Kaipaako kylpyhuoneesi remonttia? Näin rahoitat kylpyhuoneremontin

Kylpyhuoneremontti tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi meille jokaiselle. Olet ehkä ostanut omaksi asunnon, jonka märkätilat kaipaavat päivitystä. Tai olet jo pitkään asunut nykyisessä kodissasi, ja kylpyhuoneella alkaa jo olla ikää. Märkätilat kannattaa pyrkiä pitämään hyvässä kunnossa, jotta talon rakenteisiin ei pääse syntymään vaurioita.

Remontti voi olla edessä myös, vaikka tila sinänsä olisi vielä ihan hyvässä kunnossa. Jos haluat vain hieman uutta ilmettä huoneeseen, voit esimerkiksi maalata kaakelit ja uusia kalusteet sekä piristää tilan ilmettä tekstiileillä. Pienillä jutuilla on paljon vaikutusta huoneen ilmeeseen ja tunnelmaan.

Jos kylpyhuoneella alkaa jo olla paljon ikää, on todennäköisesti aika tehdä isompi remontti. Märkätilojen remontti on yksi kalleimmista remonteista. Siksi remontti ja remontin rahoitus kannattaa suunnitella huolellisesti. Vaihtoehtona on maksaa remontti säästöillä, remonttiryityksen osamaksulla, vakuudellisella lainalla tai vakuudettomalla lainalla.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Remonttiinkin pätee tämä vanha sanonta. Yksi onnistuneen remontin tärkeimmistä asioista on hyvä suunnittelu. Huolellisella suunnittelulla tilasta saa käytännöllisen, turvallisen ja kauniin.

Mieti esimerkiksi kalusteiden sijoittelua ja säilytystilan määrää. Huoneen pitäisi olla käytännöllinen ja turvallinen. Vertaile myös erilaisia värejä ja materiaaleja keskenään. Materiaalien olisi hyvä olla helposti puhdistettavia ja ulkonäöltään sellaisia, että niitä jaksaa katsella useita vuosia.

Valaistus jää usein vähemmälle huomiolle, vaikka se on tärkeä asia niin käytännöllisyyden kuin tunnelmallisuudenkin kannalta. Peilin lähelle tarvitaan työvalo, jonka edessä meikkaaminen ja parranajo sujuvat helposti. Kaappien ja laatikoiden sisällä olevat valot helpottavat tavaroiden etsimistä. Huoneeseen voi lisäksi laittaa tunnelmavalaistusta esimerkiksi peilin ympärille tai altaan ja allaskaapin väliin.

Märkätilaremontit kannattaa teettää ammattilaisella, jotta jälki on varmasti hyvää ja vastaa määräyksiä. Oikeaa urakoitsijaa etsiessä kannattaa pyytää tarjous monista eri yrityksistä. Kun kilpailutat remonttiyritykset, voit säästää merkittäviä summia rahaa. Lisäksi kannattaa tietysti tutustua myös urakoitsijan taustoihin ja muiden asiakkaiden arvosteluihin. Remonteista kannattaa aina tehdä kirjallinen sopimus. Taloyhtiössä asuvan pitää vielä muistaa tehdä taloyhtiölle ilmoitus remontista.

Kilpailuta kylpyhuoneen remonttilaina netissä.

Kuinka paljon kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontti voi maksaa oikeastaan mitä tahansa muutamista satasista kymmeniin tuhansiin euroihin. Remontin laajuudella on suuri vaikutus hintaan. Pienet korjaukset, kuten silikonisaumojen uusiminen, eivät paljon maksa. Perusteellinen remontti, jossa uusitaan aivan kaikki, voi maksaa kymmeniä tuhansia euroja.

Kylpyhuoneremontin hinta kohoaa entisestään, jos esimerkiksi viemäreitä joudutaan siirtämään. Jos budjetti on matalampi, kannattaa yrittää välttää vesipisteiden ja seinien siirtämistä ja sen sijaan pohtia, miten nykyisen pohjaratkaisun saisi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Myös remontoitavan tilan koko vaikuttaa hintaan paljon. Luonnollisesti on halvempaa remontoida pieni kerrostalokylppäri kuin omakotitalon suuri spa-osasto. Usein kylpyhuoneremontin yhteydessä uusitaan myös sauna ja muita märkätiloja, mikä nostaa remontin kokonaishintaa. On kuitenkin kiva, että kaikki märkätilat ovat samaa tyyliä ja kun kaikki tilat on remontoitu, voit olla varma siitä, että ne ovat hyvässä kunnossa.

Remonteissa pakollisten rakennusmateriaalien hintaan ei juurikaan voi vaikuttaa. Pintamateriaaleilla sen sijaan on suuri vaikutus kokonaishintaan. Laattavalinnoissa voi säästää valitsemalla yksinkertaisemmat, yksiväriset kaakelit. Koristeelliset laatat ovat kalliimpia, ja suurien laattojen asentaminen on työläämpää. Tavallisesti suurin osa remonttiin käytettävistä rahoista kuluu vesieristykseen, laatoitukseen ja kalusteisiin.

Kannattaa toki ottaa huomioon, että remontointityön osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Voit laskea kotitalousvähennyksen osuuden helposti remonttilainalaskurilla.

Vanhaa taloa remontoidessa voi eteen tulla kaikenlaista yllättävää, jonka vuoksi remonttibudjetti ylittyy. Kannattaa pyrkiä jo suunnitteluvaiheessa varautumaan myös yllätyksiin. Pohdi siis, mistä saat lisärahoituksen nopeasti. Voit joko hakea heti aluksi sellaisen summan remonttilainaa, jonka uskot kattavan eteen tulevat yllätyksetkin. Tai voit hakea remonttia varten joustoluottoa. Joustoluottotililtä voit nostaa rahaa käyttöösi sen verran kuin haluat, silloin kun itse haluat.

Kylpyhuoneremontti osamaksulla

Osa remonttiyrityksistä tarjoaa osamaksuvaihtoehtoa. Tällöin remonttiyritys on tehnyt sopimuksen rahoituslaitoksen tai pankin kanssa, joka tarjoaa osamaksusopimuksen. Tällainen osamaksu tuntuu helpolta vaihtoehdolta. Se ei kuitenkaan ole välttämättä edullisin tapa remontin rahoittamiseen, ja siksi suosittelemme, että vertailet muitakin vaihtoehtoja ja kilpailutat myös vakuudettomat lainat.

Nordic Bankin kautta voit löytää edullisen rahoitusvaihtoehdon. Hae remonttilainaa nettisivujemme kautta. Välitämme lainahakemuksesi lähes 30 eri luotonmyöntäjälle. Voit niiden joukosta löytää edullisen vakuudettoman remonttilainan. Lainaa lyhennetään kuukausittain, aivan kuten osamaksua. Näin sinun ei tarvitse maksaa kylpyhuoneremonttia kerralla, vaan saat pilkottua summan pienempiin osiin.

Voit hakea kauttamme lainaa 500–70 000 euroa. Sekä pienten pintaremonttien että kokonaisvaltaisten märkätilaremonttien toteuttaminen onnistuu avullamme. Laina-aika on 1–15 vuotta. Valitse sopiva laina-aika, niin saat maksettua lainan mukavasti itsellesi sopivan kokoisissa kuukausierissä. Tavallisesti laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Remonttilainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Kun alatte remontoida esimerkiksi puolisosi kanssa kotinne kylpyhuonetta, voitte hakea lainaa yhdessä. Näin voitte saada suuremman lainan pienemmällä korolla.

Kylpyhuoneremontti osamaksulla hae Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla turvallisesti netistä.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 35 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Näin kilpailutat remonttilainat

Vakuudettomien remonttilainojen korot vaihtelevat. Voit löytää hyvinkin edullisen lainan, kunhan vain kilpailutat lainat ensin. Remonttilaina on usein melko suuri ja lainanhoitokustannuksissa on isoja eroja, minkä vuoksi kilpailuttaminen on erittäin tärkeää.

Lainojen vertaileminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Voit meidän kauttamme saada jopa lähes 30 lainatarjousta yhdellä ainoalla lainahakemuksella! Jo parissa minuutissa alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Sen lisäksi tarjoukset tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti niin, että näet heti, missä tarjouksessa on pienin korko. Kun olet hyväksynyt jonkin tarjouksista, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Kilpailuta remonttilainat

Lue myös:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.