Lainaa 25000 euroa

Lainaa 25 000 euroa ilman vakuuksia

Haaveilemme usein asioista, joiden hankkimiseen ei sillä hetkellä ole riittävästi rahaa. Vaikka säästöjä olisikin kertynyt, ei niiden käyttäminen välttämättä ole aina järkevääkään. Silloin saatetaan tarvita lainaa. 25 000 euron lainat on kuitenkin järkevää vertailla ensin, riippumatta siitä minkälaista summaa olet hakemassa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Haaveilemme usein asioista, joiden hankkimiseen ei sillä hetkellä ole riittävästi rahaa. Vaikka säästöjä olisikin kertynyt, ei niiden käyttäminen välttämättä ole aina järkevääkään. Silloin saatetaan tarvita lainaa. 25 000 euron lainat on kuitenkin järkevää vertailla ensin, riippumatta siitä minkälaista summaa olet hakemassa.

Vakuudettomat 25 000 euron lainat ovat siinä mielessä käteviä, että niiden hakuprosessi on erittäin nopea ja rahat saa tilille pian. Lainan voi maksaa taikaisin joustavasti, sillä voit maksaa sen takaisin sovittua nopeamminkin ilman lisäkustannuksia.

Me Nordic Bankilla kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, jotta saisit kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löytäisit mahdollisimman edullisen lainan. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudettomat 25 000 euron lainat ovat siinä mielessä käteviä, että niiden hakuprosessi on erittäin nopea ja rahat saa tilille pian. Lainan voi maksaa taikaisin joustavasti, sillä voit maksaa sen takaisin sovittua nopeamminkin ilman lisäkustannuksia.

Me Nordic Bankilla kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, jotta saisit kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löytäisit mahdollisimman edullisen lainan. 

Vakuudettomalla lainalla voi rahoittaa minkä tahansa hankinnan!

Juhlat, lomamatka, remontti tai uuden auton ostaminen… Mitä tahansa projektia suunnitteletkaan, löydät siihen rahoituksen meidän kauttamme.

Hääjuhlat voivat tulla yllättävän kalliiksi. Ruoat, hääpuku, tilojen vuokra, koristeet, musiikki, kutsukortit ja niin edelleen.

Tehtävälista vain jatkuu ja jatkuu, ja rahaa kuluu. Vakuudettomalla lainalla katat kaikki juhlista aiheutuvat kulut.

Koska lainan saa nopeasti, sitä voi käyttää myös tilanteissa, joissa muu rahoitus loppuu kesken.

Jos siis olet järjestämässä häitä esimerkiksi säästöilläsi, mutta huomaat juhlajärjestelyjen edetessä, että budjetti ylittyy, voit hakea lisärahoitukseksi vakuudetonta häälainaa

Lainaa 25000 euroa fiksusti netistä

Oletpa tekemässä pientä pintaremonttia tai jotain isompaa kuten kylpyhuoneremonttia, voit hakea meidän kauttamme remonttilainaa sitä varten.

Pyri laskemaan hakemukseen mahdollisimman tarkasti kaikki remontista aiheutuvat kulut, joita voivat olla esimerkiksi materiaalit, palkat, kaatopaikkamaksut, kalusteet ja valaisimet. 

Voi olla kannattavaa hakea heti hieman tarvittavaa isompi laina, koska remonteissa usein tulee eteen yllätyksiä, joita varten tarvitaan lisää rahaa.

Esimerkiksi kylpyhuoneremontissa voi tulla eteen kosteusvaurioita, joiden korjaamiseen tarvitaan lisää rahaa. Jos olet hakenut lainaa, jossa on vähän varaa yllätyksille, sinun ei välttämättä tarvitse hakea uutta lainaa kosteusvaurion korjaamista varten.

Tai jos olet rakentamassa taloa tai mökkiä ja rakennuslaina ei riitäkään, voit hakea vakuudetonta lainaa täydentämään rakennuslainaa. Rakentaessa ja remontoidessa tulee usein vastaan yllätyksiä, joihin pitäisi reagoida nopeasti. Rakennusbudjetti ylittyy helposti, joten lisäksi voi hakea vakuudetonta lainaa.

Voit käyttää lainarahat näitä tai mitä tahansa muuta tarkoitusta varten. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin itse haluaa.

Jos olet tekemässä useita hankintoja yhtä aikaa, esimerkiksi remontoimassa ja ostamassa uutta tietokonetta, kannattaa nuo hankinnat sisällyttää samaan lainahakemukseen. Hae siis heti summaa, joka kattaa kaikki hankinnat, niin sinun ei tarvitse maksaa pois useita lainoja yhtä aikaa.

Esimerkkilaskelma: Matalampi korko säästää näin paljon rahaa

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 25 000 euron lainasummalle ja 6 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika. Mitä nopeammin voit maksaa lainan pois, sitä vähemmän sille ehtii kertyä korkoja ja kuluja.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
21,45 %
9,90 €
24,64 %
60
629,92 €
45 354,06 €
Laina B
17,61 %
9,90 €
20,05 %
60
574,60 €
41 370,97 €
Laina C
15,08 %
9,90 €
17,21 %
60
539,61 €
38 852,07 €
Nordic Bank lainavertailu
7,93 %
4,90 €
8,70 %
60
442,38 € / kk
Säästöä jopa 187,54 €/kk!
31 851,15€
Säästöä jopa 13 502,91 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että kilpailuttamalla 25 000 euron lainan Nordic Bankin kautta voit säästää yhteensä jopa 13 502,91 euroa lainan koroissa ja kuluissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo parissa minuutissa sähköpostiisi. Näet lainatarjoukset myös verkkopalvelustamme. Lainatarjouksista on helppo valita edullisin. Jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista, maksetaan rahat nopeasti tilillesi.

Lainahakemukseen kannattaa mahdollisuuksien mukaan lisätä rinnakkaishakija. Hakemalla lainaa yhdessä on usein mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

Kuka voi saada vakuudettoman 25 000  € lainan?

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti sellainen, että sitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Hyvin hoidetut talousasiat ja vakaa rahatilanne toimivat ikään kuin vakuutena lainan myöntäjälle. Sinulla täytyy siis olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot, jotta voit saada meidän kauttamme lainaa.

Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa. Jos olet tekemässä hankintoja yhdessä toisen henkilön kanssa, voi lainahakemuksen tekeminen molempien nimissä olla kannattavaa. Yhdessä teidän on mahdollista saada enemmän lainaa pienemmällä korolla.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleisimmät syyt sille ovat hakijan tulottomuus, liikaa velkaa suhteessa tuloihin tai maksuhäiriömerkintä. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Voit hakea lainaa meidän kauttamme, vaikka et olisi täysin varma siitä, täytätkö ehdot. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Välitämme hakemuksesi 35 eri rahoituslaitokseen.

Lainaa 25000 euroa fiksusti kilpailuttamalla edullinen lainatarjous netistä

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Pienempiä summia käytetään yleensä paikkaamaan äkillistä rahantarvetta. Isommilla voi ostaa vaikkapa tontin tai pienen mökin. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Muista myös, että yhteishakijan kanssa teidän voi olla mahdollista saada isompi lainasumma.

Jos sinulla on useita kulutusluottoja, voit hyötyä niiden yhdistämisestä

Jos sinulla on useita osamaksusopimuksia ja ehkä lisäksi esimerkiksi korkeakorkoista luottokorttivelkaa, voi näiden yhdistäminen tuoda sinulle merkittäviä säästöjä. Laske yhteen olemassa olevien lainojesi määrät ja kirjoita se summa lainahakemukseesi, esimerkiksi 25000.

Jos sinulle myönnetään lainaa, voit maksaa sillä kaikki edelliset lainasi pois. Todennäköisesti säästät paljon rahaa, kun maksettavanasi on vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja.

Kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia, joten voit päätyä lopulta tilanteeseen, jossa maksat useita yhtä aikaa. Osamaksulla voi ostaa vaikka mitä: kalusteita, puhelimia, tietokoneita, vaatteita… Melkeinpä mitä tahansa.

Joissain tilanteissa osamaksu voi olla hyvä vaihtoehto, mutta toisinaan ne tulevat yllättävän kalliiksi. Joidenkin liikkeiden osamaksuissa on kalliit korot ja tilinhoitomaksut. Hankintojen rahoittaminen vakuudettomalla lainalla voi tulla halvemmaksi kuin osamaksu. Siksi suosittelemme, että kilpailutat lainat ennen tuotteen ostamista. Lainatarjousten joukosta voi löytyä huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Haet 25000 euroa helposti kilpailuttamalla pankit ja rahoituslaitokset

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta

Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa. Kun löydät edullisen lainan, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Helpoiten vertaileminen käy lainavertailupalvelun avulla. Sinun ei siis tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin erikseen.

Nordic Bankin kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 35 lainatarjousta! Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Me välitämme hakemuksesi 35 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Tarjoukset saapuvat sähköpostiisi 6 tunnin sisällä. Saat vertailla niitä rauhassa ja tehdä päätöksesi.

Rahat saa nostettua tilille yhden työpäivän kuluessa.

Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinulla täytyy olla vain säännölliset palkkatulot ja puhtaat luottotiedot.

Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea ja helppo. Siksi se onkin suosittu lainatyyppi Suomessa.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 50070 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Rahat voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Olitpa siis ostamassa uutta puhelinta, venettä tai vaikkapa remontoimassa mökkiäsi, voit hakea lainaa meidän kauttamme. Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät rahan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi!

Usein kysytyt kysymykset 25000 euron lainasta:

Valitse lainalaskurin avulla 25 000 euron lainasumma ja itsellesi sopivin kuukausierä, täytä helppo lainahakemus ja vertaile saadut lainatarjoukset, jonka jälkeen voit nostaa 25000 euron lainan tilille!

Lainaa voi hakea Nordic Bankin avulla kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään - vertaa ja valitse itsellesi paras lainatarjous!

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on aina ilmaista. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin ja valita niistä sopivimman.

Kyllä, voit maksaa lainan myös nopeammin takaisin ilman lisäkuluja!

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat Nordic Bankin avulla! Voit yhdellä lainahakemuksella saada useita lainatarjouksia, joista on helppoa valita edullisin.

Mikäli esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia. Myös virheelliset tiedot lainahakemuksessa voivat olla esteenä luoton myöntämiselle.

Lainavertailu on Nordic Bankin kautta täysin ilmaista ja sen avulla voit saada itsellesi entistä edullisempia lainatarjouksia.

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Voit valita saamasi lainatarjouksista itsellesi edullisimman lainan!

25000 euron laina maksetaan tilillesi käytännössä samantien, usein jo muutamassa minuutissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. 

Moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa 25000 euron lainoja. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainanmyöntäjää.

Voit hakea 25 000 euron vakuudettoman yrityslainan Nordic Bankin kautta. Välitämme yrityslainahakemuksen noin 10 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Lainojen vertaileminen on helppoa ja rahat saa nostettua nopeasti tilille.

Monet pankit ja luotonmyöntäjät myöntävät vakuudettomia lainoja. Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Vertaile tarjouksia ja valitse itsellesi sopivin lainavaihtoehto.

Täytä yksi ilmainen, helppo lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Välitämme hakemuksen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivimman lainan, allekirjoita sopimus, niin saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Lainat kannattaa siis kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuttaminen on helppoa, eli pienellä vaivalla voit saada huomattavat säästöt.

Nimelliskorko tarkoittaa lainan korkoa. Todellinen vuosikorko sen sijaan sisältää nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut lainan kulut, kuten lainan perustamiskulun ja kuukausimaksut. Todellinen vuosikorko antaa siis hyvän kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Riippuu lyhennystavasta. Annuiteettilainassa kuukausierä kasvaa, kun korko nousee. Tasaerälainassa taas kuukausierä pysyy samana, mutta laina-aika pitenee.

Korkotasoon vaikuttaa esimerkiksi inflaatio, valtion rahapolitiikka sekä rahan kysyntä ja tarjonta.

Korkokatto tarkoittaa, että lainan viitekorolle asetetaan yläraja, jonka yli viitekorko ei nouse. Korkokatto tarjoaa suojaa korkojen nousua vastaan.

Tasaerälainassa lainan kuukausittaiset takaisinmaksuerät ovat aina yhtä suuret. Korkojen noustessa tasaerälainan kuukausierä ei muutu, vaan lainan takaisinmaksuaika pitenee.

Lue lisää: