Lainaa autoa vastaan

Lainaa autoa vastaan – vai vakuudeton autolaina?

Oletpa hankkimassa uutta tai käytettyä autoa, löydät sopivan autolainan Nordic Bankin avulla. Me vertailemme 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä helpolla hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Oletpa hankkimassa uutta tai käytettyä autoa, löydät sopivan autolainan Nordic Bankin avulla. Me vertailemme 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä helpolla hakemuksella.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä vie paljon aikaa. Voit saada pienellä vaivalla paljon säästöjä.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta. Vakuudettoman lainan etu on nopeus. Hakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja rahat saa tilille usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä vie paljon aikaa. Voit saada pienellä vaivalla paljon säästöjä.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta. Vakuudettoman lainan etu on nopeus. Hakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja rahat saa tilille usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Oma auto helpottaa arkea

Omalla autolla pääset mukavasti liikkumaan paikasta toiseen omaan tahtiisi. Auto on suorastaa välttämättömyys monissa paikoissa maassamme, sillä julkista liikennettä ei välttämättä ole lainkaan.

Kun olet ostamassa omaa autoa, on monta asiaa, joita kannattaa pohtia etukäteen. Budjetti vaikuttaa tietysti paljon siihen, minkälaisen auton voi ostaa. Käytettyjä autoja voi saada hyvinkin edullisesti, mutta niiden kanssa kannattaa olla erityisen tarkkana. Auton ominaisuuksiin ja kuntoon täytyy perehtyä tarkasti ennen ostamista ja auto kannattaa aina koeajaa.

Käytetyn auton ostohinta on matalampi kuin uuden, mutta käytetyn auton käyttökustannukset voivat olla arvaamattomammat. Autoon voi tulla vikoja, jotka vaativat korjausta, mikä taas tietää lisää rahanmenoa. Uuden auton käyttökustannukset ovat yleensä paremmin ennakoitavissa juuri siksi, että korjaustarpeita ei yleensä vielä tule.

Edullinen laina auton ostoon netistä

Oma auto taatusti helpottaa arkea. On tärkeää pohtia, mihin tarkoitukseen autoa tarvitsee. Aiotko ajaa sillä lyhyehköjä työmatkoja, vai tarvitsetko sitä ehkä ”kauppakassiksi” kauppareissuille? Teetkö sillä lomamatkoja perheesi kanssa? Nämä seikat vaikuttavat ainakin siihen, minkä kokoisen auton tarvitset.

Käyttötarkoitus voi vaikuttaa myös siihen, minkä käyttövoiman valitset. Esimerkiksi sähköauton latauspaikkoja ei välttämättä ole vielä ihan joka paikassa. Kotiin pitää myös rakentaa latauspaikka sähköautoa tai hybridiä varten, mikä nostaa auton hankkimisesta aiheutuvia kustannuksia.

Lainaa autoa vastaan

Lainaa autoa vastaan

Tavallisesti autoa hyödynnetään autolainan vakuutena siten, että hankittava auto toimii lainan vakuutena. On hyvin yleistä, että haetaan tällä tavalla lainaa autoa vastaan. Suurin osa autolainaa tarjoavista tahoista mahdollistaa autolainan hankkimisen tällä tavalla.

Toinen vaihtoehto on hakea vakuudellinen kulutusluotto, jonka vakuudeksi asetat oman autosi. Tämä on harvinaisempi tapa toimia, mutta markkinoilta löytyy toimijoita, jotka tarjoavat tämänkaltaisia lainoja.

Lainarahat halutaan usein tilille mahdollisimman nopeasti ja moni haluaisi myös lainaa autoa vastaan heti. Vakuudellisten lainojen käsittelyprosessi vie kuitenkin enemmän aikaa kuin vakuudettomien, joten tavallisesti lainaa autoa vastaan ei saa ihan heti. Vakuudellisten lainojen käsittelyprosessi on hitaampi siksi, että vakuuksien arvioimiseen menee aikaa.

Valitse edullinen laina autoa varten

Luotonmyöntäjä arvioi auton vakuusarvon. Auton arvoon vaikuttaa moni seikka, esimerkiksi merkki ja vuosimalli, huoltohistoria ja ajetut kilometrit.

Vai sittenkin vakuudeton autolaina heti tilille?

Auton voi hankkia myös vakuudettomalla autolainalla. Molemmissa tavoissa on omat hyvät puolensa. Lainanhakijan tulee miettiä, mikä hänelle olisi paras vaihtoehto.

Hakijalla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia, jotta hän voi saada vakuudetonta lainaa. Ainoastaan täysi-ikäisyys, vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot riittävät. Vakuudettomia lainoja on helppo hakea ja rahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana. Koko lainanhakuprosessi hoituu kätevästi alusta loppuun asti netissä.

Nettisivuiltamme löytyvällä autolainalaskurilla pystyt kokeilemaan helposti, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika. Laita laskuriin tarvitsemasi lainasumma. Laina-ajan pituutta muuttelemalla näet heti arvion lainan kuukausierästä sekä todellisesta vuosikorosta. Ota huomioon hakemuksessa heti kaikki kulut, joita auton hankkimiseen liittyy. Jos esimerkiksi olet ostamassa käytetyn auton ja tarvitset siihen vaikkapa uudet renkaat, kannattaa sinun hakea samalla kerralla lainaa myös niitä varten.

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen kannattaa etenkin silloin, kun haettava lainasumma on suuri tai pääasiallisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Yhteishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Siksi yhteishakijan kanssa lainasumma voi olla suurempi ja korko pienempi.

Rinnakkaishakijan suhteen on samat vaatimukset kuin ensisijaisen hakijan suhteen. Eli molempien tulee olla täysi-ikäisiä, joilla on tuloja. Tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja. Molemmilla pitää olla puhtaat luottotiedot.

Autolainat kannattaa kilpailuttaa. Korot ja kulut vaihtelevat lainanmyöntäjästä riippuen. Lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman edullisen vaihtoehdon. Voit saada huomattavia säästöjä, kun valitset lainan, jossa on matalampi korko.

Lainavertailu on nopea ja helppo prosessi

Nordic Bank auttaa löytämään edullisen autolainan

Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä helposti yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Hakemuksen tekeminen ei vie kauaa, joten voit saada säästettyä pienellä vaivalla paljon rahaa.

Nordic Bankin kautta kilpailutat vakuudettomat autolainat nopeasti ja helposti. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, joten pystyt avullamme hankkimaan niin käytetyn kuin uudenkin menopelin. Laina-aika on 1–15 vuotta. Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika.

Meidän kauttamme voit hakea muutkin vakuudettomat lainat, kuten lomalainat, pikavipit ja remonttilainat. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta lainan koosta tai tyypistä. Palvelussamme kilpailuttaminen onnistuu todella helposti. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Voit ostaa uuden auton edullisella lainalla

Kaikki lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi tavallisesti kuuden tunnin sisällä. Näet ne myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Kun olet valinnut lainatarjouksista itsellesi sopivimman, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Lainarahat maksetaan tilille nopeasti, yhden työpäivän kuluessa.

Edullisempi autolaina yhteishakijan kanssa

Edullisempi autolaina yhteishakijan kanssa

Autolainaa voi hakea myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija, jota voidaan kutsua myös rinnakkaishakijaksi, parantaa huomattavasti lainan saamisen mahdollisuuksia. Yhdessä autolainalle voi saada matalamman koron, eli yhteinen laina tulee usein halvemmaksi kuin yksin otettu laina. Tästä syystä autolainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jos sellainen mahdollisuus on olemassa.

Jos olette esimerkiksi puolisosi kanssa ostamassa yhteistä autoa, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä, molempien nimellä. Rinnakkaishakija on useimmiten puoliso, mutta yhteishakijana voi toimia myös esimerkiksi sukulainen tai perheenjäsen. Kumpikin hakija vastaa koko lainasummasta. Jos siis päähakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, vastuu siitä siirtyy kokonaisuudessaan rinnakkaishakijalle.

Yhteishakijasta on hyötyä varsinkin silloin, kun kyseessä on iso lainasumma. Tavallisesti 10 000 euron kokoisia ja sitä isompia autolainoja kannattaa ehdottomasti hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Nyrkkisääntö on, että mitä isompi laina on kyseessä, sitä enemmän hyötyä yhteishakijasta on. Totta kai pienempiäkin summia voi hakea yhdessä.

Rinnakkaishakija helpottaa lainan saamista myös silloin, kun päähakijalla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Lainaa saa todennäköisesti helpommin rinnakkaishakijan kanssa myös silloin, kun päähakijalla on määräaikainen työsuhde, joka on pian päättymässä. Tällöin yhteishakija, jolla on vakaampi työtilanne, tasapainottaa tilannetta ja mahdollistaa lainan saamisen.

Molempia lainanhakijoita koskevat samat vaatimukset. Kummankin tulot ja luottokelpoisuus tarkistetaan. Heidän pitää olla täysi-ikäisiä, joilla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Jos nämä eivät toteudu yhteishakijan kohdalla, ei hänestä välttämättä ole paljon tai yhtään hyötyä lainanhaussa. Kummankin pitää vielä todistaa tulonsa, jos luotonmyöntäjä sitä vaatii. Tulot todistetaan erilaisilla liitteillä, kuten viimeisimmällä palkkakuitilla.

Vakuudettomaan autolainaan voi yhdistää myös muita hankintoja

Vakuudettomassa lainassa rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Siksi voit yhdistää autolainaan myös muita hankintoja. Voit siis hakea kerralla sen kokoisen lainan, että se kattaa sekä auton että muita hankintoja. Ehkä tarvitset autoon turvaistuimen ja uudet talvirenkaat. Voit hakea niin suuren autolainan, että pystyt ostamaan nekin. Hankintojen ei tarvitse edes liittyä mitenkään autoon. Voit hakea samassa lainahakemuksessa rahaa auton lisäksi esimerkiksi lomamatkan toteuttamiseen, uuden tietokoneen ostamiseen tai kodin sisustamiseen. Sinä päätät, mihin käytät rahat.

Autolainaan kannattaa yhdistää muita hankintoja siksi, että voit tällä tavalla säästää rahaa. Jos haet jokaista ostosta varten erillisen lainan tai ostat ne kaikki osamaksulla, päädyt tilanteeseen, jossa sinulla on maksettavana samanaikaisesti monta lainaa eri paikkoihin. Jokaisesta lainasta maksetaan myös korkoja ja kuluja, joten joka kuukausi kuluu paljon rahaa pelkästään niihin. Voit välttää tämän tilanteen ottamalla heti hieman isomman lainan, jolla saat toteutettua kaikki tarvittavat hankinnat. Näin sinulla on vastuullasi vain yksi laina ja sen lyhennykset.

Järkevää taloudenpitoa on myös olemassaolevien kulutusluottojen ja osamaksujen sisällyttäminen uuteen kilpailutettuun lainaan. Eli voit auton ostamisen lisäksi maksaa lainarahoilla myös vanhat velat pois ja jäljelle jää lyhennettäväksi vain yksi isompi kilpailutettu laina.

Usein kysytyt kysymykset autolainoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea autolaina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile autolainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lisätietoa autorahoituksen kilpailuttamisesta: