Lainaa 3 000 euroa

Lainaa 3000 euroa heti tilille

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Tee järkevä päätös ja lainaa 3000 euroa fiksusti Nordic Bankin lainavertailupalvelun kautta! Nordic Bank kilpailuttaa lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi yhdellä hakemuksella, jotta sinä saisit 3000 euroa lainaa mahdollisimman edullisesti!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Tee järkevä päätös ja lainaa 3000 euroa fiksusti Nordic Bankin lainavertailupalvelun kautta! Nordic Bank kilpailuttaa lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi yhdellä hakemuksella, jotta sinä saisit 3000 euroa lainaa mahdollisimman edullisesti!

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi verkkosivuillamme ja nosta kolme tonnia heti tilille! Lainahakemuksen lähetettyäsi saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä. Lainarahat saat tilille hyvin nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Valitse sopiva laina-aika ja lainasumma lainalaskurista, niin näet suuntaa-antavan kuukausierän 3 000 € lainallesi. Esimerkiksi lainatessa 3000 euroa 5 vuoden maksuajalle (avausmaksu 0€) muodostuu kuukausieräksi 55 euroa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi verkkosivuillamme ja nosta kolme tonnia heti tilille! Lainahakemuksen lähetettyäsi saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä. Lainarahat saat tilille hyvin nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Valitse sopiva laina-aika ja lainasumma lainalaskurista, niin näet suuntaa-antavan kuukausierän 3 000 € lainallesi. Esimerkiksi lainatessa 3000 euroa 5 vuoden maksuajalle (avausmaksu 0€) muodostuu kuukausieräksi 55 euroa.

Lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia

Usein tarvitsemme ja haluamme asioita, joihin rahamme eivät juuri sillä hetkellä riitä. Siksi voidaan tarvita lainaa. Vakuudetonta lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Luotot kannattaa aina vertailla ensin, koska siten voit säästää paljon rahaa.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. 3000 euroa on pienehkö lainasumma, mutta voi riittää moniin asioihin. Oletko ehkä järjestämässä juhlia? Tai haluaisitko tehdä kotonasi hieman pintaremonttia? Vai aiotko kenties rakentaa mökkisi pihalle nuotiopaikan? Tai ehkä olet muuttamassa ja tarvitset pikaisesti rahat takuuvuokraan? Kaikki nämä asiat ja mitkä tahansa muut hankinnat voi toteuttaa vakuudettomalla lainalla.

Voit yhdistää samaan lainahakemukseen useita hankintoja. Jokaista varten ei tarvitse siis hakea erikseen lainaa, vaan voit sisällyttää kaikki yhteen hakemukseen. 

Lainaa 3000 euroa helposti netistä

Jos tarvitset nyt esimerkiksi uuden tietokoneen ja puhelimen, voit hakea samassa hakemuksessa lainasummaa, joka riittää molempien ostamiseen.

Usein vakuudetonta lainaa käytetään olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. 3000 euroa voi riittää siihen, jos lainojesi yhteissumma jää alle 3000 euron. Kun maksat vain yhtä lainaa usean sijasta, voit säästää merkittäviä summia korkokuluissa. Tutustu siis lainojen yhdistämiseen, jos sinulla on useita luottoja.

Jos 3000 euroa tuntuu liian pieneltä summalta, voit hakea meidän kauttamme isompaakin lainaa, esimerkiksi 5000 tai 6000 euroa. Suurin summa, jonka voit hakea meidän kauttamme, on 70 000 euroa. Voit siis saada kymmeniätuhansia euroja ilman takaajia ja vakuuksia.

Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Se sopii erinomaisesti etenkin tilanteissa, joissa tarvitaan vähän ylimääräistä rahaa mahdollisimman nopeasti. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Esimerkkilaskelma: Näin paljon voit säästää, kun kilpailutat 3000 euron lainat

Lainakilpailutuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – lainavertailu ei vie paljoa aikaa, mutta säästät avullamme tuntuvasti rahaa lainan koroissa ja kuluissa! Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppoa valita edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 3 000 euron lainasummalle ja 2 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,17 %
5,95 €
24,64 %
24
155,97 €
3 742,28 €
Laina B
15,09 %
4,45 €
19,78 %
24
150,04 €
3 600,96 €
Laina C
10,21 %
4,45 €
14,24 %
24
142,18 €
3 436,32 €
Nordic Bank lainavertailu
5,49 %
-
5,56 %
24
132,27 € / kk
Säästöä jopa 23,7 €/kk!
3 174,48 €
Säästöä jopa 567,8 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 567,8 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean ja helpon lainavertailun sivuillamme. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Halvin 3000 euron laina löytyy vain kilpailuttamalla

Ei välttämättä kannata tarttua heti ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen, sillä se ei nimittäin välttämättä ole kaikista edullisin. Kun kilpailutat lainat, voit löytää paljon edullisemman vaihtoehdon. Edullisempi laina tarkoittaa merkittäviä säästöjä. Ei ole järkeä maksaa turhaan kallista lainaa, jos tarjolla olisi parempiakin vaihtoehtoja.

Myös pienet lainat kannattaa vertailla. Jos sinulla on maksettavanasi useita kulutusluottoja ja osamaksuja yhtä aikaa, etkä ole kilpailuttanut niitä ikinä, maksat todennäköisesti tarpeettoman paljon korkokuluja joka kuukausi.

Kulut eivät välttämättä tunnu yhdessä yksittäisessä lainassa kovin merkittäviltä, mutta useasta luotosta kasaantuu kuitenkin aikamoinen määrä kuluja. Siksi lainoja kannattaa aina vertailla ennen lainan ottamista.

Kannattaa myös tutustua lainojen yhdistämiseen. Jos yhdistät lainasi, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainavertailupalvelun ansiosta lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen pankkiin.

Täytät nettisivuillamme vain yhden ilmaisen hakemuksen ja muutamassa minuutissa saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Nordic Bank välittää hakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle, eli voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 tarjousta.

Saat helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Helppoa ja nopeaa!

Lainat järjestyvät palveluumme pienimmän koron mukaan, mikä tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa. Tarkastele tarjouksia aina huolellisesti. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, parhaimmillaan jo parissa tunnissa.

Niin pienet kuin isotkin sekä kiireelliset ja kiireettömät lainat on hyvä vertailla. Vaikka tarvitsisit mahdollisimman nopeasti pienen pikalainan, suosittelemme sinua käyttämään silti vähän aikaasi lainojen vertailemiseen. Se ei vie kauan, eikä ole vaikeaa, mutta voit sillä tavalla säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Pienin lainasumma, jonka voit hakea Nordic Bankin kautta, on 500 euroa. Pienestäkin summasta voi olla iso apu.

Sitä voi käyttää esimerkiksi tilanteissa, joissa jääkaappi tai muu kodinkone tai puhelin menee yhtäkkiä rikki. Uusi pitäisi saada pian. Vakuudettoman laina saa tilille nopeasti, joten pääset pian ostamaan uusia tavaroita.

Suurin summa, jonka voit saada meidän kauttamme, on 70 000 euroa. Sillä pystyy toteuttamaan suuriakin unelmia. Voisit järjestää sillä upeat hääjuhlat tai ostaa uuden auton. Sillä voisi tehdä myös isoja remontteja kotona tai mökillä.

Voit ostaa sillä tontin tai täydentää sillä esimerkiksi pankista saatua rakennuslainaaMeidän kauttamme voit saada lainaa vakuudettomasti jopa 70 000 euroa.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Jotain vaatimuksia luotonmyöntäjillä kuitenkin on: Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena.

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Joustavuuden ja vakuudettomuuden vuoksi vakuudettomat lainat ovat suosittu lainamuoto. Lainanhakuprosessi on erittäin helppo ja nopea. Rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa voit saada ne jo saman päivän aikana.

Kilpailuta 3000 euron lainat fiksusti netissä!

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja

Suomessa todella moni pankki tarjoaa vakuudettomia lainoja. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Kilpailutamme jopa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Sinun täytyy täyttää vain yksi lainahakemus.

Voit sillä saada useita lainatarjouksia. Et tarvitse takaajia ja vakuuksia. Hakemuksen käsittelyprosessi on nopea: voit saada rahat tilillesi jo muutamassa tunnissa.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Voit saada lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Meidän avullamme voit toteuttaa pieniä ja isoja haaveita. Uuden auton, tontin tai uusien huonekalujen ostaminen onnistuu avullamme. Samoin onnistuu pienempien hankintojen, kuten puhelimen tai joululahjojen ostaminenkin.

Kun sattuu jotain yllättävää, jonka vuoksi tarvitset mahdollisimman pian vähän ylimääräistä rahaa, voit ottaa avuksi pienen pikalainan. Pienehkön pikalainan saat jopa muutamassa tunnissa. Joten jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo samana päivänä.

Puhelimen tai muun elektroniikan ostaminen vakuudettomalla lainalla voi olla joustavampaa ja edullisempaakin, kuin tuotteiden ostaminen osamaksulla. Osamaksuissa voi olla yllättävän korkeat tilinhoitomaksut.

Et tarvitse takaajia tai vakuuksia vakuudettomia lainoja varten. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjät voivat luottaa siihen, että maksat myös tämän lainan ajoissa takaisin.

Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Alat saada tarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Yleensä kaikki tarjoukset tulevat 6 tunnin sisällä. Voit vertailla tarjouksia ja tehdä valintasi aivan rauhassa. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Kaikki lainat on fiksua kilpailuttaa. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa kymmeniä, ehkä satojakin euroja enemmän maksettavaa. Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa.

Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. Vertaileminen Nordic Bankissa ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten lainojen vertaileminen on huoletonta.

Helppo ja nopea prosessi kokonaan verkossa

Kannattaako hakea 3000 euron pikalaina vai kulutusluotto?

Nordic Bankin kautta voit hakea 3000 euroa pikalainaa tai kulutusluottoa. Kummatkin näistä ovat vakuudettomia lainoja, eli et tarvitse niitä saadaksesi ollenkaan vakuuksia tai takaajia.

Pikalaina on pieni tai pienehkö lainasumma, jonka saa tilille nopeasti, jopa minuuteissa. Pikalaina on lyhtyaikainen laina, eli se maksetaan takaisin melko nopeasti. Laina-aika on yleensä reilusti alle vuoden mittainen. Se voi olla vain muutamien viikkojen tai kuukausien mittainen. Laina-aika riippuu toki lainasummasta ja yksilöllisestä tilanteestasi.

Lainat kannattaa pyrkiä aina maksamaan takaisin nopeasti, koska sillä tavalla ne tulevat sinulle halvemmaksi. Mutta tietenkään kuukausierää ei kannata sopia niin suureksi, että rahaa ei jää tarpeeksi muuhun elämiseen. Pieniä, muutamien satasten kokoisia pikalainoja voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja. Tällöin sinun täytyy itse pitää huoli siitä, että pystyt aivan varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Pikalainat ovat todella nopeita, minkä vuoksi niitä käytetäänkin yleensä tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kodinkoneiden tai auton hajoaminen tai yllättävät lääkärikulut. Nämä ovat vain esimerkkejä rahojen mahdollisista käyttökohteista. Kun kyse on vakuudettomasta lainasta, saat käyttää rahat ihan mihin itse haluat.

Kulutusluotto voi olla paljon pikalainaa suurempi summa. Yleensä kulutusluottoa haetaan 500025 000 euroa. Siksi siinä on usein myös pidempi laina-aika. Myös kulutusluoton voi käyttää mihin itse haluaa. Kulutusluotoilla voi tehdä esimerkiksi vaateostoksia, ostaa oman auton, järjestää hääjuhlat tai toteuttaa vaikkapa lomamatka yhdessä perheen kanssa.

Paljonko säästäisit rahaa lainat ja osamaksut yhdistämällä?

Jos sinulla on jo monta osamaksua ja luottoa, ei välttämättä kannata ottaa enää uutta pientä luottoa. Sinulla nimittäin kuluu todennäköisesti paljon rahaa joka kuukausi pelkkiin lainojen korkoihin ja kuluihin. Tällaisessa tilanteessa parempi ratkaisu on yleensä yhdistelylaina.

Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että kaikki olemassa olevat lainasi yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin voit saada yllättävän paljon säästöä. Säästö syntyy siitä, että maksat vain yhden lainan korkoja usean sijasta. Pysyt myös helposti selvillä siitä, minkä verran sinulla on vielä lainaa jäljellä.

Nordic Bankin nettisivuilta löydät erittäin kätevän ja helppokäyttöisen lainojen yhdistely -laskurin, joka laskee puolestasi, millaisen summan saisit säästettyä joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin jokaisen olemassa olevan lainasi tiedot sekä uuden yhdistelylainan tiedot, niin näet heti, minkä verran säästöä saisit jatkossa kuukausittain.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainan ottamista pitää aina harkita tarkkaan. Lainaa tulee ottaa vain todelliseen tarpeeseen ja ainoastaan silloin, kun olet täysin varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Lainasumma täytyy aina suhteuttaa omiin tuloihin.

Laske, minkä verran sinulle jää rahaa käyttöön kuukausittaisten menojen jälkeen. Tuo summa on se, jolla voit lyhentää lainaasi. Tietysti kaikkein paras olisi, jos rahaa jäisi myös hieman säästöön kaikkien menojen jälkeen.

Talouden tasapainottamiseen sopii yhdistelylaina. Jos sinulla on jo monta yksityislainaa, kulutusluottoa ja osamaksuja, ei uusia yleensä enää kannata ottaa. Yhdistelylainalla voit saada tilanteen hallintaan ja lainakustannuksia paljon pienemmäksi. Näin saat säästöä joka kuukausi, ja todennäköisesti myös stressi vähenee, kun vastuullasi on vain yksi laina, eikä enää monta pientä sinne ja tänne.

Edullinen 3000 euron laina netistä

Kannattaako valita joustoluotto, kertalaina vai yhdistelylaina?

3000 euron lainalle on tarjolla on monia erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten joustoluotto, kertalaina ja yhdistelylaina. Jokainen lainatyyppi on tarkoitettu erilaisiin rahoitustarpeisiin, joten on tärkeää vertailla niiden ominaisuuksia, jotta osaa valita omaan tilanteeseen sopiva ratkaisun.

Yhteistä näille kolmelle lainamuodolle on se, että ne kaikki ovat vakuudettomia eli niitä varten ei tarvita mitään vakuuksia. Niitä haetaan netistä ja rahat saa käyttöön todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Voit kilpailuttaa sekä joustoluotot, kertalainat että yhdistelylainat Nordic Bankin nettisivuilla.

Joustoluotto

Joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan hyvin paljon luottokorttia. Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi oman tarpeen mukaan silloin, kun itse haluat. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Luottoraja kertoo siis, kuinka paljon voit enintään nostaa rahaa omalle tilillesi. Laina palautuu takaisin käyttöösi, kun olet lyhentänyt sitä. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi.

Tällaisesta lainasta saa avun helposti ja nopeasti, kun rahantarve iskee yllättäen. Joustoluotto voi toimia taloudellisena puskurina, johon voit turvautua tarvittaessa. Luotolla maksat niin yllättävät lääkärikulut, auton korjauksen kuin pienet remontitkin.

Kertalaina

Kertalaina eroaa joustoluotosta siten, että se on kertaluontoinen laina, joka siirretään tilillesi kerralla yhdessä erässä. Kertalaina on tavallisesti kooltaan 100010 000 euroa.

Myös vakuudettoman kertalainan saa nopeasti tilille. Siksi se sopii yllättävien menojen rahoittamiseen. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joten lainalla voi myös toteuttaa monenlaisia haaveita, kuten järjestää hääjuhlat tai lähteä lomamatkalle.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on tarkoitettu pienempien lainojen yhdistämiseen. Sillä voi yhdistää kaikki kulutusluotot, joustoluotot, osamaksut, luottokorttivelat ja muut vastaavat. Tämä auttaa sinua tasapainottamaan talouttasi. Voit säästät huomattavia summia korkokuluissa ja muissa kuluissa yhdistelylainan ansiosta.

Tällainen laina auttaa myös vähentämään stressiä. On raskasta huolehtia monen lainan lyhennyksistä. Yhdistelylaina vie tuon taakan pois, sillä sen ansiosta sinulle jää vain yksi laina. Näin muistat helpommin maksaa kaikki maksuerät ja pysyt vaivatta selvillä siitä, minkä verran velkaa on vielä jäljellä.

Yhdistämällä lainat säästät rahaa

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Kun maksettavana on osamaksuja eri liikkeisiin, luottokorttivelkaa sekä eri lainanantajilta otettuja kulutusluottoja, lainanlyhennyksiin kuluu joka kuukausi paljon rahaa. Jokaisesta näistä maksetaan lynennyksen lisäksi myös korkoja ja kuluja.

Kun lainoja on monta, voi kuluihin mennä yllättävän paljon rahaa. Kaikki nuo rahat ovat pois muusta kuluttamisesta. Lisäksi on stressaavaa huolehtia, onko kaikki maksuerät varmasti maksettu ajallaan ja oikeilla tiedoilla.

Tällaisessa tilanteessa kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen. Meidän avullamme voit yhdistää lainat jopa 70 000 euroon saakka. Näin voit säästää huomattavia summia rahaa, jopa satoja euroja joka kuukausi. Velan kokonaismäärä pysyy edelleen samana, mutta koska maksat vain yhden lainan kuluja, säästät rahaa. Pääset myös paljon helpommalla, kun sinun ei tarvitse enää huolehtia monesta pienestä lainasta ja niiden lyhennyksistä.

Yhdistelylainan avulla voit saada oman taloutesi tasapainoon itse. Jos tilanne on edennyt pidemmälle ja tarvitset apua talousasioiden selvittelyssä, voit ottaa yhteyttä oikeusaputoimiston Talous- ja velkaneuvontaan tai Takuusäätiöön. Molemmista saa neuvontaa maksutta.

Voiko lainan maksaa nopeammin takaisin?

Lainan voi maksaa nopeammin takaisin. Tällä tavalla pääset lainasta nopeammin eroon ja säästät rahaa. Jos laina-aikana käy niin, että taloudellinen tilanteesi paranee ja haluat nopeauttaa takaisinmaksua, voit tehdä niin. Tavallisesti ylimääräisten lyhennysten tekeminen on mahdollista ilman lisäkustannuksia. Tämä asia kannattaa kuitenkin vielä varmistaa luotonmyöntäjältä, sillä eri toimijoilla on erilaisia käytäntöjä asian suhteen.

Usein kysytyt kysymykset 3000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kyllä, myös opiskelija voi saada lainaa. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Pienen pikavipin voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman henkilökohtaisen tarjouksen veloituksetta täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailupalvelussamme vertailet helposti lainat 35 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty palvelussamme parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa niistä edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Kyllä! Lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakiijan kanssa, jos vain mahdollista. Yhteislainan lainahakemus menee todennäköisemmin läpi ja paremmilla lainan ehdoilla, koska yhdessä haettu laina pienentää luotonmyöntäjän riskiä.

Lue lisää: