LAINAA 60 000 EUROA

Lainaa 60000 euroa fiksusti!

Lainaa 60 000 euroa taloudellisesti ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 60 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 60 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Lainaa 60 000 euroa taloudellisesti ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 60 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 60 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta. 

Voit hakea 60000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 60 000 € edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisen päätöksen nopeasti, jopa saman päivän aikana!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea 60000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 60 000 € edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisen päätöksen nopeasti, jopa saman päivän aikana!

60 000 euroa lainaa netistä ilman vakuuksia! 

Tiesitkö, että lainaa voi saada ilman vakuuksia ja takaajia jopa kymmeniätuhansia euroja? Voit toteuttaa unelmiasi ja ottaa askeleita kohti tavoitteitasi vakuudettoman lainan avulla. Ehkä olet haaveillut omasta tontista ja sopiva tuli juuri myyntiin. Tai ehkä olet aina halunnut ostaa täyssähköauton. Tai sitten kotisi kaipaa kipeästi remonttia. 

Mitä tahansa tarkoitusta varten tarvitsetkaan rahaa, voit hakea sitä meidän kauttamme. Lainan hakeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotona sohvalla makoillen.

Lainaa ei kannata ottaa ikinä vertailematta tarjolla olevia vaihtoehtoja ensin. Kilpailuttaminen on todella helppoa ja nopeaa, kiitos lainavertailupalvelun. Me Nordic Bankilla kilpailutamme 27 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella hakemuksella!

60000 euron lainat kannattaa vertailla netissä

Vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että sen voi käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen! Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan saat käyttää ne juuri siihen, mihin itse haluat. Voit yhdistää samaan hakemukseen lainaa useita eri tarkoituksia varten. Jos tarvitset esimerkiksi auton käsirahan, uuden tietokoneen ja lapsille talvivarusteita, voit hakea samassa hakemuksessa lainaa kaikkia näitä varten. 

60 000 eurolla saisit vihdoin ostettua oman auton. Uuden, hienon, nykyaikaisen auton. Sillä voisit kurvailla rennosti kauppaan ja töihin sekä tehdä lomamatkat mukavasti pysähdellen juuri siellä, missä itse haluat. Uuden auton kulut ovat paremmin ennakoitavissa, sillä uusiin autoihin harvoin tarvitsee tehdä korjauksia. 

60 000 voisi saada ostettua myös jonkinlaisen tontin. Jos olet jo pitkään haaveillut omasta kodista tai mökistä, voisi nyt olla hyvä aika ottaa ensimmäiset askeleet kohti unelman toteuttamista. Jos haluat rakennuttaa uuden talon, täytyy sinun tietysti ensin hankkia tontti. Jos myyntiin tulee juuri tarpeisiisi sopiva, voit rahoittaa sen vakuudettomalla lainalla. Lainan hakuprosessi on nimittäin todella nopea, ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Pääset siis tonttikaupoille melkein heti. 

Lainaa voi käyttää myös esimerkiksi täydentämään pankkilainaa. Jos olet remontoimassa kotiasi tai rakentamassa uutta, tiedät, että yllätyksiltä ei voi välttyä. Toisinaan saattaa myös tulla muutoksia suunnitelmiin, esimerkiksi materiaalivalinnat saattavat mennä uusiksi. Muutokset saattavat aiheuttaa sen, että budjetti paukkuu ja lisärahoitusta tarvitaan. Tällaisessa tilanteessa avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan.

Lainaa 60 000 euroa fiksusti mihin tahansa hankintaan

Kenelle vakuudettomia lainoja myönnetään?

Voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. 

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tule. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä, tai hänellä on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot.

Uutta lainaa ei yleensä myönnetä myöskään silloin, jos olemassa olevia velkoja on vielä paljon maksamatta. Myös puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen, eli täytä hakemus aina erittäin huolellisesti. Vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia. 

Voit tehdä hakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja riskitöntä. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mihinkään. Välitämme hakemuksesi 27 pankille ja luotonmyöntäjälle.

Yhdistelylaina tuo säästöjä lainanhoitokuluihin

Nykyään kaupat tarjoavat paljon osamaksusopimuksia. Elektroniikkaa, huonekaluja, vaatteita ja lähes mitä tahansa muuta saa ostettua osamaksulla. Siksi helposti käy niin, että osamaksuja kertyy maksettavaksi useita samanaikaisesti. Lisäksi voi olla myös esimerkiksi luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja. Jos sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja, voisit hyötyä lainojen ja osamaksujen yhdistämisestä

Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi laina. Kun lyhennät vain yhtä lainaa, maksat luonnollisesti vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Tällä tavalla sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa muun elämän tarpeisiin, säästöön tai sijoituksiin. 

Laske ensin kaikki jäljellä olevat lainasi yhteen. Kirjoita tuo summa laskuriimme, ja kokeile mikä laina-aika olisi kuukausibudjettiisi sopiva. Täytä sitten lainahakemus nettisivuillamme. Hetken päästä alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, maksat jatkossa pois vain yhtä lainaa, joten saat todennäköisesti huomattavia säästöjä.

Laina-aika 1–15 vuotta

Meidän kauttamme haettavien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi yleensä maksaa myös sovittua nopeammin pois, jos niin haluat. Kun maksat lainan nopeasti pois, voit säästää koroissa ja kuluissa. 

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, jolla voit kokeilla, minkälainen maksuaika olisi 60000 euron lainalle sopiva. Kun vaihtelet laina-aikaa laskurissa, näet heti, miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurimme mukaan 10 vuoden laina-ajalla kuukausierä olisi 627 euroa. Jos haluat hieman pienemmän kuukausierän, voit valita esimerkiksi 15 vuoden laina-ajan. Silloin kuukausierä olisi 464 euroa. 

Kuukausierä kannattaa pyrkiä sopimaan omaan kuukausibudjettiin sopivaksi. Pieni kuukausierä aiheuttaa sen, että laina tulee kokonaisuutena sinulle kalliimmaksi, koska maksat korkoja ja kuluja useammalta kuukaudelta. Liian suuri kuukausierä taas pistää taloutesi tiukalle. Joka kuukausi rahaa pitäisi jäädä myös hieman säästöön elämisen kulujen ja lainanlyhennysten jälkeen.

Nordic Bankissa lainojen vertaileminen käy helposti! 

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 27 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Meidän avullamme löydät edulliset lainat. Saat palvelussamme yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemukset käsitellään nopeasti. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo muutamassa minuutissa, ja yleensä kaikki tarjoukset ovat tulleet noin kuuden tunnin sisällä.

Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis helposti yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko. 

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, mutta lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin, jos niin haluat. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. 

Vertaile lainat Nordic Bankissa, niin säästät aikaa ja rahaa!

Usein kysytyt kysymykset 60 000 euron lainasta:

Mistä pankista edullinen laina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea 60 000 euron lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mitä hyötyä on lainavertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Mistä löydän edullisimman lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan lainan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.