LAINAA 9000 EUROA

9000 euroa lainaa nopeasti

Hae edullinen 9000 euron laina ilman vakuuksia heti tilille kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja rahoituslaitosta. 9000 euron lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Toisinaan elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan ylimääräistä rahaa nopeasti. Kotona tai mökillä saattaa ilmetä kiireellinen remonttitarve, autosi menee rikki, joten tarvitset uuden tai mitä tahansa muuta yllättävää voi tapahtua. Tai sitten haluat vihdoin toteuttaa pitkäaikaisia haaveitasi ja laittaa esimerkiksi aurinkopaneelit talosi katolle tai tehdä keittiöremontin ja ostaa olohuoneeseen uudet kalusteet. 

Mikä ikinä onkaan rahantarpeen syy, voit hakea sitä varten vakuudetonta lainaa. Vaikka tarvitset rahaa nopeasti, kannattaa silti pysähtyä hetkeksi ja käyttää hetki lainojen vertailemiseen. Vertaileminen on helppoa, kiitos lainavertailupalveluiden. Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella ja helpolla hakemuksella.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Toisinaan elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan ylimääräistä rahaa nopeasti. Kotona tai mökillä saattaa ilmetä kiireellinen remonttitarve, autosi menee rikki, joten tarvitset uuden tai mitä tahansa muuta yllättävää voi tapahtua. Tai sitten haluat vihdoin toteuttaa pitkäaikaisia haaveitasi ja laittaa esimerkiksi aurinkopaneelit talosi katolle tai tehdä keittiöremontin ja ostaa olohuoneeseen uudet kalusteet. 

Mikä ikinä onkaan rahantarpeen syy, voit hakea sitä varten vakuudetonta lainaa. Vaikka tarvitset rahaa nopeasti, kannattaa silti pysähtyä hetkeksi ja käyttää hetki lainojen vertailemiseen. Vertaileminen on helppoa, kiitos lainavertailupalveluiden. Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 27 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella ja helpolla hakemuksella.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voin saada?

Meidän kauttamme haettava pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin jopa 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikavippi. Ne maksetaan takaisin yleensä alle vuodessa.

Tavallisesti kaikki lainat on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin, mikä onkin suositeltavaa, sillä se on hyvä keino saada säästöjä. Mitä nopeammin maksat velat pois, sitä vähemmän lopulta maksat korkoja ja kuluja. 

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Muutama vaatimus luotonmyöntäjillä kuitenkin on. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen kanssa. Yhdessä voitte saada pienempikorkoisen lainan.

Lainaa 9000 euroa helposti netistä

Mihin 9000 euron vakuudettoman lainan voisi käyttää?

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, kuten: Lomareissut, vesijetin rahoittaminen, isot ja pienet remontit, mökin rakentaminen – nämä ja kaikki muutkin hankinnat voi rahoittaa vakuudettomalla lainalla. 

Voit hakea samassa hakemuksessa rahaa kaikkia hankintojasi varten. Jos tarvitset esimerkiksi uuden tietokoneen ja sohvakaluston ja haluat maksaa olemassa olevat lainat pois, voit hakea kaikkia näitä varten yhdistelylainaa yhdessä hakemuksessa. 

Pienemmillä lainasummilla maksetaan usein päivittäisen elämän kuluja ja laskuja. Isommilla summilla voi toteuttaa suurempia haaveita. Esimerkiksi 9000 eurolla voisi ostaa vaikkapa auton tai tehdä hieman isommankin remontin. Sillä voisi yhdistää olemassa olevat lainat ja luotot tai järjestää kivat hääjuhlat. 

9000 eurolla voisi esimerkiksi myös ostaa uusia huonekaluja kotiin. Laadukas sänky olisi erittäin tärkeä olla olemassa, sillä sängyssä vietetään iso osa vuorokaudesta joka ikinen päivä. Lisäksi summa riittäisi vielä moneen muuhunkin huonekaluun tai kodinkoneeseen.

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää kilpailuttamalla 9000 euron lainan?

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita edullisin.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 9 000 euron lainasummalle ja 4 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
17,11 %
14,95 €
22,50 %
48
275,16 €
13 207,58 €
Laina B
12,08 %
9,95 €
15,43 %
48
247,31 €
11 870,79 €
Laina C
8,16 %
4,45 €
9,66 %
48
224,84 €
10 792,46 €
Nordic Bank lainavertailu
4,90 %
-
5,23 %
48
206,86 € / kk
Säästöä jopa 68,3 €/kk!
9 929,10€
Säästöä jopa 3 278,48 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 3 278,48 euroa lainan kustannuksista, jos kilpailutat 9000 euron lainan. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

9000 euron laina remonttiin

Lainojen yhdistäminen kannattaa

 Nykyään liikkeet tarjoavat innokkaasti osamaksuja.

Osamaksulla voi ostaa melkein mitä tahansa: vaatteita, kodinkoneita ja muuta elektroniikkaa ja melkein mitä tahansa muuta.

Sen vuoksi käy helposti niin, että yhtäkkiä maksettavana onkin useita osamaksuja samanaikaisesti. Niiden lisäksi voi olla muutakin maksettavaa, kuten kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa

Jokaisesta lainasta maksetaan korkoja ja mahdollisia tilinhoitopalkkioita. Kun lainoja on useita, kuluu joka kuukausi paljon rahaa pelkästään korkoihin.

Tavallisesti tällaisessa tilanteessa asiakas hyötyy lainojen yhdistelemisestä.

Hae lainasummaa, joka kattaa kaikki olemassa olevat lainasi. Jos sinulle myönnetään laina, maksa sillä kaikki pienemmät lainasi pois. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina. Tällä tavalla on mahdollista säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Täytä helppo ja ilmainen hakemus nettisivuillamme 

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Alat jo parissa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Kaikki tarjoukset tulevat yleensä kuuden tunnin sisällä. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Näet siis helposti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin. 

Ennen kuin lähetät hakemuksen, voit kokeilla nettisivuiltamme löytyvällä lainalaskurilla, minkälainen lainasumma ja takaisinmaksuaika sopisivat sinulle parhaiten.

Laskurista näet heti arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on vain suuntaa antava arvio, sillä vuosikorko on yksilöllinen, eli se määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa!

Suomalainen Nordic Bank lainavertailu auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Me välitämme hakemuksesi jopa 35 pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan yli 30 tarjousta. 

Vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia ja vakuuksia. Sinun pitää olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Voit hakea lainaa myös toisen henkilön kanssa.

Kun teet hakemuksen yhteishakijan kanssa, voitte yhdessä saada isomman lainan ja pienemmän koron. 

Hakemus käsitellään nopeasti. Saat lainapäätöksen heti. Ja jos hyväksyt jonkun saamistasi tarjouksista, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilillesi jo parissa tunnissa!

Löydät 9000 euron lainan helposti Nordic Bankin avulla

Hakemuksen tekeminen on riskitöntä, koska se on ilmaista, eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen huoletta myös jos et ole täysin varma, täyttyvätkö lainaehdot kohdallasi. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi.

Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Ensimmäiset tarjoukset tulevat jo parissa minuutissa ja yleensä kaikki saapuvat kuuden tunnin sisällä. Vertaile tarjouksia tarkkaan ja tee itsellesi sopiva valinta. 

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Autamme sinua toteuttamaan niin pieniä kuin suuriakin haaveita. Oma auto, oma tontti, isot juhlat ja remontit – nämä ja kaikki muut hankinnat onnistuvat avullamme. 

Vertaileminen on aina kannattavaa riippumatta siitä, haetko pientä vai isoa lainaa. Myös pienessä lainassa kallis korko tarkoittaa enemmän maksettavaa. Eikä kalliin koron maksamisessa ole mitään järkeä, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja! Nuo muut vaihtoehdot löydät helposti Nordic Bankin avulla. Me autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisia lainoja.

Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi pysyy aina edullisena. Laita jo nyt lainojen kilpailutus kalenteriisi ylös, jotta varmasti muistat tehdä sen myös ensi vuonna.

Sopivin lainatyyppi käyttötarkoituksen mukaan: joustoluotto vai kertalaina?

Lainan tarve voi tulla yllättäen tai suunnitellusti. Tärkeintä on pysähtyä ennen lainan ottamista pohtimaan hetkeksi, minkä tyyppinen laina olisi paras juuri sinun tilanteeseesi.

Kaksi yleistä lainatyyppiä ovat joustoluotto ja kertalaina. Nämä molemmat ovat vakuudettomia lainoja, joita on helppo hakea netistä. Niiden suurin ero on se, että kertalaina maksetaan tilille yhdessä erässä, kun taas joustoluottoa voi nostaa omalle pankkitilille useassa erässä.

Joustoluotto on joustava laina, jota voit nostaa omalle pankkitilillesi tarpeen mukaan. Sinulle myönnetään luottoraja, joka kertoo, minkä verran voit korkeintaa nostaa luottoa. Luottoa lyhennetään tavallisesti kuukausittain erissä. Se palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Joustoluotto muistuttaa siis hyvin paljon luottokorttia. Et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan virtuaalisen luottotilin.

Luottotililtä saa nostettua nopeasti rahaa omalle tilille silloin, kun rahan tarve yllättää. Tällaisia tilanteita voisivat olla esimerkiksi auton hajoaminen tai kiireelliset terveydenhoitokulut. Joustoluotto sopii erinomaisesti myös remonttien toteuttamiseen. Remontin edetessä esiin saattaa tulla yllätyksiä, joiden vuoksi alkuperäinen budjetti ylittyy. Luottotililtä saa lisärahoitusta nopeasti, ja työt voivat taas jatkua.

Kertalaina on kertaluontoinen laina, joka siirretään tilillesi yhdessä erässä. Tällainen laina sopii hyvin tilanteisiin, joissa tiedät jo melko tarkasti, minkä verran lainaa tarvitset. Esimerkiksi uuden polkupyörän, kodinkoneiden ja huonekalujen ostaminen voisivat olla tällaisia tilanteita, joissa tarvittava lainan määrä tiedetään jo etukäteen.

Kertalainaa lyhennetään kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti. Pienet kertalainat voi maksaa pois myös yhdessä erässä. Kertalainan haittapuolena on sen jäykkyys. Kertalainan nosto tehdään kerralla, eikä sitä voi jälkikäteen muuttaa. Jos tarvitset lisää rahaa myöhemmin, sinun täytyy hakea uusi laina.

Lainaa ilman vakuuksia missä ja milloin tahansa

Voit saada lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan märää riippuu taloudellisesta tilanteestasi, maksukyvystäsi ja tulotasostasi. Lainan määrä pitää suhteuttaa tuloihin. Kaikki elämisen kulut ja lainojen lyhennykset pitää pystyä maksamaan ongelmitta joka kuukausi.

Tulot, menot ja niiden suhde määrittävät pitkälti sen, minkä verran lainaa on sinulle sopivasti. Hyvät tulot eivät automaattisesti tarkoita sitä, että voisit saada suuren lainan tai että sinun kannattaisi sellainen ottaa. Jos esimerkiksi velkoja on jo paljon, ei rahaa välttämättä jää riittävästi enää uuden lainan maksamiseen. Mitä enemmän sinulle jää rahaa käteen elämisen kulujen ja muiden lainojen lyhennysten jälkeen, sitä paremmassa asemassa olet lainaa hakiessasi.

Eri lainanantajat saattavat myös tarjota sinulle eri määrää lainaa. Toiset ovat valmiita antamaan suuremman summan, toiset taas tarjoavat paljon pienempää lainaa. Tämänkin vuoksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. Täytä lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada yli 30 lainatarjousta.

Nettisivuiltamme löydät ilmaisen lainalaskurin, jonka avulla voit suunnitella lainan ottamista. Kirjoita laskuriin lainan määrä sekä takaisinmaksuaika, niin näet heti, arvion kuukausierästä sekä paljon muita lainan tietoja. Vaihtele laina-aikaa, niin näet miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainalle sovitaan aina takaisinmaksuaika. Meidän kauttamme haettujen lainojen laina-aika on 1-15 vuotta. Jos kuitenkin taloudellinen tilanteesi paranee laina-aikana, voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois kerralla. Tavallisesti lainan voi maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja, mutta asia kannattaa vielä tarkistaa luotonmyöntäjältä, sillä eri tahojen käytännöt vaihtelevat jonkin verran.

Voit säästää rahaa koroissa ja kuluissa maksamalla lainan takaisin nopeammassa tahdissa. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa vähemmän maksettavaa korkoa.

Lainaa ei kuitenkaan missään nimessä ole pakko maksaa takaisin nopeammin. Ylimääräisiä lyhennyksiä ei tarvitse tehdä. Jos taloudellinen tilanteesi on tällä hetkellä tiukka, kannattaa keskittyä vain lyhentämään lainaa maksusuunnitelman mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset 9000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Edullisin 9000 euron laina löytyy kilpailuttamalla. Nordic Bankissa saat vertailtua jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi parissa minuutissa.

Monet rahoituslaitokset tarjoavat yrityslainoja. Nordic Bankissa voit kilpailuttaa ilmaiseksi yli 10 yrityslainaa tarjoavaa pankkia ja luotonmyöntäjää.