Lainaa 4000 euroa

Lainaa 4000 euroa netistä

Lainaa 4000 euroa järkevästi kilpailuttamalla itsellesi edullinen laina ilman vakuuksia. Voit helposti vertailla lainatarjoukset ja valita itsellesi parhaan 4000 euron lainan!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa 4000 euroa järkevästi kilpailuttamalla itsellesi edullinen laina ilman vakuuksia. Täytä sivuillamme ilmainen lainahakemus, niin lähetämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat lainatarjouksia nopeasti hakemuksen lähetettyäsi. Voit helposti vertailla lainatarjoukset ja valita itsellesi parhaan 4000 euron lainan!

Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido mihinkään. Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa.  Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo minuuteissa sähköpostiisi.

Lainatarjous allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla, eli pankissa ei tarvitse käydä – lainan haku onnistuu kokonaan netissä! Laina maksetaan tilillesi pian lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä sivuillamme ilmainen lainahakemus, niin lähetämme sen 27 pankille ja lainanmyöntäjälle.  Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido mihinkään, voit kilpailuttaa lainat, yhdellä helpolla lainahakemusella!

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Lainatarjous allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla, eli pankissa ei tarvitse käydä – lainan haku onnistuu kokonaan netissä! 4000 euron laina maksetaan tilillesi pian lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Lainaa 4000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia

Meidän kauttamme voit saada 4000 euroa lainaa erittäin nopeasti ja vakuudettomasti. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään. Nämä seikat tekevät vakuudettomasta lainasta suositun lainamuodon.

4000 euron kilpailutetulla lainalla voisi esimerkiksi ostaa sähköpyörän, veneen tai uuteen asuntoon kalusteita. Usein käy niin, että kun on muuttanut toiseen asuntoon, huomaa, että vanhat kalusteet eivät sovikaan sinne. Ne ovat väärän mallisia, eikä värikään välttämättä enää miellytä. Silloin voi pistää vanhat myyntiin ja ottaa vähän lainaa uusien ostamista varten.

Vakuudettomalla lainalla voisi tehdä myös esimerkiksi hieman remonttia. Jos käytät remonttifirmaa, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Muista, että kun haet lainaa, sinun kannattaa yhdistää hakemukseen kaikki hankintaa varten tarvittavat asiat. 

Lainaa 4000 euroa fiksusti heti tilille

Jos olet tekemässä esimerkiksi sitä remonttia, laske lainahakemukseen, miten paljon sinulla arviolta menee rahaa palkkoihin, materiaaleihin, valaisimiin ja muihin tarvikkeisiin.

Jos 4000 euroa ei ole sopiva summa, voit hakea meidän kauttamme jotain muutakin summaa, kuten 5000 euron tai 6000 euron lainaa. Pienin mahdollinen summa on 500 euroa ja isoin 70 000 euroa. Pienellä summalla saat ostettua esimerkiksi uuden puhelimen, isoimmilla pystyt ostamaan oman tontin tai ehkä jopa pienen mökin.

Vakuudettomia lainoja käytetään usein olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on monta kulutusluottoa, osamaksuja ja luottokorttivelkaa, voisit todennäköisesti säästää joka kuukausi paljon rahaa, kun yhdistät lainasi. Silloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja, mikä yleensä tulee halvemmaksi kuin monen lainan maksaminen samanaikaisesti.

Esimerkkilaskelma: Näin paljon voit säästää, kun kilpailutat 4000 euron lainat

Lainojen kilpailutuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – lainavertailu ei vie paljoa aikaa, mutta säästät avullamme selvää rahaa lainanhoitokuluista! Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppoa valita edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 4 000 euron lainasummalle ja 2 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
16,07 %
5 €
20,35 %
24
200,99 €
4 823,76 €
Laina B
13,82 %
4,45 €
17,41 %
24
196,16 €
4 707,84 €
Laina C
9,12 %
4,45 €
12,15 %
24
187,41 €
4 497,84 €
Nordic Bank lainavertailu
4,5 %
-
4,59 %
24
174,59 € / kk
Säästöä jopa 26,4 €/kk!
4 190,16 €
Säästöä jopa 633,6 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 633,6 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean ja helpon lainavertailun sivuillamme. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Lainalaskurilla voit arvioida, mikä olisi sopiva laina-aika

Lainalaskurillamme voit kokeilla helposti, minkälainen laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurin mukaan 4000 euron lainan kuukausierä olisi noin 80 euroa, jos laina-aika olisi 5 vuotta. Jos haluat maksaa lainan takaisin esimerkiksi kolmessa vuodessa, olisi kuukausierä noin 125 euroa. Kuukausierä voidaan sopia sinulle sopivaksi. Toiset tykkäävät maksaa lainan pois mahdollisimman pian, toiset haluavat, että kuukausierä pysyy pienenä.

Laskurista näkyvä kuukausierä on suuntaa antava arvio. Kyseessä ei välttämättä ole lopullinen kuukausierä. Siihen vaikuttaa todellinen vuosikorko, joka taas on yksilöllinen. Se määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia siis aina huolellisesti.

Edullisella 4000 euron lainalla toteutat unelmasi, fiksusti!

Miksi kulutusluottojen kilpailuttaminen on järkevää?

Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat eri suuruista korkoa. Ei välttämättä ole kannattavaa tarttua heti ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen. Se ei nimittäin välttämättä ole kaikista edullisin. Voit pienellä vaivalla löytää halvemman vaihtoehdon. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa kymmeniä euroja enemmän maksettavaa.

Onneksi hakemusta ei tarvitse enää lähettää jokaiseen pankkiin erikseen. Lainavertailu-palvelumme ansiosta vertaileminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Täytät nettisivuillamme vain yhden hakemuksen, ja voit sillä saada jopa lähes 30 lainatarjousta. Ensimmäiset tulevat yleensä parissa minuutissa. Hakemuksen tekeminen on sinulle ilmaista.

Lainat järjestyvät palveluumme pienimmän koron mukaan, mikä helpottaa lainojen vertailemista entisestään. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, parhaimmillaan jo parissa tunnissa.

Kaikkien lainojen vertaileminen on järkevää riippumatta lainan koosta. Vertaileminen on niin nopeaa, että voit tehdä sen, vaikka tarvitsisit lainaa mahdollisimman pian. Hakemuksen tekeminen ei vie kauan, eikä ole vaikeaa. Voit siis helposti säästää paljon rahaa.

Jos sinulla on maksettavanasi useita kulutusluottoja ja osamaksuja yhtä aikaa, suosittelemme, että tutustut lainojen yhdistämiseen. Yleensä monta pientä lainaa tulee kalliimmaksi kuin yksi iso. Kun yhdistät kulutusluottosi ja lainasi, sinun on mahdollista säästää merkittäviä summia koroissa ja lainanhoitokustannuksissa.

Lainat voi kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi kerran vuodessa voi olla sopiva rytmi. Laita vaikka kalenteriisi muistutus asiasta jo valmiiksi, jotta et unohda tehdä kilpailutusta.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Meidän kauttamme voit saada 500–70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

Sitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Jotain vaatimuksia luotonmyöntäjillä kuitenkin on: sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Vakuudettomat lainat ovat joustavia. Juuri niiden joustavuuden ja vakuudettomuuden vuoksi kyseessä on suosittu lainamuoto. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea.

Rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa.

Pienempiä lainasummia käytetään yleensä tilanteissa, joissa rahat ovat syystä tai toisesta lopussa ja tulee uusia yllättäviä rahareikiä.

4000 euron lainaaminen on helppoa

Pienellä lainalla voi esimerkiksi maksaa laskuja tai ostaa ruokaa. Sillä voi myös hemmotella läheisiä, esimerkiksi ostaa lahjoja tai järjestää kivat juhlat. Pienestäkin lainasummasta voi siis olla iso apu. Jos lainan maksaa pois todella nopeasti, jäävät korkokulutkin yleensä mataliksi.

Suurimpia lainasummia voi käyttää isojen unelmien toteuttamiseen. Sillä pystyisi esimerkiksi ostamaan tontin tai uuden auton. Sillä voisi tehdä myös vähän isompiakin remontteja kotona tai mökillä, tai esimerkiksi asentaa aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelien avulla voi saada aikaan säästöjä, sillä sähkön hinta nousee koko ajan. Vakuudetonta lainaa voi käyttää myös täydentämään pankista satua lainaa. Varsinkin remontteja tehdessä ja taloa rakentaessa eteen tulee yllätyksiä ja muutoksia, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Budjetti ylittyy helposti, ja lisärahoitusta tarvitaan nopeasti.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen 4000 € lainan mitä tahansa tarkoitusta varten

Suomessa moni pankki ja luotonmyöntäjä tarjoaa vakuudettomia lainoja. Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen lainan monien vaihtoehtojen joukosta. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää, eli voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 20 tarjousta. 

Sinun täytyy täyttää vain yksi lainahakemus nettisivuillamme. Vakuudetonta lainaa varten et tarvitse takaajia ja vakuuksia. Hakemuksen käsittelyprosessi on nopea, joten voit saada rahat tilillesi jo muutamassa tunnissa. Pääset parhaimmillaan jo samana päivänä toteuttamaan unelmiasi.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten. Voit saada lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, mistä syystä se sopii todella hyvin avuksi tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti. Joten jos esimerkiksi puhelimesi menee rikki, voit päästä ostamaan uutta jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Puhelimen ostaminen onnistuu yleensä osamaksullakin.

Osamaksussa voi olla kuitenkin yllättävän korkeat tilinhoitomaksut, joten vakuudeton laina voi osoittautua edullisemmaksi vaihtoehdoksi. Kannattaa vertailla vakuudettomia lainoja ja osamaksuvaihtoehtoja keskenään.

Lainasta rahoitusyhtiöltä päätös heti

Vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Voit saada lainan, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Sinulla pitää olla myös vakaat tulot. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat luotonmyöntäjille eräänlaisena vakuutena.

Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita tai sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa ja yleensä kaikki ovat saapuneet kuuden tunnin sisällä. Jos haluat odottaa, että kaikki tarjoukset ehtivät varmasti saapua, voit odottaa noin vuorokauden. Vertaile tarjouksia aivan rauhassa. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Lainarahat nopeasti tilille

Allekirjoitettuasi lainasopimuksen sinulta saatetaan kysyä vielä joitakin liitteitä lainan lopulliseksi hyväksynnäksi; esimerkiksi tiliotetta tai palkkakuittia. Sen jälkeen tulee lopullinen lainapäätös ja rahat maksetaan tilille useimmiten jo saman päivän aikana.

Kaikki lainat, myös pienet, on järkevää kilpailuttaa. Pienemmässäkin lainassa suuri korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Ei ole järkeä maksaa turhaan suurta korkoa, jos on muitakin vaihtoehtoja. Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi pysyy mahdollisimman edullisena. Nordic Bank on luotettava lainavertailupalvelu ja kauttamme onkin turvallista vertailla pankit ja rahoitusyhtiöt.

Löydä sopiva lainatyyppi tarpeesi mukaan: joustolaina, pienlaina vai järjestelylaina

Lainamarkkinoilla on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten joustolaina, pienlaina ja järjestelylaina. Jokainen näistä lainatyypeistä on tarkoitettu erilaisiin rahoitustarpeisiin, joten on tärkeää valita omaan tilanteeseen sopiva.

Yhteistä näille kolmelle lainatyypille on se, että ne kaikki ovat vakuudettomia eli niitä varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Tällaisia lainoja on helppo hakea netistä ja rahat saa käyttöön todella nopealla aikataululla.

Joustolaina

Joustolaina on jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi tarpeen mukaan. Saat luottorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä.

Valitse itsellesi sopivin lainavaihtoehto

Lainaa lyhennetään tavallisesti kuukausittain, ja se palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Korkoja joustolainassa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille, ei siis koko lainasummasta, jos sitä ei käytetä. Joustolaina muistuttaa ominaisuuksiltaan hyvin paljon luottokorttia.

Tällainen laina voi toimia taloudellisena puskurina, johon voit turvautua, kun rahantarve yllättää. Esimerkiksi kun auto pitää korjauttaa, uudet kodinkoneet ostaa tai maksaa yllättäviä lääkärikuluja, saa joustoluotosta nopeasti avun.

Pienlaina

Pienlaina ja järjestelylaina eroavat joustolainasta siten, että ne ovat kertaluontoisia lainoja. Koko summa siis siirretään kerralla yhdessä erässä asiakkaan tilille. Pienlaina on tavallisesti enintään 4000 euron kokoinen laina ja sen takaisinmaksuaika on lyhyt. Pienlaina on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset hieman rahaa nopeasti, etkä halua ottaa suurta lainaa tai sitoutua pitkään takaisinmaksuaikaan.

Myös pienlaina sopii yllättävien menojen rahoittamiseen ja totta kai myös haaveiden toteuttamiseen. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Pienlainalla voi ostaa uudet silmälasit hajonneiden tilalle, toteuttaa pieniä remonttiprojekteja tai maksaa laskuja. Tai sitten voit viedä perheesi lomalle tai lisätä kotisi viihtyisyyttä uusilla kalusteilla.

Järjestelylaina

Järjestelylaina on tarkoitettu lainojen yhdistämiseen. Järjestelylainalla voit yhdistää useita pieniä luottoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi. Voit sopia takaisinmaksuaikataulun itsellesi sopivaksi ja säästät huomattavia summia korkokuluissa ja muissa kuluissa. Voit yhdistää kaikki osamaksut, kulutusluotot, luottokorttivelan ja muut vastaavat pienet lainat.

Järjestelylaina voi auttaa säästämään rahaa, sillä suurempien lainojen korot ovat usein matalammat kuin pienempien lainojen. Lisäksi säästät hermojasi, kun sinun ei enää tarvitse stressata, onko kaikkien lainojen lyhennykset varmasti maksettu ajallaan. Huolenasi on vain yksi laina ja sen lyhennykset.

Voit säästää merkittäviä summia yhdistämällä lainasi

Monille on käynyt niin, että osamaksusopimuksia, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja on kertynyt useita. On ostettu vaatteita ja elektroniikkaa osamaksuilla, maksettu lomamatka luottokortilla ja lisäksi ostettu autoon uudet renkaat kulutusluotolla. Yhtäkkiä saattaa huomata, että lainanlyhennyksiä pitää maksaa moneen eri paikkaan joka kuukausi. Paljon rahaa kuluu pelkästään lainojen korkoihin ja erilaisiin kuluihin. On myös stressaava kantaa huolta siitä, onko jokainen maksuerä varmasti muistettu maksaa ajoissa ja oikeilla tiedoilla.

Tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Nordic Bankin avulla voit yhdistää lainat jopa 70 000 euroon saakka. Kaikki osamaksut, luottokorttivelat, kulutusluotot ja muut pienet lainat voidaan yhdistää. Näin voit säästää huomattavia summia koroissa ja kuluissa. Velan kokonaismäärä säilyy ennallaan, mutta säästö syntyy siitä, että pitää maksaa enää vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Lisäksi pääset helpommalla, kun ei tarvitse enää huolehtia monesta lainasta.

Yhdistelylainan avulla oman talouden voi saada tasapainoon itse. Jos tilanne on edennyt pidemmälle ja tarvitset ulkopuolista apua talousasioiden selvittelyssä, voit ottaa yhteyttä oikeusaputoimiston Talous- ja velkaneuvontaan tai Takuusäätiöön. Molemmista saa maksutonta neuvontaa.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu sinun henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Nettisivuiltamme löydät lainalaskurin, jolla voit kokeilla, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva lainasumma ja laina-aika. Laskurin käyttö on helppoa ja nopeaa ja totta kai myös ilmaista.

Lainan hakeminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja budjetointia. Ensin on hyvä selvittää, kuinka paljon rahaa jää kuukausittain käyttöön kaikkien menojen jälkeen. Budjetin perusteella pystyt määrittelemään, minkä kokoinen lainan kuukausierä olisi sinun tilanteeseesi sopiva. Myös lainanantajat arvioivat maksukykyäsi esimerkiksi tulotietojesi perusteella. Riskiarvion perusteella lainanantajat päättävät, myönnetäänkö lainaa vai ei.

Myös lainan takaisinmaksuaika voi vaikuttaa lainasummaan. Isoja lainoja ei yleensä myönnetä kovin lyhyelle takaisinmaksuajalle, koska silloin riskit kasvavat liian suuriksi. Isoille lainasummille tarvitaan pidempi laina-aika.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan takaisin nopeammin. Tämä on lakiin kirjattu oikeus. Joskus kesken laina-ajan käy niin, että taloudellinen tilanne paranee ja haluaisit siksi nopeuttaa takaisinmaksua. Yleensä lainan maksaminen takaisin nopeammin, eli ylimääräisten lyhennysten tekeminen, on mahdollista ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia. Tämä asia kannattaa kuitenkin vielä tarkistaa lainanantajalta, sillä eri tahoilla on erilaiset käytännöt näiden asioiden suhteen.

Kun lyhennät lainaa kuukausierää suuremmalla summalla, lainan pääoma pienenee ja laina-aika lyhenee. Pääset siis nopeammin eroon lainasta. Tällä tavalla voit säästää korkokuluissa ja muissa kuluissa.

Usein kysytyt kysymykset 4000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman henkilökohtaisen lainatarjouksen veloituksetta täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin sinun on helppoa erottaa edullisin laina.

Lue lisää: