Auton ostaminen on aina iso taloudellinen päätös. Usein auton hankinnasta ei selviä ilman lainarahaa. Auton hankkiminen osamaksulla vaatii tavallisesti käsirahaa. Vaihtoauto voi toimia käsirahana, mutta jos sellaista ei ole, täytyy käsiraha maksaa rahana. Käsiraha on tavallisesti 10 – 30 % riippuen siitä, onko auto uusi vai käytetty.

Auton saa hankittua myös ilman käsirahaa autolainalla. Vakuudettomalla autolainalla auton voi ostaa mistä tahansa. Voit ostaa uuden autoliikkeestä, käytetyn yksityishenkilöltä tai tuoda sen itse ulkomailta. Autolaina saattaa myös tulla paljon halvemmaksi kuin muut rahoitusvaihtoehdot, kunhan vain muistat kilpailuttaa lainat ensin.

Rahoitusyhtiön osamaksun ja vakuudettoman autolainan erot

Osamaksusopimus solmitaan rahoitusyhtiön kanssa autokaupan yhteydessä. Maksat ensin käsirahan ja loput kauppahinnasta maksat erissä kuukausittain. Auto on rahoitusyhtiön nimissä, kunnes olet maksanut kaikki maksuerät. Tämä rahoitusvaihtoehto on käytössä vain, kun ostat auton liikkeestä. Yksityishenkilöiden välisessä kaupankäynnissä tätä mahdollisuutta ei ole.

Vakuudeton autolaina haetaan etukäteen netistä. Sen voi saada pankista tai rahoitusyhtiöstä. Saat koko lainasumman tilillesi yhdessä erässä ja voit maksaa koko auton hinnan kerralla myyjälle. Auto siirtyy heti sinun nimiisi. Autolainaa lyhennetään kuukausittain.

Rahoitus on helppo ratkaisu mutta ei välttämättä halvin. Usein autolaina on osamaksua edullisempi. Lainan korkoja ja kuluja on rajoitettu kuluttajansuojalaissa, joten ne eivät voi nousta yli tiettyjen rajojen. Lisäksi osamaksun viimeinen maksuerä saattaa olla todella suuri, joten sen maksaminen voi aiheuttaa ongelmia.

Vakuudeton laina on muillakin tavoilla kätevä ja joustava ratkaisu. Auton saa viedä ulkomaille ilman kenenkään lupaa. Jos auto on rahoitusyhtiön nimissä, siihen tarvitaan rahoitusyhtiön lupa. Saat myös itse päättää vakuutuksesi tason.

Lainaa autoon ilman käsirahaa netistä

Lainaa auton ostoon ilman käsirahaa

Nordic Bankista voit hakea autolainaa enintään jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia. Laina-aika on 1 – 15 vuotta. Meidän kauttamme haetaan monenkokoisia lainoja. Toisinaan hyväkuntoisen käytetyn auton voi saada esimerkiksi 5000 eurolla. Monet ottavat kuitenkin esimerkiksi 20 000 – 30 000 euron lainan, jotta saavat kerralla hieman paremman auton.

Lainan määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Voit kokeilla kätevällä autolainalaskurilla, mikä olisi sinulle sopiva lainasumma. Laskuri näyttää heti arvion kuukausierästä sekä paljon muita tietoja lainasta. Voit ostaa auton sataprosenttisesti lainalla tai esimerkiksi säästöjen ja lainan yhdistelmällä. Et tarvitse vakuudettomaan autolainaan yhtään vakuuksia tai takaajia ja saat ostettua auton ilman käsirahaa.

Mistä vakuudeton autolaina kannattaa hakea?

Autolainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. Tällä tavalla voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Palvelussamme saat kilpailutettua yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella.

Autorahoitus kannattaa kilpailuttaa, koska korot, kulut ja ehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Nimelliskorko on vain lainan korko, eli pelkkä nimelliskorko ei kerro koko totuutta lainan kustannuksista. Todellinen vuosikorko sen sijaan sisältää sekä nimelliskoron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Vakuudeton autolaina nopeasti tililel

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Näistä syistä autolainat kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankissa

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailutusta ei kannata jättää tekemättä, vaikka auton tarve olisi kiireellinen. Etsi mahdollisimman edullinen autolaina, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa joka kuukausi. Lainojen vertailu onnistuu nopeasti lainavertailupalvelun avulla.

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa kannatta muun muassa näistä syistä:

  • Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
  • Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta, eikä se sido ottamaan lainaa. Voit siis huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä. Jos lainatarjous miellyttää, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla.
  • Autolainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Perinteinen pankkilaina on usein hitain vaihtoehto. Netistä haettavan vakuudettoman autolainan saat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa.
  • Tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.
  • Verkkopalvelussamme lainatarjoukset järjestyvät koron mukaan automaattisesti. Tämä tekee lainojen vertailemisesta entistä helpompaa, sillä näet heti, missä tarjouksessa on matalin korko. Kaikki tarjoukset lähetetään myös sähköpostiisi.
Vakuudettomat autolainat

Lue lisää autolainoista:

Autorahoituksesta usein kysyttyä:

Kilpailuta autolainat Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Saat helposti kokonaiskuvan lainamarkkinoista ja voit löytää edullisen lainan.

Moni rahoittaa auton joko vakuudellisella tai vakuudettomalla autolainalla. Vakuudetonta autolainaa on helppo hakea netistä. Auton voi hankkia myös osamaksulla tai leasingilla. Autolainat on helppo kilpailuttaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Yhdellä lainahakemuksella kilpailutat yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön autolainat.

Kilpailutettu autolaina voi tulla huomattavasti halvemmaksi kuin autoliikkeen osamaksu. Autolainalla auton voi ostaa mistä tahansa: uuden autoliikkeestä, käytetyn yksityiseltä tai sen voi vaikka tuoda itse ulkomailta. Kun auto on hankittu lainalla, sen saa rekisteröidä heti omiin nimiin. Auton myyminen on silloin myös helpompaa, kun se on omissa nimissä eikä rahoitusyhtiön nimissä.

Moni on sitä mieltä, että käytetyn auton hinnasta voi tinkiä enintään 4 %. Uusienkaan autojen hintaa ei välttämättä saa juurikaan alaspäin tinkaamalla.

Moni taho myöntää lainoja autoon. Tee lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada lainatarjouksen jopa yli 30 eri pankista ja rahoitusyhtiöstä.

Usein laina tulee halvemmaksi kuin autoliikkeen osamaksu. Osamaksuissa voi olla yllättävän korkeat korot.

Usein autolaina tulee halvemmaksi kuin autoliikkeen tarjoama rahoitusvaihtoehto. Kilpailutetun lainan korko on usein matalampi kuin autoliikkeen tarjoaman osamaksun korko. Kun vertailet rahoitusvaihtoehtoja, kiinnitä huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Pelkän nimelliskoron tuijottaminen voi hämätä.

Kilpailuta autorahoitus helposti ja nopeasti Nordic Bankin nettipalvelussa. Voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 autolainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vakuudettoman autolainan avulla saat ostettua auton ilman käsirahaa.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.