LAINAA ILMAN VAKUUKSIA

Lainaa ilman vakuuksia netistä

Aina välillä tulee tilanteita, jolloin ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti. Tällaisia ovat etenkin tilanteet, joissa jokin kodinkone, puhelin tai auto hajoaa yllättäen. Silloin voidaan tarvita lainaa ilman vakuuksia netistä.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Aina välillä tulee tilanteita, jolloin ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti. Tällaisia ovat etenkin tilanteet, joissa jokin kodinkone, puhelin tai auto hajoaa yllättäen. Silloin voidaan tarvita lainaa.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Lainapäätöksen saa minuuteissa ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa, usein jo parissa tunnissa.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia enimmillään jopa 70 000 euroa! Kilpailutamme lainan puolestasi yhdellä hakemuksella 35 pankilla ja rahalaitoksella, joten löydät helposti edullisimman vakuudettoman lainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Lainapäätöksen saa minuuteissa ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa, usein jo parissa tunnissa.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia enimmillään jopa 70 000 euroa! Kilpailutamme lainan puolestasi yhdellä hakemuksella 35 pankilla ja rahalaitoksella, joten löydät helposti edullisimman vakuudettoman lainan.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Voit saada vakuudetonta lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Et siis tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Muista, että kanssahakijan kanssa teidän voi olla mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko.

Lainaa kannattaa siis hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jos se on mahdollista.

Mitä tarkoitusta varten voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten. Saat käyttää rahat, mihin haluat.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, joten pystyt toteuttamaan niin pieniä kuin isojakin hankintoja. Unelmista totta!

Ajatellaanpa vaikka tilannetta, jossa olet jo pidemmän aikaa haaveillut remontista. Haluaisit tehdä kodistasi viihtyisämmän ja paikkailla pintoihin syntyneitä elämisen jälkiä. Puskurirahaston tyhjentäminen ei kuitenkaan innosta. Silloin voit hakea meiltä remonttilainaa. Jo pienellä pintaremontilla saat uuden ilmeen kotiisi. Jos käytät ulkopuolisia työntekijöitä, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Sitten saat uuden työpaikan. Työmatka on kuitenkin pitempi kuin aiemmin, joten tarvitset sitä varten oman auton. Nordic Bankissa voit kilpailuttaa myös autolainat. Meidän avullamme voit rahoittaa makusi ja tarpeidesi mukaan käytetyn tai uuden auton. Sisällytä lainahakemukseen kaikki auton hankinnasta aiheutuvat kulut. Jos tarvitset lisäksi esimerkiksi turvaistuimet tai uudet renkaat, voit sisällyttää nekin lainahakemukseesi.

Kun nyt sait uuden työpaikan, tarvitset myös ehkä hieman uusia siistimpiä vaatteita työpaikalle. Vakuudettomalla lainalla voit ostaa niitäkin. Kun rahoitat vaateostokset kulutusluotolla, voit itse päättää, mistä vaatteet ostat. Jos maksat luoton takaisin nopeasti, korkokulut jäävät yleensä maltillisiksi.

Hae edullinen laina ilman vakuuksia, unelmasi toteuttamiseen!

Nyt on koti- ja työasiat laitettu kuntoon. Seuraavaksi haluat ehkä panostaa vapaa-aikaan. Jos haluat paikan, jossa voit rentoutua luonnon helmassa, voit hakea meiltä mökkilainaaSuurin lainasumma, jonka meidän kauttamme voi saada ilman vakuuksia, on 70 000 euroa. Sillä voi jo saada pienen mökin, tai sitä voi käyttää täydentämään säästöjä tai pankkilainaa.

Tämä tarina on tietysti kuvitteellinen ja nämä ovat vain esimerkkejä. Todellisuudessa voit käyttää lainarahat juuri siihen, mihin itse haluat! Voit paikata niillä äkillistä rahanpuutetta tai toteuttaa pitkäaikaisia unelmia.

Tavallista on myös käyttää vakuudeton laina olemassa olevien lainojen maksamiseen. Jos sinulla on monta kulutusluottoa, osamaksusopimuksia tai muita vastaavia, todennäköisesti hyötyisit lainojen yhdistämisestäKun maksat vain yhtä isompaa lainaa usean pienen sijasta, säästät todennäköisesti merkittäviä summia rahaa.

Miten vakuudetonta lainaa haetaan?

Kaikki lainat on järkevää kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää rahaa. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa lainavertailupalvelun avulla.

Prosessi on nopea, ja siksi myös pikavipit ja pikalainat kannattaa kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa voit säästää isoja summia, kun valitset edullisemmin luoton.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä lainatarjouksia.

Jos teet hakemuksen yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja rahoituslaitosta, joten voit saada jopa yli 30 lainatarjousta! Yleensä kaikki tarjoukset saapuvat kuuden tunnin kuluessa. Tutustu tarjouksiin ja vertaile niitä keskenään.

Jos päätät valita jonkun tarjouksista, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa voit saada ne jo parissa tunnissa.

Lainalaskurista näet heti arvion kuukausierästä

Tutustu myös kätevään lainalaskuriimme. Se auttaa sinua pohtimaan, mikä olisi sopiva lainasumma ja laina-aika. Kirjoita laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika, niin näet heti arvion kuukausierästä. Saat myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Se on kuitenkin yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella.

Lue saamasi lainatarjoukset huolellisesti. Esimerkiksi, jos otat 15 000 euroa lainaa 10 vuoden laina-ajalla, kuukausierä olisi noin 160 euroa. Jos haluat maksaa lainan takaisin nopeammin, esimerkiksi 7 vuodessa, kuukausierä olisi noin 214 euroa. Nämä ovat arvioita, koska kuukausierän määrään vaikuttaa esimerkiksi todellinen vuosikorko, joka on henkilökohtainen.

Laskurista näet kuitenkin helposti hieman arviota siitä, minkälainen kuukausierä voisi olla, ja voit kokeilla, miten se muuttuisi, kun muutat laina-aikaa.

Vakuudeton laina nopeasti Nordic Bankin kautta

Lainavertailupalvelu Nordic Bank on suomalainen palvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisia lainoja.

Me kilpailutamme 35 pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat hyvän kuvan lainamarkkinoista erittäin helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettomien lainojen käsittelyprosessi on nopea, joten voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jopa jo muutamassa tunnissa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei määrätä, eli voit käyttää rahat mihin itse haluat. Voi toteuttaa vakuudettoman lainan avulla monia haaveitasi, pieniä ja isoja: uusi tai käytetty auto, lomamatka, kodin remontti tai jopa oman mökin ostaminen.

Lainaa ilman vakuuksia helposti netistä

Jos eteen tulee jotain ikäviä yllätyksiä, joiden vuoksi tarvitset lainaa todella nopeasti, voi pikalaina olla hyvä apu. Pikalaina, toiselta nimeltään kertalaina, on pienehkö vakuudeton laina, jonka voit saada tilillesi jo parissa tunnissa. Joten jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo samana päivänä.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Kaikki, myös pienet, lainat on järkevää vertailla. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Lainavertailu on nykyään erittäin helppoa. Sillä tavalla voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Lainavertailu kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Sillä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinoiden tilanteesta, ja voit varmistua siitä, että lainasi pysyy aina mahdollisimman edullisia. Vertaileminen Nordic Bankissa ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten lainojen vertaileminen on riskitöntä.

Lainaa ilman vakuuksia – usein kysytyt kysymykset:

Täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainasopimuksen allekirjoitettuasi laina maksetaan tilillesi muutaman tunnin kuluessa.

Pisin laina-aika vakuudettomissa lainoissa on 180 kuukautta eli 15 vuotta.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Kannattaa täyttää maksuton lainahakemus. Vain siten saat tietää kuinka edullisen lainan voisit saada. Lainatarjouksista ei ole pakko hyväksyä mitään, eli voit harkita asiaa ihan rauhassa.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit vertailla lainatarjoukset luottavaisin mielin ja tutustua saamasi lainatarjouksiin ilman sitoutumista.

Tarkoittaa lainaa johon hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Kyllä, todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 4%-20% joten kilpailuttamalla pankit kauttamme voit saada edullisimman mahdollisen vakuudettoman lainan.

Edullisin laina ilman vakuuksia löytyy helpoiten meidän kauttamme, sillä kilpailutamme lähes 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi!

Avullamme voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroon asti.

Kyllä, voit saada jopa edullisempia lainatarjouksia, sillä yhteishakijan lisäminen hakemukseen on suositeltavaa mikäli tarvitset hieman isompaa lainaa edullisesti.