LAINAA 60 000 EUROA

Lainaa 60000 euroa netistä

Lainaa 60 000 euroa taloudellisesti ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 60 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 60 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae 60 000 euron laina kilpailuttamalla netissä taloudellisesti paras vakuudeton laina. Täytä lainahakemus helposti Nordic Bankissa: välitämme hakemuksesi noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat pian lainatarjouksia, joista voit helposti valita parhaan. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen saat rahat tilille nopeasti – jopa saman päivän aikana.

Valitse siis oheisella lainalaskurilla itsellesi sopiva laina-aika ja hae 60000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 60 000 € lainan saa edullisimmin, kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Kilpailuttamalla säästät helposti merkittäviä summia rahaa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea 60000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. 60 000 € edullisimmin saa kun vertaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisen päätöksen nopeasti, jopa saman päivän aikana!

60 000 euroa lainaa netistä ilman vakuuksia! 

Tiesitkö, että lainaa voi saada ilman vakuuksia ja takaajia jopa kymmeniätuhansia euroja? Voit toteuttaa unelmiasi ja ottaa askeleita kohti tavoitteitasi vakuudettoman lainan avulla. Ehkä olet haaveillut omasta tontista ja sopiva tuli juuri myyntiin. Tai ehkä olet aina halunnut ostaa täyssähköauton. Tai sitten kotisi kaipaa kipeästi remonttia. 

Mitä tahansa tarkoitusta varten tarvitsetkaan rahaa, voit hakea sitä meidän kauttamme. Lainan hakeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotona sohvalla makoillen.

Lainaa ei kannata ottaa ikinä vertailematta tarjolla olevia vaihtoehtoja ensin. Kilpailuttaminen on todella helppoa ja nopeaa, kiitos lainavertailupalvelun. Me Nordic Bankilla kilpailutamme 35 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella hakemuksella!

60000 euron lainat kannattaa vertailla netissä

Vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että sen voi käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen! Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan saat käyttää ne juuri siihen, mihin itse haluat. Voit yhdistää samaan hakemukseen lainaa useita eri tarkoituksia varten. Jos tarvitset esimerkiksi auton käsirahan, uuden tietokoneen ja lapsille talvivarusteita, voit hakea samassa hakemuksessa lainaa kaikkia näitä varten. 

60 000 eurolla saisit vihdoin ostettua oman auton. Uuden, hienon, nykyaikaisen auton. Sillä voisit kurvailla rennosti kauppaan ja töihin sekä tehdä lomamatkat mukavasti pysähdellen juuri siellä, missä itse haluat. Uuden auton kulut ovat paremmin ennakoitavissa, sillä uusiin autoihin harvoin tarvitsee tehdä korjauksia. 

60 000 voisi saada ostettua myös jonkinlaisen tontin. Jos olet jo pitkään haaveillut omasta kodista tai mökistä, voisi nyt olla hyvä aika ottaa ensimmäiset askeleet kohti unelman toteuttamista. Jos haluat rakennuttaa uuden talon, täytyy sinun tietysti ensin hankkia tontti. Jos myyntiin tulee juuri tarpeisiisi sopiva, voit rahoittaa sen vakuudettomalla lainalla. Lainan hakuprosessi on nimittäin todella nopea, ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Pääset siis tonttikaupoille melkein heti. 

Lainaa voi käyttää myös esimerkiksi täydentämään pankkilainaa. Jos olet remontoimassa kotiasi tai rakentamassa uutta, tiedät, että yllätyksiltä ei voi välttyä. Toisinaan saattaa myös tulla muutoksia suunnitelmiin, esimerkiksi materiaalivalinnat saattavat mennä uusiksi. Muutokset saattavat aiheuttaa sen, että budjetti paukkuu ja lisärahoitusta tarvitaan. Tällaisessa tilanteessa avuksi voi ottaa vakuudettoman lainan.

60 000 euron laina yhteishakijan kanssa

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan, eli yhteishakijan lisääminen lainahakemukselle pienentää luotonantajan riskiä. Lainatarjouksen pohjana käytetään silloin kummankin hakijan tuloja. Siksi lainahakemus hyväksytään suuremmalla todennäköisyydelllä – ja isommalla lainasummalla. Yhteishakijan kanssa saatte yhdessä todennäköisesti myös edullisemman lainan pienemmällä korolla. Varsinkin isompien lainasummien kanssa lainahakemukselle kannattaa lisätä yhteishakija, jos se on mahdollista. Yhteishakijana toimii yleensä puoliso. Jos olette tekemässä yhdessä perheelle hankintoja tai tasapainottamassa perheen taloutta järjestelylainan avulla, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä molempien nimellä.

Esimerkkilaskelma: kilpailuta 60 000 euron laina

Lainojen kilpailutus onnistuu nopeasti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis useita lainatarjouksia, joista on helppo valita sopivin. Lainojen kilpailuttaminen on näin helppoa!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kustannukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 60 000 euron lainasummalle ja 10 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän sille kertyy korkoja ja kuluja.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
14,21 %
14,45 €
15,75 %
120
953,64 €
114 436,73 €
Laina B
12,69 %
9,94 €
13,85 %
120
894,87 €
107 384,07 €
Laina C
9,12 %
7,50 €
9,81 %
120
771,46 €
92 574,81 €
Nordic Bank lainavertailu
8,11 %
4,95 €
8,62 %
120
736,41 € / kk
Säästöä jopa 217,23 €/kk!
88 368,92€
Säästöä jopa 26 067,81 €!

Esimerkkilaskelman mukaan voit säästää yhteensä jopa 26 067,81 euroa lainan koroissa ja kuluissa, kun kilpailutat lainan! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Lähetä lainahakemus nyt ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä jo minuuteissa. Niistä on helppo valita paras vaihtoehto. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti, jos päätät hyväksyä lainatarjouksen.

Lainahakemukseen voi lisätä myös yhteishakijan. Hakiessa lainaa yhteishakijan kanssa voi usein saada isomman lainan paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Lainaa 60 000 euroa fiksusti mihin tahansa hankintaan

Kenelle vakuudettomia lainoja myönnetään?

Voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. 

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tule. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä, tai hänellä on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot.

Uutta lainaa ei yleensä myönnetä myöskään silloin, jos olemassa olevia velkoja on vielä paljon maksamatta. Myös puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen, eli täytä hakemus aina erittäin huolellisesti. Vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia. 

Voit tehdä hakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja riskitöntä. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mihinkään. Välitämme hakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle.

Yhdistelylaina tuo säästöjä lainanhoitokuluihin

Nykyään kaupat tarjoavat paljon osamaksusopimuksia. Elektroniikkaa, huonekaluja, vaatteita ja lähes mitä tahansa muuta saa ostettua osamaksulla. Siksi helposti käy niin, että osamaksuja kertyy maksettavaksi useita samanaikaisesti. Lisäksi voi olla myös esimerkiksi luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja. Jos sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja, voisit hyötyä lainojen ja osamaksujen yhdistämisestä

Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi laina. Kun lyhennät vain yhtä lainaa, maksat luonnollisesti vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Tällä tavalla sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa muun elämän tarpeisiin, säästöön tai sijoituksiin. 

Laske ensin kaikki jäljellä olevat lainasi yhteen. Kirjoita tuo summa laskuriimme, ja kokeile mikä laina-aika olisi kuukausibudjettiisi sopiva. Täytä sitten lainahakemus nettisivuillamme. Hetken päästä alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, maksat jatkossa pois vain yhtä lainaa, joten saat todennäköisesti huomattavia säästöjä.

Laina-aika 1–15 vuotta

Meidän kauttamme haettavien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi yleensä maksaa myös sovittua nopeammin pois, jos niin haluat. Kun maksat lainan nopeasti pois, voit säästää koroissa ja kuluissa. 

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, jolla voit kokeilla, minkälainen maksuaika olisi 60000 euron lainalle sopiva. Kun vaihtelet laina-aikaa laskurissa, näet heti, miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurimme mukaan 10 vuoden laina-ajalla kuukausierä olisi 627 euroa. Jos haluat hieman pienemmän kuukausierän, voit valita esimerkiksi 15 vuoden laina-ajan. Silloin kuukausierä olisi 464 euroa. 

Kuukausierä kannattaa pyrkiä sopimaan omaan kuukausibudjettiin sopivaksi. Pieni kuukausierä aiheuttaa sen, että laina tulee kokonaisuutena sinulle kalliimmaksi, koska maksat korkoja ja kuluja useammalta kuukaudelta. Liian suuri kuukausierä taas pistää taloutesi tiukalle. Joka kuukausi rahaa pitäisi jäädä myös hieman säästöön elämisen kulujen ja lainanlyhennysten jälkeen.

Nordic Bankissa lainojen vertaileminen käy helposti! 

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 35 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Meidän avullamme löydät edulliset lainat. Saat palvelussamme yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemukset käsitellään nopeasti. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo muutamassa minuutissa, ja yleensä kaikki tarjoukset ovat tulleet noin kuuden tunnin sisällä.

Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis helposti yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko. 

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, mutta lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin, jos niin haluat. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. 

Vertaile lainat Nordic Bankissa, niin säästät aikaa ja rahaa!

Yritykselle 60 000 euron kasvurahoitus Nordic Bankista

Pienille ja keskisuurille yrityksille tulee tavallisesti ennemmin tai myöhemmin tilanne, jossa on pakko hankkia kasvurahoitusta. Yrityksen laajentaminen, kiinteistöjen ostaminen tai sesonkiin valmistautuminen ovat esimerkkejä tällaisista tilanteista, joissa lisärahoitus on usein tarpeen. Vakuudettomasta yrityslainasta saa avun nopeasti.

Vakuudeton yrityslaina on erittäin nopea ratkaisu. Sen saa käyttöön jo yhden työpäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Koska rahat saa tilille niin nopeasti, lainan voi ottaa myös nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa. Esimerkiksi tärkeän tuotantokoneen rikkoutuminen on tällainen tilanne.

Vakuudeton yrityslaina voi myös täydentää pankista saatua vakuudellista lainaa. Jos olet saanut pankista lainan esimerkiksi liiketilojen remontointia tai uusien tilojen hankkimista varten, mutta pankkilaina ei riitä kattamaan kaikkia kuluja, voit hakea lisäksi pienen vakuudettoman lainan.

Kilpailuta 60 000 euron yrityslainat Nordic Bankissa. Täytä yksi ilmainen, helppo yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 10 lainatarjousta. Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on ihan yhtä helppoa kuin muidenkin vakuudettomien lainojen hakeminen. Kirjoita vain hakemukseen yrityslaina.

Meidän kauttamme yrityslainaa voi hakea suomalainen yritys, joka on kaupparekisterissä. Yrityksen tilin pitää olla suomalaisessa pankissa ja vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa.

Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia. Lainanhakija toimii omavelkaisena takaajana.

Jos yrityksen taloudellinen tilanne on kunnossa, eikä yrityksellä ole maksuhäiriömerkintöjä tai verovelkaa, ja tulevaisuudennäkymät ovat hyvät, laina voidaan myöntää. Lainan hakeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta kokeilla, millä korolla yrityksesi saisi nyt 60 000 euron lainan. Jos 60 000 euroa ei tunnu sopivalta summalta, voit hakea mitä tahansa muutakin summaa 500 ja 250 000 euron väliltä.

Lainaa 60000 euroa yritykselle

Usein kysytyt kysymykset 60 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla jopa yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan lainan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Monet pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät 60 000 euron yrityslainoja. Vakuudettoman yrityslainan saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudetonta lainaa haetaan netistä. Täytä yksi maksuton hakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Saat rahat käyttöösi jo yhden työpäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Luottokorko on lainan korkoprosentti.

Koron lisäksi lainasta maksetaan yleensä muitakin kuluja, kuten avausmaksu ja kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu. Kulut ja korot vaihtelevat eri luotonmyöntäjien mukaan.

Ylimääräisten lyhennysten tekeminen saattaa olla järkevää, jos lyhennys kohdistuu lainan pääomaan.

Moni pankki ja rahoitusyhtiö myöntää 60 000 euron lainoja ilman vakuuksia. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa.

Lainan korkoon vaikuttaa monia asia. Siihen vaikuttaa esimerkiksi luottoriski sekä inflaatio ja valtion rahapolitiikka.

Nimelliskorko on korko, jota velallinen maksaa lainastaan. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä kaikki muut lainan kulut, kuten tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko kertoo siis nimelliskorkoa paremmin lainan hinnasta.

Luottoa ei yleensä myönnetä, jos hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa tai hänellä on liian pienet tulot. Luottoa ei myönnetä silloinkaan, jos tulot ovat kunnossa, mutta velkaa on jo paljon.

Lainan ottamista kannattaa aina harkita tarkkaan. Lainaa tulee ottaa vain todelliseen tarpeeseen ja vain silloin, kun olet täysin varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Yritys voi saada 60 000 euron lainan, jos sen taloudellinen tilanne on hyvä ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

Lue lisää: