Lainaa ilman takaajia

Lainaa ilman takaajia nopeasti netistä

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Oletpa sitten ostamassa uutta puhelinta, tekemässä remonttia tai hankkimassa omaa autoa, voit kilpailuttaa lainat palvelussamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Oletpa sitten ostamassa uutta puhelinta, tekemässä remonttia tai hankkimassa omaa autoa, voit kilpailuttaa lainat palvelussamme.

Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikavipit kuin isotkin lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vertaile kaikki lainat helposti nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis jopa yli 30 tarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikavipit kuin isotkin lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vertaile kaikki lainat helposti nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Täytä vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen 35 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis jopa yli 30 tarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Vakuudetonta lainaa voi hakea ilman takaajia

Vakuudeton laina on laina, jota varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomia lainoja on erilaisia. On olemassa esimerkiksi pikalainoja, joustoluottoja, yhdistelylainoja ja kulutusluottoja. Niissä jokaisessa on omat hyvät puolensa ja niitä käytetään erilaisissa tilanteissa.

Kaikkien vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että rahat saa käyttää juuri siihen tarkoitukseen, johon itse haluaa. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, vaan päätät itse, mihin rahat käytät. Tarvittaessa samassa lainahakemuksessa voi hakea rahoitusta useita eri tarkoituksia varten.

Meidän kauttamme kilpailutat ja haet vakuudettomat lainat kaikkiin eri tarkoituksiin. Lomalainalla rahoitat unelmiesi lomamatkat vaikkapa Lappiin tai etelän lämpöön. Varaa hieman rahaa myös matkamuistoja varten. Lomalta hankitut esineet tai vaatteet kuljettavat sinut taas ihaniin lomamuistoihin.

Nordic Bankin avulla saat lainaa ilman takaajia edullisesti

Lomat ovat tarpeellisia irtiottoja arjesta. Sen lisäksi on tärkeää, että myös koti on viihtyisä, käytännöllinen ja turvallinen. Meidän kauttamme haet edulliset remonttilainat, joilla maksat kaikenlaiset kodin remontit. Pienellä pintaremontilla uusit tapetteja ja maalaat seiniä. Pienikin remontti piristää talon ilmettä. Toisinaan on tarpeen tehdä myös isoja remontteja, esimerkiksi uusia märkätilat tai korjata kattoa. Meidän kauttamme voit hakea lainaa myös tällaisia isoja projekteja varten. Suurin mahdollinen lainasumma on nimittäin 70 000 euroa.

Jos et tarvitse lainaa kymmeniä tuhansia euroja, voit tietysti hakea myös pienempää summaa. Jos olet hankkimassa esimerkiksi uuden tietokoneen tai uusia vaatteita perheellesi, voit hakea pienen pikalainan. Pikalainan saat tilillesi todella nopeasti, joten pääset ostoksille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä! Nopeutensa vuoksi pikavippi sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa ylimääräisen rahan tarve tulee yhtäkkiä ja rahaa tarvitaan pian.

Vakuudettomien lainojen hakeminen on helppoa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja jo parissa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Näet tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Sitten vain hyväksyt jonkun tarjouksista, allekirjoitat sopimuksen ja nostat rahat tilillesi. Tavallisesti rahat ovat tililläsi yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Lainaa edullisesti netistä

Minkälaiset korot vakuudettomissa lainoissa on?

Vakuudettomien lainojen korot ovat tällä hetkellä 4–20 %. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja korot voivat olla erilaiset luotonmyöntäjästä riippuen. Siksi esimerkiksi lainalaskurissamme näkyy vain alustava arvio korosta. Tee lainahakemus, niin saat tietää, minkälaisella korolla voisit saada lainaa.

Moni varmasti muistaa, miten takavuosina mediassa on ollut juttuja pikavippien kohtuuttoman korkeiksi nousseista koroista. Sittemmin on säädetty uusia lakeja, joilla korkotasoa on saatu matalammaksi. Nykyään siis pikavippien ja muiden vakuudettomien lainojen ottaminen riskittömämpää kuin ennen. Tietysti lainan ottamista pitää silti aina pohtia tarkkaan, ja lainaa kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen.  

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella saamiasi tarjouksia. 

Lainavertailu on helppo ja nopea prosessi Nordic Bankissa

Me emme myöskään pommita sinua mainoksilla. Kun haet lainaa Nordic Bankin kautta, et päädy mihinkään mainospostilistalle, josta tulisi jatkuvasti mainoksia.

Kuka voi saada lainaa ilman takaajia?

Vakuudetonta lainaa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sitä voi siis hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyden lisäksi vain vakaita tuloja ja puhtaita luottotietoja. Tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rahat saa nostettua tilille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa.

Aivan kaikille ei siis valitettavasti myönnetä lainaa ilman takaajia. Jos hakijan tulot ovat todella epäsäännölliset tai kovin pienet, ei lainaa tavallisesti myönnetä. Kielteiseen päätökseen voi johtaa myös esimerkiksi maksuhäiriömerkintä tai se, että hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainanmyöntäjät tarkastelevat siis hakijan taloudellista tilannetta kokonaisvaltaisesti ja tekevät päätöksensä sen perusteella. Isot tulot eivät takaa sitä, että lainaa varmasti saa, jos hakijan menot ovat liian suuret.

Voit silti aina tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täyttyvätkö ehdot kohdallasi. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Se on siis riskitöntä. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa saamiasi tarjouksia.

Kilpailuta lainatarjoukset

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Kun olette tekemässä esimerkiksi puolisosi kanssa yhdessä isompia hankintoja tai yhdistämässä lainanne, kannattaa lainaa hakea molempien nimellä. Yhdessä teidän on mahdollista saada isompi summa, pienempi korko ja muutenkin paremmat ehdot lainalle. Voitte siis saada säästöjä lainakuluissa, kun teette hakemuksen yhdessä.

Lainaa voi saada ilman takaajia jopa 70 000 euroa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Meidän kauttamme voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 70 000 euroa! Pienin mahdollinen summa on 500 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hae lainaa yhdessä yhteishakjian kanssa

Meidän kauttamme voit hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Sekä edulliset pikavipit että isommat lainat, kuten esimerkiksi autolainat ja laina tontin ostamista varten löytyvät kauttamme. Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Muista, että lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Se kannattaakin tehdä, sillä yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron.

Nordic Bankin lainavertailupalvelu on helppo ja nopea. Kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Jo parissa minuutissa alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksista on edullisin korko. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Mistä saa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia?

Perinteisessä pankkilainassa käytetään joko takaajaa tai vakuutta turvaamaan lainanmaksua. Takaajat ja vakuudet toimivat varmistuksena sille, että luotonantaja saa takaisin edes osan myöntämästään lainasta, jos lainanottaja joutuu jostain syystä maksuvaikeuksiin. Takaaja on henkilö, joka lupautuu ottamaan velan vastuulleen, jos lainanottaja ei pystykään maksamaan sitä takaisin. Vakuudeksi kelpaa asunto, osakkeet, mökki tai muu vastaava omaisuus.

Voit kuitenkin hakea lainaa myös ilman takaajia ja vakuuksia. Suomessa monet pankit, rahoitusyhtiöt ja vertaislainanvälittäjät myöntävät tällaisia lainoja. Vakuudeton luotto on nopea ja helppo vaihtoehto äkilliseen rahantarpeeseen. Se on erinomainen vaihtoehto niille, joilla ei ole takaajaa tai vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta käytössään.

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia enintään jopa 70 000 euroa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Alat saada tarjouksia jo parissa minuutissa ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä. Lainatarjouksista on näin helppo valita itselle edullisin ja sopivin vaihtoehto.

Vakuudettomalla lainalla pystyt rahoittamaan menojasi joustavasti ja vaivattomasti. Voit toteuttaa tällaisella lainalla monenlaisia hankintoja. Lainaa voi hakea yllättäviin menoihin, pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Erilaisia vakuudettomia lainoja eri tarpeisiin

kannattaako korkokatto?

Kertalaina

 

Kertalaina tarkoittaa yhdessä erässä tilille maksettavaa lainaa.

 

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, esimerkiksi hääjuhlien järjestämiseen tai lomamatkan toteuttamiseen.

 

Se on hyvä valinta silloin, kun tiedät jo melko tarkasti, minkä verran lainaa tarvitset. Jos et ole vielä täysin varma oikeasta summasta, voit hakea joustavan joustoluoton.

 

Kertalaina mahdollistaa isompien hankintojen tekemisen ilman, että tarvitsee käyttää kaikkia säästöjä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Kertalainaa lyhennetään kuukausittain.

Joustoluotto

 

Joustoluotto on lainatuote, joka antaa joustavuutta lainan nostamisessa ja takaisinmaksussa. Joustoluotto toimii samaan tyyliin kuin luottokortti mutta ilman fyysistä korttia. Saat tietyn luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan. Korkoja maksetaan vain siitä osasta luottoa, joka on nostettu omalle pankkitilille. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Tavallisesti joustoluottoa lyhennetään kuukausittain.

 

Tällainen joustava laina sopii moniin eri tarkoituksiin, kuten yllättävien kulujen kattamiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai remonttikuluihin. Se voi toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua tarvittaessa.

 

Joustoluoton etu on sen joustavuus. Voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan ilman, että sinun tarvitsee hakea joka kerta uutta lainaa. Tällainen laina voi olla hyvä ratkaisu sellaisille ihmisille, jotka tarvitsevat rahaa vaihteleviin tarkoituksiin ja jotka haluavat talouteensa joustavuutta. Kuten kaikkien muidenkin lainojen, myös joustoluoton kanssa pitää olla huolellinen, jotta vältetään ylimääräiset kulut ja liiallinen velkaantuminen.

Järjestelylaina

 

Järjestelylaina on tarkoitettu velkojen yhdistämiseen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että otat uuden lainan, jolla maksat pois kaikki muut lainasi. Järjestelylainalla voidaan yhdistää kulutusluotot, luottokorttivelat, joustoluotot, osamaksut ja kaikki vastaavat pienet lainat. Järjestelylainan avulla velkojen hallintaa on mahdollista yksinkertaistaa ja voit säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi.

 

Velan määrä pysyy samana, mutta säästät silti rahaa. Tämä johtuu siitä, että sinun ei enää tarvitse maksaa korkoja ja kuluja monesta lainasta vaan ainoastaan yhdestä. Järjestelylaina sopii sellaisille henkilöille, joilla on monia lainoja eri paikkoihin ja joiden taloutta lukuisat lainanlyhennykset kuormittavat.

 

Joskus käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Silloin voit kuitenkin yrittää yhdistää kaikkein kalleimmat lainat. Tällä tavalla lainojen määrä vähenee ja voit saada korkokuluja pienennettyä. Voit yrittää kaikkien lainojen yhdistämistä taas myöhemmin uudestaan.

auto yritykselle osamaksulla

Ajoneuvojen rahoitus

 

Myös ajoneuvojen rahoitus onnistuu Nordic Bankin avulla. Lainan avulla voit hankkia haluamasi ajoneuvon. Voit hakea lainaa auton, veneen, vesiskootterin, mopoauton, peräkärryn, asuntovaunun tai minkä tahansa muun ajoneuvon hankkimiseen. Lainan ansiosta saat pilkottua hinnan mukavan kokoisiin eriin. Koko summaa ei tarvitse maksaa kerralla, eikä sinun tarvitse maksaa myöskään käsirahaa.

 

Saat ajoneuvon heti omistukseesi. Voit siis tehdä sillä mitä haluat. Jos taas hankit auton tai muun kulkupelin kaupan tarjoamalla osamaksurahoituksella, auto jää rahoitusyhtiön omistukseen siihen asti, kunnes kaikki maksuerät on maksettu. Tämä hankaloittaa asioita jonkin verran, sillä et voi myydä autoa tai viedä sitä pois maasta ilman lupaa. Sen vuoksi laina on usein parempi ratkaisu kuin kaupan tarjoama rahoitus. Lisäksi lainoissa on tavallisesti matalammat korot, joten säästät rahaa.

 

Huomaa, että voit yhdistää samaan lainahakemukseen muitakin hankintoja. Jos aiot esimerkiksi ostaa oman veneen, saatat tarvita siihen myös erilaisia lisävarusteita. Hae heti kerralla sen kokoinen laina, joka kattaa sekä veneen ostamisen että kaikki lisävarusteet. Näin säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse hakea lainaa erikseen jokaista hankintaa varten.

rakentamisen rahoitus

Remonttilaina

 

Remonttilaina sopii kaikenlaisten remonttien tekemiseen niin kotona kuin mökillä. Laina voi mahdollistaa sellaistenkin remonttien tekemisen, joita ei muuten olisi mahdollista toteuttaa.

 

On tärkeää pitää talo hyvässä kunnossa, jotta sen rakenteisiin ei pääse syntymään vaurioita. On helpompaa remontoida ennen kuin vahinkoja ehtii syntyä kuin korjata jo rikki mennyttä. Esimerkiksi vuotava katto tai putki saattavat aiheuttaa laajojakin vaurioita. Tällaisen korjaaminen on kalliimpaa ja hankalampaa. Remonttilainan avulla voit tehdä korjauksia jo etukäteen ja välttää suuret vahingot.

 

Remonttilainalla voi uudistaa myös talon sisätiloja. Esimerkiksi keittiötä on toisinaan kiva päivittää nykyaikaisemmaksi ja enemmän omaa makua vastaavaksi. Aina ei ole tarpeen tehdä suuria muutoksia, vaan jo pienellä pintaremontilla voi saada ihmeitä aikaan. Toisaalta jos haluat uudistaa koko huoneen lattiasta kattoon, on sekin mahdollista.

Sisustuslaina

 

Sisustuslainalla voit piristää kotisi ilmettä tai sisustaa sen kokonaan uudella tavalla. Sisustuslainalla hankit niin huonekalut, tekstiilit, valaisimet kuin koriste- ja taide-esineetkin. Näillä teet kodistasi viihtyisän ja tyylikkään. Laina helpottaa isojenkin hankintojen tekemistä, joten voit keskittyä nauttimaan toimivasta ja kauniista kodista.

Tonttilaina, mökkilaina tai pienen asunnon rahoitus ilman säästöjä ja takaajia

Vakuudettomalla lainalla pystyt ottamaan askelia myös isompia haaveita kohti. Oman talon rakentaminen alkaa tietysti tontin ostamisesta. Kokonaista taloa ei vakuudettomalla lainalla välttämättä rakenneta, mutta tontin sillä pystyy kyllä ostamaan.

Kun sopiva tontti löytyy, voit hakea tonttilainaa ja saat rahat käyttöösi jo yhdessä arkipäivässä.

Mökkilainalla taas ostat unelmiesi mökin tai aloitat sen rakentamisen. Meidän kauttamme mökkilainaa voi saada enintään 70 000 euroa. Tälläkin hetkellä Suomessa on myynnissä satoja loma-asuntoja ja mökkejä, joiden hinta jää alle 70 000 euron, joten periaatteessa koko mökin pystyy rahoittamaan pelkällä vakuudettomalla lainalla. Tällainen mökkilaina voi myös täydentää pankista saatua perinteistä pankkilainaa.

Tonttilaina ilman takaajia

Myös pienen asunnon voi rahoittaa tällaisella lainalla ilman säästöjä ja takaajia. Etenkin pienillä paikkakunnilla on myynnissä asuntoja erittäin halvalla. Jos sijainnista on valmis tinkimään, voi saada oikein kivan oman asunnon tai jopa talon edullisella hinnalla. Näin välttyy maksamasta kallista vuokraa ja rahaa voi jäädä enemmän muuhun elämiseen sekä säästöön. Lainan voi ottaa myös esimerkiksi asumisoikeusasunnon ostamista varten.

Vakuudellisen ja vakuudettoman lainan erot

Vakuudellinen laina vaatii jotain omaisuutta lainan vakuudeksi. Vakuudeksi ei kelpaa mikä tahansa omaisuus, vaan sen pitää olla jotain sellaista, joka säilyttää arvonsa hyvin, esimerkiksi asunto, metsä, mökki tai osakkeet. Vakuuksien tarkoitus on se, että jos et pystykään maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, lainanantaja saa ainakin osan antamistaan rahoista takaisin vakuuksista. Tämä tekee vakuudellisesta lainasta turvallisemman lainanantajalle, minkä vuoksi näissä lainoissa on usein matalammat korot. Tyypillisiä vakuudellisia lainoja ovat asuntolainat ja yrityslainat.

Joku voi myös tulla takaamaan lainaa, vaikkakin henkilötakauksen suosio on vähentynyt viime vuosina. Takaaja lupautuu huolehtimaan lainasta, jos lainanottaja ei pystykään maksamaan sitä takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Vakuudettomassa lainassa sen sijaan ei ole vakuutta eikä takaajia, jotka turvaisivat lainan takaisinmaksua. Tällainen laina on siis suurempi riski lainanantajalle. Siksi sen korko on tavallisesti korkeampi. Yleisimpiä vakuudettomia lainoja ovat kulutusluotot, pikalainat ja joustoluotot.

Vakuudelliset lainat ovat yleensä suurempia. Koska vakuudet antavat lainanantajalle turvaa, on heidän mahdollista myöntää suurempi summa lainaa. Vakuudellisen lainan hakeminen on hitaampaa ja niiden kilpailuttaminen on hankalampaa.

Vakuudettomat lainat ovat pienempiä. Niitä on paljon helpompi hakea ja kilpailuttaa. Hakuprosessi tapahtuu netissä ja rahat saa jo yhden arkipäivän kuluessa. Nämä lainat soveltuvat siis hyvin kiireellisiin tilanteisiin tai silloin, kun vakuuksia ei ole käytettävissä. Vakuudeton laina voi myös täydentää vakuudellista lainaa. Esimerkiksi remonttia varten voi hakea perinteistä pankkilainaa ja jos budjetti ylittyy, voi sitä täydentää vakuudettomalla lainalla.

Katso tästä minkälaisia lainoja voit saada ilman takaajia

Minkälaisia lainoja voi saada ilman takaajia?

Laina ilman takaajia tarkoittaa käytännössä sitä, että hakijan luottokelposuus ja tulot ovat ainoat tekijät, joka vaikuttaa lainan myöntämiseen. Omaisuutta ei tarvitse asettaa lainan vakuudeksi eikä kenenkään tarvitse alkaa takaajaksi.

Laina voidaan myöntää täysi-ikäiselle hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Tällaiset lainat ovat yleistyneet ja niitä tarjoavat monet pankit ja rahoitusyhtiöt. Monia erilaisia lainoja voidaan myöntää ilman takaajia.

Yleisimpiä ilman takaajia myönnettäviä lainoja ovat erilaiset vakuudettomat lainat. Tällaisia lainoja voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Niillä voi esimerkiksi toteuttaa lomamatkan, remontin tai ostaa uuden auton. Nordic Bankin nettisivuilta voi hakea lainaa ilman takaajia enintään 70 000 euroa.

Tällaisen lainan määrä ja takaisinmaksuaika voi vaihdella lainanantajasta riippuen. Korko on usein korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa, koska vakuutta tai takaajaa ei ole turvaamassa takaisinmaksua. Vakuudettomat lainat ovat kuitenkin todella nopeita ja niitä on helppo hakea. Ne sopivat sellaisillekin henkilöille, joilla ei ole vakuutta tai takaajia käytettävissään.

Sopiva laina käyttötarkoituksen mukaan

Vakuudettomia lainoja on erilaisia. On kerralla tilille maksettavia lainoja, kuten kulutusluotto ja pikalaina, sekä erilaisia joustavia lainatuotteita. Pikalaina on pieni lyhytaikainen laina, joka on tarkoitettu yllättäviin menoihin ja odottamattomiin kuluihin. Kulutusluotto on tavallisesti hieman isompi summa. Sen voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Joustoluotto taas on joustava laina, jota ei ole pakko nostaa tilille kerralla, vaan sitä voi nostaa omaan käyttöön useissa erissä. Kaikkia lainoja voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa.

Pikalaina on nopea ja helppo tapa saada rahoitusta

Pikalaina on lyhytaikainen, pieni laina, jota haetaan netistä. Pikalaina on nimensä mukaisesti nopea, joten sitä voi hakea esimerkiksi äkillisten rahatarpeiden tai yllättävien kulujen kattamiseen, kun omat säästöt eivät riitä. Pikavippiä voisi käyttää esimerkiksi auton korjauttamiseen, kodinkoneiden ostamiseen tai kiireellisten terveyskulujen maksamiseen.

Tällaisissa luotoissa on tavallisesti hyvin lyhyt takaisinmaksuaika. Se voi olla jopa vain muutaman kuukauden mittainen, tai koko lainasumman voi maksaa pois myös yhdessä erässä. Totta kai takaisinmaksuaika riippuu pitkälti lainan koosta.

Pikalainan hyöty on sen nopeus ja helppous. Lainan hakeminen ja saaminen voi tapahtua hyvin nopeasti, ja rahat voi saada tilille jopa saman päivän aikana. Lisäksi pikalainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia, joten se on helppo tapa saada lainaa, vaikka ei omistaisi vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai ei saisi toista henkilöä takaamaan lainan.

Kulutusluotto sopii kulutukseen ja suurempien hankintojen rahoittamiseen

Kulutusluotto on laina, jota myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia ja joka on tarkoitettu kulutukseen. Rahat saa käyttää mihin tahansa takoitukseen, mutta usein lainaa haetaan esimerkiksi kodinkoneiden, remonttien tai lomamatkojen maksamiseen tai oman auton ostamiseen.

Myös kulutusluotto on nopea, aivan kuten pikalaina. Näiden kahden ero on se, että pikalainat ovat pieniä summia, kun taas kulutusluotot voivat olla huomattavasti suurempia, tuhansien eurojen kokoisia. Lisäksi kulutusluoton takaisinmaksuaika on pitempi.

Joustolaina tuo joustoa arkeen

Joustolaina poikkeaa pikalainasta ja kulutusluotosta siten, että koko lainasummaa ei välttämättä siirretä tilillesi kerralla, vaan erissä. Saat siis luottorajan, jonka puitteissa saat itse tehdä nostoja luottotililtäsi. Voit nostaa rahaa omaan tahtiisi, haluamasi summia luottorajan puitteissa. Luottoraja osoittaa, minkä verran saat enintään nostaa rahaa omalle tilillesi.

Tällainen laina toimii erinomaisesti taloudellisena puskurina, johon voit turvautua, kun arjessa tulee eteen yllättäviä, kiireellisiä menoja. Niin auton korjauttaminen, lääkärikulujen hoitaminen kuin lomamatkojenkin maksaminen onnistuu joustolainalla. Joustolaina on myös erinomainen remonttilaina. Luottotililtä saa nostettua rahaa helposti ja nopeasti oman tarpeen mukaan.

Kyseessä on jatkuva luotto, joka palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet lyhentänyt lainaa. Voit siis nostaa sitä uudestaan käyttöösi joskus myöhemmin. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle pankkitilille. Joustolaina muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia.

Toteuta unelmasi, fiksusti!

Ostosten maksaminen luottokortilla on turvallista ja helppoa

Luottokortti on usein yhdistetty pankkikorttiin. Sillä voi ostaa tuotteita ja palveluita kaupoissa ja verkkokaupoissa. Hintaa ei veloiteta heti pankkitililtä, vaan niistä tulee myöhemmin lasku. Laskun voi maksaa pois kerralla tai kuukausittain erissä.

Usein luottokortin korko on korkeampi kuin vakuudettomissa lainoissa, minkä vuoksi kannattaa harkita tarkkaan, tekeekö ostokset sillä vai lainalla. Lisäksi luottokorteissa on usein melko matala luottoraja, joten kaikkein suurimpia ostoksia ei välttämättä pysty tekemään luottokortilla.

Vaikka luottokortti saattaakin olla kalliimpi eikä sillä välttämättä pysty tekemään kaikki hankintoja, on luottokortilla kuitenkin oma aikansa ja paikkansa. Esimerkiksi matkat kannattaa maksaa luottokortilla. Jos lentoyhtiö tai matkanjärjestäjä tekee konkurssin ennen matkaa, voi rahat saada takaisin luottoyhtiöltä, jos matkat on maksettu luottokortilla.

Yhdistelylaina tasapainottaa taloutta

Yhdistelylainalla useita pienempiä lainoja yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voi yhdistää kaikenlaiset pienet lainat, esimerkiksi kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelat. Yhdistelylaina, jota voidaan kutsua myös järjestelylainaksi, yhdistää eri lainojen korot ja kulut yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi yhdistelylaina helpottaa talouden hallintaa, kun kaikkia velkoja ei tarvitse seurata erikseen, vaan kuukausittain on vain yksi maksu. Vakuudettomaan yhdistelylainaan ei tarvita takaajia tai vakuuksia.

Rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa

Lainaa ilman takaajia voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen on hyödyllistä monestakin syystä. Ensinnäkin rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksia saada lainaa.

Toiseksi luotonmyöntäjien riski pienenee, kun lainasta on vastuussa kaksi ihmistä, minkä vuoksi he voivat myöntää lainaa matalammalla korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla.

Vastuun jakaminen lainasta helpottaa myös lainanhakijoita itseään. Kummankaan ei tarvitse maksaa lainaa yksin, kun sitä on lyhentämässä kaksi ihmistä.

Rinnakkaishakijasta on hyötyä etenkin, jos toisella hakijalla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Varsinkin isompia, yli 10 000 euron lainoja kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan hakea yhdessä toisen henkilön kanssa.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa parantaa mahdollisuuksia saada edullinen laina

Säästä rahaa yhdistämällä pienet lainat ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi

Lainojen ja osamaksujen maksaminen saattaa olla stressaavaa, jos niitä on monta. Pieniä lainoja ja osamaksuja kertyy helposti monesta eri paikasta ja niiden maksaminen kuormittaa taloutta. Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä ratkaisu, jos haluat helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa.

Yhdistelylainalla kaikki pienet lainat ja osamaksut on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi. Yhdistelylainan ansiosta sinun tarvitsee lyhentää vain yhtä lainaa kuukaudessa sen sijaan, että lyhentäisit useampia lainoja erikseen. Yhdistelylaina voi helpottaa talouden hallintaa ja auttaa säästämään merkittäviä summia rahaa. Tavallisesti yhdistelylainan korko on matalampi kuin monien pienten lainojen korot yhteensä.

Säästät raha yhdistelemällä lainat

Käytännössä yhdistelylaina toimii siten, että otat uuden lainan, jolla maksat pois kaikki vanhat lainat ja osamaksut. Tällä tavalla sinulle jää vain yksi laina, jota lyhennät kuukausittain. Yhdistelylainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot riittävät.

Yhdistelylainan suurin etu on, että se helpottaa oman talouden hallintaa. Kun vastuulla on vain yksi laina, on paljon helpompi seurata ja hallita velkoja. Sinun ei tarvitse muistella monien lainojen ja osamaksujen eräpäiviä, vaan huolenasi on vain yhden lainan lyhennykset. Lisäksi rahaa säästyy, kun joka kuukausi ei tarvitse enää maksaa monen lainan kuluja.

Yhdistelylainaa haetaan pankista tai jostain muusta rahoituslaitoksesta.

Täytä yhdistelylainahakemus

Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri paikoista. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa.

Alat saada lainatarjouksia muutamassa minuutissa. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset lainan takaamisesta:

Lainan hakeminen ilman takaajia tarkoittaa sitä, että lainalle ei aseteta takaajaa eikä myöskään vakuuksia. Lainanantaja arvioi hakijan luottokelpoisuutta ja maksukykyä. Jos luottotiedot ovat puhtaat ja palkka- tai eläketulot vakaat, laina voidaan myöntää.

Kyllä, lainaa voi saada ilman takaajia. Tällaisia lainoja tarjoavat monet pankit ja rahoitusyhtiöt. Nordic Bankin nettisivuilla voit kilpailuttaa lainat ilman takaajia jopa 70 000 euroon asti. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 tarjousta.

Takaaja vastaa lainasta, jos lainanottaja ei jostain syystä pysty maksamaan sitä takaisin sovitussa aikataulussa. Henkilötakaajalla on siis suuri vastuu, joten takaajaksi ryhtymistä kannattaa harkita huolellisesti. Takausvastuu päättyy, kun päävelka päättyy eli kun se on maksettu, vanhentunut tai velkoja vapauttaa takaajan takausvastuusta.

Lainan saamista kannattaa kokeilla lainavertailupalvelun kautta. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainantarjoajia. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta.

Moni rahoituslaitos myöntää lainaa ilman takaajia. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia eri tahoilta.

Pankki on kiinnostunut erityisesti tulojen ja menojen suhteesta. Säännöllisten tulojen pitää riittää lainojen lyhennysten lisäksi kaikkiin elämisen kuluihin. Tuloiksi huomioidaan yleensä palkka- ja eläketulot.

Lainan etu on ehdottomasti sen nopeus. Hakemus on helppo täyttää netissä ja siihen saa vastauksia jo parin minuutin kuluttua. Ilman takaajia olevassa lainassa on usein korkeampi korko, minkä vuoksi tällaiset lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

Lainan hakeminen ilman takaajia on usein helpompaa ja nopeampaa kuin lainan hakeminen takaajan kanssa. Vakuudettomia lainoja haetaan netistä ja hakemukset käsitellään todella nopeasti. Takaajan kanssa myönnettävien lainojen korko voi olla matalampi, mutta takaajan löytäminen voi olla hankalaa ja viedä aikaa.

Nordic Bankissa voit kilpailuttaa lainat ilman takaajia 70 000 euroon asti. Sopiva lainan määrä riippuu sinun yksilöllisesti taloudellisesta tilanteestasi.

Voit hakea kaikenlaisia vakuudettomia lainoja ilman takaajia. Esimerkiksi autolainaa, lomalainaa, pikalainaa, joustoluottoa tai remonttilainaa varten ei tarvita takaajia. Kaikki nämä ja monet muut lainat ilman takaajia voit kilpailuttaa palvelussamme.

Laina voidaan myöntää täysi-ikäiselle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä vakaat palkka- ja eläketulot.

Monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Luotonmyöntäjien ehdot vaihtelevat jonkin verran. Siksi joku saa jostain paikasta lainaa helposti ja hyvillä ehdoilla, kun taas joku toinen ei saa lainaa kyseisestä paikasta ollenkaan. Kannattaa siis pyytää lainatarjous monelta eri luotonmyöntäjältä. Kun teet ilmaisen hakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat yli 30 lainanantajaa.

Sopiva lainan määrä riippuu täysin taloudellisesta tilanteestasi. Sinun pitää pystyä maksamaan sekä lainan lyhennykset että kaikki elämisen kulut ongelmitta. Olisi hyvä, että rahaa jäisi vielä vähän säästöönkin. Lainalaskurimme auttaa sinua arvioimaan mikä olisi sopiva lainan määrä ja laina-aika.

Maksukyky tarkoittaa sitä miten hyvin lainanottaja pystyy suoriutumaan lainasumman lyhentämisestä niin, että rahaa jää käytettäväksi myös muihin elämisen kustannuksiin. Pankki huomioi näissä laskelmissa lainanhakijan menot ja tulot. Jos näiden suhde on kunnossa, eli rahaa jää mukavasti käteen kaikkien menojen jälkeen, on maksukyky kunnossa. Jos tulot ovat kovin pienet tai velkoja on jo paljon, ei rahaa välttämättä enää jää riittävästi uuden lainan lyhentämiseen.

Moni rahoituslaitos myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Nordic Bankin kautta voit saada lainaa jopa 70 000 euroa. Tavoitat yli 30 lainantarjoajaa, kun kilpailutat lainat palvelussamme.

Nordic Bankin avulla voit saada lainaa enintään 70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Lainaa voi saada täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Ihan mihin tahansa tarkoitukseen! Vakuudettoman lainan voi käyttää remontteihin, auton tai veneen ostamiseen, sisustamiseen, tontin ostamiseen tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Voit hakea joko kertaluontoisen lainan tai joustavan joustoluoton, jota voit nostaa tilillesi erissä.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voitte! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti. Käytännössä rahat maksetaan yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisätietoa lainoista: