Mikä on kulutusluoton korko?

Korko, eli rahan hinta, vaihtelee paljon luotonmyöntäjästä ja lainasummasta riippuen. Kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla mitä tahansa 4–20 % välillä. Yleensä pienen lainan korko on korkeampi kuin suuren lainan korko.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota haetaan netistä. Kulutusluottoa haetaan tavallisesti 5000–25 000 euroa, mutta lainasumma voi olla myös paljon tätä pienempi tai suurempi. Kulutusluotto käytetään usein esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, yksittäisiin isompiin hankintoihin tai lomamatkaan.

Kokeile laskurilla, minkä verran säästäisit yhdistämällä kulutusluotot

Kulutusluottojen yhdistelylaskuri auttaa suunnittelemaan lainojen yhdistämistä. Voit kokeilla jo ennen lainahakemuksen tekemistä, millainen yhdistelylaina helpottaisi tilannettasi. Tai voit jo täyttää hakemuksen ja käyttää laskuria apuna, kun etsit tarjousten joukosta edullisinta vaihtoehtoa.

Helppokäyttöinen kulutusluottojen yhdistelylaskuri laskee, minkä verran säästöä saat kuukausittain yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin kaikkien luottojesi tiedot ja uuden yhdistelylainan tiedot, niin näet heti, minkä verran säästöä tulee.

Laskuriin kirjoitetaan, minkä verran lainaa on vielä jäljellä, mikä on sen maksuaika ja vuosikorko. Jokaisen lainan tiedot kirjoitetaan omalle riville. Lisää rivejä saat esiin klikkaamalla plussaa. Rivin saa poistettua painamalla ruksia.

Kun kaikki tiedot on syötetty, paina Laske-näppäintä, niin laskurin alle tulee yhteenveto. Yhteenvedosta näet, minkä verran sinulla on vielä luottoja yhteensä ja minkä verran lyhennät niitä tällä hetkellä. Lisäksi näet uuden yhdistelylainan koon ja kuukausierän sekä millaisen summan säästät joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta.

Nykyisten kulutusluottojen tiedot
Uuden lainan tiedot
Laske
Yhteenveto
Nykyiset kulutusluotot yhteensä:

0 €

Nykyinen kuukausierä:

0 €

Uusi laina:

0 €

Uuden lainan kuukausierä:

0 €

Säästö / kk:

0 €

Esimerkkilaskelma kulutusluottojen yhdistämisen tuomasta säästöstä

Tässä yksi esimerkki kulutusluottojen yhdistämisestä ja minkälaisia säästöjä voit sillä saada aikaan. Kulutusluottojen yhdistämisen avulla säästät lainojen kokonaiskustannuksissa ja voit myös valita lainan maksuajan siten, että kuukausittaiset lainanhoitokustannukset eivät rasita liikaa taloutta. Tässä taulukossa on tyypillinen esimerkki nykyisistä lainoista ja osamaksuista:

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
BigBank Kulutusluotto
15 000,00€
12,60 %
4,00 €
13,94 %
60
322,87 €
19 372,34 €
Credigo Kulutusluotto
1 500,00€
12,10 %
5,50 €
21,67 %
24
76,18 €
1 828,33 €
Euro24 Kulutusluotto
5 000,00€
12,70 %
4,20 €
15,31 %
60
117,20 €
7 031,94 €
Halino Kulutusluotto
2 800,00€
15,30 %
7,00 €
22,29 %
24
104,47 €
3 761,09 €
YHTEENSÄ
24 300,00€
20,70 €
620,72 €
31 993,70 €

Seuraavaksi kaksi kulutusluottojen yhdistelylaina-vaihtoehtoa eri pituisilla maksuajoilla. Käytännössä siis Nordic Bankin kautta kilpailutetaan mahdollisimman edullinen yhdistelylaina, jolla maksetaan vanhat lainat pois ja sen jälkeen lyhennetään vain yhtä yhdistelylainaa.

Vaihtoehto 1: Yhdistelylaina 6 vuoden maksuajalla

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
25 000,00€
4,70 %
5,00 €
5,25 %
72
401,78 €
28 989,97 €

Jos on tarve tasapainottaa erityisesti talouden kuukausikustannuksia, kannattaa yhdistelylainalle valita vähän pitempi maksuaika. Tässä esimerkissä maksuaika on 6 vuotta ja lainanhoitokustannusten kuukausierä putoaa 620,72 eurosta 401,78 euroon. Vielä pitemmällä maksuajalla kuukausierää saisi vielä alhaisemmaksi. Tällä lainojen järjestelyllä saavutetaan lisäksi säästöä lainanhoitokustannuksissa yhteensä 431,90 euroa.

Vaihtoehto 2: Yhdistelylaina 5 vuoden maksuajalla

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
25 000,00€
4,50 %
-
4,90 %
60
470,49 €
28 319,92 €

Jos on mahdollista maksaa melkein yhtä paljon lainanhoitoja kuin aiemminkin, niin kannattaa valita lyhyempi maksuaika, jolloin lainanhoitokustannuksista tulee enemmän säästöä. Tässä esimerkissä maksuaika on 5 vuotta ja lainanhoitokustannusten kuukausierä putoaa 620,72 eurosta 470,49 euroon ja lainanhoitokulujen kokonaiskustannuksista tulee säästöä 792 euroa! Monesti kauppojen tarjoamat osamaksut ja käyttöluotot ovat kalliita lainavaihtoehtoja. Kun kilpailutat pienetkin lainat ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi, voit helposti saada todella tuntuvia säästöjä.

Lainojen yhdistäminen järkevästi netissä

Miksi kulutusluotot kannattaa yhdistää yhteen lainaan?

Kulutusluottoja on helppo hakea netistä. Usein kulutusluottoja haetaan esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, lomamatkan maksamiseen tai auton ostamiseen. Helposti voi käydä niin, että kulutusluottoja kertyy melkein huomaamatta. Tällaisessa tilanteessa luottojen korkoihin ja muihin kuluihin, kuten tilinhoitomaksuihin, menee todennäköisesti paljon rahaa joka kuukausi.

Yleensä tällaisessa tapauksessa kulutusluottojen yhdistämisestä on asiakkaalle paljon hyötyä. Tavallisesti nimittäin yksi isompi laina tulee kokonaisuutena halvemmaksi kuin monta pientä. Tämä johtuu siitä, että maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja usean sijaan. Käyttöösi jää mukavasti enemmän rahaa muita arjen kuluja tai harrastuksia varten tai ihan vain säästöön.

Kulutusluottojen yhdistelylainat on järkevää kilpailuttaa. Voit kilpailuttamalla löytää edullisen lainan ja säästää rahaa. Vakuudettomien yhdistelylainojen kilpailuttaminen hoituu kätevästi lainavertailupalvelussamme. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella hakemuksella noin 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Yhdistelylainojen todellinen vuosikorko on tällä hetkellä keskimäärin 4,19–14 %. Vaihtelua on paljon eri lainanantajien välillä. Siksi kilpailuttaminen on tärkeää. Palvelumme kautta voit löytää edullisen yhdistelylainan, jolla saat taloudellisen tilanteesi tasapainotettua.

Tämän sivun yläosasta löydät lainalaskurin, jolla kokeilet helposti, mikä olisi lainasumma ja laina-aika sopisi sinulle parhaiten. Laskuri näyttää sinulle myös suuntaa antavan arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli laskurissa näkyvä luku ei välttämättä ole lopullinen. Todellinen vuosikorko määräytyy sinun taloudellisen tilanteesi perusteella. Lainatarjouksista näet lopullisen todellisen vuosikoron. Tutustu tarjouksiin huolellisesti.

Kulutusluottojen yhdistäminen fiksusti netissä

Voit saada yhdistelylainaa, jos nämä ehdot täyttyvät

Nordic Bankin kautta haettavat yhdistelylainat ovat vakuudettomia. Sinulla ei siis tarvitse olla ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Joitakin vaatimuksia luotonmyöntäjillä kuitenkin on.

Voit saada yhdistelylainan, jos nämä ehdot täyttyvät:

  • Sinulla on luottotiedot kunnossa.
  • Olet täysi-ikäinen.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Yhdistä lainat fiksusti netissä!

Valitettavasti yhdistelylainoja ei myönnetä ihan kaikille. Jos nämä yllä mainitut ehdot eivät täyty, lainaa ei todennäköisesti myönnetä. Luotonmyöntäjät tarkastelevat aina taloudellista tilannettasi kokonaisuutena. He katsovat, minkä verran sinulla on tuloja ja velkoja. Jos nämä eivät ole tasapainossa, eli velkaa on jo paljon suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä. Lainan saamisen voi estää myös esimerkiksi tulottomuus, epäsäännölliset tai pienet tulot, maksuhäiriömerkinnät ja liian lyhyt työhistoria.

Lainahakemuksen voi silti aina tehdä, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa. Hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään ja se on ilmaista. Voit siis huoletta tehdä lainahakemuksen ja katsoa, miten luotonmyöntäjät siihen vastaavat.

Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, sillä myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Toisinaan käy niin, että saatkin pienemmän lainasumman kuin mitä olit hakenut. Tällaisessa tilanteessa saattaa olla kannattavaa hyväksyä tuo tarjous ja maksaa rahoilla kaikkein suurikorkoisimmat lainat pois. Toinen vaihtoehto on lyhentää kulutusluottoja vielä lisää ja kokeilla kaikkien lainojen yhdistämistä taas uudestaan myöhemmin.

Lainoja on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa teidän on mahdollista saada suurempi laina ja pienempi korko. Voitte esimerkiksi yhdessä puolison kanssa yhdistää kulutusluottonne ja näin kantaa vastuun niistä yhdessä. Saatte tasapainotettua taloudellista tilannettanne mukavasti.

Valitse edullisin yhdistelylaina suoraan netistä

Kilpailuta yhdistelylainat Nordic Bankissa

Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman edullisen lainan ja pystyt maksimoimaan säästöt. Mitä enemmän säästät lainan koroissa ja kuluissa, sitä enemmän rahaa jää muuhun elämiseen ja säästöön.

Mistä pankista halvin kulutusluotto? Kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat kattavan kuvan maamme lainamarkkinoista. Voit hakea meidän kauttamme lainaa 500–70 000 euroa. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainaa voi saada täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemuksen voi tehdä, vaikka ei olisi itse varma, voiko saada lainaa tällä hetkellä. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mihinkään. Se on myös ilmaista.

Nordic Bankin palvelu on sujuva ja helppo. Täytä yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Yleensä ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiin jo muutamassa minuutissa.

Voit aivan rauhassa vertailla tarjouksia ja tehdä valintasi. Kun olet valinnut sopivan lainan ja allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset kulutusluottojen yhdistämisestä:

Luotonmyöntäjien vaatimukset lainanhakijan suhteen vaihtelevat jonkin verran. Sen vuoksi luotot kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta, eli saat nopeasti kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Kulutusluotto on tarkoitettu kulutukseen. Sen voi käyttää monenlaisiin arjen kuluihin ja hankintoihin. Voit esimerkiksi ostaa uuden tietokoneen tai auton, tehdä remonttia tai järjestää juhlat kulutusluoton avulla.

Pikavippi on pieni, lyhytaikainen laina. Pikavippi voi olla vain muutamien satojen eurojen kokoinen summa, ja laina maksetaan takaisin nopeasti. Kulutusluotto taas on yleensä suurempi, joten myös laina-aika on pidempi.

Pankkien pitää ilmoittaa kaikki yksityishenkilöiden luotot ja lainat verottajalle. Lainat näkyvät veroselvityksessä. Esitäytetyssä veroilmoituksessa olevat puutteet tai virheet pitää korjata.

Eläkeläinen voi saada kulutusluottoa, jos hänen taloudellinen tilanteensa on vakaa ja eläketuloja tulee säännöllisesti. Lainanmyöntäjät tarkastelevat taloudellista tilannetta kokonaisuutena. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita etenkin siitä, että lainasumma on sopiva suhteessa eläkkeen kokoon. Lisäksi tarkastellaan esimerkiksi lainanhakijan muita velkoja. Myös eläkeläisen ikä voi vaikuttaa lainan saamiseen.

Voit säästää paljon rahaa yhdistämällä luottosi. Tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Kun yhdistät lainasi, maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistäminen ei välttämättä onnistu, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai maksukyky ei ole kunnossa. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Toisinaan saattaa käydä myös niin, että sinulle myönnetäänkin pienempi lainasumma kuin mitä hait. Tällöin saattaa olla järkevää ottaa pienempi yhdistelylaina ja maksaa sillä osa kulutusluotoista pois.

Tavallisesti kulutusluottojen yhdistäminen tuo asiakkaalle säästöjä ja rahaa jää käyttöön enemmän joka kuukausi. Lisäksi omat raha-asiat selkeytyvät yhdistelylainan ansiosta, kun maksettavana on enää yksi laina.

Kulutusluottojen yhdistäminen tarkoittaa usean kulutusluoton yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Käytännössä siis otat sellaisen lainan, jolla pystyt maksamaan kaikki muut kulutusluotot pois. Näin sinulle jää vain yksi laina, jonka korko on tavallisesti matalampi kuin monen luoton korot yhteensä. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa silloin, kun sinulla on useita erillisiä luottoja. Luottojen yhdistäminen kannattaa etenkin, jos nykyisissä luotoissa on korkeat korot. Yhdistelylainan avulla voit saada korkoja ja kuluja madallettua huomattavasti, jolloin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön joka kuukausi. Yhdistelylainan koron pitää olla matalampi kuin kaikkien luottojen korkojen yhteensä, jotta yhdistelylainasta on hyötyä.

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot. Lainanantajat arvioivat maksukykyäsi tarkastelemalla esimerkiksi tulojasi, menojasi sekä velkojasi. Jos maksukyky on kunnossa, yhdistelylaina voidaan yleensä myöntää.

Nordic Bankin kautta voit hakea yhdistelylainaa enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu sinun taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi.

Kulutusluottojen yhdistämisessä käytetään uutta lainaa, jolla maksetaan kaikki vanhat lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi laina. Voit säästää paljon rahaa, kun enää ei tarvitse maksella korkoja ja kuluja monesta lainasta. Usein uuden yhdistelylainan korko on myös matalampi kuin kaikkien vanhojen lainojen korot yhteensä. Lisäksi takaisinmaksuaika voi olla pidempi, mikä tekee kuukausieristä pienempiä.

Maksuaika riippuu pitkälti lainan koosta. Takaisinmaksuaika on 1-15 vuoden mittainen. Voit kokeilla lainalaskurillamme, millaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sinun budjettiisi sopiva.

 

Lue lisää lainojen ja kulutusluottojen yhdistämisestä: