Laina yhteishakijan kanssa

Lainaa yhteishakijan kanssa jopa 70 000 euroa

Voit saada lainaa yhteishakijan kanssa nyt huomattavasti paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä, minkä vuoksi luotonmyöntäjä voi tarjota lainaa pienemmällä korolla. Voitte myös yhdessä saada isomman lainasumman kuin yksin hakiessa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit saada lainaa yhteishakijan kanssa nyt huomattavasti paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä, minkä vuoksi luotonmyöntäjä voi tarjota lainaa pienemmällä korolla. Voitte myös yhdessä saada isomman lainasumman kuin yksin hakiessa.

Lainat kannattaa joka tapauksessa aina kilpailuttaa ensin riippumatta lainan koosta. Pienessäkin lainassa voi saada paljon säästöjä, kun etsii matalakorkoisen lainan. Korot vaihtelevat pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen, joten kilpailuttaminen todellakin kannattaa.

Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainat kannattaa joka tapauksessa aina kilpailuttaa ensin riippumatta lainan koosta. Pienessäkin lainassa voi saada paljon säästöjä, kun etsii matalakorkoisen lainan. Korot vaihtelevat pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen, joten kilpailuttaminen todellakin kannattaa.

Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa

Kun olette tekemässä esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa hankintoja tai vaikkapa remonttia, kannattaa teidän tehdä lainahakemus yhdessä, molempien nimellä. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen pienentää luotonmyöntäjän riskiä, minkä vuoksi lainaa voi saada paremmilla ehdoilla ja matalammalla korolla.

Voitte myös saada isomman lainan, kun sitä on lyhentämässä kaksi henkilöä. Vastuun jakaminen voi helpottaa lainansaajankin taakkaa. Lainasta ei tarvitse huolehtia yksin, kun siitä on vastuussa toinenkin henkilö.

Lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa etenkin, jos pääasiallisella hakijalla on epäsäännölliset tulot. Silloin rinnakkaishakijan lisääminen voi helpottaa lainan saamista. Rinnakkaishakijasta on tavallisesti hyötyä myös silloin, kun haettava lainasumma on suuri.

Hae edullinen laina yhteishakijan kanssa suoraan netistä

Lainat kannattaa ensin vertailla riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa omien tarpeidesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Meidän avullamme pystyt toteuttamaan niin pieniä kuin isojakin haaveita. Uuden auton ostaminen, mökkitontin hankkiminen, juhlien järjestäminen ja monet muut hankinnat onnistuvat avullamme. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa myös pienet pikavipit, joilla paikkaat äkillistä rahantarvetta.

Mitä lainoja rinnakkaishakijan kanssa voi hakea?

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Käytännössä millaista tahansa lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen kannattaa etenkin silloin, kun kyseessä on iso lainasumma tai kun toisella hakijalla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Lainan hakeminen ei sido mihinkään, joten voitte huoletta testata, minkälaisia lainatarjouksia saatte yhdessä.

Kertalaina on kerralla, yhdessä erässä tilille maksettava laina. Kertalainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voi esimerkiksi ostaa uusia kodinkoneita tai korjauttaa auton. Tai sillä voi maksaa lomamatkan kuluja tai remontoida kotia.

Joustoluotto poikkeaa kertaluotosta sillä tavalla, että koko lainasummaa ei siirretä kerralla tilillesi. Sen sijaan sinulle myönnetään luottotili ja luottoraja, jonka puitteissa saat itse tehdä nostoja silloin, kun itse haluat. Päätät itse myös, minkä verran lainaa nostat tilillesi. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöön, kun olet maksanut sitä takaisin.

Joustoluotto voi toimia eräänlaisena taloudellisena puskurina, johon voi turvautua, kun elämä heittää eteen ikäviä yllätyksiä. Jos esimerkiksi puhelimesi menee rikki tai tulee yllättäviä lääkäri- tai lääkekuluja, voit nostaa luottoa käyttöösi. Joustoluotolla voit myös erinomaisesti varautua alennusmyynteihin.

Yhdistelylainalla voi kätevästi yhdistää kaikki kulutusluotot, osamaksut ja muut pienet lainat, joita on kertynyt ajan kuluessa. Voitte yhdessä yhdistää kaikki osamaksunne, niin saatte todennäköisesti paljon säästöä, kun ei tarvitse enää maksella joka kuukausi monen lainan korkoja ja kuluja. Tavallisesti yksi iso laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä.

Rinnakkaishakijalla samat vastuut kuin päähaijalla

Rinnakkaishakijalla samat vastuut kuin päähakijalla

Monet luulevat, että kun lainaa hakee rinnakkaishakijan kanssa, molemmat ovat vastuussa vain lainanpuolikkaasta. Näin ei ole, vaan kumpikin hakija vastaa koko lainasummasta kuin omastaan. Jos jompikumpi hakija ei jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin, lainan maksuerät siirtyvät kokonaisuudessaan maksettavaksi toiselle hakijalle.

Rinnakkaishakijaa koskevat samat ehdot kuin ensisijaista hakijaa. Hänen tulee olla täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja suomalainen henkilötunnus. Rinnakkaishakija on usein puoliso, mutta yhteishakijana voi toimia myös esimerkiksi sukulainen.

Yhteishakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Toisen hakijan lisäämisestä lainahakemukseen ei ole hyötyä, jos yhteishakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Tällaisessa tilanteessa lainan saaminen voi jopa vaikeutua.

Vertaile todellinen vuosikorko helposti netissä

Lainaa yhteishakijan kanssa eri tarkoituksiin

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Rahat saa nopeasti tilille, minkä vuoksi vakuudettomat lainat sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa rahaa tarvitaan pian. Vakuudetonta lainaa voi käyttää myös täydentämään pankista haettua vakuudellista lainaa.

Kun esimerkiksi alatte suunnitella häitä, kannattaa heti alkaa pohtia myös juhlien rahoitusta. Saatteko säästettyä riittävästi rahaa, vai tarvitsetteko lisäksi häälainaa? Ruoat, juomat, tilojen vuokrat, puvut, sormukset, kukat, koristeet… Hankittavaa ja järjestettävää on paljon, joten suunnitteleminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Nettisivuiltamme löydätte kätevän valmiin hääbudjetti-pohjan, jonka avulla häiden suunnittelemisesta ja budjetin laatimisesta tulee hieman helpompaa.

Lomalainalla toteutatte unelmienne lomamatkan. Olipa kyseessä sitten viikonlopun mittainen kylpyläloma naapurikaupungissa tai pitkä loma kaukana ulkomailla, voitte hakea sitä varten lainaa Nordic Bankista. Lomalainaa (eli reissuluottoa) saa niin nopeasti, että sillä voi olla mahdollista rahoittaa myös äkkilähtö.

Remonttilainalla toteutat niin pienet kuin isotkin remontit. Olette ehkä juuri hankkineet yhteisen kodin ja haluatte vähän remontoida sitä, jotta se vastaisi paremmin omaa tyyliänne. Uudet tapetit ja maalit tekevät jo ihmeitä, ja jos kyseessä on vanha talo, voi se kaivata suurempaakin päivitystä.

Vakuudeton remonttilaina voi myös täydentää vakuudellista remonttilainaa. Usein remontoidessa käy niin, että eteen tulee yllätyksiä. Budjetti ylittyy ja jostain tarvitaan äkkiä lisää rahaa. Vakuudettoman lainan saat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, joten remontointi voi jatkua keskeytyksettä.

Autolainalla voitte hankkia yhteisen auton käyttöönne. Kun auto hankitaan lainalla eikä osamaksulla, auton voi heti rekisteröidä omiin nimiin. Käsirahaa ei myöskään tarvita. Lainaa voi hakea Nordic Bankin kautta 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti, joten sekä käytettyjen että uusien autojen ostaminen onnistuu avullamme.

Jos tarvitsette vain pienen lainan nopeasti, voitte hakea pikalainaa. Pikalaina on kooltaan yleensä 500-5000 euroa. Laina-aika on lyhyt, tavallisesti alle vuoden mittainen. Pikalaina on erittäin nopea, minkä vuoksi sitä käytetään usein tilanteissa, joissa lainarahaa tarvitaan todella nopeasti. Esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai yllättävät lääkärikulut voivat olla tällaisia tilanteita.

Miten yhteislainaa haetaan?

Lainan hakeminen on näin helppoa:

  • Täyttäkää lainahakemus yhdessä, molempien nimellä.
    Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se sido mihinkään. Voitte siis huoletta tehdä lainahakemuksen ja tarkastella saamianne tarjouksia. Täyttäkää hakemukseen molempien tiedot huolellisesti, jotta saatte kilpailukykyisiä tarjouksia.
  • Vertailkaa lainatarjouksia.
    Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostitse. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset tulevat jo parissa minuutissa. Voitte rauhassa tutustua tarjouksiin, sillä yleensä ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa. Tarjoukset näkyvät myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan.
  • Valitkaa sopiva lainatarjous ja allekirjoittakaa lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.
    Molempien hakijoiden pitää allekirjoittaa sopimus verkkopankkitunnuksilla. Molempien pitää myös toimittaa liitteet luotonmyöntäjälle, jos niitä vaaditaan. Usein lainanhakijoita vaaditaan toimittamaan esimerkiksi palkkalaskelma, eläkepäätös tai veroilmoituksen erittelyosa.

Koko lainanhakuprosessi hoituu alusta loppuun asti netissä. Kun lainasopimus on allekirjoitettu ja liitteet lähetetty, rahat voidaan siirtää tilille. Parhaassa tapauksessa rahat saa tilille jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä, mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluttua.

Lainaa on mahdollista saada myös ilman rinnakkaishakijaa

Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen ei toki ole pakollista. Monessa tapauksessa se helpottaa lainan saamista, mutta lainaa voi hakea yksinkin.

Lainanmyöntäjät katsovat aina kokonaisuutta. Jos olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin ja sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot, sinun on mahdollista saada lainaa ilman rinnakkaishakijaa. Etenkin pienempiä lainoja voi saada yksin. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä todennäköisemmin luotonmyöntäjät kysyvät rinnakkaishakijan mahdollisuudesta.

Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa yksin. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Lainahakemuksen lähettäminen ja tarjousten katsominen ei sido eikä velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä.

Lainaa myös ilman yhteishakijaa helposti netistä

Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 30 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Lainojen yhdistäminen on helpompaa yhteishakijan kanssa

Lainojen yhdistäminen yhteishakijan kanssa

Nykyään osamaksulla saa hankittua melkein mitä tahansa. Vaatteita, kodinkoneita, puhelimia, huonekaluja ja vaikka mitä muuta saa ostettua osamaksulla. Siksi monille on käynyt niin, että osamaksuja on kertynyt maksettavaksi useita samanaikaisesti. Lisäksi voi olla myös luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja.

Tällaisessa tilanteessa voi olla vaikea pysyä kärryillä siitä, minkä verran maksettavaa on vielä jäljellä ja mille tahoille. Useampi pieni laina tulee usein myös kalliiksi, sillä niistä jokaisesta maksetaan korkoja ja kuluja. Joka kuukausi kuluu paljon rahaa pelkkiin korkokuluihin.

Onneksi tilanteeseen on mahdollista saada helpotusta. Jos teille on esimerkiksi puolisosi kanssa kertynyt monta osamaksua ja kulutusluottoja, voitte hakea yhdistelylainaa yhdessä. Laskekaa, minkä verran teillä on lainoja vielä maksamatta. Kirjoittakaa tuo summa lainahakemukseen ja täyttäkää muut hakemuksessa vaaditut tiedot huolellisesti.

Lainavertailu on tehty helpoksi

Jos teille myönnetään yhdistelylaina, maksatte saamallanne summalla kaikki jäljellä olevat pienet luotot kerralla pois. Näin teille jää maksettavaksi ainoastaan yksi laina. Voitte säästää merkittäviä summia rahaa, kun lyhennettävänä on vain yksi laina monen pienen sijasta. Pysytte lisäksi paljon helpommin kärryillä siitä, minkä verran lainaa on kokonaisuudessaan vielä jäljellä.

Toisinaan käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti ensimmäisellä yrityksellä. Silloin voi kuitenkin olla hyödyllistä yhdistää edes osa kalliskorkoisimmista lainoista. Kaikkien loppujen lainojen yhdistämistä voi yrittää uudestaan myöhemmin. Laskeskelkaa ja pohtikaa rauhassa, mikä olisi teille järkevin tapa toimia.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa helposti ja nopeasti

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta. Kaikki lainat, sekä pienet että isot, kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit saada paljon säästöjä. Korot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Voit säästää merkittäviä summia, kun etsit mahdollisimman edullisen lainavaihtoehdon.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, lukuun ottamatta pieniä pikavippejä, joiden laina-aika on yleensä alle vuoden mittainen. Voit hakea lainaa yksin, mutta lainan saaminen on usein helpompaa yhteishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia etenkin, kun kyseessä on isompi, yli 10 000 euron lainasumma.

Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti Nordic Bankissa

Lainiahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Se on lisäksi ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit aivan huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa tarjoukset. Jos päätät hyväksyä jonkun niistä, toimita mahdollisesti vaaditut liitteet, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja se on siinä. Saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa.

Laina yhteishakijan kanssa – usein kysytyt kysymykset:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.