Lainaa 500 euroa

500 euroa lainaa heti tilille

Kilpailutamme 500 euron lainat puolestasi ilmaiseksi. Lainapäätökset saat heti sähköpostiisi. Rahat saat nopeasti tilille lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hajosiko puhelimesi tai pesukoneesi? Jäitkö yllättäen työttömäksi, eikä tuloja juuri nyt tule mistään, mutta laskut pitäisi silti maksaa? Vai haluatko kenties harrastaa hieman kotimaanmatkailua ja käydä pienellä hotellilomalla naapurikaupungissa? Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, voit hakea pienen lainan Nordic Bankin kautta nopeasti tilille. 500 euroa on pienin lainasumma, jonka voit hakea kauttamme.

Tällainen pieni lainasumma voi auttaa tilanteessa, jossa rahantarve ilmenee yllättäen ja tilin saldo lähestyy nollaa. Jos tiedät, että rahaa on tulossa tulevina kuukausina, voi pieni laina olla hyvä apu.

Kilpailutamme lainat puolestasi ilmaiseksi. Lainapäätökset saat heti sähköpostiisi. Rahat saat nopeasti tilille lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hajosiko puhelimesi tai pesukoneesi? Jäitkö yllättäen työttömäksi, eikä tuloja juuri nyt tule mistään, mutta laskut pitäisi silti maksaa? Vai haluatko kenties harrastaa hieman kotimaanmatkailua ja käydä pienellä hotellilomalla naapurikaupungissa?

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, voit hakea lainaa Nordic Bankin kautta. 500 euroa on pienin lainasumma, jonka voit hakea kauttamme.

Tällainen pieni lainasumma voi auttaa tilanteessa, jossa rahantarve ilmenee yllättäen ja tilin saldo lähestyy nollaa. Jos tiedät, että rahaa on tulossa tulevina kuukausina, voi pieni laina olla hyvä apu.

Mihin tarkoitukseen pienen 500 euron lainan voi käyttää?

Vakuudettomia lainoja ei ole ”korvamerkitty” mitenkään, joten voit käyttää rahat ihan mihin haluat. 500 euroa on pieni summa, mutta voi tuoda ison avun. Jos esimerkiksi joku kodinkone hajoaa, pitäisi uusi saada hankittua mielellään mahdollisimman pian.

Tai jos rahat jostain syystä ovat lopussa, mutta laskujen eräpäivät lähestyvät, voi vakuudettoman lainan ottaminen olla kannattavampaa kuin laskujen maksaminen myöhässä.

Voi pienen lainan ottaa toki mukaviakin asioita varten. 500 eurolla saisi esimerkiksi kivan määrän lahjoja läheisille. Tai sillä pystyisi rahoittamaan pariskunnan viikonloppureissun kylpylähotelliin. Myös uuden laadukkaan puhelimen saisi sillä summalla.

Haluaisitko saada veronpalautukset ennakkoon? Se ei valitettavasti ole mahdollista, mutta onneksi voi hakea pienen lainan ja maksaa lainan takaisin veronpalautuksista.

lainaa 500 euroa sohvan ostamiseen

Puhelimia ja monia muitakin tuotteita saa ostettua toki myös osamaksuilla. Osamaksut voivat kuitenkin tulla lopulta kalliimmaksi kuin vakuudeton laina.

Joidenkin kauppojen osamaksuissa on korkeat korot ja tilinhoitomaksut, joiden vuoksi tuotteelle tulee lopulta paljon hintaa.

Valitsitpa minkä rahoitusvaihtoehdon tahansa, hintoja kannattaa aina vertailla ensin ja sopimuksen ehdot pitää lukea tarkkaan, jotta tiedät, mihin sitoudut.

Nordic Bankin lainalaskurilla voit kokeilla, minkälaisella takaisinmaksuajalla lainan kuukausierästä tulisi sopiva. Laskurista näet suuntaa antavan arvion luottokustannuksista ja koroista.

Luottokustannusten yhteismäärään vaikuttaa esimerkiksi vuosikorko, joka on yksilöllinen. Lopullisesti se määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella.

Laskurillamme saat kuitenkin alustavan käsityksen siitä, minkälaiseksi kuukausierä voi muodostua milläkin takaisinmaksuajalla. Yleensä lainat voi myös maksaa takaisin sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Lyhytaikainen laina ei ehdi kerryttää niin paljoa korkoja ja muita kuluja ja tulee siksi halvemmaksi. Siksi pieni laina kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois.

Lainaa 500 euroa fiksusti netistä

Miksi pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa?

Eri luotonantajat tarjoavat eri suuruisia korkoja. Vaihtelu eri luotonantajien välillä voi olla suurta. Pienestäkin lainasta kertyy pitkässä juoksussa yllättävän paljon korkoa. Etenkin, jos rahoitat useita hankintojasi vakuudettomilla lainoilla ja osamaksusopimuksilla, voi niistä maksettavien korkojen yhteissumma nousta todella korkeaksi. Pienistä puroista kasvaa iso virta. Siksi myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa.

Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Kun vertailet lainoja esimerkiksi kerran vuodessa, saat tietää halvemmista vaihtoehdoista, ja voit vaihtaa niihin. Tällä tavalla pidät talouttasi kunnossa ja säästät rahaa.

Kuka voi saada vakuudettoman pikalainan?

Nordic Bankin kautta haettavat pikalainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että hakijalla ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia, jotta hän voi saada lainaa. Lainan voi saada, jos hakija on työssäkäyvä tai eläkeläinen, eli hänellä on säännölliset tulot. Hakijalla pitää olla myös puhtaat luottotiedot ja hänen tulee olla täysi-ikäinen. Myös 18-vuotias voi siis saada pienen lainan.

Yleisimmät syyt sille, miksi lainaa ei myönnetä ovat maksuhäiriömerkintä, tulottomuus tai liikaa lainaa suhteessa tuloihin.

Voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen, vaikket olisi täysin varma, täytätkö ehtoja. Hakemuksen tekeminen ei nimittäin sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten sen tekeminen on riskitöntä. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista.

Hakemus voidaan hylätä myös, jos siinä on puutteellisia tietoja. Täytä siis hakemus aina huolellisesti. Jotkut ajattelevat, että jos hakemukseen ei kirjoita kaikkia olemassa olevia lainoja, voi saada helpommin lainaa.

Tämä ei pidä paikkaansa, vaan asia on päinvastoin, eli puutteelliset tiedot voivat estää lainan saamisen. Kirjaa siis hakemukseen kaikki tietosi tarkasti.

Lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Jos laitat lainahakemukseen kanssahakijan, voitte yhdessä saada enemmän lainaa ja pienemmän koron.

Kun olette tekemässä hankintoja esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, kannattaa lainaa hakea molempien nimillä. Pienempi korko merkitsee sitä, että säästätte merkittävästi rahaa.

Lainaa 500 euroa ilman vakuuksia helposti

Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä

Onko sinulle kertynyt useita kulutusluottoja ja osamaksusopimuksia? Jos näin on, voisit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Se vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista. Yleensä tulee halvemmaksi maksaa vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Kun yhdistät lainasi, voit säästää suuria summia rahaa.

Näin voit yhdistää lainasi:

  1. Laske kaikkien lainojesi jäljellä olevat summat yhteen. Ota selvää myös lainojen koroista ja muista maksuista.
  2. Laita summa lainahakemukseen ja täytä muut hakemukseen vaadittavat tiedot.
  3. Odottele hetki. Jo muutaman minuutin päästä alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia keskenään sekä olemassa oleviin lainoihisi.
  4. Hyväksy tarjous, nosta rahat tilillesi, ja maksa niillä muut lainasi pois. Jatkossa lyhennä siis vain yhtä lainaa, joten säästät todennäköisesti aika kivasti rahaa!

Toisinaan käy niin, että hakija ei saa heti yhdistettyä kaikkia lainojaan. Sellaisessa tilanteessa voi olla kannattavaa yhdistää edes osa lainoista.

lainaa 500 euroa puhelimesta

Nordic Bankin avulla kilpailutat yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella

Vaikka kyseessä on pieni lainasumma, on lainojen vertaileminen silti järkevää. Mitä pienempi lainan korko on, sitä edullisemmaksi se sinulle yleensä tulee.

Lainojen vertaileminen on nykyään todella helppoa.

Sinun ei tarvitse laittaa hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Nordic Bankin kautta voit yhdellä ainoalla hakemuksella vertailla jopa yli 30 eri luotonantajaa.

Kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Eli sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia, jotta voisit saada lainan.

Voit hakea lainaa helposti ja lainanhakuprosessi on nopea.

 

Rahat saa nostettua tilille yhden työpäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Näiden seikkojen vuoksi vakuudettomat lainat ovat suosittuja Suomessa.

Hakijalta ei vaadita omaisuutta tai takaajia, mutta jotain vaatimuksia luotonantajilla kuitenkin on. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Sen lisäksi hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos et ole aivan varma, täytätkö vaatimukset, voit silti tehdä hakemuksen. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita hakijaa mihinkään.

Muista myös, että jos lisäät hakemukseen yhteishakijan, voitte saada enemmän lainaa ja pienemmän koron. Jos siis olette esimerkiksi puolisosi kanssa tekemässä hankintoja, voi olla kannattavaa tehdä lainahakemus molempien nimellä.

Usein kysytyt kysymykset 500 euron lainasta:

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia mikäli olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Tarvittavien liitteiden määrä vaihtelee. Se riippuu mistä lainaa haetaan ja kuinka paljon sitä haetaan. Toisinaan tarvitaan useita liitteitä, joskus riittää esimerkiksi pelkkä palkkakuitti. Luotonmyöntäjä pyrkii liitteiden avulla varmistumaan lainanhakijan maksukyvystä. On myös mahdollista saada pieni laina ilman liitteitä.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen ja vertailemalla lainatarjoukset.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. 500 euron laina haetaan kuitenkin yleensä vuoden takaisinmaksuajalle.

Voit käyttää lainarahat mihin itse haluat! 

Lainavertailun avulla voit säästää huomattavasti rahaa kuukaudessa, kun et maksa lainanhoitokustannuksista liikaa. 

Laina maksetaan tilille nopeasti. Rahat siirretään tilillesi usein jo minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisestä. Nordic Bankin tarjoamista lainoista käytetäänkin myös nimeä pikalaina.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi.

Vipit kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä helposti netissä. Vippi maksetaan nopeasti tilille.