LAINAA 20000 EUROA

Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia

Hae 20 000 euroa helposti ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus ja vertaile 20 000 euron lainatarjoukset heti!  Voit siis hakea 20000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae 20 000 euroa helposti ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus ja vertaile 20 000 euron lainatarjoukset heti!

Nordic Bankin palvelun kautta voit yhdellä lainahakemuksella kilpailuttaa lainat yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kautta. Helposti ja maksutta – kätevästi netin kautta!

Hae lainaa hankintoihin, vertailemalla fiksusti! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

Vakuudettoman 20 000 € lainan saa edullisimmin, kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Pikaisen lainavertailun avulla voit tehdä taloudellisesti fiksun päätöksen. Rahat voi nostaa nopeasti tilille, jopa saman päivän aikana!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hae lainaa fiksusti hankintoihin, vertailemalla! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

20 000 € edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisesti fiksun päätöksen, nopeasti, jopa saman päivän aikana!

Tee taloudellinen päätös ja vertaile 20 000 euron lainat verkossa!

Voit saada lainaa 20000 euroa, täytä lainahakemus huolellisesti verkkosivuillamme ja kilpailutat kerralla veloituksetta lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Valitse itsellesi sopiva laina-aika sekä lainasumma ja hae lainaa ilman vakuuksia taloudellisesti, saat lainapäätöksen heti! Oli rahan tarpeesi 10 000 euroa, 20 000 euroa tai 30 000 euroa, niin laina kannattaa kilpailuttaa – se tuo tuntuvia säästöjä lainanhallintakuluihin.

Rahat voit nostaa tilillesi jo muutaman minuutin kuluessa siitä, kun olet saanut hyväksytyn lainatarjouksen.

15000 euroa riittää moniin asioihin, sillä pystyy esimerkiksi hankkimaan auton, suorittamaan remontin tai yhdistämään kalliit lainat! Hae lainaa fiksusti ja saat rahat nopeasti tarvittaviin menoihin.

Lainaa 20000 euroa helposti kotisohvalta

20 000 euron lainan todellinen vuosikorko

Ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen tarttuminen ei välttämättä ole järkevää, sillä se ei välttämättä ole kaikista edullisin vaihtoehto. Kun vertailet lainat, voit löytää paljon edullisempia lainoja. Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja. Kun etsit mahdollisimman pienikorkoisen lainan, säästät paljon rahaa. 

Laskuristamme näet arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on kuitenkin vain suuntaa antava arvio, koska todellinen vuosikorko on yksilöllinen ja se määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Lopullinen todellinen vuosikorko käy siis ilmi tarjouksista. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti ennen allekirjoittamista.

Kannattaa myös huomioida rinnakkaishakijan lisäämisen mahdollisuus. Hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voitte saada isomman lainan paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Siksi lainahakemus menee todennäköisemmin läpi ja lainatarjous on usein muutenkin parempi.

Vertaile 20 000 euron lainat netissä!

Lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää, mutta erityisen kannattavaa se on, kun kyseessä on tällainen hieman isompi laina. Kun etsit mahdollisimman pienikorkoisen lainan, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainojen vertaileminen käy helposti lainavertailupalvelu Nordic Bankissa.

Me välitämme hakemuksesi 35 eri pankille ja luotonmyöntäjälle, joten saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja!

Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin. Se olisi todella hankalaa ja veisi paljon kallisarvoista aikaasi. Kun täytät nettisivuillamme yhden ilmaisen lainahakemuksen, voit saada sillä jopa yli 30 lainatarjousta. Meidän avullamme säästät siis rahaasi ja myös aikaasi ja hermojasi! 

Voit hakea vakuudetonta lainaa netistä ihan mitä tahansa tarkoitusta varten. Oletpa hankkimassa  autoa, tekemässä keittiöremonttia tai yhdistämässä lainojasi, voit kääntyä puoleemme. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. 

Vakuudettoman lainan saa tilille todella nopeasti: parhaassa tapauksessa sen voi saada jo parissa tunnissa mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa. Lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja Suomessa. Nopeutensa vuoksi ne sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Esimerkkilaskelma: Paljonko 20 000 euron lainan kilpailutuksella voi säästää?

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 20 000 euron lainasummalle ja 6 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika. Mitä nopeammin voit maksaa lainan pois, sitä vähemmän sille ehtii kertyä korkoja ja kuluja.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,11 %
19,95 €
22,09 %
72
477,35€
34 369,23 €
Laina B
14,30 %
14,95 €
17,07 %
72
430,28 €
30 980,48 €
Laina C
11,51 %
4,95 €
13,96 %
72
390,88 €
28 143,10 €
Nordic Bank lainavertailu
7,04 %
-
7,27 %
72
341,36€ / kk
Säästöä jopa 135,99 €/kk!
24 578,24€
Säästöä jopa 9 790,99 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että kilpailuttamalla 20 000 euron lainan Nordic Bankin kautta voit säästää yhteensä jopa 9 790,99 euroa lainan koroissa ja kuluissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo parissa minuutissa sähköpostiisi. Näet lainatarjoukset myös verkkopalvelustamme. Lainatarjouksista on helppo valita edullisin. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen rahat maksetaan nopeasti tilille.

Lainahakemukseen kannattaa mahdollisuuksien mukaan lisätä yhteishakija. Yhdessä on usein mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Kuka voi saada 20 000 euroa lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainan hakeminen Nordic Bankin kautta on riskitöntä, sillä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, vaikka et olisi täysin varma siitä, täytätkö lainaehdot. 

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Jos olette esimerkiksi tekemässä hankintoja tai remonttia puolisosi kanssa, hakemus kannattaa tehdä molempien nimellä. Yhteishakijan kanssa voit saada isomman yhteislainan ja pienemmän koron. 

Täytä lainahakemus huolellisesti. Vain huolellisesti tehdyllä lainahakemuksella saat kilpailukykyisiä tarjouksia. Puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa myös kielteiseen lainapäätökseen. 

Kielteiseen päätökseen saatetaan päätyä myös esimerkiksi, jos sinulla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihin tai sinulla on pienet tai epäsäännölliset tulot.

Voit säästää paljon rahaa, kun yhdistät lainasi

Onko sinulle päässyt kertymään useita osamaksuja, kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa? Ei hätää, niin on käynyt monelle muullekin. Nykyään melkein mitä tahansa saa ostettua osamaksulla, joten helposti käy niin, että osamaksuja on maksettavana useita yhtä aikaa. Lisäksi voi maksettavana muitakin lainoja, esimerkiksi kulutusluottoja.

Yhdistelylaina on kätevä ja erittäin helppo tapa yhdistää olemassa olevat lainat. Tällä tavalla on mahdollista saada huomattavasti säästöjä lainanhoitokuluissa. Yleensä nimittäin yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä, koska maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja usean sijaan. Yhdistelylaina saattaa pidentää maksuaikaa, mutta laina tulee yleensä kokonaisuutena huomattavasti edullisemmaksi pienemmän vuosikoron vuoksi.

Laske kaikki olemassa olevat lainasi yhteen ja täytä lainahakemus nettisivuillamme. Jos sinulle myönnetään laina, voit maksaa sillä kaikki pienet luottosi pois. Jatkossa lyhennät vain yhdistelylainaa. Näin saat säästöä lainanhoitokustannuksissa ja säästät myös muistiasi ja hermojasi, koska sinulla on vain yksi laina huolehdittavanasi. Pysyt helpommin kärryillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä, kun lainoja on maksettavana vain yksi.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka vertailee 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella lähes 30 tarjousta! Meidän avullamme saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löydät edulliset lainat

Vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää olla vain täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hakemukset käsitellään erittäin nopeasti. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sinulle heti. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit saada rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluttua. 

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se myöskään sido tai velvoita sinua mitenkään. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja rauhassa ja tee itsellesi sopiva ratkaisu. 

Vertaile 20000 euron lainat järkevästi Nordic Bankissa

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Meidän avullamme pystyt toteuttamaan sekä pieniä että isoja haaveitasi. Vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, minkä vuoksi se on erityisen hyvä apu tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kiireellinen remonttitarve tai kodinkoneiden hajoaminen. 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Pienetkin lainat on syytä vertailla, koska suuri korko tarkoittaa, että sinulle jää paljon enemmän maksettavaa. Ei ole järkeä maksaa kallista korkoa, jos tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Me autamme sinua löytämään edulliset lainat!

Lainat kannattaa vertailla säännöllisesti. Lainavertailu olisi hyvä tehdä esimerkiksi kerran vuodessa. Näin voit varmistua siitä, että lainasi pysyy aina edullisena. Vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa, sujuvaa ja nopeaa. Kun vertailet lainat palvelussamme, voit säästää merkittäviä summia rahaa. Lisäksi säästät hermojasi ja aikaasi, kun saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua jopa lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää.

Kannattaako hakea 20 000 euron kertalaina vai joustoluotto?

Nordic Bankin kautta voit hakea 20 000 euron lainan joko kertalainana tai joustoluottona. Näille lainatyypeille on yhteistä se, että ne ovat vakuudettomia, eli et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinun täytyy olla vain täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot.

Sekä kertalainaa että joustoluottoa haetaan netistä. Hakeminen onnistuu todella helposti Nordic Bankin nettisivuilla. Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea, joten rahat saa tilille usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Kertalaina on kerralla asiakkaan tilille maksettava laina. Rahat tulevat siis tilillesi yhdessä erässä. Tavallisesti esimerkiksi kulutusluotot, autolainat, rakennuslainat, lomalainat ja monet muut vastaavat ovat kertalainoja.

Kertalaina sopii tilanteisiin, joissa tiedät jo etukäteen melko tarkasti, millaisen lainasumman tarvitset. Kannattaa pohtia tarkkaan, minkä verran hankinta tulee sinulle maksamaan kokonaisuutena, jotta osaat hakea oikeaa lainasummaa. On ikävää, jos käy niin, että hakemasi laina ei lopulta riitäkään ja joudut hakemaan vielä toisen lainan.

Joustoluotto eroaa kertalainasta siten, että koko summaa ei siirretä tilillesi kerralla. Saat luottotilin, josta voit itse tehdä nostoja luottorajan puitteissa. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Joustoluotossa luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis taas joskus myöhemmin nostaa sitä tilillesi, jos on tarve. Joustoluotto on siinäkin mielessä kätevä, että päätät itse, millaisen summan sieltä nostat kerralla.

Joustoluotto on joustavuutensa vuoksi erinomainen vaihtoehto tilanteisiin, joissa et vielä tiedä tarkkaan, millaisen lainasumman tarvitset. Esimerkiksi erilaiset remonttiprojektit ovat usein sellaisia, että niiden lopullista hintaa ei etukäteen tiedä aivan tarkasti. Eteen voi tulla yllätyksiä, joiden vuoksi alkuperäinen remonttibudjetti ylittyy. Kun olet hakenut joustoluoton, voit tehdä noston vasta sitten, kun tiedät tarkasti, millaisen lainasumman tarvitset.

20 000 euron lainalla voit toteuttaa isommatkin hankinnat.

Paljonko säästäisit rahaa lainat ja osamaksut yhdistämällä?

Osamaksulla saa ostettua melkein mitä tahansa tavaroita ja palveluita. Osamaksu on helppo vaihtoehto, jota monet liikkeet tarjoavat innokkaasti. Siksi helposti käy niin, että osamaksuja kertyy maksettavaksi monta samanaikaisesti. Lisäksi voi olla kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa.

Tällaisessa tilanteessa ei kannata enää ottaa uusia osamaksuja tai pieniä luottoja. Talouden tasapainottamiseen voi ottaa sen sijaan yhdistelylainan. Jos kaikkien lainojen yhdistäminen onnistuu, sinulle jää maksettavaksi vain yhden lainan kulut ja korot usean sijasta. Tämä yleensä tuo paljon säästöjä pitkässä juoksussa. Lisäksi säästät hermojasi, kun huolehdittavanasi ei enää ole montaa lainaa sinne, tänne ja tuonne, vaan ainoastaan yksi laina yhteen paikkaan.

Nettisivuiltamme löydät yhdistelylainalaskurin, josta näet heti, millaisen summan säästäisit joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta. Syötä laskuriin kaikkien lainojesi tiedot, jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen, sekä uuden yhdistelylainan tiedot. Sitten laskuri laskee, millaisen summan saisit säästöön kuukausittain.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainanhakijan pitää itse pitää huolta siitä, että lainasumma pysyy sellaisena, että pystyt suoriutumaan siitä ongelmitta. Ota siis lainaa vain sen verran kuin pystyt varmasti maksamaan takaisin ajallaan. Pakollisten menojen ja lainanlyhennysten jälkeen pitäisi mielellään jäädä rahaa hieman säästöönkin.

Laske, minkä verran sinulle jää rahaa jäljelle kaikkien menojen jälkeen. Kokeile sitten lainalaskurillamme, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sinun tilanteeseesi sopiva. Näet laskurista suuntaa antavan arvion kuukausierästä.

Lainat kannattaa aina vertailla ensin. Jos otat summamutikassa jonkun lainan, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Markkinoilla on paljon erilaisia lainoja ja lainantarjoajia. Ne kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät edullisen lainan. Voit säästää tällä tavalla pitkän pennin.

Myös olemassa olevat lainat voi kilpailuttaa. Se kannattaa tehdä säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Näin saat aina pidettyä lainasi mahdollisimman edullisena. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Pienellä vaivalla voit saada suuria säästöjä.

20000 euroa yrityksen edistämiseen

Kilpailuta 20 000 euron yrityslaina netissä

Nordic Bankissa kilpailutat myös yrityslainat. Täytä yksi helppo ja maksuton yrityslainalainahakemus nettisivuillamme. Voit tuolla yhdellä hakemuksella saada jopa yli 10 lainatarjousta eri pankeista ja luotonmyöntäjiltä.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on yhtä helppoa kuin muiden vakuudettomien lainojen hakeminen. Muista kirjoittaa hakemukseen Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina.

Saat 20 000 euron yrityslainan nopeasti tilillesi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, saat rahat käyttöösi jo yhden työpäivän kuluessa! Jos 20 000 euroa tuntuu liian pieneltä summalta, voit hakea myös suurempaa lainasummaa aina 250 000 euroon asti.

Vakuudettomien yrityslainojen laina-aika on 3–36 kuukautta.

Vakuudettoman yrityslainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Se sopii sekä aloittaville yrityksille että jo olemassa olevan yrityksen kehittämiseen. Lainalla voi esimerkiksi hankkia uusia laitteita, remontoida tiloja tai palkata työntekijöitä. Lainarahat siirretään tilille todella nopeasti, minkä vuoksi tällainen laina sopii erinomaisesti myös yllättäviin tilanteisiin, joissa rahaa tarvitaan kiireellisesti.

Monille yrityksille tulee jossain vaiheessa yrityksen kasvaessa tilanne, jossa tarvitaan kasvurahoitusta. Uusien kiinteistöjen ostaminen tai yrityskaupan toteuttaminen ovat esimerkkejä tilanteista, joissa lisärahoitus on usein välttämätön. Avuksi tällöin voit hakea kasvurahoitusta. Kasvurahoituksen avulla yritystä voi kehittää eteenpäin ja sillä saa toteutettua monenlaisia projekteja.

Yrityslainaa voi hakea kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys. Yrityksellä pitää olla tili Suomessa ja vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa. Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita reaalivakuuksia, vaan yrittäjä toimii lainan omavelkaisena takaajana. Tämä tarkoittaa sitä, että hän vastaa lainasta, jos yritys ei pysty maksamaan sitä pois.

Yrityksen taloudellisen tilanteen pitää olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää. Sillä ei saa olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä tai verovelkaa. Lainanhakutilanteessa jokaisen yrityksen tilannetta ja tulevaisuudennäkymiä tarkastellaan yksilöllisesti.

Usein kysytyt kysymykset 20 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi jopa yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Tyypillisesti ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo minuuteissa. Kaikki tarjoukset saapuvat asiakkaalle yleensä noin kuuden tunnin sisällä.

Lainaturva ei ole pakollinen. Kannattaa pohtia tarkkaan onko lainaturva taloudellisesti kannattava.

Nordic Bankin kautta saat 20 000 euron kasvurahoituksen nopeasti. Saat rahat käyttöösi jo yhden työpäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Usein lainasta pitää maksaa koron ja kuukausittaisten lyhennysten lisäksi myös muita kuluja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kerran maksettava avausmaksu ja kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu. Kulut vaihtelevat eri luotonmyöntäjien mukaan.

Lainan kokonaiskustannus eli todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki lainan kulut, esimerkiksi tilinhoitomaksut ja muut vastaavat.

Kun haet lainaa itsellesi tai yrityksellesi, luotonmyöntäjät tarkistavat luottotietosi. Luottotiedoista käy ilmi, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia sähköpostiisi. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva laina, allekirjoita sopimus ja saat rahat tilillesi.

20 000 euron lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Luotonmyöntäjät tarkastelevat lainanhakijan maksukykyä. Jos maksukyky on kunnossa, voit saada lainan.

Lainan korko on yksilöllinen, eli se riippuu henkilökohtaisesta tilanteestasi. Lainan vuosikorko ilmoitetaan prosentteina, eli kuinka monta prosenttia lainasummasta maksetaan vuodessa. Tarkastele myös lainan todellista vuosikorkoa. Se sisältää kaikki kulut ja korot, eli se kertoo lainan todelliset kustannukset.

Kuukausikorko kertoo, minkä verran lainasta peritään korkoa kuukaudessa. Koron lisäksi lainasta peritään muita maksuja, kuten kuukausittaisia palvelumaksuja.

Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita erityisesti tulojen ja menojen suhteesta. Lainaa voi saada, jos velkaa ei ole jo paljon ja talous on muutenkin hyvässä tasapainossa. Täytä ilmainen lainahakemus, niin saat tietää, minkä verran voisit saada lainaa nyt ja millä korolla.

Lainaa ei yleensä myönnetä, jos hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa tai jos hänellä on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainaa ei välttämättä anneta myöskään, jos hakijalla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot.

Kilpailuta vakuudettomat lainat Nordic Bankissa. Hakemuksesi välitetään jopa yli 30 eri pankille ja luotonmyöntäjälle.

Kyllä, yritys voi saada 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia. Yrittäjä toimii lainan omavelkaisena takaajana.

Lue lisää: