LAINAA 6000 EUROA

Lainaa 6000 euroa ilman vakuuksia

Lainaa 6000 euroa ilman vakuuksia heti tänään kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 6000 euron lainan hakeminen on vaivatonta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa 6000 euroa ilman vakuuksia heti tänään kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 6000 euron lainan hakeminen on vaivatonta. Täytä ilmainen lainahakemus helposti Nordic Bankin verkkosivuilla ja saat lainapäätöksen heti!

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Nordic Bank vertailee lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, jotta löydettäisiin fiksusti taloudellinen 6 000 € laina.

Täytä lainahakemus ja nosta 6000€ laina helposti ja nopeasti tilillesi, valitse aina itse lainasumma, jota haet. Hae lainaa fiksusti! Vertaile lainoja maltillisesti, niin saat varmasti edullisen ratkaisun!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä ilmainen lainahakemus helposti Nordic Bankin verkkosivuilla ja saat lainapäätöksen heti!

Lainan hakeminen ja lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Nordic Bank vertailee lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi jotta löydettäisiin fiksusti taloudellinen 6 000 € laina.

Täytä lainahakemus ja nosta 6000€ laina helposti ja nopeasti tilillesi, valitse aina itse lainasumma jota haet. Hae lainaa fiksusti! Vertaile lainoja maltillisesti, niin saat varmasti edullisen ratkaisun!

6000 euron laina edullisesti netistä

Silloin tällöin elämässä tulee yllättäen ikäviä tai mukavia tilanteita, joita varten tarvitaan hieman ylimääräistä rahaa. Ehkä joku kodinkone hajosi. Ehkä kotonasi ilmeni kiireellinen remonttitarve. Tai sitten törmäsit alennusmyynnissä aivan ihanaan ruokailuryhmään, jollaisesta olet haaveillut jo pitkään.

Säästöt eivät välttämättä juuri sillä hetkellä riitä ylimääräisiin hankintoihin. Silloin avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan.

Nordic Bankissa voit helposti kilpailuttaa niin pienet kuin isotkin lainat. Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisia lainoja! Voit hakea kauttamme 500–70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Takaisinmaksuaika on yleensä 1–15 vuotta. Jos haet pienen pikalainan, sen takaisinmaksuaika voi olla reilusti lyhyempi, alle vuoden mittainen.

Lainaa 6000 euroa helposti netistä

Hakemuksesi välitetään 35 pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta.

Nettisivuillamme on lainalaskuri, jolla voit kokeilla, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisivat sinulle sopivat. Syötä laskuriin haluamasi summa. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään. Näet samalla myös alustavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää vertailemalla 6000 euron lainat?

Lainavertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita halvin ja sopivin laina.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 6 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
22,18 %
5,95 €
26,92 %
36
235,65 €
8 483,40 €
Laina B
16,71 %
4,45 €
19,79 %
36
217,50 €
7 830,00 €
Laina C
12,81 %
4,45 €
15,32 %
36
206,07 €
7 418,52 €
Nordic Bank lainavertailu
7,20 %
-
7,44 %
36
185,81 € / kk
Säästöä jopa 49,84 €/kk!
6 689,13 €
Säästöä jopa 1 794,27 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 1 794,27 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean lainavertailun ennen lainan ottamista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Vakuudettoman lainan voi käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen!

Vakuudettomien lainojen käyttökohdetta ei määrätä, kuten vakuudellisten lainojen tapauksessa on, vaan voit käyttää rahat juuri siihen, mihin itse haluat. Esimerkiksi remontit, mökin ostaminen, lomareissu ja kulutusluottojen yhdistäminen ovat mahdollisia käyttökohteita. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, eli pystyt tekemään avullamme niin isoja kuin pienempiäkin hankintoja.

Rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Juuri nopeus onkin vakuudettomien lainojen parhaita puolia. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä erillistä lainahakemusta erikseen jokaista hankintaa varten, vaan voit yhdistää niitä samaan hakemukseen. Jos olet esimerkiksi ostamassa uuden puhelimen ja sängyn ja lähdössä lomamatkalle, voit hakea lainaa kaikkia näitä asioita varten samassa hakemuksessa.

Riippumatta siitä, oletko hakemassa pientä vai isoa lainaa, lainat on syytä kilpailuttaa ensin. Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaista korkoa. Vaihtelu voi olla suurtakin. Siksi kannattaa etsiä lainoja, joissa on matala korko. Sinun on mahdollista säästää merkittäviä summia rahaa, kun etsit mahdollisimman edullisen lainan.

Myös olemassa olevat lainat on suositeltavaa kilpailuttaa aika ajoin. Vertailun voi suorittaa esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Lainahakemuksen tekeminen ei sido tai velvoita mihinkään, joten saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksesi.

Kilpailuta 6000 euron lainat fiksusti verkossa ja toteuta unelmasi

Mitä 6000 eurolla voi tehdä?

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Yleensä pienempiä summia käytetään laskujen maksamiseen ja ruoan ja vaatteiden ostamiseen sekä muihin tavallisen elämän kuluihin. Isommilla summilla voi toteuttaa isoja haaveita, kuten ostaa uuden auton tai rakennuttaa vaikkapa saunarakennuksen mökille.

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä siitä, mihin 6000 euroa voisi riittää:

Käytetyn auton rahoittaminen: Jo 6000 eurolla voi saada jonkinlaisen käytetyn auton. Monissa perheissä yksi auto ei riitä, vaan kakkosautolle on tarvetta. Kakkosautoksi ostetaan usein käytetty auto. Niitä löytyy markkinoilta runsaasti, erilaisia ja monen hintaisia.

Remontti: Kodin ja mökin remontoiminen tuovat vaihtelua ja lisäävät asumisviihtyvyyttä. Talo tietysti kannattaa pitää hyvässä kunnossa säännöllisellä huoltamisella myös sen vuoksi, että siten voi välttyä isommilta vahingoilta.

6000 euron remonttilainalla voisi remontoida pienehkön keittiön kokonaan. Kun valitset laadukkaita materiaaleja, remontista on iloa pitkäksi aikaa. 6000 eurolla saisi tehtyä esimerkiksi pintaremonttia useammassa huoneessa. Muista myös, että sinun on mahdollista saada kotitalousvähennystä, jos työt tekee remonttiyritys.

Yhdistelylaina: Jos sinulla on monta kulutusluottoa, osamaksuja ja muita pieniä lainoja, voisit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Laske yhteen, minkä verran olemassa olevia lainojasi on vielä maksamatta ja kirjoita tuo summa lainahakemukseen. Kun saat rahat tilillesi, voit maksaa kaikki pienet lainasi kerralla pois, minkä jälkeen sinulle jää maksettavaksi ainoastaan yksi laina. Tällä tavalla on mahdollista säästää paljon rahaa pitkässä juoksussa, kun joka kuukausi ei tarvitse enää maksaa useiden luottojen korkoja ja kuluja. Eli jos tarvitset uutta lainaa 6000 euroa ja sinulla on entisiä osamaksuja ja lainoja jonkun verran vielä jäljellä, niin voit ottaa esim 7000 euron tai 9000 euron lainan, jotta voit samalla kuitata vanhat osamaksut ja lainat pois ja sinulle jää vain yksi laina maksettavaksi.

Juhlien järjestäminen: Oletko täyttämässä pyöreitä vuosia? Haluaisitko järjestää upeat hääjuhlat läheisillesi? Mikä ikinä onkaan juhlan aihe, voit hakea meidän kauttamme lainaa tilaisuuden järjestämistä varten. Pyri ottamaan huomioon kaikki aiheutuvat kulut, kun olet hakemassa lainaa, kuten ruoat, juomat, mahdolliset tilavuokrat, vaatteet, koristeet jne.

6000 euron laina vaikka remonttiin

Kuka voi saada lainaa vakuudettomasti?

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Takaajia ja vakuuksia ei vaadita.

Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena. Voit hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä onkin suositeltavaa, sillä voitte yhdessä saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Hakemuksen tekeminen on riskitöntä, koska se ei sido eikä velvoita hakijaa mitenkään. Voit tehdä hakemuksen myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksesi välitetään 35 pankille ja luotonantajalle.

Joskus käy niin, että tarjouksia ei tule. Yleensä tällaisessa tapauksessa kyse on siitä, että hakija on tuloton ja tulot ovat pienet tai epäsäännölliset. 

Hakijalla saattaa myös olla jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hänellä on maksuhäiriömerkintä. Näissäkään tapauksissa pankit ja luotonantajat eivät yleensä myönnä uutta lainaa. Hakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, sillä myös puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit siis saada jopa yli 30 lainatarjousta. Meidän avullamme saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löydät edulliset lainat.

Voit hakea kauttamme lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vakuudettomia yksityislainoja varten ei vaadita takaajia ja vakuuksia. Sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Ne toimivat eräänlaisena vakuutena. Hakemus käsitellään erittäin nopeasti ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa. Siksi vakuudettomat lainat sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa rahantarve ilmenee yllättäen.

Hakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, eikä se myöskään velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksesi. Hakemuksen voit tehdä myös siinä tapauksessa, että et ole varma, täyttyvätkö lainaehdot kohdallasi.

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä jo minuuteissa. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja tee valintasi. Näet tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis heti yhdellä silmäyksellä, minkä tarjouksen korko on edullisin.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Se on järkevää sekä pienten että isojen lainojen kohdalla. Suuri korko voi tarkoittaa pienessäkin lainassa paljon enemmän maksettavaa. Miksi turhaan maksaisit kallista korkoa, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja?

Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti, esimerkiksi vuosittain. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. Vertaileminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja sujuvaa. Kun vertailet lainat palvelussamme, voit säästää paljon rahaa.

Kannattaako ottaa joustoluotto vai pienlaina?

Markkinoilla on monenlaisia lainoja. Niillä kaikilla on omat erityipiirteensä ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. On tärkeää ymmärtää eri lainatyyppien erot, jotta voit valita niistä itsellesi sopivan.

Joustoluotto ja pienlaina ovat molemmat vakuudettomia lainoja, joita haetaan netistä. Joustoluoton ja pienlainan suurin ero on se, että pienlaina maksetaan kerralla lainanhakijan tilille, kun taas joustoluottoa voi nostaa tilille itse omaan tahtiin, sopivissa erissä.

Joustoluotto toimii samalla idealla kuin luottokortti. Et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan virtuaalisen luottotilin, josta voit nostaa rahaa omalle tilillesi.

Joustoluotto on jatkuva luotto. Laina siis palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin, ja voit taas myöhemmin nostaa sitä tilillesi.

Joustoluotto vai pienlaina?

Tällainen laina on hyvä vaihtoehto, jos et ole vielä varma, millaisen lainasumman tarvitset hankinnan rahoittamiseen. Joustolaina voi myös toimia taloudellisena puskurina. Sen olemassaolo tuo turvaa. Ei tarvitse olla huolissaan siitä, mistä saa rahaa nopeasti, jos esimerkiksi pesukone hajoaa. Luottotililtä saa nopeasti rahaa tällaisessa tilanteessa.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä

Jos sinulla on useampi kuin yksi pieni laina, kannattaa sinun harkita yhdistelylainan ottamista. Esimerkiksi 6000 euron yhdistelylainalla saa yhdisteltyä aika monta pientä luottoa. Yhdistelylainan avulla voit säästää mukavasti rahaa koroissa ja kuluissa sekä saada pienemmän kuukausierän. Tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kaikki osamaksut, kulutusluotot, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat.

Lainojen yhdistämisen tarkoitus on sekä saada rahallisia säästöjä että pienentää stressiä. Kun huolenasi on vain yksi laina, pysyt paljon helpommin selvillä velan kokonaismäärästä. Pystyt myös vaivattomasti huolehtimaan siitä, että kaikki maksuerät tulee maksettua ajallaan.

Maksimoi säästöt kilpailuttamalla yhdistelylainat. Kun vielä etsit matalakorkoisen yhdistelylainan, saat mahdollisimman paljon säästöjä. Korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Saat kilpailutettua yhdistelylainat kätevästi Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri tahoilta.

Saako lainan maksaa nopeammin takaisin?

Saako lainan maksaa nopeammin takaisin?

Kyllä, tavallisesti lainan voi maksaa takaisin nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja.

Lain mukaan kuluttajien ottamissa lainoissa pitää aina olla mahdollisuus maksaa laina takaisin nopeammin tai vaikka koko summa kerralla.

Joissain tapauksissa asiakas voi joutua maksamaan korvauksia, jos lainan maksaa pois nopeammin. Yleensä tämä koskee kuitenkin vain joitain kiinteäkorkoisia lainoja, ei kulutusluottoja.

Voit säästää paljon rahaa maksamalla lainan takaisin nopeasti. Lainasta maksetaan joka kuukausi korkoja ja kuluja.

Mitä nopeammin maksat koko lainan pois, sitä vähemmän maksat korkoja ja kuluja.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainaa pitää aina ottaa harkiten ja vain todelliseen tarpeeseen. Lainan maksamatta jättäminen voi johtaa suuriin taloudellisiin ongelmiin ja luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menettäminen vaikuttaa moniin asioihin. Lainaa ei siis kannata ottaa, jos et ole varma siitä, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Ennen lainan ottamista kannattaa laatia budjetti. Sen avulla voit selvittää, minkä verran tuloja ja menoja on joka kuukausi ja minkä verran rahaa jää yli. Budjetin perusteella on helpompi määrittää, mikä olisi tähän tilanteeseen sopiva lainasumma ja kuukausierä. Laina on sopivan kokoinen, jos pystyt maksamaan jokaisen kuukausierän ongelmitta. Mielellään rahaa pitäisi jäädä vielä vähän säästöönkin.

Usein kysytyt kysymykset 6000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa 6000 euron lainoja. Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin voit saada yli 30 lainatarjousta. Vakuudettoman lainan saa käyttöön todella nopeasti. Rahat siirretään sinulle jo yhden työpäivän kuluessa.

Moni rahoituslaitos tarjoaa 6000 euron yritysluottoja. Kilpailuta yritysluotot Nordic Bankissa, niin voit saada yli 10 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Saat rahat käyttöösi nopeasti.

Lue lisää: