Lainaa 1000 euroa

Lainaa 1000 euroa nopeasti!

1000 euron laina on pienimpiä lainoja, joita meidän kauttamme voi saada. Vaikka kyseessä on pienehkö summa, siitä voi olla iso apu.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

1000 euron laina on pienimpiä lainoja, joita meidän kauttamme voi saada. Vaikka kyseessä on pienehkö summa, siitä voi olla iso apu.

Vakuudeton laina maksetaan tilille todella nopeasti, joten sitä voi käyttää apuna tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian.

Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi pesukoneen hajoaminen. Pyykkivuori kasvaa, joten uusi kone pitäisi saada pian. Tonnin lainalla sen saa ostettua helposti.

Laskurimme mukaan 1000 euron lainan kuukausierä olisi esimerkiksi 85 euroa, jos laina-aika olisi 1 vuosi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudeton laina maksetaan tilille todella nopeasti, joten sitä voi käyttää apuna tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian.

Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi pesukoneen hajoaminen. Pyykkivuori kasvaa, joten uusi kone pitäisi saada pian. Tonnin lainalla sen saa ostettua helposti.

Laskurimme mukaan 1000 euron lainan kuukausierä olisi esimerkiksi 85 euroa, jos laina-aika olisi 1 vuosi.

Vakuudeton tonnin laina mihin tahansa tarkoitukseen

1000 euroa on pienehkö summa, mutta silläkin voi saada aikaan vaikka mitä. 1000 euron käyttöluotto voisi riittää esimerkiksi vuokra-asunnon vuokravakuudeksi tai uusien laitteiden kuten puhelimen tai kannettavan tietokoneen ostamiseen. Elektroniikkaliikkeet tarjoavat osamaksusopimuksia laitteiden hankkimiseen. Joissain tilanteissa se voi toki olla parempi vaihtoehto.

Usein liikkeiden tarjoamat sopimukset ovat kuitenkin melko kalliita, koska niissä on korkea korko ja tilinhoitomaksut. Laitteiden ostaminen vakuudettomalla lainalla saattaa tulla halvemmaksi.

Siksi suosittelemme, että vertailet lainoja ensin, jotta voit varmistua siitä, löytyykö tarjousten joukosta edullisempi vaihtoehto.

1000 euroa voisi riittää myös esimerkiksi muuttokulujen kattamiseen. Kun palkkaat muuttofirman avuksi, säästät paljon aikaa ja hermojasi.

1000 euron laina vaikka sohvan ostamiseen

Ammattimuuttajilla on oikeanlaiset apuvälineet ja taito lastata tavarat autoon järkevästi. Lainaa voidaan toki tarvita myös esimerkiksi takuuvuokran maksamiseen.

Veronpalautukset haluaisi joskus saada ennakkoon tilille. Se ei valitettavasti ole mahdollista, mutta onneksi voi hakea pienen lainan ja maksaa sen takaisin veronpalautuksista.

Pienillä lainasummilla pystyy tekemään myös hieman pintaremonttia tai hankkimaan uusia kalusteita kotiin. Jo seinien maalaamisella saa luotua tilaan täysin erilaisen tunnelman. Maalaaminen ei välttämättä maksa kovin paljon, etenkin jos teet työt itse. Maali peittää myös elämisen jälkiä, joita väistämättä tulee seiniin. Siistit pinnat voivat edistää asunnon myyntiä, joten pikkuruista pintaremonttia kannattaa harkita, jos aiot laittaa asuntosi myyntiin.

Vakuudettoman lainan saa nostettua tilille yhden työpäivän kuluessa, mikä tekee siitä erityisen kätevän tilanteissa, joissa rahantarve iskee yllättäen. Esimerkiksi auton hajoaminen voi olla paha juttu. Kauppaan ja töihin pitäisi silti päästä, eikä julkisia kulkuvälineitä kulje läheskään joka puolella Suomea. Oma auto on välttämätön monille. Siksi se pitäisi saada korjaukseen mahdollisimman nopeasti.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Hakijan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena. Kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, lainanmyöntäjät voivat luottaa siihen, että maksat lainasi takaisin sovitusti. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakija voi mahdollistaa isomman lainan ja pienemmän koron.

Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita hakijaa mitenkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen myös siinä tilanteessa, että et ole aivan varma, täytätkö lainaehtoja. Välitämme hakemuksesi 27 eri rahoituslaitokselle. Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tule. Yleensä siihen on syynä hakijan tulottomuus, liikaa velkaa suhteessa tuloihin, maksuhäiriömerkintä tai puutteelliset tiedot hakemuksessa.

Lainaa 1000 euroa fiksusti ja edullisesti ilman vakuuksia

Pienetkin lainat on järkevää kilpailuttaa

Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoja lainoille. Tällä hetkellä kulutusluottojen korot liikkuvat 4–20 prosentissa. Vaihtelua on siis paljon. Pienikin laina kannattaa kilpailuttaa juuri sen vuoksi, että sillä tavalla on mahdollista säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja.

Varsinkin jos lainoja on useita, kasvaa korkojen yhteissumma yllättävän suureksi. Lainoihin ja osamaksuihin voi liittyä korkojen lisäksi muitakin kuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Ne kasvattavat maksettavaa summaa entisestään. Jos et ole kilpailuttanut lainojasi, on mahdollista, että maksat tarpeettoman paljon korkoja. Mutta ei hätää. Myös olemassa olevat lainat on mahdollista kilpailuttaa.

Jos sinulla siis on monta lainaa, luottokorttivelkaa ja osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen yhdistelylainaksi voi olla kannattavaa. Kun maksat vain yhtä lainaa, maksat tietysti vain yhden lainan korkoja, joten säästät todennäköisesti paljon rahaa. Laske jäljellä olevien lainasummien yhteismäärä ja kirjoita se lainahakemukseen. Jos sinulle myönnetään laina, saat nostettua sen tilillesi pian ja voit sillä maksaa pois kaikki muut jäljellä olevat lainat.

Hae 1000 euron lainaa helposti netissä

Vertaile lainoja Nordic Bankissa, niin säästät rahaa ja aikaa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 27 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Kaikki lainat, myös pienet, kannattaa vertailla, koska sillä tavalla voi säästää merkittäviä summia. Eri rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoja, joten kannattaa pyytää tarjous mahdollisimman monesta eri paikasta.

Vertaileminen on helpointa tehdä lainavertailupalvelun avulla.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja ilmaista. Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat muutaman minuutin päästä saada tarjouksia sähköpostiisi.

Voit vertailla niitä rauhassa, ja jos päätät hyväksyä tarjouksen, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Vertaile tonnin lainat helposti netissä

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 50070 000 euroa. Yhteishakijan kanssa teidän on mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko. Jos siis olet tekemässä hankintoja yhdessä toisen henkilön kanssa, kannattaa hakemus tehdä yhdessä.

Meidän kauttamme haettavien lainojen laina-aika on 1–15, mutta yleensä lainat on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin. Kun kyseessä on pikalaina, laina-aika on tavallisesti lyhyempi eli alle vuoden pituinen.

Vakuudettomien lainojen kiva puoli on se, että niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sinun täytyy vain olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Nämä toimivat eräänlaisena vakuutena lainanantajille.

Kannattaako hakea 1000 euron pikalaina vai joustoluotto?

Meidän kauttamme voit hakea 1000 euroa lainaa joko pikalainana tai joustoluottona. Kumpikin näistä on vakuudeton laina, jota varten et siis tarvitse lainkaan takaajia tai vakuuksia. Koko hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä. Näiden seikkojen vuoksi prosessi on nopea, eli saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Pikalaina on kertalaina, joka maksetaan tilillesi yhdessä erässä. Se on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Pikalainan saa tilille todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo minuuteissa tarjouksen allekirjoittamisesta. Pikalainoja käytetään usein arjen tavallisiin äkillisiin kuluihin, kuten uuden puhelimen ostamiseen, kun edellinen on mennyt rikki, tai vaikkapa lääkärikulujen maksamiseen.

Pikalaina sopii siis tilanteisiin, joissa ilmenee yllättävä, kiireellinen rahantarve. Laina on lyhytaikainen, eli se maksetaan takaisin tavallisesti muutamissa viikoissa tai kuukausissa. Pikalaina sopii tilanteisiin, joissa tiedät jo, minkä verran lainarahaa tarvitset.

Jos ei ole vielä tarkasti tiedossa, millaisen lainasumman oikeastaan tarvitset, voi olla kannattavampaa hakea joustoluottoa. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustavampi vaihtoehto. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa saat itse tehdä nostoja silloin, kun haluat. Päätät itse, minkä verran nostat luottoa käyttöösi kerralla.

Korkoja joustoluotossa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Jos olet siis hakenut 1000 euron joustoluoton, mutta nostanut siitä tilillesi esimerkiksi vain 600 euroa, maksat korkoja tuosta 600 eurosta, et koko luottosummasta. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Tarkista laskurilla, kuinka paljon saisit säästöä lainat ja osamaksut yhdistämällä

Osamaksulla voi ostaa nykyään melkein mitä tahansa ja siksi monille onkin käynyt niin, että osamaksuja on kertynyt monta. Kun maksat useita osamaksuja samanaikaisesti, sinulla menee todennäköisesti paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin joka kuukausi. Yleensä tällaisessa tilanteessa on kannattavaa yhdistää kaikki pienet lainat ja osamaksut.

Kun maksettavaksi jää vain yksi laina monen pienen sijasta, jää käteen yleensä paljon enemmän rahaa kuin ennen. Säästö syntyy siitä, että maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Yhdistelylaina auttaa sinua pitämään taloutesi paremmassa tasapainossa. Pysyt helposti kärryillä siitä, minkä verran lainaa on vielä jäljellä.

Lainalaskurilla tarkistat helposti lainan kuukausierät ja suuntaa antavat kulut

Nettisivuiltamme löydät kätevän ja helppokäyttöisen laskurin, jolla lasket, minkä verran säästöjä saisit kuukausittain yhdistelylainan ansiosta. Voit käyttää laskuria apuna lainatarjouksia vertaillessasi tai jo ennen lainahakemuksen tekemistä, kun suunnittelet asiaa.

Muista, että pelkkä lainahakemuksen lähettäminen ja tarjousten tarkasteleminen ei vielä sido mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla, saisitko säästöä yhdistelylainan ansiosta. Yleensä monet tarjouksista ovat voimassa monta viikkoa, joten voit aivan rauhassa tutustua niihin ja vertailla niitä.

Ota lainaa vastuullisesti

Ota lainaa vain todelliseen tarpeeseen. Pidä aina huoli siitä, että lainan määrä pysyy sellaisena, että pystyt maksamaan kaikki lainaerät ongelmitta joka kuukausi. Älä ota lainaa, jos olet epävarma sen suhteen, pystytkö maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Mieti jo ennen kuin haet lainaa, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva laina-aika. Laina-ajan pituus vaikuttaa paljon kuukausierään. Lainat kannattaa pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman pian, mutta kuukausierä pitää kuitenkin sopia sillä tavalla realistiseksi, että pystyt varmasti maksamaan sen joka ikinen kuukausi.

Lainat kannatta kilpailuttaa aina ensin. Se on myös yksi keino, joka auttaa sinua pitämään taloutesi tasapainossa. Kun vertailet lainoja ensin, voit löytää edullisia lainoja, mikä tarkoittaa mukavia säästöjä.

Myös olemassa olevat lainat voi kilpailuttaa ja se kannattaakin tehdä säännöllisin väliajoin. Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi vuosittain. Näin varmistut siitä, että lainasi pysyvät aina mahdollisimman edullisina. Kilpailuttaminen on helppoa, joten pienellä vaivalla voit saada paljon säästöjä.

Usein kysytyt kysymykset tonnin lainasta:

Kuka voi hakea 1 000 euron lainaa?

Tonnin lainan voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroa.

Voiko myös opiskelija hakea lainaa?

Kyllä, myös opiskelija voi saada lainaa. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Pienen pikavipin voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea vakuudetonta lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voitte! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen ja kulutusluottojen kilpailutuksesta?

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat ja kulutusluotot aina säännöllisin aikavälein – näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton 1000 euron laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa.

Mistä löydän edullisen tonnin lainan?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.