Lainaa helposti

Lainaa helposti netin kautta!

Lainaa saa netistä helposti ja nopeasti. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin löydät edullisen lainan.

Meidän kauttamme voit saada sekä pieniä pikalainoja isoja vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa saa netistä helposti ja nopeasti. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin löydät edullisen lainan.

Meidän kauttamme voit saada sekä pieniä pikalainoja isoja vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa kaiken kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan, vaan pystyt hakemaan lainaa vaikka omalla kotisohvallasi pötköttäen.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme. Vertailemme 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt tarjouksen ja nostat rahat tilillesi. Nopeaa ja vaivatonta!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa kaiken kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan, vaan pystyt hakemaan lainaa vaikka omalla kotisohvallasi pötköttäen.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme. Vertailemme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt tarjouksen ja nostat rahat tilillesi. Nopeaa ja vaivatonta!

Lainan hakeminen netissä on erittäin helppoa

Nykyään lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan. Lainaa voi hakea kotoa käsin netin kautta. Nordic Bankin kautta pystyt hakemaan lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Meidän palvelussamme kilpailutat niin pienet pikalainat kuin isommatkin vakuudettomat lainat.

Pohdi, minkä verran tarvitset lainaa. Kokeile sitten lainalaskurillamme, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika. Näet laskurista arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti antamiesi tietojen perusteella.

Kun olet päättänyt lainasumman ja laina-ajan, täytä muut hakemuksessa vaaditut tiedot. Täytä tiedot huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Jo parin minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä alat saada tarjouksia sähköpostiisi.

Lainaa helposti netistä

Yleensä kaikki tarjoukset saapuvat sinulle kuuden tunnin sisällä, mutta jos haluat niin sanotusti pelata varman päälle, voit odotella vuorokauden verran, että kaikki tarjoukset ehtivät varmasti saapua perille.

Näet lainatarjoukset myös Nordic Bankin palvelusta. Siellä ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa. Näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin.

Sitten vain hyväksyt jonkun tarjouksista ja toimitat mahdollisesti vaaditut liitteet. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea vakuudetonta lainaa. Tällaisia lainoja varten ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Voit saada jopa kymmeniä tuhansia euroja ilman vakuuksia!

Muutamia vaatimuksia lainanmyöntäjillä kuitenkin on hakijoille. Sinulla täytyy olla vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Tavallisesti lainoja ei myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai kovin pienet tai epäsäännölliset tulot.

Voit silti tehdä hakemuksen, vaikka olisit epävarma sen suhteen, täytätkö lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään. Se on siis riskitöntä. Lisäksi hakemuksen tekeminen on ilmaista.

Muista, että voit hakea lainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan paremmilla ehdoilla. Jos olette tekemässä hankintoja tai vaikkapa yhdistämässä lainojanne puolisosi kanssa, kannattaa teidän tehdä lainahakemus molempien nimellä.

Lainan hakeminen Nordic Bankista on helppoa

Vakuudetonta lainaa eri tarpeisiin

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Voit hoitaa koko homman netin kautta kotoasi käsin. Ei tarvitse mennä konttoriin neuvottelemaan. Täytä vain ilmainen hakemus nettisivuillamme ja vertaile lainat helposti!

Vakuudettomia lainoja on erilaisia. Erityyppisiä lainoja käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Niissä kaikissa on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin.

Pikavippi on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Tavallisesti pikavippi on 500–5000 euroa. Laina maksetaan takaisin yleensä muutamissa viikoissa tai kuukausissa. Pikavippejä käytetään usein paikkaamaan tavallisessa arjessa ilmenneitä yllättäviä kulutustarpeita. Jos esimerkiksi pyykinpesukoneesi hajoaa, et varmasti halua odotella montaa viikkoa palkkapäivään asti, jotta pääset ostamaan uutta. Pyykkivuori kasvaa ja sen mukana myös stressi. Pikavipin saat tilillesi todella nopeasti, joten pääset ostamaan uutta konetta melkein heti.

Nordic Bankin avulla löydät helposti sopivan lainan

Kulutusluottoa haetaan yleensä 5000–25 000 euroa. Voit kuitenkin hakea mitä tahansa summaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta. Kulutusluotolla voi kattaa mitä tahansa kuluja. Koska lainan saa tilille nopeasti, se sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Jos esimerkiksi autoosi tulee jokin vika, täytyy auto saada korjattavaksi mahdollisimman nopeasti. Tai jos puhelimesi hajoaa, haluat varmasti uuden mielellään heti.

Voit tietysti rahoittaa kulutusluotolla myös mukavia juttuja. Voit esimerkiksi viedä perheesi lomalle. Ehkä tahdotte mennä Lappiin laskettelemaan tai kylpylälomalle. Tai sitten haluatte käydä ulkomailla tutustumassa eri maiden kulttuureihin. Minnepäin autonne nokka osoittaakaan, voitte hakea matkakuluja varten vakuudetonta lainaa.

Joustoluotto on eräänlainen virtuaalinen lompakko. Se toimii samalla idealla kuin luottokortti. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa sellaisen summan kuin haluat, silloin kun haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta lainaa, jonka olet nostanut tilillesi. Saat taas luottoa käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Joustoluotto tuo turvaa tavalliseen arkeen. Sen avulla varaudut yllätyksiin. Voit olla turvallisemmalla mielellä, kun tiedät, että saat tarvittaessa nostettua luottotililtäsi rahaa yllättävien kulujen kattamiseen. Joustoluotolla varaudut myös alennusmyynteihin. Hae joustolainaa etukäteen, niin olet valmiina tarttumaan hyviin tarjouksiin, sitten kun alennusmyynnit alkavat.

Yhdistelylainalla yhdistät pienemmät lainat, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi isommaksi lainaksi. Tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Siksi sinun kannattaa ehdottomasti tutustua yhdistelylainaan, jos sinulla on useita lainoja.

Voit saada pienempiä lainoja myös ilman liitteitä

Usein lainanmyöntäjät vaativat joitain liitteitä, joilla tutkitaan hakijan taloustilannetta ja maksukykyä. Lainantarjoaja voi vaatia esimerkiksi palkkatositetta tai verotuspäätöstä. Mitään suurta paperisotaa ei joka tapauksessa tarvitse käydä, vaan tarvittavat liitteet ovat tavallisia dokumentteja, jotka löytyvät yleensä melko helposti joko hakijalta itseltään tai esimerkiksi nettipankin välityksellä.

Kaikki eivät kuitenkaan näitä vaadi. Pienempiä lainasummia voi saada myös ilman liitteitä. Lainaa ilman liitteitä voi saada myös esimerkiksi, jos on joskus aiemmin hakenut lainaa samasta paikasta. Tällöin lainantarjoaja ei välttämättä vaadi liitteitä enää uudestaan.

Lainavertailupalvelu Nordic Bankista löydät edullisia lainoja

Suomalainen lainavertailu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja kaikkiin tarkoituksiin. Me kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella ja helpolla hakemuksella. Voit hakea kauttamme mitä tahansa lainasummaa 500 ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme. Siellä ne järjestyvät automattisesti pienimmän koron mukaan, joten vertaileminen on erittäin helppoa.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa voit hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voit aina tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainaehdot. Välitämme hakemuksesi 35 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Nordic Bankin lainavertailu on helppo ja auttaa sopivan lainan löytämisessä

Lainaa helposti – Usein kysytyt kysymykset:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.