LAINAA 10000 EUROA

Lainaa 10000 euroa edullisesti ilman vakuuksia

Lainaa 10000 euroa edullisesti tilille ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 10 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse mieluisin laina-aika ja lainaa 10 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla edullinen todellinen vuosikorko.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa 10000 euroa edullisesti tilille ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile lainatarjoukset heti! Valitse mieluisin laina-aika ja lainaa 10 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla edullinen todellinen vuosikorko. 

Voit siis hakea 10 000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 10 000 euro lainan saa edullisimmin, kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Lainavertailun avulla voit tehdä taloudellisen päätöksen nopeasti jopa saman päivän aikana!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit siis hakea 10 000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 10000 euroa edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisen päätöksen nopeasti jopa saman päivän aikana!

10 000 euron laina 1–15 vuoden laina-ajalla

Meidän kauttamme voit hakea jopa kymmenientuhansien eurojen lainoja ilman takaajia ja vakuuksia! Laina-ajan pituus on 1–15 vuotta. Lainan voi myös maksaa nopeammin pois.

Voit siis säästää korkokuluissa maksamalla lainan etuajassa pois. Laina-ajan voit valita itsellesi sopivaksi, jotta kuukausierät pysyvät sopivan suuruisina. 

Oletpa hakemassa lainaa 10 000, 15 000 tai 20 000 euroa, lainat kannattaa kilpailuttaa. Sillä tavalla saat tuntuvia säästöjä lainanhallintakuluihin. Helpointa lainojen vertaileminen on lainavertailupalvelussa.

Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin, vaan yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada jopa lähes 30 tarjousta eri paikoista. 

Hakemus ei sido sinua mihinkään, joten sen tekeminen on riskitöntä. Lainatarjouksia alkaa tulla heti. Jos tarvitset ylimääräistä rahaa nopeasti, voi vakuudeton laina olla hyvä vaihtoehto, sillä rahat saa tilille nopeasti. Parhaassa tapauksessa ne voi saada jo saman päivän aikana.

Miksi lainojen vertaileminen on järkevää?

 Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaista korkoa. Tällä hetkellä kulutusluotoissa korot liikkuvat 4 ja 20 %:n välillä, joten vaihtelu on suurta. Ei ole järkeä maksaa kallista korkoa, jos olisi muitakin vaihtoehtoja tarjolla. Kun valitset edullisemman lainan, voit saada paljon säästöjä.

Vertaileminen on erittäin helppoa lainavertailupalvelussa. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahalaitokseen erikseen. Sehän olisi kovin vaivalloista ja veisi paljon aikaa. Nordic Bankissa täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen ja voit sillä saada jopa 35 tarjousta. 

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen! 

Oletko haaveillut omasta autosta? Kyllästyttääkö aikataulujen tarkkaileminen ja ostosten raahaaminen täydessä bussissa? Omalla autolla pääsisit kätevästi, minne itse haluat, milloin haluat. Matkat taittuvat mukavasti radiota tai äänikirjoja kuunnellen. 10 000 euron lainalla saisit jo hyvinkin ostettua itsellesi auton. 

Ehkä olisi aika toteuttaa kylpyhuoneremontti. Märkätilat olisi hyvä pitää kunnossa, jotta rakenteisiin ei pääse ajan kuluessa kosteutta. Tilojen remontointi viimeistään silloin, kun ne alkavat olla teknisen käyttöikänsä päässä, on erittäin tärkeää. Vakuudettomalla lainalla voit toteuttaa tämänkin remontin. 

Jos olet rakentamassa tai remontoimassa omaa taloa tai mökkiä, tiedät, että kaikenlaisia yllätyksiä voi tulla vastaan. Yllätysten ja muutosten vuoksi budjetti ylittyy helposti, eikä remonttia tai rakentamista varten saatu laina välttämättä riitäkään. Tällaisessa tilanteessa tarvitaan kuitenkin lisärahoitusta jostain. Vakuudettoman lainan saa avuksi nopeasti, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. 

Vakuudettomassa lainassa rahoja ei ”korvamerkitä” mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, vaan rahat saa käyttää mihin itse haluaa. Jos sinun on tarpeen tehdä useita hankintoja, voit hakea niitä kaikkia varten lainaa samassa hakemuksessa. Jos esimerkiksi aiot tehdä keittiöremonttia, hoidattaa hampaasi kerralla kuntoon, ostaa uuden puhelimen ja haluaisit yhdistää kulutusluottosi, voit yhdistää nämä kaikki samaan hakemukseen.

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää, jos kilpailutat 10 000 euron lainan?

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita paras ja edullisin. Lainojen kilpailutus on näin helppoa!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 10 000 euron lainasummalle ja 4 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
15,81 %
14,95 €
20,06 %
48
297,38€
14 274,27 €
Laina B
14,11 %
9,95 €
15,43 %
48
283,77 €
13 620,81 €
Laina C
9,18 %
4,45 €
9,66 %
48
254,16 €
12 199,49 €
Nordic Bank lainavertailu
6,90 %
-
7,12 %
48
239 € / kk
Säästöä jopa 58,38 €/kk!
11 471,94€
Säästöä jopa 2 802,33 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että pikaisella kilpailuttamisella voit säästää yhteensä jopa 2 802,33 euroa lainanhoitokuluissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Jos mahdollista, niin lainahakemukseen kannattaa lisätä yhteishakija. Yhdessä on monesti mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

Täytä lainahakemus ja hae 10000 euroa helposti netistä

10 000 € edullisesti ilman vakuuksia

10 000 euron lainan voi saada kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Sillä tavalla voi saada isomman lainasumman ja pienemmän koron. 

Meidän avullamme tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella lähes kolmekymmentä eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa! 

Löydät edullisen 10 000 euron lainan, kun kilpailutat lainat palvelussamme.

Ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahalaitokseen, vaan voit saada kauttamme yhdellä hakemuksella jopa 35 tarjousta. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä valintasi.

Kokeile kätevää lainalaskuriamme 

Ennen hakemuksen lähettämistä, voit kokeilla nettisivuillamme olevalla kätevällä lainalaskurilla, minkälainen laina-aika olisi sopiva sinulle. Laina-aika kannattaa pyrkiä sopimaan sellaiseksi, että pystyt ongelmitta maksamaan lainaerän joka kuukausi. Älä siis sovi laina-aikaa niin lyhyeksi, että kuukausierästä tulee liian suuri. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi myös hieman rahaa säästöön.

 Laskurimme mukaan, jos 10000 euron lainalle ottaisi 10 vuoden laina-ajan, olisi kuukausierä 109 euroa. Jos summan haluaa maksaa nopeammin pois, voisi laina-ajaksi ottaa esimerkiksi 4 vuotta. Tällöin kuukausierä olisi laskurimme mukaan 234 euroa.

 Laskurista näkee myös heti arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on kuitenkin vain arvio, ei välttämättä lopullinen korko. Todellinen vuosikorko on nimittäin yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Kuka voi saada vakuudettoman kymppitonnin lainan?

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole merkintöjä luottotiedoissa. Nordic Bankin vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia eikä vakuuksia. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada pienempikorkoisen lainan.

Toisinaan käy niin, että tarjouksia ei tulekaan. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai paljon velkaa suhteessa tuloihin. Myös tulottomuus tai liian pienet tai epäsäännölliset tulot voivat johtaa kielteiseen päätökseen. Hakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti, jotta saisit kilpailukykyisiä tarjouksia. Puutteellisesti täytetty hakemus saattaa myös johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Tee taloudellinen päätös ja vertaile lainat Nordic Bankissa 

Kaikki lainat on syytä kilpailuttaa. Erityisen tärkeää se on, kun olet ottamassa isomman lainan. Jos päätät hyväksyä ensimmäisen vastaan tulevan tarjouksen, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Kannattaa etsiä mahdollisimman edullinen laina, koska sillä tavalla voi saada paljon säästöjä. 

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa ja nopeaa lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Olemme suomalainen palvelu, joka vertailee 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat parhaimmillaan jopa lähes 30 tarjousta! 

Me autamme sinua löytämään edulliset lainat riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Meidän kauttamme voit saada 500–70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikavippi. Se maksetaan takaisin yleensä muutamassa kuukaudessa.

 Kilpailuta lainasi Nordic Bankissa, niin voit säästää paljon aikaa ja rahaa.

Kilpailuta 10000 euron laina fiksusti Nordic Bankissa

Usein kysytyt kysymykset 10 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Moni rahoituslaitos tarjoaa 10 000 euron lainoja. Tee ilmainen lainahakemus Nordic Bankissa, niin voit saada yli 30 lainatarjousta.

Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on helppoa ja sujuvaa.

Luotosta maksetaan korkoa sekä muita kuluja, kuten aloitusmaksu ja kuukausittaiset käsittelymaksut. Todellinen vuosikorko sisältää luoton koron sekä kaikki kulut. Kun vertailet lainoja, kannattaa tarkastella erityisesti todellista vuosikorkoa.

Kilpailuta 10 000 euron yrityslaina Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 10 lainatarjousta. Vakuudettoman lainan saa käyttöön todella nopeasti – jo yhden työpäivän kuluessa.

Osamaksussa on usein yllättävän korkea korko. Kilpailutettu laina saattaa osoittautua halvemmaksi vaihtoehdoksi.

Lainanantajien ehdot vaihtelevat jonkin verran. Siksi saattaa käydä niin, että saat jostain paikasta kielteisen päätöksen, mutta joku toinen laitos myöntääkin lainan. Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin tavoitat yli 30 luotonmyöntäjää.

Yrityslainaa voi saada kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys. Yritys voi saada lainaa, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja.