LAINAA 50 000 EUROA

50 000 euron kilpailutettu laina!

Lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 50 000 euron lainatarjoukset heti!

Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 50 000 euroa hankintoihin, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta. 50 000 euron lainan voit saada heti tilille ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile  lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja hae lainaa hankintoihin kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta. 50 000 euron lainan voit saada heti tilille ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Voit siis hakea 50000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Hae lainaa fiksusti hankintoihin, vertailemalla! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä suuresti. 50 000 € lainan saa edullisimmin, kun vertailee mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Helpon lainavertailun jälkeen voit tehdä järkevän päätöksen ja nostaa rahat  tilille jopa saman päivän aikana!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit siis hakea 50000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Hae lainaa fiksusti hankintoihin, vertailemalla! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä suuresti. 50 000 € edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä mieleisen päätöksen nopeasti ja nostaa rahat jopa saman päivän aikana!

50000 euron lainan laina-aika on 1 – 15 vuotta

Laina-aika on aina 1 – 15 vuotta. 50 000 euron lainan voi myös maksaa nopeammin pois, vaikka todellinen vuosikorko on laskettu laina summan sekä laina-ajan mukaisesti voit siis säästää huomattavasti jos yhdistät pienemmät lainat ja maksat jatkossa yhtä isompaa lainaa.

Hae 50000 euron laina fiksusti Nordic Bankista joka ei sido sinua mihinkään. Mikäli tarvitset lainaa nopeasti voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana yhdellä ilmaisella hakemuksella jonka lähettämisen jälkeen voit valita sinulle parhaan lainatarjouksen.

Lainaa 40 000 eur, 50 000 eur tai vaikka 60 000 euroa fiksusti, valitse mieluisin laina-aika vuodesta viiteentoista vuoteen.

Lainatarjoukset saapuvat jo heti lainahakemuksen lähetettyä eli näet helposti ja kätevästi parhaan lainan.

50 000 euron laina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonantajan riskiä. Lainatarjouksen pohjana käytetään kummankin hakijan tuloja. Siksi lainahakemus hyväksytään suuremmalla todennäköisyydelllä – ja isommalla lainasummalla. Rinnakkaishakijan kanssa saatte yhdessä todennäköisesti myös edullisemman lainan pienemmällä korolla. Varsinkin isompien lainasummien kanssa lainahakemukselle kannattaa lisätä rinnakkaishakija, jos se on mahdollista. Rinnakkaishakijana toimii yleensä puoliso. Jos olette tekemässä yhdessä perheelle hankintoja tai tasapainottamassa perheen taloutta järjestelylainan avulla, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä molempien nimellä.

Mihin tarkoitukseen vakuudettoman lainan voi käyttää?

Tähän kysymykseen on helppo vastata, nimittäin vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen! Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan saat käyttää ne mihin itse haluat. On kätevää, että lainaa saa niinkin paljon, enimmillään jopa 70 000 €, ilman vakuuksia tai takaajia. Vihdoin pystyt toteuttamaan isojakin unelmiasi. 

50 000 euroa riittäisi vaikka mihin. Sillä voisi esimerkiksi ostaa uuden, upean auton. Kun ostat uuden auton, voit olla rauhallisemmalla mielellä sen suhteen, että uutta autoa ei ole todennäköisesti heti tarvetta korjailla. Uuden auton kulut ovat siis paremmin ennakoitavissa kuin vanhan.

Onko perhekokonne kasvanut, ja tarvitsisitte lisää tilaa kotiinne? Ehkä nyt olisi hyvä aika tehdä taloon laajennus. Vakuudettomilla lainoilla voi rahoittaa myös rakentamisen ja remontoimisen. Rahat saa tilille nopeasti, joten hommat pääsee aloittamaan pian. 

Lainaa voi käyttää myös esimerkiksi täydentämään pankkilainaa. Remontoidessa ja rakentaessa tuskin voi välttyä yllätyksiltä. Muutoksiakin voi tulla suunnitelmiin kesken matkan. Budjetti ylittyy helposti, ja rahat loppuvat kesken. Tämän kaltaisessa tilanteessa avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan.

Esimerkkilaskelma: 50 000 euron lainan kilpailutus

Lainojen kilpailutus onnistuu nopeasti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita paras ja edullisin. Lainojen kilpailuttaminen on näin helppoa!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kulut. Esimerkkilaskelma on laskettu 50 000 euron lainasummalle ja 8 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
19.42 %
14,50 €
21,94 %
96
1 044,15€
100 238,11 €
Laina B
17,04 %
9,95 €
18.91 %
96
967,22 €
92 852,89 €
Laina C
14,90 %
4,95 €
16,20 %
96
899,33 €
86 335,61 €
Nordic Bank lainavertailu
6,97 %
-
7,20 %
96
680,94€ / kk
Säästöä jopa 363,21 €/kk!
65 370,20€
Säästöä jopa 34 867,91 €!

Esimerkkilaskelman mukaan voit säästää yhteensä jopa 34 867,91 euroa lainan koroissa ja kuluissa, kun kilpailutat lainat Nordic Bankin kautta! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Lähetä lainahakemus nyt ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti, jos päätät allekirjoittaa lainatarjouksen.

Lainahakemukseen voi lisätä myös yhteishakijan. Hakiessa lainaa yhteishakijan kanssa voi usein saada isomman lainan paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Tee taloudellisesti viisas päätös ja ennen kuin lainaat, kilpailuta 50 000 euron laina!

Lainaa 50000 euroa fiksusti siten, että täytät helpon lainahakemuksen huolellisesti verkkosivuillamme ja kilpailutat veloituksetta lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Valitse itsellesi sopiva laina-aika sekä lainasumma ja lainaa rahat taloudellisesti. Saat lainapäätöksen heti!

Myös todellinen vuosikorko on silloin hyvin verrattavissa kuten nimellinen vuosikorko, josta voit valita itsellesi sopivimman lainan fiksusti! Rahat tilille jopa muutamassa minuutissa. 50 000 € lainan voit nostaa tilillesi jo muutaman minuutin kuluessa kun olet saanut hyväksytyn lainatarjouksen.

Saat edullisimman mahdollisen lainan, kun kilpailutat pankit ja rahoituslaitokset yhdellä ilmaisella lainahakemuksella! Hae lainaa fiksusti ja saat rahat nopeasti tarvittaviin menoihin.

Saat lainapäätöksen heti!

Lainaa 50000 euroa helposti ja nopeasti tilille, lainan voit saada pikaisesti tilille lainahakemuksen lähetettyä! Muistathan täyttää lainahakemukseen vaaditut kentät huolellisesti joka mahdollistaa paremmat lainatarjoukset.

Valitse sopiva kuukausierä ja laina-aika. Mikäli tarvitset apua lainan hakemisessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joka on avoinna arkisin klo. 08:00 – 17:00 osoitteessa: [email protected] 

Lainaa 50000 euroa fiksusti netistä

50 000 € lainan voi saada kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten lainojen vertaileminen yhdellä hakemuksella on erittäin helppoa.

Edullisen 50000 € lainan löydät kun kilpailutat lainat netissä. Lainahakemuksen lähetettyäsi näet pankkien ja rahoituslaitosten tekemät tarjoukset, joista voit valita edullisen lainan vaivattomasti.

Lainaa 50 000 euroa lainojen yhdistämiseen fiksusti kilpailuttamalla itsellesi edullinen lainatarjous. Täytä ilmainen lainahakemus ja kilpailuta 50 000 euron lainat heti tänään! Jos tarvitse pienemmän summan tutustu meidän 25 000 euron lainasivustoon tai valitse lainalaskurilla itsellesi sopiva summa. Kauttamme voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa.

Lainaa 50000 euroa lainojen yhdistämiseen kotisohvalta

50 000 euroa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia!

Nyt on aika toteuttaa haaveita. Uusi auto tai moottoripyörä, oma mökki tai kodin remontti ja sisustaminen – mitä unelmia sinulla onkaan, pystyt toteuttamaan ne avullamme. 

Vakuudeton laina sopii erinomaisesti sekä paikkaamaan äkillistä rahantarvetta että myös pitkäaikaisten unelmien ja tavoitteiden rahoittamiseen. Meidän kauttamme voit hakea lainaa jopa kymmeniä tuhansia euroja ilman takaajia ja vakuuksia. 

Riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa, lainoja kannattaa vertailla ensin. Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaista korkoa lainoille. Ei ole järkeä ottaa kallis laina maksettavakseen, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja. Siksi lainojen vertaileminen on aina järkevää.

Kaikkein helpointa kilpailuttaminen on lainavertailupalvelussa. Nordic Bank lähettää hakemuksesi 35 pankkiin ja rahalaitokseen. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 tarjousta!

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja sinulla ei ole
maksuhäiriömerkintöjä. Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada isompi laina ja pienempi korko. Pienempi korko tarkoittaa tietysti mukavasti säästöjä. Jos aiotte vaikkapa yhdessä puolisosi kanssa ostaa tontin tai auton tai yhdistää lainanne, hakemus kannattaa tehdä molempien nimellä.

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleensä se johtuu siitä, että hakijalla on merkintä luottotiedoissa, tai hänellä on pienet tulot. Uutta lainaa ei myönnetä välttämättä myöskään, jos entisiä lainoja on vielä paljon maksamatta. Myös puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen. 

Jos et ole aivan varma täytätkö lainaehdot, voit silti tehdä hakemuksen nettisivuillamme. Se on ilmaista ja riskitöntä, sillä pelkkä hakemuksen tekeminen ei vielä sido tai velvoita mitenkään. Välitämme hakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle.

Jos sinulla on useita osamaksuja ja kulutusluottoja, tutustu yhdistelylainaan

Nykyään liikkeet tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Kännyköitä, tietokoneita, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä voi ostaa osamaksulla. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja ja osamaksuja, voi niiden yhdistäminen olla kannattavaa. 

Yleensä monta pientä lainaa tulevat kalliimmaksi kuin yksi isompi. Kun maksat pois vain yhtä lainaa, maksat tietysti myös vain yhden lainan korkoja ja tilinhoitomaksuja, joten sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa muuhun käyttöön tai säästöön.

Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista. Laske ensin kaikki jäljellä olevat lainasi yhteen. Syötä tuo summa laskuriimme, ja katso mikä takaisinmaksuaika olisi kuukausibudjettiisi sopiva. 

Täytä sitten lainahakemus nettisivuillamme, ja hetken päästä alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Jos lainojen yhdistäminen onnistuu, maksat jatkossa pois vain yhtä lainaa, minkä ansiosta sinulle jää todennäköisesti huomattavasti enemmän rahaa muuhun käyttöön.

Lainaa 1–15 vuoden laina-ajalla

Meidän kauttamme haettavissa lainoissa laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi kuitenkin maksaa myös nopeammin pois. Sillä tavalla voi säästää koroissa ja muissa lainan kuluissa.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen laina-aika olisi 50 000 eurolle sopiva. Kun vaihtelet laina-aikaa, näet miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurimme mukaan 10 vuoden laina- ajalla kuukausierä olisi 523 euroa. Jos haluat hieman pienemmän kuukausierän, voit valita esimerkiksi 15 vuoden laina-ajan. Silloin kuukausierä olisi 387 euroa. 

Kuukausierä kannattaa pyrkiä sopimaan juuri omaan budjettiin sopivaksi. Pieni kuukausierä tarkoittaa sitä, että laina tulee kokonaisuutena sinulle kalliimmaksi. Liian suuri kuukausierä taas pistää taloutesi tiukalle. On tärkeää, että joka kuukausi elämisen kulujen ja menojen jälkeen jäisi hieman rahaa myös säästöön.

Hae 50000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia Nordic Bankista

Nordic Bankissa lainavertailu on sujuvaa ja helppoa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 35 eri pankkia ja
luotonmyöntäjää. Me haluamme auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Saat palvelussamme yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Hakemuksen tekeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotisohvaltasi käsin. Lainasopimuksen allekirjoittamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Hakemukset käsitellään nopeasti, ja saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa. 

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Ensimmäiset tulevat sinulle jo muutamassa minuutissa. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Tämä helpottaa vertailemista entisestään, sillä näet heti yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta lainan voi toki maksaa pois nopeamminkin. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. 

Täytä ilmainen lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti!

50000 laina fiksusti yritykselle

Kilpailuta 50 000 euron yritysrahoitus Nordic Bankissa

Nordic Bankissa voi kilpailuttaa yksityishenkilöiden lainojen lisäksi myös yrityslainat. Jos siis yrityksesi tarvitsee 50 000 euron rahoituksen, täytä yrityslainahakemus, niin voit saada yli 10 lainatarjousta. Muista kirjoittaa hakemukseen Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina.

Myös yrityslainat kannattaa kilpailuttaa riippumatta lainan koosta. Voit hakea kauttamme vakuudetonta yrityslainaa jopa 250 000 euroa. Lainojen korot vaihtelevat pankin tai luotonmyöntäjän mukaan. Luotonmyöntäjät tekevät aina riskiarvion ja lainan hinta määritellään sen perusteella. Rahoitusyhtiöt ovat kiinnostuneita esimerkiksi yrityksen maksuhistoriasta, taloudellisesta tilanteesta ja yrityksen tulevaisuudesta.

Nordic Bankissa saat kilpailutettua yli 10 yrityslainojen tarjoajaa yhdellä helpolla hakemuksella. Täytä yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin alat hetkessä saada tarjouksia.

Monille yrityksille tulee jossain vaiheessa matkaa tilanne, jossa tarvitaan rahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Tällöin voi hakea vakuudetonta yrityslainaa tai kasvurahoitusta Nordic Bankin kautta. Saat lainan nopeasti käyttöösi, joten se sopii myös kiireellisiin tilanteisiin. Rahat siirretään tilille tavallisesti jo yhden työpäivän kuluessa.

Rahoitusta voidaan tarvita monista eri syistä. Esimerkiksi työntekijöiden palkkaaminen tai sesonkiin valmistautuminen ovat yleisiä syitä, joita varten yrityslainaa voidaan hakea. Myös yrityksen laajentaminen aiheuttaa yleensä kasvurahoituksen tarpeen. Esimerkiksi yrityskaupan voi toteuttaa yrityslainalla.

Vakuudeton kasvurahoitus on kätevä vaihtoehto. Sillä voi toteuttaa monenlaisia projekteja ja tehdä investointeja, joilla yritystä saa kehitettyä eteenpäin. Jos 50 000 euroa ei ole sopiva summa, voit hakea mitä tahansa muuta summaa aina 250 000 euroon saakka. Laina-aika on 3–36 kuukautta.

Yrityslainaa voi saada suomalainen yritys, jolla on tili suomalaisessa pankissa. Lainaa hakevalla henkilöllä pitää olla nimenkirjoitusoikeus yhtiöön. Luotonmyöntäjät arvioivat monipuolisesti yrityksen luottokelpoisuutta. Jos se on riittävällä tasolla ja tulevaisuus näyttää hyvältä, voidaan laina myöntää.

Usein kysytyt kysymykset 50 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Lainatarjoukset ovat nähtävissä sinulle myös verkkopalvelussamme järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi valita edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia edes 50 000 euron lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Yritys voi saada 50 000 euron rahoituksen, jos yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, jolla on puhtaat luottotiedot.

50 000 euroa lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Lainaa voidaan myöntää, jos hakijalla on puhtaat luottotiedot ja riittävän suuret tulot.

Lyhennysvapaan kestosta sovitaan lainanmyöntäjän kanssa etukäteen. Lyhennysvapaan aikana maksetaan vain lainan korot ja kulut, eli laina ei lyhene lyhennysvapaan aikana.

Ei, lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido ottamaan lainaa. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja tehdä päätöksen lainan ottamisesta.

Lainaturva on vakuutus, jonka avulla voi suojautua maksukyvyttömyyttä vastaan tietyissä tilanteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi työkyvyttömyys ja kuolema.

Lainatarjouksella ja lainalupauksella tarkoitetaan käytännössä samaa. Alustavasta lainatarjouksesta selviää, millaisen lainasumman luotonmyöntäjä on valmis myöntämään sinulle, millä ehdoilla ja millä hinnalla.

Lainat kilpailutetaan netissä. Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Lainan hinta muodostuu korosta sekä erilaisista maksuista, joita voivat olla esimerkiksi luoton perustamiskulut ja erilaiset käsittelykulut.

Lainaa ei välttämättä myönnetä, jos sinulla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihisi. Lainaa ei myönnetä välttämättä silloinkaan, jos sinulla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Voit kokeilla tehdä lainahakemuksen uudestaan esimerkiksi pienemmällä lainasummalla tai pidemmällä laina-ajalla. Myös rinnakkaishakijan lisääminen saattaa helpottaa lainan saamista.

Lue lisää: