Lainaa 70000 euroa

Lainaa 70000 euroa ilman vakuuksia, edullisesti!

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus ja vertaile 70 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika lainalaskurin avulla, jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus ja vertaile 70 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika lainalaskurin avulla, jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi. 

Voit hakea 70 000 euron lainalle toinen toistaan edullisempia lainatarjouksia fiksusti ja nopeasti, sillä kilpailutamme 35 pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi yhdellä lainahakemuksella!

Hae lainaa hankintoihin, fiksusti vertailemalla! Näin olleen todellinen vuosikorko ja lainan muut kulut eivät pääse koskaan yllättämään. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea 70 000 euron lainalle toinen toistaan edullisempia lainatarjouksia fiksusti ja nopeasti, sillä kilpailutamme 35 pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi yhdellä lainahakemuksella!

Hae lainaa hankintoihin, fiksusti vertailemalla! Näin olleen todellinen vuosikorko ja lainan muut kulut eivät pääse koskaan yllättämään. 

Lainaa 70 000 euroa nopeasti

Harvalla on säästössä kymmeniätuhansia euroja. Siksi isompia hankintoja varten tarvitaan lainaa. Lainaa kannattaa hakea järkevästi kilpailuttamalla luotot ensin. Varsinkin kun kyseessä on iso summa, voit säästää paljon rahaa, kun valitset mahdollisimman edullisen lainan.

Nordic Bankin kautta voit hakea isojakin summia suuria hankintoja varten. Vakuudetonta lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudetonta lainaa voi hakea ihan mitä tahansa tarkoitusta varten. Oletko järjestämässä näyttävät hääjuhlat, joihin on tulossa paljon vieraita? Tai haaveiletko uudesta autosta?

Ehkä haluat hieman päivittää mökkisi pintoja vastaamaan nykyistä makuasi. Tai sitten aiot rakentaa mökin pihalle vierasmajan ja nuotiopaikan. Kaikki nämä asiat ja mitkä tahansa muut hankinnat voit toteuttaa meidän avullamme.

lainaa 70000 euroa fiksusti netistä

70 000 euroa on suurin lainasumma, jonka voit saada meidän kauttamme ilman vakuuksia. Jos se on liian iso summa, voit hakea meiltä pienempääkin lainaa, esimerkiksi 30 000 tai 50 000 euroa. Pienin lainasumma, jonka voit saada meidän kauttamme, on 500 euroa. Se sopii mainiosti etenkin tilanteisiin, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä rahaa mahdollisimman nopeasti.

Kun kilpailutat lainasi, voit säästää paljon rahaa

Yleensä ei kannata tarttua heti ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen. Se ei nimittäin välttämättä ole se kaikista edullisin. Kun vertailet lainoja ensin, voit löytää paljon edullisemman vaihtoehdon. Edullisempi laina taas tarkoittaa isoja säästöjä, varsinkin kun kyseessä on isompi laina. 

Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle vähentää luotonmyöntäjän riskiä. Siksi voitte yhdessä saada isomman lainan pienemmällä korolla.

Myös pienet lainat on syytä vertailla. Jos sinulla on useita lainoja tai kulutusluottoja yhtä aikaa, etkä ole kilpailuttanut niitä ikinä, maksat todennäköisesti tarpeettoman paljon korkokuluja. Vaikka kulut eivät yhdessä yksittäisessä lainassa tuntuisikaan kovin merkittäviltä, kasaantuu useasta luotosta kuitenkin aikamoinen määrä kuluja.

Siksi lainat kannattaa aina vertailla ennen hankinnan tekemistä. Kannattaa myös tutustua lainojen yhdistämiseen. Voit yhdistää useat lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Vertaileminen on nykyään helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen, vaan voit vertailla lainoja kätevästi lainavertailupalvelussa. Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen nettisivuillamme, ja jo muutamassa minuutissa saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi.

Meidän kauttamme voit saada jopa 35 lainatarjousta! Saat yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella erittäin kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Lainojen vertaileminen palvelussamme on helppoa, sillä lainat järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis heti, mikä lainoista on edullisin. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti. Tarkastele niistä varsinkin kuukausierää, korkoa ja tilinhoitomaksuja. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Sekä isot että pienet, kiireelliset ja ei-niin-kiireelliset lainat kannattaa vertailla. Vaikka tarvitsisit pienen pikalainan, ja haluat saada sen tilillesi mahdollisimman pian, suosittelemme sinua käyttämään hetken aikaa lainojen vertailemiseen. Sillä tavalla voit saada isoja säästöjä.

Esimerkkilaskelma: Paljonko 70 000 euron lainan kilpailutuksella voi säästää rahaa?

Lainojen kilpailutus onnistuu helposti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis useita lainatarjouksia, joista on helppo valita edullisin.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kustannukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 70 000 euron lainasummalle ja 10 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän sille kertyy korkoja ja kuluja.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
19,91 %
4,45 €
21,98 %
120
1 353,07 €
162 367,83 €
Laina B
15,01 %
4,45 €
16,24 %
120
1 134,22 €
136 106,81 €
Laina C
12,89 %
4,45 €
13,83 %
120
1 045,09 €
125 410,61 €
Nordic Bank lainavertailu
5,11 %
-
5,23 %
120
746,23 € / kk
Säästöä jopa 606,84 €/kk!
89 574,36€
Säästöä jopa 72 793,47 €!

Esimerkkilaskelman mukaan voit säästää yhteensä jopa 72 793,47 euroa lainan koroissa ja kuluissa, kun kilpailutat 70 000 euron lainan! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Lähetä lainahakemus nyt ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi yleensä jo minuuteissa. Niistä on helppo valita paras vaihtoehto. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti, jos päätät hyväksyä lainatarjouksen.

Lainahakemukseen voi lisätä myös yhteishakijan. Hakiessa lainaa yhteishakijan kanssa voi usein saada isomman lainan paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

lainaa 70000 euroa helposti kotisohvalta

Lainaa 70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia!

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa vakuudettomasti jopa 70 000 euroa. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia, jotta voit saada lainaa.

Sinun täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot.

Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena. Pienin Nordic Bankin kautta haettava lainasumma on 500 euroa.

Tällaisesta pienestäkin summasta voi olla iso apu esimerkiksi tilanteissa, joissa jokin kodinkone tai puhelin hajoaa yhtäkkiä ja uusi pitäisi saada pian. Tai laskujen eräpäivät lähestyvät, mutta pankkitilin saldo on jo lähellä nollaa.

Lainaa 70 000 euroa vertailemalla edullisin lainatarjous netissä

Suurin summa, jonka meidän kauttamme voi saada, on 70 000 euroa. Sillä pystyy toteuttamaan isojakin haaveita, kuten järjestämään upeat juhlat, ostamaan uuden auton tai tekemään isoja remontteja kotona tai mökillä.

Voit ostaa sillä myös tontin tai sillä voi täydentää esimerkiksi pankista saatua rakennuslainaa.

Vakuudettomat lainat ovat suosittuja juuri siksi, että niitä varten ei vaadita omaisuutta tai takaajia. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Rahat myös saa tilille erittäin nopealla aikataululla sopimuksen allekirjoittamisesta. Pääset siis pian ostamaan uutta kodinkonetta tai järjestämään juhliasi.

Maisemakuva - Toteuta unelmasi, fiksusti!

Kilpailuta lainasi järkevästi Nordic Bankissa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta. Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, joten saat helposti kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Hakemuksen käsittelyprosessi on nopea. Voit saada rahat tilillesi todella nopeasti, parhaimmillaan jopa muutamassa tunnissa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa vähintään 500 euroa ja enintään 70 000 euroa. Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei määrätä, joten voit käyttää rahat mihin haluat. Voi toteuttaa avullamme monia isoja ja pieniä haaveitasi: auto, lomamatka, remontti tai jopa oman mökin ostaminen.

Kun sattuu jotain yllättävää, jonka vuoksi tarvitset hieman ylimääräistä rahaa mahdollisimman pian, voi pikalaina olla hyvä apu.

Pienehkön pikalainan saat tilillesi nopeasti, jopa muutamassa tunnissa, joten jos esimerkiksi puhelimesi tai tietokoneesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo saman päivän aikana.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Hakijan pitää olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena lainanantajille.

Hakemuksen tekeminen ei sido hakijaa mitenkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Yleensä kaikki tarjoukset tulevat 6 tunnin sisällä. Voit vertailla tarjouksia ja tehdä valintasi aivan rauhassa.

Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti.

Vertailun voi suorittaa esimerkiksi vuosittain. Näin voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Vertaileminen Nordic Bankin kautta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten lainojen vertaileminen on huoletonta.

Kilpailuta 70 000 euron yrityslaina Nordic Bankissa

Nordic Bankissa kilpailutat myös 70 000 euron yrityslainat helposti ja nopeasti.

Yrityslainojen kilpailuttaminen palvelussamme käy yhtä helposti kuin muidenkin vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen. Täytä ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada yli 10 lainatarjousta.

Muista kirjoittaa hakemukseen Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina.

Vakuudeton yrityslaina on nopea rahoitusratkaisu. Saat rahat käyttöösi tavallisesti jo yhden työpäivän kuluessa.

Pääset siis nopealla aikataululla tekemään hankintoja, palkkaamaan työntekijöitä tai toteuttamaan mitä tahansa projekteja. Tällainen yrityslaina sopii myös kiireellisiin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahoitusta tarvitaan heti.

70000 laina yritykselle netistä

Vakuudeton kasvurahoitus yritykselle

Monille pienille ja keskisuurille yrityksille tulee jossain vaiheessa tarve lisärahoitukselle. Kun yrityksen ulkopuolelta tarvitaan rahoitusta, on kasvurahoitus hyvä vaihtoehto. Kasvurahoituksella voi tehdä erilaisia investointeja, esimerkiksi hankkia toimitiloja tai täydentää varastoja.

Yrityslainaa tai kasvurahoitusta voi hakea suomalainen, kaupparekisterissä oleva yritys. Yrityksen vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa ja yrityksellä pitää olla tili suomalaisessa pankissa. Kun yritys hakee lainaa, luotonmyöntäjät tarkastelevat sen taloudellista tilannetta. Lainaa voi saada, jos yrityksellä ei ole esimerkiksi verovelkoja ja yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita ollenkaan reaalivakuuksia. Yrittäjä toimii itse lainan omavelkaisena takaajana. Tämä tarkoittaa sitä, että hän henkilökohtaisesti ottaa vastuun yrityksen velasta, jos yritys ei jostain syystä pysty maksamaan lainaa takaisin.

Nordic Bankin kautta haettavien yrityslainojen laina-aika on 3–36 kuukautta. Laina-aika riippuu yrityksestä, lainan määrästä ja lainaehdoista. Laina-aikaan vaikuttaa esimerkiksi yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuudennäkymät. Laina on mahdollista maksaa pois myös alkuperäistä sopimusta nopeammin. Näin kannattaa toki toimia, koska sillä tavalla säästät korkokuluissa.

Usein kysytyt kysymykset 70 000 euron lainasta:

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi teoriassa olla pidempikin.

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää huomattavasti rahaa kuukausittain lainanhoitokustannuksista.  Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan lainan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Kyllä, Nordic Bankin kautta yrityksesi voi saada 70 000 euroa yrityslainaa. Kauttamme voit hakea vakuudetonta yrityslainaa jopa 250 000 euroa. Lähetä yrityslainahakemus kauttamme, niin välitämme sen 10 pankille ja rahoitusyhtiölle. Yrityslainojen vertailu on näin helppoa.

Lainatarjous ja lainalupaus tarkoittavat käytännössä melkein samaa. Alustavasta lainatarjouksesta käy ilmi, minkä verran luotonmyöntäjä on antamiesi tietojen perusteella valmis myöntämään sinulle lainaa, millaisilla ehdoilla ja millä hinnalla. Alustavan lainatarjouksen voi saada jo ennen kuin luotonmyöntäjä on tarkistanut luotonhakijan lainahakemuksen tietojen oikeellisuuden. Luotonmyöntäjä voi siis tarkistaa tietoja vielä alustavan lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen ja hylätä lainahakemuksen, jos annetut tiedot eivät pidäkään paikkaansa.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada yli 30 lainatarjousta. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Voit valita tarjouksista minkä tahansa. Saat rahat tilillesi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

70 000 euron lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Laina voidaan myöntää, jos luottotiedot ovat kunnossa ja maksukyky on riittävän hyvä.

Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan vain korot ja kulut. Laina ei siis lyhene lyhennysvapaan aikana. Lyhennysvapaan kesto sovitaan luotonmyöntäjän kanssa etukäteen.

Moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa 70000 euron lainoja. Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin tavoitat jopa yli 30 lainanmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

Lainaa ei välttämättä myönnetä esimerkiksi, jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissa tai pienet tai epäsäännölliset tulot. Uutta lainaa ei myönnetä yleensä silloinkaan, jos sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Voit kokeilla hakea esimerkiksi pienempää lainaa, voit pidentää laina-aikaa tai tehdä hakemuksen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut ja korot. Todellinen vuosikorko kertoo siis lainan todelliset kustannukset.

Yleensä inflaatio nostaa korkoja. Tämä johtuu siitä, että rahan arvo laskee, joten lainarahan kysyntä kasvaa. Kysynnän kasvu nostaa korkoja.

Kiinteässä tasaerälainassa takaisinmaksuerät ovat yhtä suuria. Takaisinmaksuerä koostuu lainanlyhennyksestä ja korosta. Korkojen noustessa tasaerälainan kuukausierä ei muutu, vaan lainan takaisinmaksuaika pitenee.

Ainakin pitkäaikaisessa lainassa kiinteä korko pienentää riskejä, koska kulut ovat ennakoitavissa.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lue lisää: