Lainaa eläkeläiselle

Lainaa eläkeläiselle turvallisesti netistä

Eläkeläinenkin voi saada vakuudetonta lainaa. Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja.

Yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Eläkeläinenkin voi saada vakuudetonta lainaa. Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella voit saada jopa 35 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea, minkä vuoksi nämä lainat sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Kaikki lainat kannattaa vertailla riippumatta haettavan lainan koosta. Nordic Bankissa vertaileminen on helppoa ja turvallista. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Tutustu lainatarjouksiin rauhassa ja valitse niistä omiin tarpeisiisi sopivin vaihtoehto.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea, minkä vuoksi nämä lainat sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Kaikki lainat kannattaa vertailla riippumatta haettavan lainan koosta. Nordic Bankissa vertaileminen on helppoa. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Tutustu lainatarjouksiin rauhassa ja valitse niistä omiin tarpeisiisi sopivin vaihtoehto.

Myös eläkeläinen voi saada lainaa

Lainanmyöntäjille on tärkeää, että lainanhakijalla on säännölliset ja riittävän suuret tulot. Kun tulot ovat vakaat, luotonmyöntäjä pystyy paremmin luottamaan siihen, että lainansaaja kykenee maksamaan ottamansa lainan takaisin sovitusti.

Tulojen ei ole pakko olla palkkatuloja. Vakuudettomia lainoja myönnetään myös eläkeläisille. Eläkkeen syy ei vaikuta lainan saamiseen. Kuukausitulojen koolla sen sijaan on merkitystä. Jos eläke on kovin pieni, ei lainaa pysty välttämättä maksamaan takaisin. Siksi lainaa ei yleensä myönnetä pienituloiselle.

Eläkeläinen voi hakea kaikenlaisia lainoja. Niin vakuudettomat pikavipit, lomalainat kuin remonttilainatkin on mahdollista saada Nordic Bankin kautta. Vertailemme 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen luoton.

Lainaa eläkeläiselle nopeasti netistä

Pikavippi on pieni lainasumma, joka maksetaan takaisin nopeasti. Se on nopeutensa ansiosta erinomainen apu tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kodinkoneen hajoaminen tai terveydenhoitokulut. Pienin meidän kauttamme haettava lainasumma on 500 euroa. Sekin riittää moneen, kuten esimerkiksi uuden pesukoneen ostamiseen tai lääkärikäynteihin.

Voit hakea meiltä myös esimerkiksi lomalainaa. Kukapa ei haluaisi joskus irtiottoa omasta arjesta. Tekee hyvää päästä välillä muihin maisemiin tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Elämysten kokeminen ja muistojen kerryttäminen on tärkeää. Matkustelu on monelle elämän suola. Lomalainan saa nostettua tilille nopeasti, joten sitä voi käyttää myös äkkilähtöjen rahoittamiseen.

Nordic Bankin kautta voit hakea myös esimerkiksi remonttilainan niin pieniä kuin isojakin remontteja varten. Meidän kauttamme saat lainaa tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Voit siis tehdä avullamme sekä pieniä pintaremontteja, keittiöremontin että isompia remontteja. Pintojen siistiminen ja uusiminen lisää asumisviihtyvyyttä. Isoja remontteja on tarpeen tehdä aina toisinaan, jotta talo pysyy hyvässä kunnossa, eikä vahinkoja pääse syntymään. Ilmalämpöpumpun asentaminen on taloudellista ja tuo säästöjä lämmityskuluihin. Me voimme auttaa ilmalämpöpumpun rahoittamisessa.

Eläkeläisenä voit vertailla sopivimmat lainat myös Nordic Bankissa

Mitkä asiat vaikuttavat eläkeläisen luottopäätökseen?

Eläkeputkessa olevan tai eläkeläisen luottopäätökseen vaikuttaa pitkälti samat asiat kuin muidenkin lainanhakijoiden. Tärkeää on, että eläke on riittävän suuri. Aivan pienellä eläkkeellä ei voi saada lainaa. Lainanmyöntäjää kiinnostaa eläkkeen koon lisäksi myös kuukausittaiset menot ja hakijan muu taloudellinen tilanne sekä hakijan ikä.

Lainamyöntäjät tarkistavat aina hakijan luottotiedot. Jos niissä on merkintöjä, lainaa ei yleensä myönnetä. Myös jo olemassa olevien lainojen määrä tarkistetaan. Jos hakijalla on jo paljon lainoja maksamatta, uutta lainaa ei välttämättä enää myönnetä.

Eläkeläinen on rahoitusyhtiöille hyvä asiakas. Tavallisesti eläkeläinen on jo tehnyt suuret hankinnat ja velat on maksettu. Lapset ovat muuttaneet kotoa, joten rahaa kuluu vain omiin menoihin. Eläkeläisen taloudellinen tilanne on usein vakaampi kuin esimerkiksi nuorilla perheillä. Siksi eläkeläisen on mahdollista saada edullisempi laina.

Kauttamme lainavertailu on helppo ja vaivaton prosessi

Miten eläkeläisen ikä vaikuttaa takaisinmaksuaikaan?

Joillakin rahoituslaitoksilla on yläikäraja lainan saamiseen. Tuo ikäraja voi olla esimerkiksi 75 vuotta. Joillakin rahoituslaitoksilla taas on ehtona, että hakijan ikä + laina-aika ei saa ylittää tiettyä vuosimäärää. Tällöin iäkäs henkilö ei välttämättä voi saada kovin pitkäaikaista lainaa. Raja voi olla esimerkiksi 85 vuotta. Tällaisessa tilanteessa siis 75-vuotias lainanhakija voisi saada lainaa enintään 10 vuoden laina-ajalla.

Ehdot vaihtelevat pankista tai rahoitusyhtiöstä riippuen. Lainahakemuksen voi aina tehdä Nordic Bankissa, vaikka ei olisi täysin varma, täyttääkö ehdot. Hakemuksesi välitetään yli 30 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Hae edullinen laina fiksusti netistä ja toteuta unelmasi!

Lainan hakeminen onnistuu helposti  ja turvallisesti netissä

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat monenlaisia lainatuotteita ja niille erisuuruista korkoa. Lainoja on siis syytä vertailla ensin, jotta löydät lukuisten eri vaihtoehtojen joukosta edullisimman vaihtoehdon. Voit säästää merkittäviä summia, kun etsit edullisen lainan.

Lainojen vertaileminen on järkevää aina, riippumatta siitä haetko pientä vai isoa lainaa. Pienessäkin lainassa säästät pitkässä juoksussa isoja summia, kun valitset pienempikorkoisen lainan, jossa on matalat kulut.

Kilpailuttaminen on nykyään todella helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 35 lainatarjousta. 

Jo parissa minuutissa hakemuksen lähettämisestä saat ensimmäiset lainatarjoukset. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan.

Tutustu tarjouksiin huolellisesti. Voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Kun olet toimittanut lainanantajalle mahdollisesti vaaditut liitteet ja allekirjoittanut sopimuksen, saat nostettua rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaimmillaan saat rahat jo parin tunnin kuluttua. Lainan haku tapahtuu siis kokonaan netissä, eikä konttorissa tarvitse käydä lainkaan.

Valitse itsellesi paras lainatarjous

Lainat kannattaa vertailla Nordic Bankissa

Eri lainanantajat tarjoavat erilaista korkoa. Myös lainojen kulut vaihtelevat. Vaihtelu voi olla yllättävän suurta. Kun etsit mahdollisimman edullisen lainan, voit säästää paljon rahaa. Sen vuoksi lainojen kilpailuttaminen on järkevää riippumatta siitä, oletko hakemassa isoa vai pientä lainaa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta. Pieni pikalaina maksetaan takaisin yleensä alle vuodessa. Nordic Bankin kautta saat niin pikavipit, lomalainat, remonttilainat kuin joustolainatkin. Kaikki tarjoamamme lainat ovat luotettavia.

Ei tarvitse lähettää lainahakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa teet vain yhden hakemuksen, jonka välitämme 35 pankille ja rahoituslaitokselle.

Vertailet lainat netissä Nordic Bankin avulla nopeasti ja turvallisesti

Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 tarjousta! Meidän avullamme saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Vertaile tarjouksia ja tee päätöksesi. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Mistä varma laina eläkeläiselle?

Eläkeläinen voi hakea lainaa eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä aivan kuin kuka tahansa muukin. Lainan hakeminen kannattaa aloittaa arvioimalla omia kuukausittaisia tuloja ja menoja. Niiden perusteella voi laskeskella, minkä kokoiseen lainaan on varaa. Eläkeläisen tuloiksi katsotaan ainakin eläke sekä mahdolliset pääomatulot. Jos kyseessä on isompi laina, kiinteää omaisuutta voi käyttää lainan vakuutena.

Jotta löydät edullisen lainan, sinun kannattaa pyytää lainatarjous useasta eri paikasta. Helpoiten saat monia lainatarjouksia tekemällä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Tavoitat yhdellä maksuttomalla hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa. Avullamme saat pian tietää, voitko saada lainaa ja jos voit, niin millä hinnalla.

Myös eläkeläinen voi hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti, sillä luotonmyöntäjän riski pienenee, kun lainasta on vastuussa kaksi henkilöä. Rinnakkaishakijana toimii yleensä puoliso, mutta yhteishakija voi olla myös muu läheinen henkilö, kuten perheenjäsen.

Rinnakkaishakija mahdollistaa suuremman lainasumman ja matalamman koron. Siksi yhdessä haettu laina tulee usein halvemmaksi kuin yksin haettu laina. Rinnakkaishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia erityisesti silloin, kun kyseessä on isompi lainasumma tai päähakijalla on pienet tulot.

Katso tästä minkälaisia lainoja eläkeläinen voi hakea

Minkälaisia lainoja eläkeläinen voi hakea?

Eläkeläinen voi hakea samanlaisia lainoja kuin kaikki muutkin. Mikään lainamuoto ei ole poissuljettu eläkeläisiltä. Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Tutustu erityyppisiin lainoihin ja valitse taloudelliseen tilanteeseesi sopivin laina.

Joustoluotto taloudelliseksi puskuriksi
Joustoluotto poikkeaa muista lainamuodoista sillä tavalla, että kyseessä on jatkuva luotto. Koko lainasummaa ei siirretä kerralla tilillesi, vaan voit tehdä itse useita nostoja luottotililtäsi. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Myös joustoluoton takaisin maksaminen on usein joustavaa, sillä siihen ei välttämättä anneta kiinteää maksuaikaa, joten voit maksaa sitä takaisin itsellesi sopivissa erissä. Joustoluotto muistuttaa siis ominaisuuksiltaan hyvin paljon luottokorttia, mutta et saa fyysistä korttia vaan virtuaalisen luottotilin.

Joustoluotto on hyvä taloudellinen puskuri, koska se antaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan useissa erissä. Voit turvautua luottoon, kun eteen tulee mitä tahansa ennakoimattomia kuluja tai odotat jotain suurempaa kuluerää. Se voi auttaa selviämään myös yllättävistä laskuista tai muista kuluista, kuten auton tai kodinkoneiden korjauksista.

Yhdistelylaina eläkeläiselle
Jos sinulla on monia lainoja, kannattaa niiden yhdistämistä harkita. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kaikki kulutusluotot, luottokorttivelat, osamaksut ja muut vakuudettomat lainat. Vakuudelliset lainat, kuten asuntolaina, jätetään tavallisesti yhdistelyn ulkopuolelle. Nordic Bankissa lainojen yhdistäminen onnistuu jopa 70 000 euroon asti.

Yhdistelylainalla voit pienentää kuukausittaisia maksujasi huomattavasti. Vaikka velan määrä ei muutu, alenevat kokonaiskustannukset, koska maksat enää kuluja ja korkoa vain yhdestä lainasta. Lisäksi isomman lainan korko on tavallisesti matalampi kuin pienten lainojen, mikä tietysti tuo lisää säästöjä.

Yhdistelylaina selkeyttää taloudellista tilannettasi huomattavasti. Enää ei tarvitse maksaa useiden lainojen maksueriä joka kuukausi, vaan vastuullesi jää ainoastaan yksi kilpailutettu laina. Muistat helpommin, onko jokainen maksuerä varmasti maksettu ja pystyt selvittämään helposti, minkä verran lainaa on vielä jäljellä.

Voit saada yhdistelylainan, vaikka sinulla on jo muita lainoja. Yhdistelylaina ei nimittäin nosta velan kokonaismäärää, vaan se pysyy edelleen samana. Hakemuksessa onkin tärkeää muistaa mainita, että lainaa haetaan nimenomaan luottojen yhdistämistä varten.

Kertalaina mihin tahansa käyttöön

Kertalaina tarkoittaa lainaa, joka siirretään tilillesi kerralla ja joka maksetaan takaisin tietyn ajan kuluessa. Kertalaina sopii mihin tahansa tarkoitukseen. Rahat saa käyttää mihin tahansa, eikä niiden käyttökohteesta tarvitse tehdä tarkkaa selvitystä. Voit siis hakea vain yhden lainan ja käyttää rahat useaan eri kohteeseen. Tälläkin tavalla voit säästää rahaa, sillä jokaista hankintaa varten ei tarvitse ottaa erillistä lainaa.

Lomalainalla rahoitat lomamatkat kätevästi. Lainalla voit kattaa matkakulut, majoituskustannukset, aktiviteetit, tuliaiset ja muut reissuun liittyvät kulut. Voit harrastaa kotimaanmatkailua tai lähteä toiselle puolelle maapalloa tutustumaan uusiin kulttuureihin, tai voit toteuttaa vaikka nämä molemmat. Nopea lomalaina mahdollistaa myös äkkilähdön, sillä rahat saa tilille jo yhden arkipäivän kuluessa.

Autolaina on tarkoitettu auton tai muun kulkuneuvon ostamiseen. Lainalla voi ostaa joko uuden tai käytetyn auton tai sillä voi vaikkapa tuoda auton ulkomailta. Autolainaa voi hakea enintään jopa 70 000 euroa, joten saat varmasti ostettua tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Jos omasta pihasta löytyy jo riittävän hyvä auto, voit käyttää rahat esimerkiksi veneen ostamiseen ja aloittaa näin uuden harrastuksen.

Remonttilainaa voi hakea niin pieniä kuin isojakin remontteja varten. Jokaisen kotona tai mökillä tulee ajoittain ilmi korjausta vaativia asioita. Ne on hyvä hoitaa mahdollisimman pian, jotta isompia vaurioita ei pääse syntymään. Remonttilainalla hoituvat myös isot uudistukset, kuten kattoremontit ja märkätilaremontit. 

Kertalaina eläkeläiselle mihin tahansa käyttöön, vaikka uuteen citypyörään

Tilan ilmettä on joskus mukava piristää uusilla tapeteilla tai tekstiileillä. Remonttilainalla tällaiset pienet pintaremontitkin onnistuvat kätevästi.

Kuumat kesät ovat aiheuttaneet sen, että yhä useampi on hankkinut kotiinsa ilmalämpöpumpun. Enää ei tarvitse kärvistellä liian kuumassa huoneistossa, vaan tilan saa mukavan viileäksi nopeasti. Talvella ilmalämpöpumppu voi tuoda säästöjä, jos talossa on sähkölämmitys. Jos kodistasi vielä puuttuu ilmalämpöpumppu ja kaipaat sellaista, voit hakea lainaa ilmalämpöpumpun asentamista varten.

Usein kysytyt kysymykset eläkeläisten lainoista:

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa eläkeläiselle enintään 70 000 euroa ilman vakuuksia. Sopiva lainan määrä riippuu ihan menoista, eläketulojen koosta sekä mahdollisista pääomatuloista.

Eläkeläinen voi saada pankkilainan, jos hänellä on riittävän suuret tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä ole. Eläkeläinen voi hakea lainaa aivan samalla tavalla kuin kuka tahansa muukin. Pankit ja rahoitusyhtiöt saattavat tosin myöntää eläkeläiselle lainaa hieman lyhyemmällä maksuajalla.

Helpoin tapa hakea ja saada lainaa on tehdä hakemus lainoja kilpailuttavassa palvelussa. Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella. Niiden joukosta on helppo valita paras tarjous.

Eläkeläisen ei kannata ottaa lainaa, jos taloudellinen tilanne on kovin tiukka etkä ole varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainaa ei kannata hakea krooniseen rahapulaan, sillä tästä seuraa helposti velkakierre.

Kyllä voi. Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voi! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisää lainarahoituksesta: