LAINAA 5000 EUROA

Lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia heti tilille

Hae 5000 euron laina ilman vakuuksia heti tilille kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 5000 euron lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae 5000 euron laina ilman vakuuksia heti tilille kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 5000 euron lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä ilmainen lainahakemus helposti Nordic Bankin verkkosivuilla ja saat lainapäätöksen heti!

Voit nostaa rahat tilille jopa saman päivän aikana. Valitse lainalaskurin avulla itsellesi sopiva laina-aika sekä kuukausierä.

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa, etkä sitoudu mihinkään. Nordic Bank vertailee lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi jotta löydetään sinulle sopiva 5 000 € laina.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä ilmainen lainahakemus helposti Nordic Bankin verkkosivuilla ja saat lainapäätöksen heti!

Voit nostaa rahat tilille jopa saman päivän aikana. Valitse lainalaskurin avulla itsellesi sopiva laina-aika sekä kuukausierä.

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa, etkä sitoudu mihinkään. Nordic Bank vertailee lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi jotta löydetään sinulle sopiva 5 000 € laina.

5000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia

Toisinaan eteen tulee yllättäviä menoja, joita varten tarvitaan ylimääräistä rahaa. Sitä ei kuitenkaan välttämättä juuri sillä hetkellä ole tilillä, joten avuksi saatetaan tarvita vakuudetonta lainaa. Nordic Bankissa pystyt helposti kilpailuttamaan niin pienet, kuin isotkin lainat. Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen lainan!

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Voit käyttää rahat ihan mihin tahansa tarkoitukseen. Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Jos olet hakemassa pienen pikavipin, voi laina-aika olla jopa alle vuoden mittainen.

Helpolla lainalaskurillamme voit kokeilla, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva. Syötä laskuriin lainasumma ja laina-aika, niin näet heti arvion kuukausierästä. Samalla saat alustavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Lainaa 5000 euroa kätevästi netissä

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää vertailemalla 5000 euron lainat?

Lainavertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppoa valita edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 5 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
17,97 %
5 €
21,88 %
36
185,69 €
6 684,84 €
Laina B
14,73 %
4,45 €
17,85 %
36
177,12 €
6 376,32 €
Laina C
11,63 %
4,45 €
14,35 %
36
169,64 €
6 107,04 €
Nordic Bank lainavertailu
6,14 %
-
6,32 %
36
152,43 € / kk
Säästöä jopa 33,26 €/kk!
5 487,48 €
Säästöä jopa 1 197,36 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 1 197,36 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean ja helpon lainavertailun sivuillamme. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

5000 euroa kertalainaa vai joustoluottoa?

Voit hakea 5000 euron lainan joko kertalainana tai joustoluottona. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja, eli et tarvitse niitä varten takaajia tai vakuuksia. Sekä kertalainaa että joustoluottoa voi hakea Nordic Bankin kautta.

Kertalaina maksetaan tilillesi yhdessä erässä. Haet siis jotain lainasummaa ja se siirretään sinulle kerralla kokonaisuudessaan. Kertalainoja ovat esimerkiksi pikalainat, lomalainat, autolainat, remonttilainat ja kulutusluotot.

Joustoluotto eroaa kertalainasta sillä tavalla, että koko summaa ei välttämättä makseta tilillesi kerralla. Sen sijaan sinulle myönnetään luottotili ja luottoraja. Saat itse tehdä nostoja luottotililtä silloin kun itse haluat. Sinä päätät, minkä verran lainaa nostat käyttöösi. Laina palautuu takaisin nostettavaksi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Eli voit taas joskus myöhemmin nostaa sitä tilillesi uudestaan.

Kertalainat sopivat sellaisiin hankintoihin, joiden kaikki kulut ovat jo hyvin selvillä etukäteen. Jos olet esimerkiksi rakennuttamassa vaikkapa saunamökkiä pihallesi ja tiedät jo tarkalleen, minkä verran materiaalit, työt ja muut kulut tulevat olemaan, voit hakea kertalainan.

Jos sen sijaan et ole vielä aivan varma, minkä verran tarvitset lainaa esimerkiksi sen saunan rakentamista varten, on joustoluotto ehkä parempi vaihtoehto. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, millaisen lainasumman tarvitset. Haet joustoluoton ja teet ensimmäisen noston, jolla rakentaminen pääsee alkuun. Seuraavat nostot teet vasta sitten, kun tiedät tarkasti, millaisen summan tarvitset.

Paljonko säästäisit rahaa lainojen ja osamaksujen yhdistämisellä?

Onko sinullekin kertynyt maksettavaksi monta osamaksua eri liikkeisiin? Näin on käynyt monelle. Osamaksu on helppo vaihtoehto, mutta ei välttämättä kaikkein edullisin. Ja jos osamaksuja on samanaikaisesti monta, kuluu pelkkiin korkoihin melko paljon rahaa joka ikinen kuukausi.

Tällaisessa tilanteessa todennäköisesti hyötyisit yhdistelylainasta. Kun saat kaikki osamaksut yhdistettyä yhdeksi isommaksi lainaksi, sinulla ei kulu niin paljon rahaa korkoihin ja kuluihin. Rahaa jää enemmän käyttöön muihin elämisen kuluihin, harrastuksiin tai ihan vain säästöön.

Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevän laskurin, jolla voit laskea, minkä verran säästöä saisit yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin kaikkien olemassa olevien lainojesi tiedot sekä uuden yhdistelylainan tiedot, niin laskuri laskee puolestasi, millaisen summan säästät jatkossa joka kuukausi.

Hae edullinen 5000 euron laina ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Mihin tarkoitukseen vakuudettoman lainan voi käyttää?

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei määrätä, eli voit käyttää rahat ihan mihin itse haluat! Oletpa sitten menossa lomamatkalle, ostamassa uutta tietokonetta tai yhdistämässä kulutusluottojasi, voit hakea meiltä lainaa. Nordic Bankin kautta voit hakea 500–70 000 euron nettilainan ilman vakuuksia ja takaajia. Saat rahat tilillesi nopeasti.

Voit yhdistää samaan hakemukseen lainaa myös useita eri tarkoituksia varten. Jos olet esimerkiksi ostamassa uuden uunin ja puhelimen ja tarvitset myös hieman uusia vaatteita, voit hakea kaikkia näitä varten lainaa samassa hakemuksessa. Sinun ei siis tarvitse hakea lainaa jokaiselle hankinnalle erikseen, vaan voit yhdistää ne samaan hakemukseen.

Mitä 5000 eurolla voi tehdä?

Kun kyse on vakuudettomasta lainasta, voit käyttää rahat mihin itse haluat. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, mihin 5000 euroa voisi riittää:

Lomamatka. Haluatko hemmotella itseäsi ja läheisiäsi kivalla lomareissulla? Siinä tapauksessa voit hakea meiltä lomalainaa. Voit laskea lainahakemukseen kaikki matkasta aiheutuvat kulut. Niitä voivat olla esimerkiksi matkaliput, yöpyminen, ruoat ja tapahtumien pääsyliput.

Remontti ja kodin sisustaminen. 5000 eurolla voisi tehdä pintaremontin moneen huoneeseen, tai koko asuntoon, jos kyseessä on pieni asunto. Sillä voisi myös esimerkiksi uusia keittiötä tai kylpyhuonetta. Remonteissa säästää, jos osaa tehdä ainakin osan töistä itse. Materiaaleja voi etsiä tarjouksista ja kierrätyksestä.

Auton korjaaminen. Vakuudettomalla lainalla voi kätevästi rahoittaa auton korjaukset. Yleensä auton korjaaminen on kiireellinen asia. Suomessa on pitkät välimatkat, eivätkä julkiset liikennevälineet kulje läheskään koko maassa. Töihin ja asioille pitäisi päästä, joten auto pitäisi saada kuntoon nopeasti. Vakuudettoman lainan saa nostettua tilille yhden työpäivän kuluessa, joten korjaukset saa rahoitettua nopeasti.

Yhdistelylaina. Jos sinulle on kertynyt monta kulutusluottoa, luottokorttivelkaa ja osamaksuja, sinun kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Kun sinulla on monta pientä lainaa huolehdittavanasi, maksat niistä jokaisesta korkoa ja mahdollisesti tilinhoitopalkkiota. Joka kuukausi sinulla siis kuluu todennäköisesti paljon rahaa pelkästään näihin lainan kuluihin. Siksi sinun kannattaa yhdistää lainat. Silloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja, mikä yleensä tarkoittaa huomattavaa säästöä.

Jos 5000 euroa ei ole sopiva summa, voit hakea mitä tahansa muutakin summaa 500 ja 70 000 euron väliltä, kuten 4000 €, 6000 € tai 7000 € lainan. Pienimpiä summia käytetään yleensä tavallisten elämän kulujen kattamiseen, kuten laskujen maksamiseen tai ruoan ja vaatteiden ostamiseen. Isoimmilla summilla taas voi esimerkiksi ostaa uuden auton tai tehdä suuria remontteja.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Sinulta ei vaadita takaajia eikä vakuuksia. Sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Ne toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajalle. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, lainanmyöntäjät voivat luottaa siihen, että maksat lainasi takaisin ajallaan.

Lainaa on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen onkin yleensä järkevää, sillä yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron. Ja pienempi korko tarkoittaa tietysti lisää säästöjä!

Lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mitenkään. Voit siis tehdä hakemuksen huoletta myös silloin, jos et ole aivan varma, täytätkö lainaehdot.

Hakemuksesi menee 27 eri pankille ja luotonantajalle. Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleensä se johtuu siitä, että hakijalla ei ole tuloja tai tulot ovat pienet tai epäsäännölliset. Tarjouksia ei välttämättä tule, jos hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hänellä on maksuhäiriömerkintä.

Myös puutteelliset tiedot hakemuksessa voivat johtaa kielteiseen päätökseen. Täytä siis hakemus aina huolellisesti!

Voit säästää paljon rahaa, kun kilpailutat lainasi

Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja lainoille. Vaihtelu voi olla suurtakin. Siksi kaikkien lainojen, myös pienten, kilpailuttaminen on järkevää. Kun kilpailutat lainat voit säästää pitkässä juoksussa merkittäviä summia rahaa.

Myös olemassa olevat lainat on mahdollista kilpailuttaa. Suosittelemme sitä etenkin, jos sinulla on monta kulutusluottoa ja useita osamaksuja. Sellaisessa tilanteessa on yleensä kannattavaa yhdistää lainat. Kun lyhennät vain yhtä lainaa, voit säästää merkittäviä summia korkokuluissa.

Vertaile lainoja Nordic Bankissa fiksusti!

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 tarjousta, joten saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Meidän avullamme löydät edullisen lainan.

Vakuudettomia lainoja varten et tarvitse takaajia ja vakuuksia. Sinulla pitää olla vain puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Hakemus käsitellään nopeasti, ja rahat voi saada tilille jo parissa tunnissa mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluttua. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen myös, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset tarjoukset tulevat minuuteissa ja yleensä kaikki ovat saapuneet kuuden tunnin sisällä. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja tee valintasi aivan rauhassa. Näet tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne on järjestetty pienimmän koron mukaan.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Voit käyttää rahat mihin haluat. Pystyt siis toteuttamaan avullamme sekä pieniä että isoja haaveitasi: uusi auto, lomamatka tai kodin ja mökin remontti.

Jos sattuu jotain yllättävää, jonka vuoksi tarvitset hieman ylimääräistä rahaa mahdollisimman pian, voi pikalaina olla hyvä apu. Pikalaina on pienehkö summa, jonka saat tilillesi jo muutamassa tunnissa. Jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit ostaa uuden parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Kilpailuttaminen kannattaa aina. Sekä pieniä että isoja lainoja kannattaa vertailla. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Ei ole mitään järkeä maksaa isoa korkoa, jos tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Siksi vertaileminen on fiksua.

Lainat kannattaa vertailla säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. Vertaileminen Nordic Bankin avulla on helppoa ja sujuvaa. Kun vertailet lainat palvelussamme, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainatyypit tarpeen mukaan: Käyttöluotto vai kertalaina?

Eri lainatyypit sopivat erilaisiin tilanteisiin. Siksi lainatyyppi kannattaa valita aina tilanteen mukaan. Lisäksi tulee huomioida omat taloudelliset voimavarat ja takaisinmaksukyky, jotta takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista stressiä.

Esimerkiksi pienet lyhytaikaiset lainat on tarkoitettu yksittäisten hankintojen tekemiseen. Asunnon ostamista tai muita suuria hankintoja varten haetaan pankista vakuudellista lainaa, koska niissä on pidemmät takaisinmaksuajat ja matalammat korot. Yritystoiminnan käynnistämistä tai kehittämistä varten taas haetaan pelkästään yrityksille tarkoitettua yrityslainaa.

Yksityishenkilöille myönnettävät lainat voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: kerralla tilille maksettaviin lainoihin ja joustaviin, erissä nostettaviin lainoihin. Yhdessä erässä tilille siirrettäviä lainoja kutsutaan usein kertalainoiksi ja joustavia lainoja voidaan kutsua käyttöluotoksi.

Kertalaina on kertaluontoinen laina. Takaisinmaksu tapahtuu erissä sovitun aikataulun mukaisesti. Kertalainaa voi hakea pankeista tai muista rahoituslaitoksista. Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 70 000 euroon saakka ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Kertalaina sopii monenlaisten projektien toteuttamiseen ja hankintojen tekemiseen. Se on hyvä valinta, jos tiedät jo etukäteen melko tarkasti, minkä verran rahaa tarvitset. Lainalla voi ostaa esimerkiksi auton, mökin, puhelimen tai tehdä vaikka remonttia.

Tällainen laina on usein edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi luottokortin käyttäminen tai kauppojen osamaksut. Näissä vaihtoehdoissa on tavallisesti korkeammat korot, joten ne tulevat kalliimmaksi. Mitä tahansa kertalainaa ei kuitenkaan kannata ottaa, vaan on tärkeää vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia lainoja. Vertailemalla löydät edullisen ja omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

Joustavaa käyttöluottoa ei siirretä kerralla tilille, vaan voit itse tehdä nostoja luottotililtä silloin, kun itse haluat. Nostoja voi tehdä luottorajan puitteissa. Raja siis kertoo, minkä verran saat yhteensä enintään nostaa lainaa. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Tällaiset joustavat lainat soveltuvat sellaisiin tilanteisiin, joissa et vielä etukäteen tiedä, minkä verran tarvitset lainaa. Esimerkiksi remontoidessa alkuperäinen budjetti harvoin pitää. Yleensä eteen tulee kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia, joiden vuoksi budjetti ylittyy. Luottotililtä saa nostettua nopeasti rahaa tällaisissakin tilanteissa.

Käyttöluotto voi myös toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua yllättävien, kiireellisten kulujen ilmetessä. Tällaisia lainoja saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen: yksittäisten hankintojen toteuttamiseen, isojen projektien kuten remontin tekemiseen, lääkärikuluihin tai vaikka lomareissuun. Rahat saa tilille todella nopeasti.

5000 euron lainalla voit yhdistää olemassaolevat pienlainat

Talous tasapainoon yhdistelylainalla

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan useamman erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kulutusluotot, joustoluotot, luottokorttivelat, osamaksut ja muut vastaavat.

Käytännössä siis haet lainan, joka kattaa kaikki velkasi, ja maksat tuolla uudella lainalla kaikki vanhat lainasi pois.

Velan määrä pysyy samana, mutta säästät silti rahaa. Säästö syntyy siitä, että sinun ei enää tarvitse maksaa usean lainan kuluja. Näin voit säästää jopa useita satoja euroja joka kuukausi.

Lisäksi isompien lainojen korot ovat tavallisesti matalammat kuin pienempien. Siksi yksi iso laina tulee yleensä halvemmaksi kuin monta pientä.

Lainojen yhdistäminen tekee talouden hallinnasta helpompaa, koska huolena on vain yhden lainan lyhennykset. Ei tarvitse enää muistella onko kaikki maksuerät varmasti muistettu maksaa jokaisesta lainasta ajallaan ja oikeilla tiedoilla. Vastuullasi on enää ainoastaan yksi laina ja sen lyhennykset.

Kokeile yhdistelylainoille tarkoitetulla laskurillamme, millainen yhdistelylaina toisi sinulle säästöjä. Helppokäyttöinen laskuri helpottaa lainojen yhdistämistä huomattavasti. Laskuriin kirjoitetaan sekä kaikkien nykyisten lainojen tiedot että uuden yhdistelylainan tiedot. Laskuri näyttää heti velan määrän, nykyisen ja uuden kuukausierän sekä säästön määrän kuukaudessa.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Meidän kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Mikä on sopiva lainan määrä, riippuu ihan taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Lainan määrä pitää suhteuttaa tuloihin. Joka kuukausi pitää pystyä maksamaan kaikkien lainojen lyhennykset ja kaikki pakolliset menot ongelmitta. Liian suurta lainaa ei kannata ottaa, sillä se voi johtaa vaikeuksiin myöhemmin, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu.

Jokaisesta lainanhakijasta tehdään arvio, koska pankit haluavat varmistua, että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan. Arvion perusteella päätetään, voidaanko lainaa myöntää ja miten paljon sitä voidaan antaa. Mitä parempi taloudellinen tilanteesi on, sitä suuremman summan voit saada. Maksuhäiriömerkinnät ja muut taloudelliset haasteet sen sijaan vaikeuttavat lainan saamista tai jopa estävät sen.

Tutustu tarkasti eri lainavaihtoehtoihin ja selvitä niiden kustannukset ja ehdot. Lainavertailun avulla löydät luoton, joka sopii tarpeisiisi ja tilanteeseesi.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, lainan voi maksaa nopeammin kuin maksuaikataulu edellyttää. Oman taloudellisen tilanteen parannuttua voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai vaikka maksaa koko lainan pois kerralla. Näin voit säästää paljon rahaa, sillä korkoja kertyy lyhyemmältä ajalta.

Usein lainan maksamisesta nopeammin on hyötyä. Se ei silti ole millään tavalla pakollista. Ylimääräisiä lyhennyksiä kannattaa tehdä vain, jos niihin todella on varaa, ei silloin, kun taloudellinen tilanteesi on tiukka. Tällöin voit vain keskittyä lyhentämään lainaa alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainan ottaminen on pakollista lähes kaikkien isojen hankintojen kohdalla. Esimerkiksi asunnon tai auton hankkiminen tai opintojen rahoittaminen ei tavallisesti ole mahdollista pelkillä omilla säästöillä.

Laina voi kuitenkin aiheuttaa paljon taloudellista stressiä, jos sen takaisinmaksuun ei varaudu kunnolla.

Tarkastele taloudellista tilannettasi. Varmista, että tulosi riittävät varmasti lainan lyhentämiseen. Arvioi tilannettasi realistisesti ja pyri varautumaan myös mahdollisiin yllätyksiin ja elämäntilanteiden muutoksiin.

Jos esimerkiksi tulosi tippuvat – vaikka vain hetkellisesti – pystytkö silti suoriutumaan lyhennyksistä ongelmitta?

Pidempiaikaisista lainoista voi saada jossain tilanteissa lyhennysvapaata. Tämäkin mahdollisuus on hyvä pitää mielessä ja sitä kannattaa tarvittaessa käyttää.

lainavertailu netissä

Harkitse tarkkaan, tarvitsetko lainaa varmasti ja miten paljon sitä tarvitset. Summa kannattaa valita oikean tarpeen mukaan, ylisuurta lainaa ei kannata ottaa. Selvitä myös lainan kustannukset ja ehdot tarkasti. On tärkeää tietää, minkä kokoinen lainan korko on ja mitä muita kuluja siihen liittyy. Todellinen vuosikorko on se luku, jota kannattaa erityisesti tarkastella. Se sisältää sekä koron että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan kustannuksista.

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, joka auttaa sinua arvioimaan, mikä olisi sopiva lainan määrä ja laina-aika. Kirjoita laskuriin haluamasi summa. Laina-ajan pituutta vaihtelemalla näet heti, millä tavalla laina-aika vaikuttaa kuukausierään. Laina kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti, koska silloin se tulee sinulle edullisemmaksi. Mutta kuukausierää ei kuitenkaan pidä sopia liian suureksi, koska silloin et välttämättä pystykään maksamaan sitä ongelmitta joka kuukausi.

Usein kysytyt kysymykset 5000 euron lainasta:

Pienehköjä lainoja tarjoaa moni pankki ja rahoitusyhtiö. Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin voit saada jopa noin 30 lainatarjousta.

Lainan määrä riippuu yksilöllisestä tilanteestasi. Luotonmyöntäjät tarkastelevat maksukykyä, työtilannetta, olemassa olevia lainoja sekä luottotietoja. Voit tehdä maksuttoman lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat tietää, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa.

Voit kilpailuttaa myös yritysluotot Nordic Bankissa. Saat vertailtua palvelussamme yli 10 eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat yrityslainat.

Lainahakemuksen voi tehdä milloin tahansa – myös viikonloppuna. Kaikki lainantarjoajat eivät kuitenkaan siirrä rahoja viikonloppuisin. Voit silti tehdä hakemuksen, ja saat rahat tilillesi seuraavana työpäivänä.

Täysi-ikäinen opiskelija voi saada lainaa ilman vakuuksia, jos hänellä on palkkatuloja.

Pienituloinen voi saada lainaa, jos oma talous on hyvässä tasapainossa. Luotonmyöntäjät tarkastelevat lainahakijan yksilöllistä tilannetta. He ovat kiinnostuneita esimerkiksi hakijan maksukyvystä, olemassa olevista lainoista sekä luottotiedoista. Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita mihinkään, joten voit tehdä hakemuksen nettisivuillamme ja katsoa mistä saisit lainaa nyt ja millä hinnalla.

Kokonaiskorko muodostuu viitekorosta ja pankin marginaalista. Esimerkiksi jos viitekorko on 0,1 % ja pankin marginaali 5 %, lainan vuosikorko on 5,1 %.

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit valita niistä edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Jos edellä mainitut asiat ovat kunnossa, saat melko varmasti lainaa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä.

Lainavertailupalvelussamme vertailet helposti lainat yli 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty palvelussamme parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa niistä edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Lue lisää: