LAINAA 7000 EUROA

7000 euroa nopeasti tilille ilman vakuuksia

Lainaa 7000 euroa nopeasti tilille, ilman vakuuksia tai takaaija. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 7 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse mieluisin laina-aika ja lainaa 7000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla edullinen korko lainallesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Oletko ostamassa omaa autoa tai kenties tekemässä remonttia? Vai oletko järjestämässä isoja juhlia suvullesi? Mitä tahansa tarkoitusta varten tarvitsetkaan lainaa, voit hakea sitä meidän kauttamme ilman takaajia ja vakuuksia. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa. Juuri nopeus on vakuudettomien lainojen paras puoli: hakemus käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi pian.

Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen 7000 euron lainan. Täytä vain yksi ilmainen ja helppo hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit saada siis yhdellä hakemuksella jopa yli 30 tarjousta!

Voit hakea 7 000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Oletko ostamassa omaa autoa tai kenties tekemässä remonttia? Vai oletko järjestämässä isoja juhlia suvullesi? Mitä tahansa tarkoitusta varten tarvitsetkaan lainaa, voit hakea sitä meidän kauttamme ilman takaajia ja vakuuksia. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa. Juuri nopeus on vakuudettomien lainojen paras puoli: hakemus käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi pian. 

Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen 7000 euron lainan. Täytä vain yksi ilmainen ja helppo hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit saada siis yhdellä hakemuksella jopa yli 30 tarjousta!

Vakuudettoman lainan käyttökohteet 

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan voit käyttää ne mihin itse haluat. Jos tarvitset esimerkiksi uuden tietokoneen tai muita laitteita kotiin, voi vakuudeton laina olla hyvä vaihtoehto. Laitteita saa toki ostettua osamaksullakin.

Usein kuitenkin liikkeiden tarjoamissa sopimuksissa on korkea korko ja tilinhoitomaksut, minkä vuoksi osamaksu voikin tulla kalliimmaksi kuin vakuudeton laina. Suosittelemme, että kun olet tekemässä hankintoja, pyydät tarjouksia myös vakuudettomista lainoista, niin voit löytää itsellesi kaikkein edullisimman vaihtoehdon.

Koska lainan käyttökohdetta ei määrätä, voit yhdistää samaan hakemukseen useita hankintoja. Jos esimerkiksi tarvitset uuden pesukoneen, lapsille uudet polkupyörät ja lisäksi haluat tehdä vähän pintaremonttia, voit hakea samassa hakemuksessa lainaa kaikkia niitä varten.

Lainaa 7000 euroa design sisustukseen

7000 euroa lainaa 1–15 vuoden laina-ajalla

Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Yleensä laina on kuitenkin mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin. Voit säästää paljon korkokuluissa, kun maksat lainan pois mahdollisimman nopeasti.

Jos 7000 euroa ei tunnu sopivalta summalta, voit hakea myös pienempää tai isompaa summaa. Meidän kauttamme voit saada 500–70 000 euroa vakuudettomasti ja ilman takaajia. Jos tarvitset vain ihan pienen summan, voit hakea pienen pikalainan. Pikalaina on 500–5000 euron kokoinen, ja se maksetaan takaisin yleensä 1–10 kuukaudessa.

Ennen kuin teet hakemuksen, voit kokeilla kätevällä laskurillamme, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisivat sinulle sopivia. Syötä laskuriin haluamasi summa ja laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin takaisinmaksuajalla.

Esimerkiksi 7000 euron lainan kuukausierä olisi kolmen vuoden takaisinmaksuajalla noin 214 euroa. Jos haluaisit vähän pienemmän kuukausierän, voisi laina-ajaksi laittaa 5 vuotta, jolloin kuukausierä olisi noin 136 euroa.

Kuukausierä kannattaa pyrkiä sopimaan omaan budjettiin sopivaksi: liian pieni kuukausierä tarkoittaa sitä, että lainasta tulee pitkässä juoksussa sinulle kalliimpi. Liian iso kuukausierä taas tarkoittaa sitä, että et välttämättä suoriudukaan lainan lyhennyksistä ongelmitta joka kuukausi.

Laskurista näet heti myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on kuitenkin vain arvio, sillä todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Tutustu siis saamiisi tarjouksiin huolellisesti.

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää kilpailuttamalla 7000 euron lainan?

Lainavertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita halvin ja sopivin laina.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 7 000 euron lainasummalle ja 4 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
19,21 %
5,95 €
22,91 %
48
216,03 €
10 369,44 €
Laina B
19,54 %
4,45 €
22,82 %
48
212,75 €
10 356,00 €
Laina C
14,82 %
4,45 €
17,31 %
48
198,63 €
9 534,24 €
Nordic Bank lainavertailu
7,82 %
-
8,11 %
48
170,30 € / kk
Säästöä jopa 45,73 €/kk!
8 174,40 €
Säästöä jopa 2 195,04 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 2 195,04 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean lainavertailun ennen lainan ottamista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan

Vakuudetonta lainaa voi saada täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia, vaan tulot ja luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajille.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Se onkin suositeltavaa, sillä yhdessä voitte saada pienempikorkoisen lainan.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen huoletta myös siinä tapauksessa, että et ole varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksesi välitetään 35 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Jos tarjouksia ei tule, se johtuu todennäköisesti siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä, pienet tai epäsäännölliset tulot tai ei ollenkaan tuloja. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen, joten täytäthän hakemuksen aina huolellisesti.

Lainojen kilpailuttaminen on aina fiksua!

Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja. Tällä hetkellä kulutusluottojen korot ovat tavallisesti 4–20 prosenttia, joten vaihtelua on paljon. Kun etsit edullisemman lainan, voit säästää merkittäviä summia.

Ei ole mitään järkeä maksaa suurta korkoa, jos on olemassa muitakin vaihtoehtoja. Myös pienet lainat on syytä kilpailuttaa, sillä pienessäkin lainassa suuri korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa.

Yhdistä kulutusluottosi

Nykyään osamaksulla voi ostaa kaikenlaista. Siksi helposti käykin niin, että yhtäkkiä maksettavana on useita osamaksuja ja lisäksi voi olla luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja. Tällaisessa tilanteessa rahaa valuu todella paljon joka kuukausi pelkästään korkoihin ja kuluihin.

Usein tällaisessa tapauksessa asiakas hyötyy lainojen yhdistämisestä. Käytännössä siis otat yhden isomman lainan, jolla pystyt maksamaan kaikki muut lainat pois, minkä jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina. Yhdistelylainalla on mahdollista säästää merkittävästi korkokuluissa.

Kun vertailet lainoja Nordic Bankissa, voit säästää paljon aikaa ja rahaa

Kaikki lainat on syytä kilpailuttaa, koska se on helppo keino säästää paljon rahaa. Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja ja vaihtelu voi olla yllättävän suurta. Tarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri paikasta. Helpoiten se onnistuu lainavertailupalvelun kautta.

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään. Se on helppoa ja nopeaa.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat jo muutaman minuutin kuluttua saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti edullisimman koron mukaan. Vertaile tarjouksia aivan rauhassa, ja tee itsellesi sopiva ratkaisu.

Lainaa 7000 euroa fiksusti tietokoneella

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70000 euroa. Takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina. Pikalainat maksetaan takaisin yleensä muutamissa viikoissa tai kuukausissa. Yleensä kaikki lainat on myös mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin.

Vakuudettomien lainojen kätevä puoli on se, että niitä varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Ainoat vaatimukset ovat ne, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Nämä asiat toimivat eräänlaisena vakuutena lainanantajille.

Kannattaako valita joustoluotto vai kertalaina?

Sekä joustoluotossa että kertalainassa on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja, eli niitä varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Niitä on helppo hakea netistä. Joustoluoton ja kertalainan suurin ero on se, että kertalaina maksetaan tilille yhdessä erässä, kun taas joustoluottoa saa nostaa tilille useammassa erässä.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota saa itse nostaa omalle tilille tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään tavallisesti kuukausittain. Luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun olet lyhentänyt sitä. Eli voit taas joskus myöhemmin nostaa sitä uudestaan tilillesi. Joustoluotto muistuttaa siis ominaisuuksiltaan hyvin paljon luottokorttia. Et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan virtuaalisen luottotilin.

Joustoluotto voi toimia taloudellisena puskurina. Sitä voi hakea etukäteen ja siihen voi turvautua sitten, jos eteen tulee jokin yllättävä kiireellinen meno, kuten kodinkoneen tai auton hajoaminen. Luottotililtä voi nostaa rahaa akuuttiin tarpeeseen nopeasti, eikä tarvitse sitoutua suureen lainasummaan.

Tällainen laina sopii erinomaisesti myös esimerkiksi remonttien rahoittamiseen. Remontin alkaessa ei voi vielä tietää täysin varmasti, minkä verran projekti tulee maksamaan kokonaisuudessaan. Usein eteen tulee yllätyksiä tai muutoksia, joiden vuoksi alkuperäinen budjetti ylittyy ja tarvitaan äkkiä lisää rahaa. Silloin voit nostaa haluamasi summan luottotililtäsi.

Kertalainan taas saat käyttöösi kerralla. Se siirretään tilillesi yhdessä erässä. Takaisinmaksu tapahtuu joko erissä kuukausittain tai kerralla yhdessä erässä. Kertalaina on hyvä vaihtoehto, jos tiedät jo melko tarkasti, kuinka suuren lainan tarvitset tai tarvitset hieman isomman summan rahaa.

Myös kertalainan saa nopeasti tilille. Lainaa haetaan netistä helpolla hakemuksella. Vakuuksia ei ole, joten hakemuksen käsittely on nopeaa. Rahat saa tilille jo yhdessä arkipäivässä. Kertalainaa voi siis hyödyntää yllättävissä, kiireellisissä tilanteissa. Sen avulla saa hankittua nopeasti esimerkiksi uuden puhelimen hajonneen tilalle.

Kertalainalla voi myös toteuttaa pitkäaikaisempia haaveita, kuten järjestää hääjuhlat tai hankkia oman auton tai veneen. Kertaluottokin sopii remonttilainaksi, jos osaat jo etukäteen arvioida melko tarkasti tarvittavan lainasumman.

Järjestelylainalla talous tasapainoon

Tavaroiden ja palveluiden ostaminen osamaksulla ja luottokortilla on nykyään vaivatonta. Siksi helposti käy niin, että pieniä lainoja kertyy lähes huomaamatta useita. Tällöin velkojen lyhentämisestä saattaa tulla hankalaa ja on vaikea pysyä selvillä velan kokonaismäärästä. Rahaa kuluu paljon pelkkiin korkoihin ja kuluihin joka kuukausi. On myös stressaavaa olla jatkuvasti huolissaan siitä, muistiko varmasti maksaa kaikkien lainojen maksuerät ajoissa ja oikeilla tiedoilla.

Järjestelylainalla eli yhdistelylainalla talouden voi saada parempaan hallintaan. Kaikki osamaksut, luottokorttivelat, kulutusluotot ja muut pienet lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Näin velan kokonaismäärä pysyy samana, mutta säästöä syntyy siitä, että maksettavaksi jää enää vain yhden lainan korot ja kulut.

Voit saada lainalle pienemmän kuukausierän, jolloin käteen jää enemmän rahaa muihin asioihin. Lisäksi stressi vähenee, kun vastuullasi on enää ainoastaan yksi laina.

Toteuta unelmasi, fiksusti!

Lainaa enintään jopa 70 000 euroa

Jos 7000 euron laina ei ole riittävä, voit hakea isompaakin summaa Nordic Bankin nettisivuilla. Palvelussamme kilpailutat lainat aina 70 000 euroon saakka. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Sopiva lainan määrä riippuu tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Kaikkein tärkeintä on varmistaa, että lainasumma on yksilölliseen tilanteeseesi sopiva ja että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin takaisinmaksuajan puitteissa. Ennen lainan ottamista kannattaa tarkastella omaa taloudellista tilannetta tarkasti ja tehdä budjetti. Kuukausibudjetin perusteella pystyt määrittämään, millainen kuukausierä olisi sinulle sopiva tällä hetkellä.

Lainaa on mahdollista hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Lainaa kannattaa hakea yhdessä, jos olet tekemässä hankintoja esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa tai haettava lainasumma on suuri. Luotonmyöntäjän riski pienenee, kun lainasta on vastuussa kaksi henkilöä. Siksi luotonmyöntäjä voi antaa suuremman lainasumman ja matalamman koron.

Lainan voi maksaa nopeammin takaisin

Lainalle sovitaan takaisinmaksuaika, joka on 1 – 15 vuotta. Takaisinmaksuajan pituus riippuu esimerkiksi lainasummasta ja lainanottajan maksukyvystä. Lainan voi kuitenkin maksaa pois nopeammassakin tahdissa tai vaikka kerralla, jos niin haluat. Laissa nimittäin on määrätty, että kuluttajien ottamissa lainoissa on aina oltava mahdollisuus maksaa laina takaisin nopeammin.

Lainat kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti. Maksamalla lainan pois nopealla aikataululla säästät paljon rahaa lainakustannuksissa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän maksat siitä korkoja ja kuluja. Lisäksi rahaa jää enemmän säästöön tai käyttöön muihin tarkoituksiin sitten, kun laina on maksettu kokonaan pois.

Usein kysytyt kysymykset 7000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Löydät 7000 euron vakuudettoman lainan Nordic Bankin kautta. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada noin 30 lainatarjousta. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivan lainan, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Monet luotonmyöntäjät myöntävät lainoja yrityksille. Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa, niin voit saada yli 10 laintarjousta yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa eikä se vie kauan aikaa.

Lue lisää: