Lainaa 18 vuotiaalle

Lainaa 18 vuotiaalle helposti netistä!

18-vuotias voi saada lainaa, etenkin jos kyse on pienestä summasta. Kaikki lainapaikat eivät myönnä lainaa alle 20-vuotiaalle, mutta osa myöntää.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

18-vuotias voi saada lainaa, etenkin jos kyse on pienestä summasta. Kaikki lainapaikat eivät myönnä lainaa alle 20-vuotiaalle, mutta osa myöntää.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen lainan nuorelle. Täytä yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa monenlaiset vakuudettomat lainat kuten pikavipit, kulutusluotot ja joustolainat.

Tavoitat palvelumme kautta jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista helposti ja nopeasti.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen lainan nuorelle. Täytä yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa monenlaiset vakuudettomat lainat kuten pikavipit, kulutusluotot ja joustolainat.

Tavoitat palvelumme kautta jopa 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista helposti ja nopeasti.

Lainaa 18-vuotiaalle

18-vuotiaalla voi olla monenlaisia kuluja, joita varten tarvittaisiin lainaa. Esimerkiksi ajokortin hankkiminen tulee monelle ajankohtaiseksi, kun täysi-ikäisyys on saavutettu. Autokoulu kuitenkin maksaa jonkin verran, eikä kaikilla ole siihen varaa ilman lainaa.

Kun autokoulu on käyty, alkaa moni haaveilla omasta autosta. Omalla autolla pääsisi kulkemaan missä itse haluaa silloin, kun haluaa, eikä tarvitse odottaa, että saa vanhempien auton lainaksi. Käytettyjä autoja voi saada melko halvallakin, mutta silti auton rahoittamiseen saatetaan tarvita vähän lainaa.

Jotkut muuttavat omilleen heti 18-vuotiaana. Muutostakin aiheutuu monenlaisia kuluja. Avuksi saatetaan tarvita vuokra-autoa tai muuttofirmaa. Todennäköisesti pitää ostaa uusia huonekaluja, verhoja, astioita ja monia muita tavaroita. Takuuvuokrakin pitäisi maksaa.

Lainaa 18 vuotiaalle helposti netistä

18-vuotiaalla on monenlaisia rahareikiä. Niitä voisi tukkia vakuudettomalla lainalla. Mutta voiko 18-vuotias saada lainaa? Kyllä voi, ainakin pieniä summia. Osa luotonantajista ei myönnä lainaa alle 20-vuotiaalle, mutta on sellaisiakin rahoitusyhtiöitä, jotka myöntävät lainaa nuorelle.

Vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti

Nuori lainanhakija voi saada etenkin pieniä kulutusluottoja ja joustoluottoja. Kulutusluotto on kertalaina, eli se maksetaan tilille yhdessä erässä. Lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Pikavipin laina-aika on yleensä 1–10 kuukautta. Jos laina-aika on esimerkiksi 5 kuukautta, maksetaan laina takaisin viidessä erässä.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustavampi vaihtoehto. Se on ikään kuin virtuaalinen luottokortti. Sinulle myönnetään luottoraja ja saat sen puitteissa tehdä nostoja luottotililtä sen verran kuin itse haluat ja silloin kun haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka nostat tilillesi.

Joustolainassa luotto palautuu käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin. Kyseessä on siis jatkuva luotto. Joustolaina voi toimia taloudellisena puskurina, jolla paikkaat rahareikiä. Arjessa voi tulla eteen monenlaisia yllätyksiä. Puhelin tai pesukone voi yllättäen mennä rikki tai tarvitset vaikkapa uusia vaatteita. Tällaisissa tilanteissa voi nostaa hieman rahaa luottotililtä ja ostaa rahoilla uudet koneet ja vaatteet.

Kaikkien vakuudettomien lainojen hakuprosessi on erittäin helppo ja nopea. Lainahakemus tehdään netissä ja lainapäätöksen saa heti. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat jo parissa minuutissa ja kaikki tarjoukset saapuvat tavallisesti kuuden tunnin sisällä. Jos haluat pelata varman päälle, voit odotella esimerkiksi vuorokauden, jotta kaikki tarjoukset ehtivät varmasti perille. Rahat saa nostettua tilille yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Millaisia ehtoja lainanmyöntäjillä on hakijoille?

Luotonmyöntäjät tarkastelevat aina kokonaisuutta ja arvioivat lainan myöntämiseen liittyviä riskejä. 18-vuotiaan taloudellinen tilanne ei yleensä vielä ole kovin vakaalla pohjalla. Sen vuoksi kaikki rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa 18-vuotiaalle. Monet vaativat korkeampaa ikää. Raja voi olla esimerkiksi 24 vuotta.

Se, minkä ikäiselle lainaa myönnetään, vaihtelee siis pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen. Kaikilla luotonmyöntäjillä on kuitenkin joitakin yhteisiä ehtoja kaikille lainanhakijoille. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Jos tulot ovat pienet tai epäsäännölliset, ei lainaa välttämättä saa.

Jokaisen hakijan tilannetta arvioidaan yksilöllisesti. Rahoituslaitokset vaativat usein joitakin liitteitä, joilla hakija todistaa, että taloudellinen tilanne on vakaa. Tyypillinen vaadittu liite on esimerkiksi palkkakuitti. Aina liitteitä ei kuitenkaan vaadita.

Nordic Bankissa voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainaehdot. Jos olet 18-vuotias opiskelija, voit tehdä lainahakemuksen. Se on ilmaista, eikä sido tai velvoita mihinkään. Jos tarjouksia tulee, ne lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan.

Huomaa, että voit myös hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonmyöntäjän riskiä ja siksi lainahakemus menee todennäköisemmin läpi, jos haette lainaa yhdessä. Rinnakkaishakija on yleensä puoliso tai muu lähisukulainen. Rinnakkaishakija on myös vastuussa lainan takaisinmaksusta, jos päähakija ei jostain syystä suoriudu lainanlyhennyksistä. Yhteishakijan kanssa on usein mahdollista saada isompi laina edullisemmalla korolla.

Kilpailuta lainat maksutta netissä

Vertaile lainat aina ensin

Omista taloudellisista asioista kannattaa opetella pitämään hyvää huolta heti alusta alkaen. Lainaa voi ottaa ja monissa tilanteissa se on ainoa vaihtoehto hankintojen rahoittamiseen. Lainaa kannattaa ottaa kuitenkin aina pelkästään todelliseen tarpeeseen. Aina pitää varmistaa, että pystyy varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan.

On tärkeää kilpailuttaa lainat ensin. Vaikka asialla olisi kiire ja haettava lainasumma olisi pieni, on lainojen vertaileminen silti järkevää. Pienellä vaivalla voit saada paljon säästöjä.

Lainoista maksetaan korkoja ja muita kuluja, kuten tilinhoitopalkkioita ja avausmaksu. Kun olet hakemassa lainaa, vertaile minkälaisella korolla ja ehdoilla mitkäkin pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa. Koroissa voi olla yllättävän suurta vaihtelua.

Valitse siis laina, jossa on mahdollisimman edullinen korko ja kulut, niin saat säästettyä rahaa. Tarkastele lainatarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa. Se sisältää sekä lainan nimelliskoron että muut kulut, joten se kertoo hyvin lainan todellisista kustannuksista.

Vertaile lainat netissä

Ota lainaa vastuullisesti ja harkiten

Lainalla on mahdollista rahoittaa hankintoja, joihin säästöt eivät riitä. Lainan ottaminen pitää kuitenkin aina tehdä vastuullisesti ja harkiten. Lainaamiseen liittyy myös riskejä, varsinkin nuorella aikuisella, jolla ei ole säännöllisiä tuloja. Jos lainan takaisinmaksua ei saa hoidettua asianmukaisesti, voi päätyä vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin ja jopa menettää luottotiedot.
 
Jos epäilet, että et ehkä pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, harkitse pienemmän lainasumman hakemista tai lykkää lainan hakemista siihen asti, kunnes taloudellinen tilanteesi on parempi.
 
Mieti tarkasti, mihin tarkoitukseen tarvitset ylimääräistä rahaa ja mieti realistinen summa, jonka pystyt varmasti maksamaan takaisin kuukausittain ilman, että se kuormittaa talouttasi. Laadi budjetti. Sen perusteella pystyt määrittämään, millaisella summalla voit lyhentää lainaa kuukausittain. Pyri varautumaan myös yllätyksiin, esimerkiksi tulojen tai elämäntilanteen muutoksiin.
 
Vertaile eri lainantarjoajien lainoja ja niiden ehtoja. Kiinnitä huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Se pitää sisällään sekä lainan koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaisvaltaisen kuvan lainan kustannuksista. Tutki eri vaihtoehtoja huolellisesti. Tutustu lainasopimuksen ehtoihin. Jos olet epävarma jostain sopimuksen kohdasta, kysy lisätietoja lainantarjoajalta.

Nordic Bankissa lainojen vertaileminen on sujuvaa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, jossa kilpailutat vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa kaikkiin eri tarkoituksiin. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi pikavipeissä laina-aika on tavallisesti reilusti alle vuoden mittainen.

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestetään automaattisesti pienimmän koron mukaan. Olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa. Näet heti yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Tietysti on hyvä käydä kaikki tarjoukset läpi huolellisesti. Päätät itse, minkä niistä valitset.

Lainaa 18 vuotiaalle – usein kysytyt kysymykset:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisää: