LAINAA ILMAN VAKUUKSIA

Lainaa ilman vakuuksia netistä

Aina välillä tulee tilanteita, jolloin ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti. Tällaisia ovat etenkin tilanteet, joissa jokin kodinkone, puhelin tai auto hajoaa yllättäen. Silloin voidaan tarvita lainaa ilman vakuuksia netistä.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Aina välillä tulee tilanteita, jolloin ylimääräistä rahaa tarvitaan nopeasti. Tällaisia ovat etenkin tilanteet, joissa jokin kodinkone, puhelin tai auto hajoaa yllättäen. Silloin voidaan tarvita lainaa.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Lainapäätöksen saa minuuteissa ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa, usein jo parissa tunnissa.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia enimmillään jopa 70 000 euroa! Kilpailutamme lainan puolestasi yhdellä hakemuksella 35 pankilla ja rahalaitoksella, joten löydät helposti edullisimman vakuudettoman lainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Lainapäätöksen saa minuuteissa ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa, usein jo parissa tunnissa.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia enimmillään jopa 70 000 euroa! Kilpailutamme lainan puolestasi yhdellä hakemuksella 35 pankilla ja rahalaitoksella, joten löydät helposti edullisimman vakuudettoman lainan.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Voit saada vakuudetonta lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Et siis tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Muista, että kanssahakijan kanssa teidän voi olla mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko.

Lainaa kannattaa siis hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jos se on mahdollista.

Mitä tarkoitusta varten voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten. Saat käyttää rahat, mihin haluat.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa, joten pystyt toteuttamaan niin pieniä kuin isojakin hankintoja. Unelmista totta!

Ajatellaanpa vaikka tilannetta, jossa olet jo pidemmän aikaa haaveillut remontista. Haluaisit tehdä kodistasi viihtyisämmän ja paikkailla pintoihin syntyneitä elämisen jälkiä. Puskurirahaston tyhjentäminen ei kuitenkaan innosta. Silloin voit hakea meiltä remonttilainaa. Jo pienellä pintaremontilla saat uuden ilmeen kotiisi. Jos käytät ulkopuolisia työntekijöitä, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Sitten saat uuden työpaikan. Työmatka on kuitenkin pitempi kuin aiemmin, joten tarvitset sitä varten oman auton. Nordic Bankissa voit kilpailuttaa myös autolainat. Meidän avullamme voit rahoittaa makusi ja tarpeidesi mukaan käytetyn tai uuden auton. Sisällytä lainahakemukseen kaikki auton hankinnasta aiheutuvat kulut. Jos tarvitset lisäksi esimerkiksi turvaistuimet tai uudet renkaat, voit sisällyttää nekin lainahakemukseesi.

Kun nyt sait uuden työpaikan, tarvitset myös ehkä hieman uusia siistimpiä vaatteita työpaikalle. Vakuudettomalla lainalla voit ostaa niitäkin. Kun rahoitat vaateostokset kulutusluotolla, voit itse päättää, mistä vaatteet ostat. Jos maksat luoton takaisin nopeasti, korkokulut jäävät yleensä maltillisiksi.

Hae edullinen laina ilman vakuuksia, unelmasi toteuttamiseen!

Nyt on koti- ja työasiat laitettu kuntoon. Seuraavaksi haluat ehkä panostaa vapaa-aikaan. Jos haluat paikan, jossa voit rentoutua luonnon helmassa, voit hakea meiltä mökkilainaaSuurin lainasumma, jonka meidän kauttamme voi saada ilman vakuuksia, on 70 000 euroa. Sillä voi jo saada pienen mökin, tai sitä voi käyttää täydentämään säästöjä tai pankkilainaa.

Tämä tarina on tietysti kuvitteellinen ja nämä ovat vain esimerkkejä. Todellisuudessa voit käyttää lainarahat juuri siihen, mihin itse haluat! Voit paikata niillä äkillistä rahanpuutetta tai toteuttaa pitkäaikaisia unelmia.

Tavallista on myös käyttää vakuudeton laina olemassa olevien lainojen maksamiseen. Jos sinulla on monta kulutusluottoa, osamaksusopimuksia tai muita vastaavia, todennäköisesti hyötyisit lainojen yhdistämisestäKun maksat vain yhtä isompaa lainaa usean pienen sijasta, säästät todennäköisesti merkittäviä summia rahaa.

Esimerkkilaskelma: Säästät rahaa kilpailuttamalla vakuudettomat lainat.

Lainojen kilpailutus on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, voit helposti kilpailuttaa samalla vakuudettomat lainat noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja säästät selvää rahaa.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 20 000 euron lainasummalle ja 5 vuoden maksuajalle. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
17,08 %
5 €
19,08 %
60
502,91 €
30 174,73 €
Laina B
12,34 %
5 €
13.66 %
60
453.33 €
27 199,97 €
Laina C
9,90 %
5 €
10,96 %
60
428,96 €
25 737,45 €
Nordic Bank lainavertailu
4,99 %
-
5,11 %
60
377,33 € / kk
Säästöä jopa 125,58 €/kk!
22 639,98€
Säästöä jopa 7 480,75 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 7 480,75 euroa tämän kokoisen vakuudettoman lainan lainanhoitokustannuksista. Huomaa, että lainatarjous on aina henkilökohtainen ja perustuu lainanhakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, ei edellytä vakuuksia eikä takaajia eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi valitsemasi lainatarjouksen.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kun olet tekemässä isoja hankintoja, kuten ostamassa asunnon tai mökin, tarvitset todennäköisesti sitä varten lainaa. Tavalliset pankkilainat ovat vakuudellisia lainoja, eli lainan vakuudeksi pitää asettaa omaisuutta. Vakuudeksi ei kelpaa mikä tahansa omaisuus, vaan sen pitää olla riittävän arvokasta ja se pitää pystyä muuttamaan rahaksi helposti.

Vakuudeksi käy esimerkiksi:

 • omistusasunto
 • mökki
 • arvopaperit
 • rahastot
 • metsäomaisuus

On kuitenkin mahdollista myös saada lainaa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina myönnetään ilman vakuutta, eikä sitä varten tarvita myöskään takaajia. Tällainen laina on hyvä sellaisille henkilöille, jotka eivät omista asuntoa tai arvopapereita, jotka voisi asettaa lainan vakuudeksi. Nordic Bankin kautta vakuudetonta lainaa voi saada enintään 70 000 euroa. Tätä suurempia lainasummia pitää hakea pankista ja niitä varten tarvitaan vakuuksia.

Vakuudetonta lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanantajat arvioivat hakijan taloudellista tilannetta, luottokelpoisuutta ja maksukykyä. Jos taloudellinen tilanne on vakaa ja tuloja on riittävästi eikä maksuhäiriömerkintöjäkään ole, voi hakija saada lainaa ilman vakuuksia. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko.

Vakuudettomia lainoja on monenlaisia. On pieniä pikalainoja, kulutusluottoja, kertalainoja, joustoluottoja, yhdistelylainoja ja paljon muita. Yritys voi hakea vakuudetonta yrityslainaa. Jokaisessa lainatyypissä on omat ominaisuutensa ja hyvät ja huonot puolensa. Ne sopivat erilaisiin tarkoituksiin.

Vakuudettoman lainan edut

 • Helppo hakea
  Vakuudettomia lainoja on helppo hakea. Hakuprosessi on yksinkertainen ja hakemuksen täyttäminen vie vain hetken. Hakemus täytetään netissä ja siihen saa vastauksia sähköpostitse. Lainatarjouksia alkaa tulla nopeasti. Usein ensimmäiset saapuvat jo parissa minuutissa. Tarjouksia voi tarkastella omassa sähköpostissa tai kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät koron mukaan.

 • Nopea lainapäätös
  Vakuudeton laina on todella nopea, yleensä paljon nopeampi kuin tavallinen pankkilaina. Siksi se sopii erinomaisesti etenkin kiireellisiin tilanteisiin, joissa rahat pitää saada käyttöön mahdollisimman pian. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja lainatarjouksia alkaa tulla pian.

  Kun tarjousten joukosta on löytynyt sopiva vaihtoehto, saa rahat omalle pankkitilille todella pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Rahat siirtyvät yhden arkipäivän kuluessa, usein jo saman päivän aikana. Nopeuden vuoksi tällaiset lainat soveltuvat erinomaisesti myös kiireellisiin tilanteisiin.
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
  Omaisuutta ei tarvitse tarjota lainan vakuudeksi, joten omaisuus ei ole vaarassa, jos lainaa ei pystykään maksamaan takaisin. Vakuudetonta lainaa voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

  Vakuudettomien lainojen korot ovat korkeammat kuin vakuudellisten juuri sen vuoksi, että vakuuksia ei ole. Vakuudet pienentävät luotonmyöntäjän riskiä. Kun niitä ei ole, luotonmyöntäjä laittaa lainalle korkeamman koron. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on kuitenkin onneksi todella helppoa – helpompaa kuin perinteisten pankkilainojen.

 • Kilpailuttaminen on helppoa
  Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on todella helppoa. Kilpailutus tapahtuu netissä, Nordic Bankin nettisivuilla. Yhdellä helpolla, ilmaisella lainahakemuksella voi saada jopa kymmeniä lainatarjouksia eri pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta. Pienellä vaivalla voit säästää paljon rahaa kuluissa ja koroissa.

  Lainojen vertailu kannattaa aina, vaikka olisit hakemassa vain pientä lainaa. Jo prosenttiyksikön tai parin ero koroissa voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Nordic Bankin lainavertailupalvelussa kilpailutat kaikenlaiset vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti. Palvelussamme saat vertailtua niin pikalainat, kulutusluotot kuin joustoluototkin.

  Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi pääset tutustumaan niihin verkkopalvelussamme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta näet heti, missä tarjouksessa on matalin korko.

 • Rahojen käyttökohteen saa valita itse
  Lainan käyttötarkoitus on joustava. Rahat voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, kuten kodin remontointiin, lääkärikulujen maksamiseen, matkoihin tai erilaisten hankintojen tekemiseen. Lainaajan ei tarvitse tehdä tarkkaa selontekoa siitä, mihin hän aikoo rahat käyttää.

  Koska rahat saa käyttää mihin tahansa, samassa lainahakemuksessa voi hakea rahoitusta moniin eri tarkoituksiin. Esimerkiksi jos olet hankkimassa moottoripyörän, voit hakea lainan, jolla saat ostettua sekä moottoripyörän että kaikki ajovarusteet. Ja jos haluat tehdä pitempiä reissuja, voit ostaa teltan ja muut retkeilyvarusteet samalla lainalla. Myös tällä keinolla saa säästettyä rahaa. Jokaista hankintaa varten ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan kaikki ostokset saa hoidettua yhdellä kilpailutetulla lainalla.

 • Voit hakea mitä tahansa lainasummaa 500 ja 70 000 euron väliltä
  Tavallisesti vakuudelliset lainat ovat isompia summia eikä pientä vakuudellista lainaa välttämättä ole mahdollista saada. Jos siis tarvitset pienen rahasumman, vakuudeton laina on usein ainoa vaihtoehto.

Miten vakuudetonta lainaa haetaan?

Kaikki lainat on järkevää kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää rahaa. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa lainavertailupalvelun avulla.

Prosessi on nopea, ja siksi myös pikavipit ja pikalainat kannattaa kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa voit säästää isoja summia, kun valitset edullisemmin luoton.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä lainatarjouksia.

Jos teet hakemuksen yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja rahoituslaitosta, joten voit saada jopa yli 30 lainatarjousta! Yleensä kaikki tarjoukset saapuvat kuuden tunnin kuluessa. Tutustu tarjouksiin ja vertaile niitä keskenään.

Jos päätät valita jonkun tarjouksista, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa voit saada ne jo parissa tunnissa.

Lainalaskurista näet heti arvion kuukausierästä

Tutustu myös kätevään lainalaskuriimme. Se auttaa sinua pohtimaan, mikä olisi sopiva lainasumma ja laina-aika. Kirjoita laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika, niin näet heti arvion kuukausierästä. Saat myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Se on kuitenkin yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella.

Lue saamasi lainatarjoukset huolellisesti. Esimerkiksi, jos otat 15 000 euroa lainaa 10 vuoden laina-ajalla, kuukausierä olisi noin 160 euroa. Jos haluat maksaa lainan takaisin nopeammin, esimerkiksi 7 vuodessa, kuukausierä olisi noin 214 euroa. Nämä ovat arvioita, koska kuukausierän määrään vaikuttaa esimerkiksi todellinen vuosikorko, joka on henkilökohtainen.

Laskurista näet kuitenkin helposti hieman arviota siitä, minkälainen kuukausierä voisi olla, ja voit kokeilla, miten se muuttuisi, kun muutat laina-aikaa.

Lainoja moneen tarpeeseen ilman vakuuksia ja takaajia

Nordic Bankissa voit vertailla monenlaiset vakuudettomat lainat. Erilaiset lainatyypit on tarkoitettu erilaisiin tilanteisiin ja tarkoituksiin. Seuraavaksi esitellään joitain vakuudettomia lainoja, jotta voit valita niiden joukosta tilanteeseesi sopivan lainatyypin. Kaikkia näitä lainoja yhdistää se, että ne ovat vakuudettomia ja niitä haetaan netistä.

Kilpailutettu joustava käyttöluotto

Käyttöluottoja tarjotaan kuluttajille sekä kertalainana että joustavana luottotilinä. Kertalaina maksetaan tilille yhdessä erässä, mutta joustavaa luottoa sen sijaan voi nostaa omalle pankkitilille useassa erässä. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Voit nostaa koko käyttöluoton kerralla tai haluamissasi erissä. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Joustava käyttöluotto toimii kuin luottokortti. Et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan virtuaalisen luottotilin. Tällainen laina on kätevä monissa tilanteissa. Se voi toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua, jos arjessa tulee eteen yllättäviä menoja. Luottotililtä saa nopeasti rahaa, kun esimerkiksi puhelin hajoaa tai auto pitää viedä korjaamolle.

Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joten käyttöluotolla voit esimerkiksi myös viedä perheesi lomamatkalle tai käyttää rahat juhlien järjestämiseen. Tämä laina soveltuu hyvin myös remonttien tekemiseen ja sisustamiseen. Voit vertailla materiaalien hintoja ja nostaa lainaa vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, minkä verran lainaa tarvitset.

Autolaina ilman vakuuksia tai käsirahaa

Vakuudettomalla autolainalla saat hankittua auton omaksi ilman käsirahaa ja ilman vakuuksia. Auton käsiraha on tavallisesti 10 – 30 % auton hinnasta, eli pelkästä käsirahasta saattaa kertyä maksettavaa aika paljon. Omia säästöjä ei kuitenkaan ole pakko käyttää käsirahaan, vaan auton saa hankittua myös vakuudettomalla lainalla, jolloin käsirahaa ei tarvita ollenkaan.

Lisäksi auton saa heti rekisteröityä itselle. Jos auton ostaa autoliikkeen rahoituksella, ei autoa saa heti omiin nimiin, vaan se pysyy rahoitusyhtiön omistuksessa siihen asti, kunnes kaikki maksuerät on maksettu. Tämä vaikeuttaa asioita jonkin verran, sillä et saa esimerkiksi viedä autoa pois maasta tai myydä sitä ilman lupaa.

Autolaina on usein myös osamaksua edullisempi vaihtoehto, sillä lainoissa on usein matalammat korot. Osamaksu on helppo ratkaisu, sillä sopimus solmitaan kaupan yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole välttämättä halvin rahoitusvaihtoehto. Siksi kannattaa tutustua myös autolainoihin ennen autokauppojen tekemistä.

Paras kertalaina

Kertalaina on yhdessä erässä tilille maksettava kulutusluotto. Kertalainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voi esimerkiksi rahoittaa äkillisiä menoja, tehdä yksittäisiä hankintoja tai vaikkapa remontoida kotia. Kertalaina sopii kaikkiin sellaisiin hankintoihin, joissa tiedät rahantarpeen jo etukäteen melko tarkasti. Jos sen sijaan et vielä tiedä, minkä verran tarvitset lainaa, saattaa joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

Paras kertalaina löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuttamalla pääset tutustumaan kertalainojen korkoihin, kuluihin ja muihin ehtoihin. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä. Voit säästää merkittäviä summia, kun etsit luoton, jossa on matala korko ja edulliset kulut. Korkojen lisäksi kannattaa tutustua lainan ehtoihin huolellisesti ja valita laina, joka sopii omiin tarpeisiin.

Pikalaina nopeasti tilille

Pikalaina on pienehkö lyhytaikainen laina. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa, mutta usein lainaa haetaan esimerkiksi 1000 tai 2000 euroa tai enemmän. Tavallisesti pikalaina maksetaan nopeasti takaisin. Sen laina-aika voi olla jopa vain muutaman kuukauden mittainen, tai koko summan voi maksaa pois kerralla. Laina-aika riippuu toki paljon lainan koosta.

Pikalaina on tarkoitettu äkillisten kulutustarpeiden täyttämiseen. Jos esimerkiksi tietokone hajoaa yhtäkkiä tai postiluukusta tipahtaa yllättävän suuri lasku, voi avuksi ottaa pienen lainan. Pikalaina on todella nopea, sillä rahat saa pian lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Järjestelylaina lainojen ja osamaksujen yhdistämiseen

Järjestelylainaan kannattaa tutustua, jos sinulla on useita pieniä lainoja ja osamaksuja useisiin eri paikkoihin. Tällaisessa tilanteessa rahaa kuluu todennäköisesti paljon pelkkiin lainojen korkoihin ja kuluihin. Voit vähentää kuukausittaisia kulujasi yhdistämällä lainat järjestelylainalla.

Lainat yhdistetään niin, että ensin lasketaan velkojen kokonaismäärä. Sen jälkeen haetaan järjestelylainaa. Jos laina myönnetään, voit nostaa rahat tilillesi ja maksaa kaikki muut pienet lainat pois. Tällä tavalla sinulle jää vain yksi laina ja vain sen kulut ja korot. Voit säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi.

Saat maksimoitua säästöt kilpailuttamalla järjestelylainan. Kilpailuttamalla pääset vertailemaan eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia järjestelylainoja, niiden korkoja ja muita ominaisuuksia. Kun valitset matalakorkoisen järjestelylainan, saat säästettyä vielä lisää rahaa.

Vakuudeton laina nopeasti Nordic Bankin kautta

Lainavertailupalvelu Nordic Bank on suomalainen palvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisia lainoja.

Me kilpailutamme 35 pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat hyvän kuvan lainamarkkinoista erittäin helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettomien lainojen käsittelyprosessi on nopea, joten voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jopa jo muutamassa tunnissa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei määrätä, eli voit käyttää rahat mihin itse haluat. Voi toteuttaa vakuudettoman lainan avulla monia haaveitasi, pieniä ja isoja: uusi tai käytetty auto, lomamatka, kodin remontti tai jopa oman mökin ostaminen.

Lainaa ilman vakuuksia helposti netistä

Jos eteen tulee jotain ikäviä yllätyksiä, joiden vuoksi tarvitset lainaa todella nopeasti, voi pikalaina olla hyvä apu. Pikalaina, toiselta nimeltään kertalaina, on pienehkö vakuudeton laina, jonka voit saada tilillesi jo parissa tunnissa. Joten jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo samana päivänä.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sinun pitää olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Kaikki, myös pienet, lainat on järkevää vertailla. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Lainavertailu on nykyään erittäin helppoa. Sillä tavalla voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Lainavertailu kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Sillä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinoiden tilanteesta, ja voit varmistua siitä, että lainasi pysyy aina mahdollisimman edullisia. Vertaileminen Nordic Bankissa ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten lainojen vertaileminen on riskitöntä.

Lainaa ilman vakuuksia – usein kysytyt kysymykset:

Täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainasopimuksen allekirjoitettuasi laina maksetaan tilillesi muutaman tunnin kuluessa.

Pisin laina-aika vakuudettomissa lainoissa on 180 kuukautta eli 15 vuotta.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Kannattaa täyttää maksuton lainahakemus. Vain siten saat tietää kuinka edullisen lainan voisit saada. Lainatarjouksista ei ole pakko hyväksyä mitään, eli voit harkita asiaa ihan rauhassa.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit vertailla lainatarjoukset luottavaisin mielin ja tutustua saamasi lainatarjouksiin ilman sitoutumista.

Tarkoittaa lainaa johon hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Kyllä, todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 4%-20% joten kilpailuttamalla pankit kauttamme voit saada edullisimman mahdollisen vakuudettoman lainan.

Edullisin laina ilman vakuuksia löytyy helpoiten meidän kauttamme, sillä kilpailutamme lähes 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi!

Avullamme voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroon asti.

Kyllä, voit saada jopa edullisempia lainatarjouksia, sillä yhteishakijan lisäminen hakemukseen on suositeltavaa mikäli tarvitset hieman isompaa lainaa edullisesti.

Lue myös: