Lainaa nopeasti

Lainaa rahaa nopeasti tilille ilman vakuuksia

Hae lainaa nopeasti tilille, fiksusti netistä kilpailuttamalla itsellesi edullinen lainatarjous. Voit saada rahat tilillesi jo muutamassa minuutissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Elämässä tulee joskus yllätyksiä. Kaikkeen ei aina pysty varautumaan, vaikka olisi kerännyt rahaa säästöön yllätysten varalle.

Ikäviä rahareikiä saattaa ilmaantua myös useita lyhyessä ajassa, jolloin säästöt eivät välttämättä edes riitä. Tällaisissa tilanteissa voi ottaa avuksi vakuudettoman lainan. Sen saa tilille nopeasti, joten rahareikiä pääsee tukkimaan pian.

Vakuudeton laina voi olla hyvä apu myös tilanteissa, joissa eteen sattuu tulemaan hyvä mahdollisuus, johon pitäisi tarttua nopeasti. Tällainen voi olla esimerkiksi se, että myyntiin tulee unelmien tontti tai vaikkapa juuri omiin tarpeisiin sopiva käytetty auto. Tilaisuuteen pitäisi tarttua nopeasti, ettei joku muu ehdi ensin.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Ikäviä rahareikiä saattaa ilmaantua myös useita lyhyessä ajassa, jolloin säästöt eivät välttämättä edes riitä. Tällaisissa tilanteissa voi ottaa avuksi vakuudettoman lainan jonka saa tilille nopeasti. 

Vakuudeton laina voi olla hyvä apu myös tilanteissa, joissa eteen sattuu tulemaan hyvä mahdollisuus, johon pitäisi tarttua nopeasti. Tällainen voi olla esimerkiksi se, että myyntiin tulee unelmien tontti tai vaikkapa juuri omiin tarpeisiin sopiva käytetty auto. Tilaisuuteen pitäisi tarttua nopeasti, ettei joku muu ehdi ensin.

Pieni pikalaina tuo nopeasti rahaa tilille

Jos sinulla on äkillinen rahantarve, eivätkä omat säästöt riitä, voit hakea pikalainaa. Pikalaina on pienehkö vakuudeton kulutusluotto. Saat nostettua rahat tilillesi todella nopeasti.

Pienin Nordic Bankin kautta haettava laina on 500 euroa. Useimmiten pikalainaa haetaan 500–5000 euroa. Pikalaina maksetaan takaisin muutamassa kuukaudessa tai vuodessa.

Sillä voit esimerkiksi ostaa uuden pyykinpesukoneen hajonneen tilalle tai maksaa laskuja, joiden eräpäivä lähestyy uhkaavasti ja tilin saldo on jo lähellä nollaa. 

Myös isompien vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea. Rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa.

Voit hakea lainaa nopeasti tilille, missä ja milloin tahansa

Meidän kauttamme haettavien lainojen pisin takaisinmaksuaika on 15 vuotta. Tavallisesti laina on myös mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin ilman lisäkuluja. Laina maksetaan tilillesi hyvin pian hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Siitä huolimatta, että tarvitset rahaa nopeasti, sinun kannattaa vertailla lainoja ensin. Vaikka onkin kiire, ei kannata tarttua hätäisesti ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen.

Se ei välttämättä ole kaikista edullisin, joten voit päätyä maksamaan turhaan liian kallista korkoa. Nordic Bank -lainavertailupalvelusta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat vastauksia hakemukseesi jo muutamassa minuutissa!

Mihin vakuudettoman lainan rahat voi käyttää?

Vakuudettoman lainan voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten! Sinä päätät, mihin lainarahat käytät. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Pystyt siis toteuttamaan niin pieniä kuin isojakin haaveita avullamme.

Lainojen takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, teidän on mahdollista saada yhdessä isompi laina pienemmällä korolla.

Pienempiä 500–5000 euron lainoja (pienlainoja) haetaan yleensä ruokaostoksia, laskujen maksamista ja muita päivittäisen elämän kuluja varten. Niitä käytetään myös esimerkiksi juhlimiseen, lomamatkaan ja muiden lainojen maksamiseen. Veronpalautukset olisi kiva saada ennakkoon tilille. Se ei ole mahdollista, mutta voit hakea pienen lainan ja maksaa sen takaisin veronpalautuksista.

Pienellä lainalla voi rahoittaa hankintoja, joihin kaupat usein tarjoavat osamaksuvaihtoehtoa. Tällainen on esimerkiksi uuden puhelimen ostaminen. Osamaksu voi joissain tilanteissa olla parempi valinta, mutta kannattaa kuitenkin vertailla ensin eri liikkeiden tarjoamia vaihtoehtoja keskenään.

Ota myös huomioon, että joidenkin elektroniikkaliikkeiden osamaksuissa on korkea korko ja kalliit tilinhoitomaksut, joten voi olla, että vakuudeton laina tulisi halvemmaksi. Kannattaa siis vertailla lainat ensin – voit säästää tuntuvia summia rahaa. Lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mitenkään, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa minkälaisia tarjouksia saat.

Isompia lainoja voi käyttää esimerkiksi remonttiin, mökin ostamiseen tai täydentämään pankista saatua lainaa. Esimerkiksi remontoidessa tai taloa rakentaessa voi tulla vastaan yllätyksiä. Silloin voi käydä niin, että pankista haettu remontti- tai rakennuslaina ei riitäkään. Kun budjetti ylittyy, jostain täytyy saada lisärahoitusta. Silloin voi hakea vakuudettoman lainan.

Vakuudettomalla lainalla voi myös yhdistää muut lainat. Jos sinulla on useita kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa, voit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi iso, koska silloin maksat jokaisesta erikseen korkoja ja muita kuluja. Lainojen yhdistämisellä on siis mahdollista säästää paljon rahaa.

Lainaa nopeasti tilille jonka jälkeen voit toteuttaa unelmasi, fiksusti!

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea

Vakuudetonta lainaa varten hakijalla ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia. Hakijalla pitää kuitenkin olla säännöllisesti palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Tulot ja luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena, sillä ne kertovat luotonantajalle, että hakija pystyy todennäköisesti maksamaan saamansa lainan takaisin sovitusti. Hakijan tulee toki olla myös täysi-ikäinen.

Kaikki Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Niiden hakeminen on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja hetken päästä alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Vertaile niitä rauhassa ja huolellisesti. Rahat voit nostaa tilillesi parhaassa tapauksessa jopa muutamissa minuuteissa tarjouksen hyväksymisestä.

Ennen hakemuksen lähettämistä voit kokeilla lainalaskurilla, minkälaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulee sinun budjettiisi sopiva. Kätevästä laskurista näet suuntaa antavan arvion lainan todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis saamiisi tarjouksiin huolellisesti.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on minulle sopiva laina, jos tarvitsen rahaa nopeasti?

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500–70 000 euroa. Lainatyyppejä on paljon erilaisia. Mikä lainatyyppi olisi juuri sinun tilanteeseesi sopiva? Kaikkien vakuudettomien lainojen hakuprosessi on nopea ja tapahtuu netissä, eli rahat saa joka tapauksessa nopeasti tilille. Tässä esittelemme lyhyesti muutamia erityyppisiä lainoja ja luottoja

Vakuudeton kulutusluotto: Vakuudeton kulutusluotto on laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Yleensä kulutusluottoa haetaan 5000–25 000 euroa. Nordic Bankin kautta sitä on mahdollista hakea jopa 70 000 euroa. Laina maksetaan takaisin 1–15 vuodessa.

Kulutusluotto käytetään usein erilaisiin hankintoihin, tavallisen elämän kuluihin tai remontteihin. Rahat saa kuitenkin käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Samassa hakemuksessa voi hakea lainaa useita eri tarkoituksia varten.

Pikavippi: Pikavippi, vippi tai pikalaina on pieni lyhytaikainen laina. Vippiä varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Meidän kauttamme voit hakea pikavippiä 500–5000 euroa. Laina maksetaan takaisin tavallisesti 1–10 kuukaudessa. Laina kannattaa maksaa pois mahdollisimman pian, koska sillä tavalla saat säästöjä korkokuluissa.

Pikavippien käyttötarkoitus on yllättäen tulleiden kulutustarpeiden täyttäminen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi puhelimen tai pesukoneen hajoaminen. Ilman näitä laitteita on ikävää olla pidemmän aikaa, joten uudet pitäisi saada ostettua nopeasti. Pikavipin avulla se on mahdollista, koska rahat maksetaan tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa.

Yhdistelylaina: Yhdistelylainaa käytetään pienempien lainojen yhdistämiseen. Nykyään on yleistä, että liikkeet tarjoavat osamaksuvaihtoehtoja tavaroiden hankkimiseen. Lisäksi asiakkaalla voi olla kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa. Tällaisessa tilanteessa joka kuukausi kuluu paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin. Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi iso. Kun yhdistät lainasi, voit säästää pitkässä juoksussa merkittäviä summia rahaa. Lisäksi säästät hermojasi, kun huolehdittavaksesi jää vain yksi laina. Pysyt paljon helpommin kärryillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä.

Yhdistelylainaa voit hakea meidän kauttamme 500–70 000 euroa. Pystyt siis yhdistämään avullamme isonkin määrän lainoja. Käytännössä lainojen yhdistäminen tapahtuu niin, että lasket ensin jäljellä olevien lainojesi summat yhteen. Kirjoita tuo summa hakemukseen ja täytä hakemukseen muut vaaditut tiedot. Vertaile saamiasi tarjouksia, ja jos niiden joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Eli pankin konttorissa ei tarvitse käydä paikan päällä. Kun olet saanut rahat tilillesi, voit maksaa niillä kaikki muut pienet lainasi pois. Jatkossa lyhennät ainoastaan yhtä lainaa.

Joustolaina: Joustolaina toimii samalla tyylillä kuin luottokortti. Koko lainasummaa ei ole pakko nostaa tilille kerralla. Joustolaina on ikään kuin virtuaalilompakko, josta voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa sen verran kuin haluat, silloin kun haluat. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla.

Joustolaina tarjoaa turvaa yllättävien tilanteiden varalle. Jos sattuu jotain yllättävää, jota varten tarvitaan ylimääräistä rahaa, saat nostettua sitä nopeasti luottotililtäsi. Joustolainalla voi varautua myös esimerkiksi alennusmyynteihin. Voit hakea joustolainaa valmiiksi, ja jos löydät alennuksesta esimerkiksi täydellisen sohvan tai sängyn, pystyt tarttumaan tarjoukseen ja ostamaan tuotteen joustolainalla.

Lainaa nopeasti netistä

Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankin ja rahoituslaitoksen lainat helposti ja nopeasti

Lainahakemuksia ei tarvitse laittaa jokaiseen laitokseen erikseen. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella lainahakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta. Tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan.

Kaikenkokoiset lainat kannattaa vertailla. Eri lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja. Voit säästää paljon rahaa, kun valitset edullisemman lainan. Prosentinkin pienempi korko tarkoittaa isoa säästöä varsinkin isossa lainassa.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi yleensä 6 tunnin sisällä. Voit vertailla niitä rauhassa ja tehdä päätöksesi. Lainarahat saat nostettua tilillesi parhaassa tapauksessa jo muutamissa minuuteissa tarjouksen hyväksymisestä.

Vakuudettomuuden ja nopean käsittelyprosessin vuoksi vakuudettomat lainat ovat suosittuja.

Lainan voit saada nopeasti tilille, helposti

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Yhteishakijan kanssa voitte saada lainalle pienemmän koron. Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta yleensä voit maksaa lainan takaisin sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Helpolla lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen laina-aika olisi omalle taloudellesi sopivin.

Voit hakea lainaa uusien hankintojen lisäksi myös olemassa olevien lainojesi yhdistämistä varten. Kun yhdistät lainasi, säästät todennäköisesti paljon rahaa, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja usean sijaan.

Kun vertailet lainasi Nordic Bankissa, säästät rahaa ja aikaa!

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita, mutta muutamia vaatimuksia luotonmyöntäjillä kuitenkin on. Hakijalla tulee olla vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. Jos siis olette tekemässä hankintoja tai vaikkapa remonttia yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, kannattaa lainaa hakea molempien nimellä.

Usein kysytyt kysymykset nopeista lainoista:

Lainaa voi hakea nopeasti tilille kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lainaa haetaan netin kautta, eli konttorissa ei tarvitse käydä lainkaan.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit hakea henkilökohtaisen lainatarjouksen veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Velalliset hyötyvät inflaatiosta, jos palkat nousevat samalla. Tällöin velalliset maksavat lainansa takaisin reaalisesti pienemmällä summalla. Jos korot pysyvät matalammalla kuin inflaatio, inflaatio syö lainaa. Jos velallisen palkat eivät nouse samalla, kun elinkustannukset ja korot nousevat, on inflaatio iso haaste velallisen taloudelliselle tilanteelle. Lue lisää artikkelista: Miten inflaatio vaikuttaa lainaan?

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa lainanhoitokustannuksista!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti, yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kilpailutamme lainan puolestasi jopa yli 30 eri pankilla ja rahalaitoksella, jotta edullisen lainan löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina. 

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena.

Kyllä voitte! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada lainaa edullisemmalla korolla, isomman lainasumman ja lainan ehdot voivat muutenkin olla paremmat.

Lisätietoja nopeista lainoista: