Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille

Lainaa saa nopeasti tilille, mutta sitä ei kannata tehdä hölmösti hosumalla, vaan fiksusti kilpailuttamalla. Kilpailutus onnistuu Nordic Bankin kautta vaivattomasti ja nopeasti. Kilpailuttamalla säästät tuntuvasti rahaa.

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä sekä laina-aika, jolloin näet suuntaa antavan kuukausierän. Täytä helppo lainahakemus, niin toimitamme sen 35 pankille ja rahalaitokselle. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja nosta halvin laina heti tilille!

Lainahakemuksen täyttäminen ei siis velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa. Voit rauhassa tutustua saamasi lainatarjouksiin ja hyväksyä niistä itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Rahat maksetaan nopeasti tilille.

Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille, nopeasti ja vaivattomasti

Lainaa saa nopeasti tilille, mutta sitä ei kannata tehdä hölmösti hosumalla, vaan fiksusti kilpailuttamalla. Kilpailuttamalla säästät tuntuvasti rahaa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutus onnistuu Nordic Bankin kautta vaivattomasti ja nopeasti. Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä sekä laina-aika, jolloin näet suuntaa antavan kuukausierän. Täytä helppo lainahakemus, niin toimitamme sen 35 pankille ja rahalaitokselle. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja nosta halvin laina heti tilille!

Lainahakemuksen täyttäminen ei siis velvoita tai sido sinua vastaanottamaan lainaa. Voit rauhassa tutustua saamasi lainatarjouksiin ja hyväksyä niistä itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Rahat maksetaan nopeasti tilille.

Hae edullista lainaa netistä heti tilille!

Rahantarve voi yllättää. Toisinaan sattuu monta yllättävää asiaa yhtä aikaa. Jääkaappi hajoaa ja puhelin tippuu maahan ja näyttö menee rikki. Kotona ilmenee kiireellinen remonttitarve ja autokin vetelee viimeisiään.

Tällaisessa tilanteessa pankkitili näyttää äkkiä melkein nollaa ja lisärahalle olisi tarvetta. Silloin pieni laina ilman vakuuksia voi tulla apuun.

Vaikka tarvitsetkin ylimääräistä rahaa nopeasti, kannattaa silti käyttää hetki aikaa lainojen vertailemiseen. Sillä tavalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Kun vertailet lainat palvelussamme, säästät myös paljon aikaa!

Lainan voi saada joissain tapauksissa tilille heti, mutta kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Laina-aika on muutamista päivistä useisiin vuosiin. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Siihen vaikuttaa myös, miten nopeasti laina maksetaan takaisin. 

lainaa heti tilille ilman vakuuksia edullisesti

Mistä saa vakuudetonta lainaa nopeasti tilille?

Monet rahoitusyhtiöt ja pankit tarjoavat vakuudettomia lainoja. Vakuudettomia lainoja varten hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia ja hakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä. Näiden seikkojen vuoksi lainanhakuprosessi on erittäin nopea ja helppo. Rahat saa tilille usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Lainatarjous kannattaa pyytää useista eri paikoista. Tähän on parikin eri syytä. Ensinnäkin luottojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Voit saada paljon rahaa säästettyä, kun etsit lainan, jossa on matala todellinen vuosikorko. Toinen syy on se, että rahoitusyhtiöiden ja pankkien ehdot lainanhakijoille vaihtelevat jonkin verran. Esimerkiksi osa lainapaikoista ei myönnä lainoja alle 20-vuotiaille, vaan vaatii hakijoilta korkeampaa ikää. Saattaa käydä niin, että saat jostain rahoituslaitoksesta kielteisen lainapäätöksen, mutta joku toinen myöntääkin lainan.

Rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia lainoja erilaisilla koroilla ja erilaisilla ehdoilla. Kannattaa siis tarkastella mahdollisimman monen eri paikan tarjoamia lainoja ja vertailla niitä keskenään, jotta löydät itsellesi kaikkein sopivimman vaihtoehdon.

Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa, eikä se vien kauan aikaasi. Saat joka tapauksessa rahat nopeasti tilille riippumatta siitä, miltä luotonmyöntäjältä päätät ottaa lainan. Rahat siirretään sinulle yhden työpäivän kuluessa. Hyvässä lykyssä saatat saada ne jo parissa tunnissa hakemuksen tekemisestä.

Esimerkkilaskelma: vertailemalla lainat säästät rahaa!

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, voit helposti kilpailuttaa samalla lainat noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja säästät selvää rahaa.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 6 000 euron lainasummalle ja 4 vuoden maksuajalle. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,21 %
14,49 €
26,32 %
48
191,40 €
9 187,16 €
Laina B
16,26 %
9,49 €
21,32 %
48
180,32 €
8 655,92 €
Laina C
12,67 %
4,94 €
15,23 %
48
164,47 €
7 894,75 €
Nordic Bank lainavertailu
4,99 %
-
5,11 %
48
138,15 € / kk
Säästöä jopa 52,25 €/kk!
6 631,13€
Säästöä jopa 2 556,03 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 2 556,03 euroa tämän kokoisen lainan kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi valitsemasi lainatarjouksen.

Millainen vakuudeton laina olisi sinulle sopivin

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat paljon erilaisia vakuudettomia lainoja. Jokaisella lainatyypillä on omat hyvät puolensa ja niitä käytetään erilaisissa tilanteissa.

Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi, millaisia vakuudettomia lainoja on olemassa, jotta voit pohtia, mikä laina olisi tilanteeseesi sopivin.

Mitään vakuudettomia lainoja varten ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu netissä alusta loppuun saakka.

Pikalaina on pieni tai pienehkö lainasumma, joka käytetään tavallisesti normaaleihin arjen kuluihin. Pikalainalla voisi esimerkiksi maksaa laskuja tai ostaa vaatteita tai uuden puhelimen hajonneen tilalle. Pikalainan saa tilille todella nopeasti. Laina maksetaan takaisin yleensä jo muutamissa viikoissa tai kuukausissa.

Kulutusluotto on yleensä kooltaan 5000–25 000 euroa ja laina-aika on lainan koosta riippuen 1–15 vuotta. Kulutusluottoja eli täsmäluottoa voidaan hakea mitä tahansa menoa tai hankintaa varten. Sillä voi esimerkiksi maksella tavallisia arjen kuluja, lomareissuja tai mitä tahansa muita hankintoja.

Kulutusluotto on myös erittäin nopea, ja siksi se soveltuu mainiosti tilanteisiin, joissa rahantarve ilmenee aivan yllättäen. Rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa, joten ostoksia pääsee tekemään ja laskuja maksamaan melkein heti.

Kulutusluottoa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija kannattaa lisätä hakemukseen etenkin, jos olette hakemassa isompaa lainaa. Yhteishakijan kanssa teidän on mahdollista saada lainaa paremmilla ehdoilla ja pienemmällä korolla.

Yhdistelylaina sopii tilanteisiin, joissa hakijalla on monia pieniä lainoja ja osamaksuja. Nämä kaikki voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhdistelylaina tuo yleensä paljon säästöjä. Enää ei tarvitsekaan maksaa montaa lainaa samanaikaisesti, vaan maksettavana on ainoastaan yksi laina ja yhden lainan korot. Näin korkokuluissa saa säästöä joka ikinen kuukausi.

Kertalaina on laina, joka maksetaan tilille yhdessä erässä. Esimerkiksi kulutusluotot, lomalainat, remonttilainat, autolainat ja muut vastaavat ovat tavallisesti kertalainoja. Kertalaina on usein kooltaan 1000–10 000 euroa, mutta voi olla paljon tätä suurempikin summa. Kertalainat sopivat mainiosti tilanteisiin, joissa lainarahan tarve on hyvin selvillä jo etukäteen.

Joustoluotto eroaa kertalainasta sillä tavalla, että koko lainasummaa ei siirretä asiakkaalle kerralla yhdessä erässä. Asiakas saa luottotilin, josta hän voi itse tehdä nostoja luottorajan puitteissa. Päätät itse, minkä verran lainaa nostat kerralla ja milloin. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun sitä maksettu takaisin.

Joustoluotto toimii erinomaisesti sellaisissa tilanteissa, joissa koko hankinnan kulut eivät ole vielä aivan täysin selvillä. Esimerkiksi remonttia tehdessä joustoluotosta voisi olla hyötyä. Jos eteen tulee yllätyksiä, jotka venyttävät alkuperäistä remonttibudjettia, voi luottotililtä nostaa luottoa omaan käyttöön.

Lainan todellinen vuosikorko on yksilöllinen

Vaikka tarvitsetkin rahaa nopeasti, kannattaa sinun kuitenkin käyttää hetki lainojen vertailemiseen. Nordic Bankin palvelu on sujuva ja nopea, joten saat pian vertailtua lainat ja luotot.

Voit löytää lainan, jossa kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko onkin paljon matalampi kuin odotit. Voit saada rahat nopeasti tilille jopa minuuteissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta.

Jotkut luotonmyöntäjät tarjoavat ensimmäisen kuukauden ajaksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Korko voi olla jopa 0 %, kun laina maksetaan takaisin muutaman päivän kuluessa.

Lainan voi tietysti maksaa takaisin myös pidemmällä aikavälillä, mutta siinä tapauksessa korko on huomattavasti korkeampi. Lainan ehtoja pitää aina tarkastella huolellisesti ennen sopimuksen hyväksymistä.

Nordic Bankin lainalaskurista saat suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko vaihtelee. Siihen vaikuttaa ainakin lainanantaja, hakijan yksilölliset tiedot, lainasumma ja laina-aika.

Siksi laskurissa ei voida ilmoittaa lopullista vuosikorkoa. Se käy ilmi saamistasi lainatarjouksista.

Lainaa heti tilille unelmasi toteuttamiseksi

Kuka voi hakea pikavippiä tai muuta vakuudetonta lainaa verkosta?

Tässä on lueteltu ehdot, jotka sinun täytyy täyttää, jotta voit hakea lainaa:

  • täysi-ikäinen
  • säännölliset palkka- tai eläketulot
  • puhtaat luottotiedot

Mikäli nämä ehdot täyttyvät, voit saada lainan nopeasti tilille. Suosittelemme miettimään lainan ottamista tarkkaan. Laina on maksettava takaisin ajallaan. Ota siis lainaa vain, jos pystyt varmasti maksamaan sen pois sovitusti. Tutustu lainatarjouksiin aina huolellisesti.

Kun kyseessä on vakuudeton laina, et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Se, että olet hoitanut henkilökohtaiset talousasiasi hyvin, toimii luotonantajille vakuutena. Se osoittaa heille, että pystyt todennäköisesti maksamaan tämänkin luoton takaisin ajallaan.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Tämä kannattaa etenkin, jos kyseessä on isompi lainasumma. Kun teette hakemuksen yhdessä molempien nimellä, voitte saada lainalle pienemmän koron. Ja pienempi korko taas tietää mukavasti säästöä!

Hae lainaa heti tilille suoraan netistä

Kuinka pitkä laina-aika on?

Laina-aika vaihtelee lainanantajasta riippuen. Yleensä vakuudettomien lainojen takaisinmaksuaika on kuukausista vuosiin.

Jos kuitenkin pystyt maksamaan lainan pois muutamassa päivässä, korko voi jäädä lähes olemattomaksi. Sinun on siis mahdollista säästää paljon rahaa, jos maksat lainan pois mahdollisimman nopeasti.

Laina-aika vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan. Jotkut tykkäävät pidemmästä laina-ajasta, jotkut taas haluavat maksaa lainan pois mahdollisimman pian, esimerkiksi parissa viikossa.

Voit kokeilla lainalaskurillamme, minkälainen laina-aika sinulle olisi sopiva. Näet laskurista suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta.

Täytä sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat pian lainatarjouksia! Tutustu tarjouksiin huolellisesti.

Lainaa heti tilille helposti 3 vaiheella

Me kilpailutamme 35 pankkia ja rahoituslaitosta, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen vakuudettoman lainan. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot riittävät eräänlaiseksi vakuudeksi luotonantajille. Tarvitset lainasopimuksen allekirjoittamiseen myös verkkopankkitunnukset.

Edullisia lainoja verkosta nopeasti ja helposti

Voit hakea kauttamme lainaa, jos täytät edellä mainitut ehdot. Me Nordic Bankissa olemme rahoitusalan ammattilaisia. Olemme toimineet rahoitusalalla jo pitkään ja meillä on kokemusta lainojen kilpailuttamisesta tuhansien asiakkaiden verran. Joten, jos kaipaat ammattilaisten neuvoja lainanhakuasioissa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Lainan hakeminen on hyvä ratkaisu vain siinä tapauksessa, että lainan korko on kohtuullinen ja saat maksettua lainan takaisin ongelmitta. Me autamme sinua löytämään edullisen lainan.

Lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaan verkossa. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa eikä sido tai velvoita sinua mitenkään, joten hakemuksen tekeminen on riskitöntä. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat jo minuuteissa. Saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja tehdä valintasi. Voit saada rahat tilillesi jopa heti! Yleensä kaikki lainatarjoukset saapuvat noin kuuden tunnin sisällä. Jos haluat, voit odotella esimerkiksi vuorokauden, jotta kaikki lainatarjoukset ehtivät varmasti saapua sinulle.

Hae edullinen lainatarjous

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 35 pankkia turvallisesti verkossa.

Lainavertailu kannattaa aina

Lainojen vertaileminen kannattaa aina riippumatta siitä, oletko hakemassa pientä vai isoa lainaa. Palvelussamme voit vertailla lainoja helposti ja nopeasti.

Lainat järjestyvät palveluumme pienimmän koron mukaan. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Korko voi yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita! Kaikki lainat kilpailutetaan 35 pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen lainan.

Kätevällä laskurillamme voit tarkastella, mikä olisi sinulle hyvä lainasumma ja laina-aika. Laskurista näet arvion todellisesta vuosikorosta ja kuukausierästä.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten lue lainaehdot tarkasti. Niissä oleva korko saattaa olla eri kuin laskurissamme oleva. Meidän kauttamme voit saada lainaa vakuudettomasti jopa kymmeniätuhansia euroja.

lainaa nopeasti netistä

Hae vaikka heti lainaa netin kautta

Vakuudettomien lainojen hakemusten käsittelyprosessi on todella nopea, mikä tekeekin niistä suositun lainamuodon Suomessa. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Kun kyseessä on pieni pikalaina, voit saada rahat tilillesi jo minuuteissa.

Lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Saat vertailla tarjouksia rauhassa. Suosittelemme, että vertailet lainojasi säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistaa, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Muista myös, että voit yhdistää lainasi, jos niitä on kertynyt useampi. Jos esimerkiksi tapoihisi kuuluu rahoittaa hankintoja vakuudettomilla lainoilla, osamaksuilla tai luottokortilla, käy äkkiä niin, että maksat useampaa lainaa yhtä aikaa. Silloin todennäköisesti maksat suuren summan pelkästään lainojen korkoja ja tilinhoitomaksuja joka kuukausi. Tällaisessa tapauksessa on todennäköistä, että säästät paljon rahaa, kun yhdistät lainasi. Jos sinulla siis on useita luottoja, tutustu mahdollisuuteen yhdistää lainat ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi!

Usein kysytyt kysymykset nopeista lainoista:

Voit nopeuttaa lainanhakuprosessia täyttämällä lainahakemuksen mahdollisimman täsmällisesti ja huolellisesti, jotta kaikki tiedot tulee kirjattua varmasti oikein. Voit myös etsiä valmiiksi tarvittavat liitteet, jotta niiden toimittaminen käy helposti ja nopeasti. Luotonmyöntäjä saattaa haluta nähdä esimerkiksi palkkalaskelman tai veroilmoituksen erittelyosan.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Yleensä ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat tulleet asiakkaalle tavallisesti kuuden tunnin sisällä.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen ja vertailla lainatarjoukset.

Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. 

Kyllä voitte ja se on jopa suositeltavaa. Hakiessa lainaa yhteishakijan kanssa, voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa ja paremmat ehdot lainallenne.

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokustannuksissa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Laina maksetaan tilille hyvin pian lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen - jopa minuuteissa, useimmiten viimeistään yhden työpäivän kuluessa.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka hakemiseen ei edellytetä takaajia tai vakuuksia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi.

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankissa vie nopeimmillaan vain muutamia minuutteja. Hakemus kannattaa kuitenkin täyttäää mahdollisimman huolellisesti ja joskus joitakin hakemuksen tietoja voi joutua haeskelemaan. Hakemuksen täyttämistä voi nopeuttaa ottamalla valmiiksi esiin kaikki aiheeseen liittyvät asiakirjat, joista selviää esimerkiksi tiedot tuloista, lainoista ja asumisen kuluista.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Vakuudettomat lainat ovat erittäin nopeita. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.