Lainaa 2 000 euroa

Lainaa 2000 euroa nopeasti tilille

Voit hakea nyt 2000 euron lainaa edullisesti ja nopeasti tilille ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset heti!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit hakea nyt 2000 euron lainaa edullisesti ja nopeasti tilille ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset heti! 

Kahden tonnin laina maksetaan usein tilillesi jo muutamassa minuutissa, eli voit saada kilpailutetun lainarahoituksen erittäin nopealla aikataululla.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman, 2000 euron lainan! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kahden tonnin laina maksetaan usein tilillesi jo muutamassa minuutissa, eli voit saada kilpailutetun lainarahoituksen erittäin nopealla aikataululla.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman, 2000 euron lainan! 

Lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia

Vakuudettoman lainan voi käyttää mitä tahansa tarkoitusta varten. 2000 euroa voi tuntua pieneltä summalta, mutta silläkin voi tehdä vaikka mitä.

Voit esimerkiksi ottaa sen paikkaamaan äkillistä rahanpuutetta. Jos vaikka auto tai tietokone hajoaa, pitäisi ne saada korjattua pian. Tai jos lemmikki sairastuu äkillisesti, voi sen hoidosta tulla yllättävän suuri lasku. Tai ehkä olet muuttamassa ja tarvitset jostain rahat vuokravakuuteen.

Parilla tonnilla saa tehtyä myös pientä pintaremonttia. Seiniin ja lattioihin jää väistämättä elämisen jälkiä. Niitä on kiva välillä korjailla. Muutenkin toisinaan on kiva saada vaihtelua elämään vaihtamalla tapetit tai maalaamalla seinät uudella värillä.

Jos teetät remonttia ulkopuolisilla työntekijöillä, pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen.

Lainaa 2000 euroa sisustukeen

Parin tonnin kilpailutetulla lainalla voi hoitaa taloudellisella ja järkevällä tavalla myös esimerkiksi sähköpyörän, soutuveneen tai ilmalämpöpumpun rahoituksenPienehköilläkin summilla voi saada uusia huonekaluja, mattoja ja sisustustavaroita, varsinkin jos hyödynnät tarjouksia ja kierrätystavaroita. Jo pelkkä verhojen ja maton vaihtaminen muuttaa huoneen ilmeen aivan toisenlaiseksi.

Jokainen meistä kaipaa joskus taukoa arjesta. 2000 eurolla voisit esimerkiksi maksaa lomamatkan tai järjestää kivat juhlat. Saat summalla ostettua ruokia ja juomia, koristeita ja lahjoja, ehkä tarvittaessa vuokrattua juhlatilankin. Melko pienelläkin summalla voit luoda upean juhlatunnelman ystävillesi.

Jos 2000 euroa tuntuu liian pieneltä summalta, voit hakea lainaa enemmänkin, esimerkiksi 4000 € tai 6000 € lainan. Meidän kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa enimmillään jopa 70 000 euroa.

Sekä pienten että isojen unelmien toteuttaminen onnistuu avullamme. Vakuudettoman lainan etu on nopea käsittelyprosessi. Voit saada rahat tilillesi jo muutamassa tunnissa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Esimerkkilaskelma: Voit säästää jopa 458 euroa, kun kilpailutat 2000 euron lainan

Lainakilpailutuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – lainavertailu ei vie paljoa aikaa, mutta säästät avullamme tuntuvasti rahaa lainan koroissa ja kuluissa! Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppoa valita edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 2 000 euron lainasummalle ja 2 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
20,56 %
4,95 €
28,76 %
24
107,29 €
2 574,96 €
Laina B
17,49 %
4,95 €
24,93 %
24
104,22 €
2 501,28 €
Laina C
12,74 %
4,95 €
19,49 %
24
99,79 €
2 394,96 €
Nordic Bank lainavertailu
5,49 %
-
5,63 %
24
88,18 € / kk
Säästöä jopa 19,11 €/kk!
2 116,32 €
Säästöä jopa 458,64 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 458,64 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean ja helpon lainavertailun sivuillamme. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Kannattaako hakea 2000 euron pikalaina vai joustoluotto?

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. 2000 euron lainan voi hakea esimerkiksi pikalainana tai joustoluottona. Molemmissa näissä on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja, joten niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainaa haetaan netistä. Näistä syistä lainanhakuprosessi on erittäin helppo ja nopea.

Pikalaina on nopea ja lyhytaikainen laina. Rahat voi saada tilille jo minuuteissa. Siksi pikalainoja käytetään usein tilanteissa, joissa rahantarve yllättää ja lainarahaa tarvitaan pikaisesti. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai yllättävät lääkäri- ja lääkekulut.

Pikalaina on kooltaan yleensä 5005000 euroa. Se maksetaan takaisin tavallisesti 1-10 kuukaudessa. Pikalaina siirretään asiakkaan tilille kerralla, yhdessä erässä. Se sopii siis hyvin tilanteisiin, joissa tiedät jo melko tarkasti minkä verran tarvitset lainaa.

Joustoluottoa sen sijaan ei välttämättä siirretä kerralla tilillesi, vaan voit tehdä luottotililtä nostoja silloin, kun itse haluat. Sinä päätät itse, minkä verran nostat rahaa käyttöösi. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Joustoluotto tai luottotili sopii joustavuutensa vuoksi paremmin tilanteisiin, joissa ei ole vielä etukäteen selvillä, kuinka paljon lainaa tarvitaan. Esimerkiksi remontteja tehdessä eteen tulee usein yllätyksiä, joita varten tarvitaan lisää lainaa. Luottotililtä voi tällaisessa tapauksessa nostaa helposti rahaa omaan käyttöön. Joustoluotto voi toimia myös taloudellisena puskurina, vararahastona, johon voi turvautua tarvittaessa.

Voit toteuttaa unelmasi fiksusti, edullisella 2000 euron lainalla!

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia, jotta voit saada lainaa. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä vakaat palkka- tai eläketulot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voitte yhdessä saada pienempikorkoisen lainan.

Valitettavasti kaikki eivät voi saada lainaa meidän kauttamme. Yleensä kielteiseen lainapäätökseen on syynä esimerkiksi maksuhäiriömerkintä tai liian pienet tai epäsäännölliset tulot.

Uutta lainaa ei välttämättä myönnetä myöskään, jos entisiä on vielä paljon maksamatta, eli velkaa on paljon suhteessa tuloihin.

Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Täytä hakemus siis aina huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö nämä ehdot. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Se on myös täysin ilmaista. Voit saada parhaimmillaan jopa 35 lainatarjousta.

Lainaa 2000 euroa kätevästi netistä

Kuinka ison vakuudettoman lainan voin saada?

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500–70 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–15 vuotta.

Yleensä lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sopiva sinulle.

Voit hakea lainaa useampaa eri hankintaa varten samassa hakemuksessa.

Sinun ei siis tarvitse hakea aina uutta vakuudetonta lainaa esimerkiksi uutta tietokonetta, remonttia ja lomamatkaa varten, vaan voit hakea kerralla summaa, joka kattaa kaikki nuo. Jos olet hakemassa esimerkiksi remonttilainaa, kannattaa laskea, kuinka paljon remontti ja muut tarvitsemasi asiat tulisivat kaikkiaan maksamaan. 

Vastaavasti lomalainaa hakiessasi voit sisällyttää hakemukseen matkojen ja majoitusten lisäksi tarvittaessa esimerkiksi ruokiin, pääsylippuihin ja tuliaisiin tarvittavat summat.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko

Korko vaihtelee lainanantajasta riippuen. Sen lisäksi siihen vaikuttaa hakijan yksilölliset tiedot. Todellinen vuosikorko on siis henkilökohtainen. Nettisivuillamme on kätevä laskuri, josta näet suuntaa antavan koron.

Kyseessä on kuitenkin vain arvio, sillä lopullisesti todellinen vuosikorko määräytyy sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Lue siis lainaehdot aina huolellisesti, jotta tiedät, minkälaiseen sopimukseen olet sitoutumassa.

Yleensä korkokulut jäävät sitä pienemmiksi, mitä nopeammin maksat lainan pois. Laina-aikaa ei kuitenkaan kannata sopia liian lyhyeksi, sillä silloin riskit kasvavat.

Jos sattuu jotain yllättävää, et välttämättä pystykään suoriutumaan jokaisesta kuukausierästä sovitusti. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi hieman rahaa myös säästöön.

Kuinka paljon säästäisit rahaa lainat ja osamaksut yhdistämällä?

Jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja ja pieniä luottoja, saattaisit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Usein nimittäin yksi isompi laina tulee kokonaisuutena halvemmaksi kuin monta pientä. Omaa talouttaan voi tasapainottaa yhdistämällä lainat. Näin sinulla ei enää kulu niin paljon rahaa joka kuukausi lainojen korkoihin ja kuluihin, joten voit saada huomattavia säästöjä.

Nettisivuiltamme löydät kätevän laskurin, jolla lasket helposti, millaisen summan säästäisit jatkossa yhdistelylainan ansiosta joka kuukausi. Kirjoita jokaisen olemassa olevan lainasi tiedot sekä uuden yhdistelylainan tiedot laskuriin, niin näet heti, minkä verran säästöä voisit saada. Kokeile laskurilla, kuinka paljon säästäisit, jos yhdistäisit kaikki osamaksut ja lainat!

Vertaile 2000 euron lainat fiksusti kauttamme

Voiko 2000 euroa riittää lainojen yhdistämiseen?

Jos sinulla on useita pieniä lainoja, osamaksuja ja luottokorttivelkoja, voit saada paljon säästöjä, kun yhdistät lainat. 2000 euroa voi riittää lainojen yhdistämiseen, jos lainojen kokonaissumma on alle 2000 euroa.

Laske lainasi yhteen ja täytä lainahakemus. Jos sinulla on luottoja ja osamaksuja enemmän kuin 2000 euroa, voit tietysti hakea isompaa lainasummaa, kuten 3000 euron lainan.

Jos et saa kaikkia lainoja yhdistettyä heti, kannattaa silti harkita edes isompikorkoisten lainojen yhdistämistä. Jos saat isompikorkoisten luottojen korot alas, saatat silti saada säästöjä, vaikka sinulla onkin edelleen monta lainaa.

Laske ja pohdi asiaa tarkasti. Tähän asiaan ei ole yhtä oikeaa ratkaisua, vaan jokaisen täytyy tehdä omalle yksilölliselle tilanteelleen sopiva valinta.

Lainaa 2000 euroa pieneen remonttiin

Lainojen yhdistäminen kannattaa. Sen lisäksi, että säästät sillä tavalla rahaa, säästät myös hermojasi, kun muistettavien asioiden määrä vähenee.

Kun huolehdittavanasi on vain yksi yhdistelylaina, pysyt paljon helpommin selvillä siitä, kuinka paljon lainaa vielä on jäljellä.

Miksi pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa?

Koroissa on eroja eri luotonantajien välillä. Vaihtelu voi olla suurta. Siksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää.

Vaikka kyseessä on pienehkö laina, voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun valitset edullisemman vaihtoehdon.

Lainojen vertaileminen on Nordic Bankin avulla todella helppoa, joten voit saada merkittäviä säästöjä pienellä vaivalla.

Nordic Bankin avulla voit hakea 2000 euron lainaa fiksusti

Nordic Bank tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa

Nordic Bank on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yhteensä 35 eri pankkia ja luotonantajaa. Meidän avullamme saat yhdellä ilmaisella hakemuksella erittäin kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Palvelussamme lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, minkä tarjouksen korko on matalin.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pikavippi, laina-aika voi olla alle vuoden mittainen.

Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan ratkaisun.

Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat yleensä jo parissa minuutissa. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Lainan hakeminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain laitteen, jolla pääset nettiin ja verkkopankkitunnukset, joilla voit allekirjoittaa sopimuksen.

Jotkut lainanmyöntäjät saattavat vaatia liitteitä, joten varaudu siihen, että vähän paperityötä saattaa olla edessä.

Yleisimmät 2000 euron lainatyypit – valitse tarpeeseen sopivin

Lainan ottaminen on yleinen ja usein ainoa tapa, jolla voidaan rahoittaa suuremmat hankinnat tai yllättävät menot. Lainoja on monenlaisia ja niiden väliltä voi olla vaikea valita. Seuraavaksi käymme läpi joitain vakuudettomia lainoja ja niiden ominaisuuksia. Kaikki nämä lainat voit kilpailuttaa Nordic Bankissa.

Pikalaina

Pieni pikalaina on nopea laina, joka on tarkoitettu tilanteisiin, joissa rahaa tarvitaan nopeasti ja lyhytaikaisesti. Rahaa voidaan tarvita esimerkiksi johonkin yksittäiseen hankintaan, kuten uuden puhelimen ostamiseen tai yllättävien lääkärikulujen maksamiseen. Pikalaina on tavallisesti kooltaan pieni tai pienehkö, esimerkiksi 500 – 2000 euroa.

Monet rahoitusyhtiöt myöntävät pikalainoja. Vakuuksia ei tarvita ja lainapäätöksen saa nopeasti. Nopeus on pikalainojen etu, sillä usein rahat ovat tilillä jo samana päivänä.

Pikalainan korko on tavallisesti korkeampi kuin pitkäaikaisempien lainojen korot. Lyhyen laina-ajan vuoksi koroista ei kuitenkaan ehdi kertyä kovin paljon maksettavaa.

Joustoluotto

Joustoluotto eroaa pikalainasta sillä tavalla, että koko lainasummaa ei makseta kerralla tilille, vaan voit itse nostaa rahaa tilillesi oman tarpeesi mukaan. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Luottoraja kertoo, minkä verran luottoa saa yhteensä enintään nostaa. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Tällainen laina sopii tilanteisiin, joissa tarvitset rahaa pidemmäksi aikaa ja haluat joustavan takaisinmaksun. Voit nostella rahaa oman tarpeesi mukaan ja luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Esimerkiksi 2000 euron suuruinen joustoluotto voi toimia hyödyllisenä taloudellisena puskurina, johon voit turvautua, kun äkillinen rahan tarve yllättää.

Järjestelylaina

Järjestelylainalla pienempiä lainoja yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Käytännössä tämä toimii niin, että haet uuden lainan, jolla maksat pois kaikki muut luotot. Järjestelylainalla voidaan yhdistää kaikki osamaksut, kulutusluotot, joustoluotot ja muut vastaavat.

Järjestelylainaa kannattaa harkita jokaisen sellaisen ihmisen, jolla on useampia pieniä lainoja tai luottoja. Lainojen suuri määrä saattaa kuormittaa ja stressata. On vaikeaa muistaa maksaa kaikki lyhennykset ajallaan ja pysyä selvillä velan kokonaismäärästä. Järjestelylainan ansiosta lainan hoitaminen helpottuu ja rahaa voi säästyä mukavasti, kun enää pitää maksaa vain yhden lainan kuluja.

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Voit helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuluissa yhdistämällä lainasi. Yhdistelylainalla, jota usein kutsutaan myös järjestelylainaksi, kaikki pienet lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi.

Kuukausittaiset lainanhoitukulut vähenevät, sillä yhden isomman lainan kuukausittaiset lyhennykset ovat pienemmät kuin monen pienen lainan lyhennykset yhteensä. Yhdistelylainan etu on sen helppous. Se selkeyttää taloudellista tilannettasi, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta sen sijaan, että lyhentäisit useita eri lainoja.

Yhdistelylaina voi lisäksi auttaa pienentämään kuukausittaisia lainanhoitokuluja, jos sen korot ja kulut ovat matalammat kuin vanhojen lainojen korot ja kulut.

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita, jos sinulla on useita pieniä lainoja ja niiden kuukausittaiset maksut aiheuttavat päänvaivaa. 

Yhdistämällä lainat säästät huomattavasti

Kokeile yhdistelylainoille tarkoitettua laskuriamme. Se auttaa sinua, kun harkitset lainojen yhdistämistä. Lue lisää aiheesta artikkelista: Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Nordic Bankin nettisivujen kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia maksimissaan 70 000 euroa. Sopiva lainasumma riippuu sinun taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Kokeile kätevällä lainalaskurillamme, mikä olisi sinulle sopiva lainan määrä sekä takaisinmaksuaika. Laskurin käyttö on erittäin helppoa ja tietysti myös ilmaista.

Laadi ensin budjetti. Sen perusteella osaat arvioida, minkä verran sinulle jää rahaa kuukausittain pakollisten menojen jälkeen ja kuinka suuren lainan lyhentämiseen sinulla on varaa. Myös luotonmyöntäjät arvioivat taloudellista tilannettasi ja maksukykyäsi. Arvion perusteella päätetään, minkä verran lainaa voidaan myöntää.

Voiko lainan maksaa nopeammin takaisin?

Lainan voi maksaa takaisin nopeammin. Toisinaan kesken laina-ajan käy niin, että taloudellinen tilanne paranee ja haluaisit sen vuoksi nopeuttaa takaisinmaksua. Yleensä ylimääräisten lyhennysten tekeminen on mahdollista ilman lisäkuluja. Tämä asia kannattaa kuitenkin vielä varmistaa lainanantajalta, sillä eri toimijoilla on erilaiset käytännöt näiden asioiden suhteen.

Kun teet ylimääräisiä lyhennyksiä kuukausittaisten lyhennysten lisäksi, lainan pääoma pienenee ja laina-aika lyhenee. Näin pääset nopeammin eroon lainasta ja voit säästää koroissa ja kuluissa.

Lainaa ei missään nimessä ole pakko maksaa takaisin nopeammin, jos et halua tai et niin pysty tekemään. Voit noudattaa alkuperäistä takaisinmaksusuunnitelmaa ja lyhentää lainaa kuukausittain suunnitelman mukaisesti.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainalla voit rahoittaa suurempia hankintoja, joihin omat säästöt eivät riitä. Lainan ottaminen pitää kuitenkin tehdä aina vastuullisesti. Lainaamiseen liittyy riskejä, ja jos lainaa ei hoida asianmukaisesti, voi päätyä vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin.

Mieti tarkasti, mihin tarkoitukseen tarvitset ylimääräistä rahaa ja minkä verran sitä tarvitset. Varmista, että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Laadi budjetti huolellisesti.

Laina tulee vaikuttamaan talouteesi vielä pitkään. Pyri sen vuoksi varautumaan myös yllätyksiin, esimerkiksi tulojen tai elämäntilanteen muutoksiin.

Usein kysytyt kysymykset 2000 euron lainasta:

Moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa pieniä lainoja. Vakuudettoman lainan saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Tee lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Monet tahot myöntävät lainoja nuorille aikuisille. Lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Eläkeiässä oleva voi saada samoja lainoja kuin työikäiset. Useat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainoja eläkeläisille. 70-vuotiaan on mahdollista saada etenkin lyhytaikaista lainaa.

Verottaja ei koskaan maksa veronpalautuksia ennakkoon. Voit hakea veronpalautuksia vastaavan summan kulutusluottona joltakin luotonmyöntäjältä. Luoton voi maksaa pois pienissä erissä tai vaikkapa kerralla sitten, kun veronpalautukset ovat tulleet tilille.

Takuuvuokra on usein kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Sitä varten voi hakea esimerkiksi vakuudettoman lainan.

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman. Olemme tehneet parhaan pankin tai rahalaitoksen löytämisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kyllä, myös opiskelija voi saada lainaa. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Pienen pikavipin voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja.

Kauttamme voit hakea lainaa pienellä korolla ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman henkilökohtaisen tarjouksen veloituksetta täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle mahdollisimman pienet. 

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset, jotka on valmiiksi järjestetty parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompaa erottaa edullisin laina.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Lue lisää: