Lainaa ilman takaajia

Lainaa ilman takaajia nopeasti netistä

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Oletpa sitten ostamassa uutta puhelinta, tekemässä remonttia tai hankkimassa omaa autoa, voit kilpailuttaa lainat palvelussamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Oletpa sitten ostamassa uutta puhelinta, tekemässä remonttia tai hankkimassa omaa autoa, voit kilpailuttaa lainat palvelussamme.

Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikavipit kuin isotkin lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vertaile kaikki lainat helposti nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis jopa yli 30 tarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikavipit kuin isotkin lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vertaile kaikki lainat helposti nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis jopa yli 30 tarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Vakuudetonta lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen!

Vakuudeton laina on laina, jota varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomia lainoja on erilaisia. On olemassa esimerkiksi pikalainoja, joustoluottoja, yhdistelylainoja ja kulutusluottoja. Niissä jokaisessa on omat hyvät puolensa ja niitä käytetään erilaisissa tilanteissa.

Kaikkien vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että rahat saa käyttää juuri siihen tarkoitukseen, johon itse haluaa. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan päätät itse, mihin rahat käytät. Tarvittaessa samassa lainahakemuksessa voi hakea rahoitusta useita eri tarkoituksia varten.

Meidän kauttamme kilpailutat ja haet vakuudettomat lainat kaikkiin eri tarkoituksiin. Lomalainalla rahoitat unelmiesi lomamatkat vaikkapa Lappiin tai etelän lämpöön. Varaa hieman rahaa myös matkamuistoja varten. Lomalta hankitut esineet tai vaatteet kuljettavat sinut taas ihaniin lomamuistoihin.

Nordic Bankin avulla saat lainaa ilman takaajia edullisesti

Lomat ovat tarpeellisia irtiottoja arjesta. Sen lisäksi on tärkeää, että myös koti on viihtyisä, käytännöllinen ja turvallinen. Meidän kauttamme haet edulliset remonttilainat, joilla maksat kaikenlaiset kodin remontit. Pienellä pintaremontilla uusit tapetteja ja maalaat seiniä. Pienikin remontti piristää talon ilmettä. Toisinaan on tarpeen tehdä myös isoja remontteja, esimerkiksi uusia märkätilat tai korjata kattoa. Meidän kauttamme voit hakea lainaa myös tällaisia isoja projekteja varten. Suurin mahdollinen lainasumma on nimittäin 70 000 euroa.

Jos et tarvitse lainaa kymmeniä tuhansia euroja, voit tietysti hakea myös pienempää summaa. Jos olet hankkimassa esimerkiksi uuden tietokoneen tai uusia vaatteita perheellesi, voit hakea pienen pikalainan. Pikalainan saat tilillesi todella nopeasti, joten pääset ostoksille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä! Nopeutensa vuoksi pikavippi sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa ylimääräisen rahan tarve tulee yhtäkkiä ja rahaa tarvitaan pian.

Vakuudettomien lainojen hakeminen on helppoa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja jo parissa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Näet tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt jonkun tarjouksista, allekirjoitat sopimuksen ja nostat rahat tilillesi. Tavallisesti rahat ovat tililläsi yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Lainaa edullisesti netistä

Minkälaiset korot vakuudettomissa lainoissa on?

Vakuudettomien lainojen korot ovat tällä hetkellä 4–20 %. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja korot voivat olla erilaiset luotonmyöntäjästä riippuen. Siksi esimerkiksi lainalaskurissamme näkyy vain alustava arvio korosta. Tee lainahakemus, niin saat tietää, minkälaisella korolla voisit saada lainaa.

Moni varmasti muistaa, miten takavuosina mediassa on ollut juttuja pikavippien kohtuuttoman korkeiksi nousseista koroista. Sittemmin on säädetty uusia lakeja, joilla korkotasoa on saatu matalammaksi. Nykyään siis pikavippien ja muiden vakuudettomien lainojen ottaminen riskittömämpää kuin ennen. Tietysti lainan ottamista pitää silti aina pohtia tarkkaan, ja lainaa kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen.  

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella saamiasi tarjouksia. 

Lainavertailu on helppo ja nopea prosessi Nordic Bankissa

Me emme myöskään pommita sinua mainoksilla. Kun haet lainaa Nordic Bankin kautta, et päädy mihinkään mainospostilistalle, josta tulisi jatkuvasti mainoksia.

Kuka voi saada lainaa ilman takaajia?

Vakuudetonta lainaa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sitä voi siis hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyden lisäksi vain vakaita tuloja ja puhtaita luottotietoja. Tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rahat saa nostettua tilille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa.

Aivan kaikille ei siis valitettavasti myönnetä lainaa ilman takaajia. Jos hakijan tulot ovat todella epäsäännölliset tai kovin pienet, ei lainaa tavallisesti myönnetä. Kielteiseen päätökseen voi johtaa myös esimerkiksi maksuhäiriömerkintä tai se, että hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainanmyöntäjät tarkastelevat siis hakijan taloudellista tilannetta kokonaisvaltaisesti ja tekevät päätöksensä sen perusteella. Isot tulot eivät takaa sitä, että lainaa varmasti saa, jos hakijan menot ovat liian suuret.

Voit silti aina tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täyttyvätkö ehdot kohdallasi. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Se on siis riskitöntä. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa saamiasi tarjouksia.

Valitse sopiva lainatarjous netistä

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Kun olette tekemässä esimerkiksi puolisosi kanssa yhdessä isompia hankintoja tai yhdistämässä lainanne, kannattaa lainaa hakea molempien nimellä. Yhdessä teidän on mahdollista saada isompi summa, pienempi korko ja muutenkin paremmat ehdot lainalle. Voitte siis saada säästöjä lainakuluissa, kun teette hakemuksen yhdessä.

Lainaa voi saada ilman takaajia jopa 70 000 euroa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 70 000 euroa! Pienin mahdollinen summa on 500 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hae lainaa yhdessä yhteishakjian kanssa

Meidän kauttamme voit hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Sekä edulliset pikavipit että isommat lainat, kuten esimerkiksi autolainat ja laina tontin ostamista varten löytyvät kauttamme. Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Muista, että lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Se kannattaakin tehdä, sillä yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron.

Nordic Bankin lainavertailupalvelu on helppo ja nopea. Kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Jo parissa minuutissa alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksista on edullisin korko. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Usein kysytyt kysymykset lainavertailusta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voitte! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti. Käytännössä rahat maksetaan yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.