Lainaa helposti

Lainaa helposti netin kautta!

Lainaa saa netistä helposti ja nopeasti. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin löydät edullisen lainan.

Meidän kauttamme voit saada sekä pieniä pikalainoja isoja vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa saa netistä helposti ja nopeasti. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin löydät edullisen lainan.

Meidän kauttamme voit saada sekä pieniä pikalainoja isoja vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa kaiken kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan, vaan pystyt hakemaan lainaa vaikka omalla kotisohvallasi pötköttäen.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme. Vertailemme 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt tarjouksen ja nostat rahat tilillesi. Nopeaa ja vaivatonta!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa kaiken kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan, vaan pystyt hakemaan lainaa vaikka omalla kotisohvallasi pötköttäen.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme. Vertailemme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt tarjouksen ja nostat rahat tilillesi. Nopeaa ja vaivatonta!

Lainan hakeminen netistä on  helppoa

Nykyään lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan. Lainaa voi hakea kotoa käsin netin kautta. Nordic Bankin kautta pystyt hakemaan lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Meidän palvelussamme kilpailutat niin pienet pikalainat kuin isommatkin vakuudettomat lainat.

Pohdi, minkä verran tarvitset lainaa. Kokeile sitten lainalaskurillamme, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika. Näet laskurista arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti antamiesi tietojen perusteella.

Kun olet päättänyt lainasumman ja laina-ajan, täytä muut hakemuksessa vaaditut tiedot. Täytä tiedot huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Jo parin minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä alat saada tarjouksia sähköpostiisi.

Lainaa helposti netistä

Yleensä kaikki tarjoukset saapuvat sinulle kuuden tunnin sisällä, mutta jos haluat niin sanotusti pelata varman päälle, voit odotella vuorokauden verran, että kaikki tarjoukset ehtivät varmasti saapua perille.

Näet lainatarjoukset myös Nordic Bankin palvelusta. Siellä ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa. Näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin.

Sitten vain hyväksyt jonkun tarjouksista ja toimitat mahdollisesti vaaditut liitteet. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea vakuudetonta lainaa. Tällaisia lainoja varten ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Voit saada jopa kymmeniä tuhansia euroja ilman vakuuksia!

Muutamia vaatimuksia lainanmyöntäjillä kuitenkin on hakijoille. Sinulla täytyy olla vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Tavallisesti lainoja ei myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai kovin pienet tai epäsäännölliset tulot.

Voit silti tehdä hakemuksen, vaikka olisit epävarma sen suhteen, täytätkö lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään. Se on siis riskitöntä. Lisäksi hakemuksen tekeminen on ilmaista.

Muista, että voit hakea lainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan paremmilla ehdoilla. Jos olette tekemässä hankintoja tai vaikkapa yhdistämässä lainojanne puolisosi kanssa, kannattaa teidän tehdä lainahakemus molempien nimellä.

Lainan hakeminen Nordic Bankista on helppoa

Vakuudetonta lainaa eri tarpeisiin

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea.

Voit hoitaa koko homman netin kautta kotoasi käsin. Ei tarvitse mennä konttoriin neuvottelemaan. Täytä vain ilmainen hakemus nettisivuillamme ja vertaile lainat helposti!

Vakuudettomia lainoja on erilaisia. Erityyppisiä lainoja käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Niissä kaikissa on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin.

Pikavippi on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Tavallisesti pikavippi on 500–5000 euroa. Laina maksetaan takaisin yleensä muutamissa viikoissa tai kuukausissa.

Pikavippejä käytetään usein paikkaamaan tavallisessa arjessa ilmenneitä yllättäviä kulutustarpeita. Jos esimerkiksi pyykinpesukoneesi hajoaa, et varmasti halua odotella montaa viikkoa palkkapäivään asti, jotta pääset ostamaan uutta. Pyykkivuori kasvaa ja sen mukana myös stressi. Pikavipin saat tilillesi todella nopeasti, joten pääset ostamaan uutta konetta melkein heti.

Nordic Bankin avulla löydät helposti sopivan lainan

Kulutusluottoa haetaan yleensä 5000–25 000 euroa. Voit kuitenkin hakea mitä tahansa summaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta. Kulutusluotolla voi kattaa mitä tahansa kuluja. Koska lainan saa tilille nopeasti, se sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Jos esimerkiksi autoosi tulee jokin vika, täytyy auto saada korjattavaksi mahdollisimman nopeasti. Tai jos puhelimesi hajoaa, haluat varmasti uuden mielellään heti.

Voit tietysti rahoittaa kulutusluotolla myös mukavia juttuja. Voit esimerkiksi viedä perheesi lomalle. Ehkä tahdotte mennä Lappiin laskettelemaan tai kylpylälomalle. Tai sitten haluatte käydä ulkomailla tutustumassa eri maiden kulttuureihin. Minnepäin autonne nokka osoittaakaan, voitte hakea matkakuluja varten vakuudetonta lainaa.

Joustoluotto on eräänlainen virtuaalinen lompakko. Se toimii samalla idealla kuin luottokortti. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa sellaisen summan kuin haluat, silloin kun haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta lainaa, jonka olet nostanut tilillesi. Saat taas luottoa käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Joustoluotto tuo turvaa tavalliseen arkeen. Sen avulla varaudut yllätyksiin. Voit olla turvallisemmalla mielellä, kun tiedät, että saat tarvittaessa nostettua luottotililtäsi rahaa yllättävien kulujen kattamiseen. Joustoluotolla varaudut myös alennusmyynteihin. Hae joustolainaa etukäteen, niin olet valmiina tarttumaan hyviin tarjouksiin, sitten kun alennusmyynnit alkavat.

Yhdistelylainalla yhdistät pienemmät lainat, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi isommaksi lainaksi. Tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Siksi sinun kannattaa ehdottomasti tutustua yhdistelylainaan, jos sinulla on useita lainoja.

Voit saada pienempiä lainoja myös ilman liitteitä

Usein lainanmyöntäjät vaativat joitain liitteitä, joilla tutkitaan hakijan taloustilannetta ja maksukykyä. Lainantarjoaja voi vaatia esimerkiksi palkkatositetta tai verotuspäätöstä. Mitään suurta paperisotaa ei joka tapauksessa tarvitse käydä, vaan tarvittavat liitteet ovat tavallisia dokumentteja, jotka löytyvät yleensä melko helposti joko hakijalta itseltään tai esimerkiksi nettipankin välityksellä.

Kaikki eivät kuitenkaan näitä vaadi. Pienempiä lainasummia voi saada myös ilman liitteitä. Lainaa ilman liitteitä voi saada myös esimerkiksi, jos on joskus aiemmin hakenut lainaa samasta paikasta. Tällöin lainantarjoaja ei välttämättä vaadi liitteitä enää uudestaan.

Lainavertailupalvelu Nordic Bankista löydät edullisia lainoja

Suomalainen lainavertailu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja kaikkiin tarkoituksiin. Me kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella ja helpolla hakemuksella. Voit hakea kauttamme mitä tahansa lainasummaa 500 ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme. Siellä ne järjestyvät automattisesti pienimmän koron mukaan, joten vertaileminen on erittäin helppoa.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa voit hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voit aina tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainaehdot. Välitämme hakemuksesi 35 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Nordic Bankin lainavertailu on helppo ja auttaa sopivan lainan löytämisessä

Mistä pankeista ja rahoitusyhtiöistä saa helposti lainaa?

Lainan saaminen riippuu monista asioista, kuten tulotasosta, luottotiedoista, työsuhteen vakaudesta, lainan määrästä sekä takaisinmaksuaikataulusta. Joillakin pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on tiukemmat kriteerit kuin toisilla. Juuri siksi lainatarjous kannattaa pyytää useasta eri paikasta. Jostain pankista voi tulla kielteinen päätös, mutta joku toinen myöntääkin lainan.

Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Siksi joku voi saada tietystä pankista helposti lainaa hyvillä ehdoilla, kun taas joku toinen ei saa kyseisestä pankista lainaa ollenkaan tai lainan ehdot ovat huonommat. Jokin tietty rahoituslaitos voi siis olla hyvä vaihtoehto yhdelle lainanhakijalle, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että se on paras kaikille.

Tavallisesti perinteisillä pankeilla on tiukemmat luotonmyöntökriteerit ja hakemusten käsittelyprosessi on hitaampi. Netistä haettavien vakuudettomien lainojen hakuprosessi sen sijaan on nopea ja helppo. Vakuudettomat lainat on myös helpompi kilpailuttaa. Vakuudettomien lainojen korot ovat usein korkeammat kuin perinteisten pankkilainojen, minkä vuoksi kilpailuttaminen on erittäin tärkeää.

Kun etsit sopivaa lainaa, on tärkeää tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niiden ominaisuuksia. Tarkastele korkoja, lainan määrää, maksuaikaa ja muita ehtoja. Vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Tämä luku sisältää sekä koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan kustannuksista.

Näin kilpailutat lainan korot Nordic Bankissa

Miten kilpailutan lainat Nordic Bankissa?

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeä osa lainanhakuprosessia. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja ja myös muut kustannukset ja ehdot vaihtelevat. Kilpailuttamalla voit löytää lainan, jossa on hyvät ehdot ja joka sopii omaan tilanteeseen parhaiten. Helpointa kilpailuttaminen on lainavertailupalvelussa. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa Nordic Bankissa. Selvitä ensin omaa taloudellista tilannettasi ja pohdi, minkä verran tarvitset lainaa. Tässä voit käyttää apuna nettisivuiltamme löytyvää lainalaskuria. Se auttaa sinua päättämään, mikä olisi sopiva lainasumma ja laina-aika. Laskuri näyttää heti arvion esimerkiksi kuukausierästä ja lainan kokonaiskustannuksista. Vaihda takaisinmaksuaikaa, niin näet miten se vaikuttaa kuukausierään. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Kun olet valinnut sopivan lainamäärän ja takaisinmaksuajan, kilpailutus tapahtuu näin:

1. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

Lainahakemuksessa kysytään lainan määrän lisäksi esimerkiksi sinun henkilötietojasi, tietoja tuloistasi ja veloistasi ja työsuhteestasi. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se velvoita ottamaan lainaa. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin voitte saada lainaa matalammalla korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla.

2. Vertaile lainatarjouksia.

Tavallisesti lainatarjouksia alkaa tulla jo muutamassa minuutissa. Palvelussamme tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa, joten voit saada jopa kymmeniä tarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Näet tarjouksista tarkat kuukausierät, korot ja muut lainan kulut. Kiinnitä huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Se sisältää sekä koron että kaikki kulut, joten se antaa hyvän kokonaiskuvan lainasta.

3. Valitse paras tarjous.

Kun olet vertaillut tarjouksia, hyväksy niistä paras verkkopankkitunnuksillasi. Voit saada rahat tilillesi jo saman päivänä aikana mutta kuitenkin viimeistään yhden arkipäivän kuluttua.

Asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota lainatarjousten vertailussa:

– Korko ja todellinen vuosikorko

Korko, eli lainan hinta, on yksi tärkeimmistä tekijöistä, sillä se vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Lainasta maksetaan lisäksi erilaisia kuukausittaisia kuluja. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että kulut, joten se antaa kattavan kuvan lainan kokonaiskustannuksista. Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, johon kannattaa kiinnittää huomiota lainoja vertaillessa. Matala nimelliskorko ei tarkoita automaattisesti halvinta lainaa, sillä kulut saattavat nostaa lainan kustannuksia.

Lainan käsittelykulut

Lainasta maksetaan tavallisesti koron lisäksi myös erilaisia kuluja. Toiset niistä ovat kertaluontoisia ja toiset taas kuukausittain maksettavia. Usein lainasta pitää maksaa kerran avausmaksu. Kuukausittain maksetaan koron lisäksi kiinteitä käsittelykuluja, joita voidaan kutsua myös esimerkiksi tilinhoitopalkkioiksi. Myös käsittelykulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Näidenkin kulujen huomioiminen vertailussa auttaa löytämään edullisen lainan.

– Takaisinmaksuaika

Nordic Bankissa kilpailutettujen lainojen takaisinmaksuajat ovat 1-15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Selvitä, millainen takaisinmaksuaika sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa yleensä pientä kuukausierää. Pieni kuukausierä on houkutteleva, mutta lainan kokonaiskustannukset kasvavat, kun laina-aika on pitkä. Siksi takaisinmaksuaikaa ei kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Toki isoille lainasummille on hyvä sopia pitempi takaisinmaksuaika.

Usein lainaan on lisäksi mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, joiden avulla takaisinmaksuaikaa saa lyhennettyä. Ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä, jos taloudellinen tilanteesi sattuu paranemaan laina-aikana. Niitä ei kuitenkaan ole missään nimessä pakko tehdä, vaan voit vain keskittyä lyhentämään lainaa maksusuunnitelman mukaisesti.

– Mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen tarvittaessa

Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan vain korkoja ja kuluja, eli tämän ajanjakson aikana laina ei lyhene ollenkaan. Lyhennysvapaan kesto sovitaan etukäteen lainanantajan kanssa.

Voit hakea lyhennysvapaata esimerkiksi, jos tarvitset hetkellisesti enemmän rahaa muihin välttämättömiin menoihin. Voit hakea lyhennysvapaata esimerkiksi myös jos sairastut tai joudut yllättäen työttömäksi. Lyhennysvapaan mahdollisuus on hyvä olla olemassa etenkin, kun kyseessä on isompi, pitkäaikaisempi laina.

– Muut kriteerit

Lainanmyöntäjien ehtoihin kannattaa tutustua tarkasti. Toisinaan jokin laina on toista edullisempi, mutta hieman kalliimmassa lainassa saattaa silti olla joitain hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden vuoksi se onkin parempi vaihtoehto. Tällainen etu voi olla esimerkiksi mahdollisuus lyhennysvapaaseen. Pelkkää korkoa tai todellista vuosikorkoa ei siis kannata tuijottaa, vaan perehtyä tarkasti muihinkin lainan ehtoihin ja ominaisuuksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta:

Lainan saamiseen vaikuttaa monia asia, kuten tulotaso, luottotiedot, työsuhteen vakaus, lainan määrä ja takaisinmaksuaikataulu. Joillakin pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on tiukemmat kriteerit kuin toisilla. Lainatarjoukset ovat asiakaskohtaisia. Joku voi saada tietystä pankista helposti lainaa hyvillä ehdoilla, kun taas joku toinen ei saa kyseisestä pankista lainaa ollenkaan. Näin ollen jokin tietty rahoituslaitos voi olla hyvä vaihtoehto yhdelle lainanhakijalle, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että se on paras kaikille. Kannattaa pyytää lainatarjous monesta eri pankista ja rahoitusyhtiöstä, niin voit vertailla tarjouksia.

Lainan hakeminen netin kautta on erittäin helppoa! Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Voit tällä yhdellä maksuttomalla hakemuksella saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainan hakeminen netin kautta on yleensä nopeampaa ja helpompaa kuin perinteisen pankkilainan hakeminen. Hakemuksen voi tehdä milloin tahansa, missä tahansa. Lisäksi lainoja on helpompi vertailla, koska saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia eri paikoista. Luotonmyöntäjien ehdot vaihtelevat ja lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Siksi ei voi sanoa, mistä pankista tai rahoitusyhtiöstä saa lainaa helpoiten. Lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta voit vertailla eri tahojen tarjoamia lainoja.

Vakuudettoman lainan hakeminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin voit saada sillä jopa yli 30 tarjousta eri paikoista. Hakemuksen voi täyttää missä tahansa, milloin tahansa. Et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa enintään 70 000 euroa.

Tavallisesti omat tulot pitää todistaa luotonmyöntäjille esimerkiksi toimittamalla heille palkkatodistus, eläkeläisen tulotodistus tai verotuspäätös. Vaadittavat dokumentit voivat vaihdella luotonmyöntäjien välillä. Aivan pieniä lainoja voi olla mahdollista saada myös ilman liitteitä.

Tarjouksista kannattaa tarkastella etenkin todellista vuosikorkoa. Se sisältää sekä lainan koron että kaikki kulut, joten se kertoo lainan kokonaiskustannukset. Matala nimelliskorko ei siis automaattisesti tarkoita halpaa lainaa, sillä muut kulut voivat nostaa kustannuksia. Korkojen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota muihinkin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja mahdolliseen lyhennysvapaaseen.

Netistä voi hakea monenlaisia vakuudettomia lainoja, kuten kulutusluottoja, pikalainoja ja joustoluottoja. Näitä lainoja voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten, esimerkiksi auton tai puhelimen ostoon tai remontin toteuttamiseen. Kulutusluotot ja pikalainat siirretään tilillesi kerralla, joustoluottoa taas voit nostaa tilillesi useissa erissä.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisää: